Dodaj do ulubionych

co sadzicie o takim typie mezczyzny?

28.10.04, 00:03
Moj znajomy uwaza, ze jego Kobieta powinna o niego wciaz zabiegac i sie
starac! Ja jestem innego zdania, wg mnie to facet robi pierwszy krok. Wiem,
poglady na ten temat sie zmienily, ok, ale zalozmy ze poderwe faceta ale
przez ile czasu kobieta moze zabiegac o faceta ktory zachowywal sie bedzie
jak ksiaze z bajki..? Moj znajomy jest wlasnie takim typem faceta! Klasyczny
przyklad: jemu nie chce sie jechac do kobiety lecz uwaza ze to ONA powinna do
niego przyjechac bo tak lepiej itp, wymowki...Z tego wynika, ze to ON ma byc
adorowany, i wynika z tego, ze kobieta jest drugoplanowa..Do licha, cos tu
jest nie tak. Co sadzicie o takim typie mezczyzny?
Obserwuj wątek
    • diablo1987 Re: co sadzicie o takim typie mezczyzny? 28.10.04, 13:27
      Jezeli np
      facet jest podrywany w sądzie
      to cos znaczy

Musi byc podryw z dwoch stron
      Jezeli nie ma to swiadczy o niedojrzalosci partnera(rki)
      telefon, pocztowka
      to tak malo
      ale pisanie bzdetow na forum uwarzam za chore:)))

aleksa25 napisała:

> Moj znajomy uwaza, ze jego Kobieta powinna o niego wciaz zabiegac i sie
      > starac! Ja jestem innego zdania, wg mnie to facet robi pierwszy krok. Wiem,
      > poglady na ten temat sie zmienily, ok, ale zalozmy ze poderwe faceta ale
      > przez ile czasu kobieta moze zabiegac o faceta ktory zachowywal sie bedzie
      > jak ksiaze z bajki..? Moj znajomy jest wlasnie takim typem faceta! Klasyczny
      > przyklad: jemu nie chce sie jechac do kobiety lecz uwaza ze to ONA powinna do
      > niego przyjechac bo tak lepiej itp, wymowki...Z tego wynika, ze to ON ma byc
      > adorowany, i wynika z tego, ze kobieta jest drugoplanowa..Do licha, cos tu
      > jest nie tak. Co sadzicie o takim typie mezczyzny?
    • subtelnamaczuga mężczyzna zawsze będzie mężczyzną 28.10.04, 13:29
      niezależnie od "typu";)
      • jsolt sorry, 28.10.04, 13:31
        ale taki facet jak opisany powyżej to jest trok od kaleson a nie mężczyzna.
        • subtelnamaczuga no przecie mówię... 28.10.04, 13:32
          ;)
          • jsolt aaaaaaaa 28.10.04, 13:33
            sorry, zero polotu dziś prezentuję:)) pracować mi każą :((
    • aleksa25 Re: co sadzicie o takim typie mezczyzny? 28.10.04, 23:43
      podryw z dwoch stron? Wygladalo to tak: na poczatku okazywal jakiekolwiek
      zainteresowanie kobiecie a potem dal sobie spokoj i czekal jak ona bedzie o
      niego zabiegala wylacznie, leniuch z niego i koniec! gdy zobaczyl ze kobieta
      nie bedzie kolo niego skakac to przestal zabiegac, to jest facet? to ciota
    • Gość: kate Re: co sadzicie o takim typie mezczyzny? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 07:20
      Ja uważam ,że to facet powinien robić pierwszy krok, zabiegać o kobietę i sie o
      nią starać. Dopiero później, gdy ich relacje można nazwac związkiem oboje
      powinni go pielęgnować i zabiegać o siebie nawzajem. To tylko moje skromne
      zdanie. Są tacy faceci, którzy uwazają że jest równouprawnienie i idą na
      łatwizne tylko czym oni imponują takiej kobiecie?
    • Gość: prion Re: co sadzicie o takim typie mezczyzny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 08:35
      Mezczyzna wyemancypowany.
    • makoska1 Re: co sadzicie o takim typie mezczyzny? 29.10.04, 10:39
      sadze ze to dosc powszechne, sa tacy faceci, i maja prawo byc jakimi sa, to Twoja deycyzja i wybór z kim chcesz byc i pamiętaj ze nikogo nie zmienisz, jedynie mozesz wpłynać na swoj stosunek do tego czyli zwyczajnie na siebie masz wpływ i od siebie mozesz zaczac cos zmieniac, bo jak ktos drugi nie chce zmian np zmienic swoj poglad to go nie zmusisz do innego postrzegania sprawy.
      Poza tym sadze ze nie ma reguły i wydaje sie byc zdrowe jak te role sie zmieniaja tzn ze raz kobieta raz meżczyzna zabiega, nie ma co ukrywac ze kazdy z nas lubi byc i adorowany i jak sie o niego zabiega,męzszczyzni tez to lubia i nie uważam ze zawsze to męższczyzna powinien czy tez zaczyna pierwszy, bywa ze to kobieta decyduje jaki facet ma prawo o nia zabiegac wysylajac mu subtelne sygnaly, i mowi sie wtedy ze to facet pierwszy zaczął zapominając kto mu nato pozwolił, nie ma reguł. Warto wiedzieć czego się sameu oczekuje i co mozesz dac od sibeie w jakich relacjach sie dobrze czujesz.
    • aleksa25 Re: co sadzicie o takim typie mezczyzny? 29.10.04, 17:36
      A moze to niedowartosciowanie faceta, ktory chce zeby to kobieta za nim latala?
      czuje sie wtedy lepiej...Jak myslicie?? Moze ja blednie mysle, kurcze, jesli
      dwie osoby maja uparte charaktery to zadna nie zrobi zadnego kroku, bo kazdy
      czeka na ta druga jak zacznie i w ten sposob historia bez konca!
      • twardy101 dziewucha jest nie energiczna OT CO!!! 01.11.04, 18:55
        aleksa25 napisała:

> A moze to niedowartosciowanie faceta, ktory chce zeby to kobieta za nim
        latala?
        >
        > czuje sie wtedy lepiej...Jak myslicie?? Moze ja blednie mysle, kurcze, jesli
        > dwie osoby maja uparte charaktery to zadna nie zrobi zadnego kroku, bo kazdy
        > czeka na ta druga jak zacznie i w ten sposob historia bez konca!
    • inezja21 Re: co sadzicie o takim typie mezczyzny? 01.11.04, 19:34
      Taki facet to narcyz.Nie mogłabym z nim być.
    • Gość: Matylda Re: co sadzicie o takim typie mezczyzny? IP: *.devs.futuro.pl 01.11.04, 19:43
      ja bym poszukała innego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka