peti_szapo 29.10.04, 10:56 zmarła.Kochana, życzliwa i mądra kobieta.Odeszła w dniu w którym ja miałam urodzic.Tak mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neta 75 Re: Wczoraj moja Babcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:25 Trzymaj się cieplutko wiem , że ci ciężko ale trzeba żyć dalej. Mi niedawno zmarł tata i rozumie cę doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
joanni Re: Wczoraj moja Babcia 29.10.04, 11:29 Współczuję. Ale będzie żyła dalej - w Tobie, w Twoim dzieciaczku i w Twoich wnukach w przyszłości. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thistle Re: Wczoraj moja Babcia IP: *.crowley.pl 29.10.04, 11:35 Kondolencje - naprawdę mi przykro Oset myśl o Maleństwie, w Nim też jest jakaś jej część. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Wczoraj moja Babcia 29.10.04, 12:37 Współczuję bardzo!! Babcie to najukochańsze osoby na ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
peti_szapo Re: Wczoraj moja Babcia 29.10.04, 13:11 Dziekuję wszystkim za słowa otuchy.Wiem ze "tam" jej lepiej,że juz sobie odpoczywa a tyle w zyciu przeszła przez 89 lat.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Wczoraj moja Babcia IP: *.chello.pl 29.10.04, 22:38 Bardzo Ci wspólczuje. Moja Babcia zmarla,ojej, w czerwcu 2005 minie juz 10 lat. I tez jak Twoja miala prawie 89 lat. A Dziadka nie znalem, gdyz zamordowalo Go NKWD w Katyniu. Nawet nie ma grobu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wczoraj moja Babcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:49 moja Babcia zmarła nagle 7 lat temu, ale do tej pory czuję jej "obecność i opiekę", jest moim aniołem stróżem. może to głupio zabrzmi, ale wszystko co dobre przydarzyło mi się dopiero po jej śmierci, tak jakby mi we wszystkim pomagała, pozdrawiam cieplutko i życzę Ci też takiej "opieki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Wczoraj moja Babcia IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 30.10.04, 11:07 Nigdy nie wiem, co powiedzieć w takim momencie. Jestem z Tobą w Twoim smutku. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: Wczoraj moja Babcia 30.10.04, 11:37 przykro mi........................................... Odpowiedz Link Zgłoś