wmr11 29.04.02, 13:12 cholernie ekscytują mnie ekshibicjonistki ...... Panie, co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: ekshibicjonistki 29.04.02, 13:31 A ja odwrotnie, wolę ekhibicjonistów. Kiedyś będąc nastoletnią panienką często natykałam się na facetów obnażających się publicznie.Teraz już nie. Czyżby ekshibicjoniści byli na wymarciu? A może ja ich już nie zauważam? Przyznam, że nie zdarzyło mi się spotkać kobiety obnażającej się w celu zaspokojenia popędu, bo o to chyba chodzi Autorowi wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
wmr11 Re: ekshibicjonistki 29.04.02, 13:36 nie, nie o to chodz autorowi. Co do panów pokazujących swe wątliwe wdzięki - zgroza. Co do pań - nie mam na myśli pań biegających po mieście i rozchylających płaszcz od czasu do czasu, a raczej panie, które delikatnie, seksownie podkreślają swe wdzięki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: ekshibicjonistki 29.04.02, 13:39 wmr11 napisał(a): > nie, nie o to chodz autorowi. Co do panów pokazujących swe wątliwe wdzięki - > zgroza. > Co do pań - nie mam na myśli pań biegających po mieście i rozchylających > płaszcz od czasu do czasu, a raczej panie, które delikatnie, seksownie > podkreślają swe wdzięki ;-) E, to w takim razie pojęcie względne. Bo jeden uzna za ekshibicjonistkę, jak kobieta pokaże tylko trochę ciała, a inny ma większe wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob27 Re: ekshibicjonistki IP: *.mst.gov.pl 30.04.02, 08:51 Ostatnio widziałem ekshibicjonistkę. Muszę przyznać przyjemny widok dla oka. Miała duże wycięcie w spódnicy i trochę nizej opuszczone pończochy. Z tym, że wycięcia były tak duże, że widać było nie tylko koronkę od pończoch, ale również gołą nogę. Dziewczynie najwyraźniej sprawiało przyjemność, że mężczyźni kierowali wzrok na jej koronki :-) Z resztą to nie jedek przypadek dostrzeżony przeze mnie :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wmr11 Re: ekshibicjonistki 30.04.02, 11:23 Nie instrumentalizuj dziewczyny. Nie tylko na jej koronki, ale i na nią Odpowiedz Link Zgłoś