miyalove 16.08.20, 17:12 Mam 34lata, dopiero co poznałam faceta, który nadaje sie na ojca. Oczywiscie nadal go poznaje :-). Po jakim czasie wy zdecydowalybyscie sie na ciaze? mam straszne parcie na dziecko,ogladam sie za wozkami, maluchami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka.fem Re: bardzo chciałabym dziecko 16.08.20, 18:41 Najważniejsze pytanie, czy Twój partner też chce. Moim zdaniem to powinna być wspólna decyzja i przemyślana. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ta bardzo chciałaby dziecko 16.08.20, 19:20 inka.fem napisała: > Najważniejsze pytanie, czy Twój partner też chce. Moim zdaniem to powinna być w > spólna decyzja i przemyślana. autorka pisze o "strasznym parciu" - czyli jest bliska utraty zdolnosci racjonalnego myslenia... oby tylko nie stracila rozumu calkiem i nie zaczela naciskac na partnera, lub jeszcze gorzej "podlozyla mu sie" a potem w nastepnym wontku za rok bedzie pisac, ze zostawil mnie na pierwszym zyciowym zakrecie i "nie sprawdzil sie jako ojciec" Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: bardzo chciałabym dziecko 16.08.20, 22:12 miyamiya 30.07.20, 14:38 Spotykamy się od 4miesiecy i nie jestem zakochana ale bardzo go lubię tylko czy lubienie wystarczy? Mam 34lata i podobno borderline nie potrafię być sama wtedy jest strasznie pojawia się depresja, urojenia...Chciałabym mieć niedługo dziecko tak za rok dwa lata. Wg mojego lekarza wysoko funkcjonuje tylko ta samotności mnie przytłacza. Czy zrywać i znowu szukać czy może miłość z czasem się pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: bardzo chciałabym dziecko 17.08.20, 00:20 yadaxad napisał(a): Czy zrywać i znowu szukać czy może miłość z czasem się pojawi A kto to wie, gdy Ty sama nie wiesz ? Proboj - ale nic na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: bardzo chciałabym dziecko 17.08.20, 12:29 Czy dziecko ma być wyłącznie lekarstwem na samotność? Bo jeżeli tak, to odpuść sobie i nie krzywdź dziecka. Co innego partner, jest dorosły i sobie poradzi. Zastanów się, o co tak naprawdę Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: bardzo chciałabym dziecko 20.08.20, 12:11 Dziecko NIE JEST lekarstwem na samotność. Spraw sobie kota/psa. Odpowiedz Link Zgłoś
hasty Re: bardzo chciałabym dziecko 21.08.20, 21:00 To ten Czech? Czy lekarz medyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: bardzo chciałabym dziecko 22.08.20, 17:30 a to jest Twój partner, czy po prostu obcy facet? Odpowiedz Link Zgłoś