Dodaj do ulubionych

Do admina forum

09.11.04, 14:31
Sprawa Kopov i spółka.
Czy nie mógłby się ktoś ich postami zająć? Użytkownicy forum korzystajacy z
modemu byliby niezmiernie wdzięczni.
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Do admina forum 09.11.04, 14:33
      no popatrz, ale wiesz że kopov tłusty i chudy to nie to samo?
    • mario2 Re: Do admina forum 09.11.04, 14:33
      zaloz sobie forum prywatne i tam pisz sama z soba
      • grzecznagrzeszna Re: Do admina forum 09.11.04, 14:34
        Już to zrobiłam, ślepoto :)
        • mario2 Re: Do admina forum 09.11.04, 14:36
          no to zmykaj tam i nie nudz tu :)
          • grzecznagrzeszna Re: Do admina forum 09.11.04, 14:41
            Nie Tobie mnie pouczać co mam robić, ignorancie.
            • six_a Re: Do admina forum 09.11.04, 14:42
              a podobno tolerujesz odmienność :) to co Ci kopov przeszkadza?
            • mario2 Re: Do admina forum 09.11.04, 14:48
              przeciez nie chcesz nas czytac- wiec czytaj siebie. na 11 wpisow 7 Twoje.
              ZAJEBISTE FORUM :)
    • kopov Re: Do admina forum 09.11.04, 14:41
      napisz o co Ci chodzi i jaki modem masz na mysli?
    • pierozek_monika od czego są filtry? 09.11.04, 14:44
      nie możesz go sobie wrzucić w filtr?
      • kopov filtry sa od papierosów:)))) nt 09.11.04, 14:45

• pierozek_monika zgadłeś! ;) 09.11.04, 14:46

• Gość: mig Re: filtry sa od papierosów:)))) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 14:50
          eee, wesoło piszą, można się pośmiać, co cie napadło?
          • Gość: Nie czytam Re: filtry sa od papierosów:)))) nt IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:27
            Nie czytam ich wpisów, ale wątek wolniej się przez nich laduje gdy napaćkają
            tam swoje głupoty. Potem się okzauje ze te 20 nowych wpisów, to nic ciekawego,
            tylko ich paplanie.
            • pierozek_monika Re: filtry sa od papierosów:)))) nt 09.11.04, 17:01
              nie wiem jak dla ciebie, ale jak dla mnie, to przeszło 90% wisów to bzdury. Na
              forum będzie ci trudno znaleźć treści wartych ceny połączenia modemowego.
              • Gość: heh Re: filtry sa od papierosów:)))) nt IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 17:09
                No właśnie zauwazyłam, ale niektóre wypowiedzi sa ciekawe i warte do
                przeczytania. Szkoda, ze aby sie do nich dokopać, modem musi się przebić przez
                kikadziesiąt bzdurnych wypowiedzi, a przede wszystkim rzuca się w oczy kopov
                jako ten glowny od bzdur.
    • Gość: mm kopov to ty masz jakąś spółkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:32
      nie chwaliłeś się...czyżby to o czym ostatnio pisaliśmy:-))))
      • Gość: abibabi Re: kopov to ty masz jakąś spółkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:36
        ja nie modemowa, ale tak sobie czasem myśle, że niektórzy to powinni sie
        przenieśc na gg albo coś podobnego, bo sami ze sobą sobie gadają.. ale moze oni
        tak lubią publicznie;)
    • anahella jest na Twoj problem bardzo prosty sposob 09.11.04, 22:49
      Dopisujesz sobie tych, ktorych nie chcesz czytac do listy nieprzyjaciol, kazesz
      systemowi ich wygaszac i nie widzisz ich wpisow.
      • grzecznagrzeszna Re: jest na Twoj problem bardzo prosty sposob 10.11.04, 10:00
        Wiem jak to zrobić, nie mam jednak ochoty utrudniać sobie życia z powodu kogoś,
        kto urządza sobie na forum publicznym czat. Nie zawsze czytam forum jako
        zalogowana. To on łamie zasady ustalone w netykiecie i mi zwyczajnie tym
        przeszkadza. Niby czemu mam to tolerować i nie protestować, tylko skulić ogon i
        udawać, że wszystko ok, jeśli nie jest ok?
        • mario2 Re: jest na Twoj problem bardzo prosty sposob 10.11.04, 10:02
          nikt ci nie KAZE czytac forum...
          • grzecznagrzeszna Re: jest na Twoj problem bardzo prosty sposob 10.11.04, 10:20
            Nikt Ci nie każe pisać.
            • mario2 Re: jest na Twoj problem bardzo prosty sposob 10.11.04, 10:37
              wiem, bo zawsze robie to, na co mam ochote :)
    • six_a Re: Do admina forum 10.11.04, 11:49
      A tak w ogóle, to dlaczego nudne jest darmowe udostępnianie komizmu, a nienudne
      na przykład prezentowanie swojego narcyzmu w tysiącpięćdziesiątympiątym poście
      z kolei?

Podziwiam wszystkich, którzy na forum ogólnym szukają głębokich treści, bo a)
      większość postów powtarza się z godną podziwu regularnością (z ostatnich patrz
      depilacja i striptiz)
      b) duża część postów to wydumane fantazje niespełnionych pisarzy odświeżane co
      jakiś czas, bo przecież nie można od takiego autora żądać zbyt wiele.
      c) tylko garstka to klejnoty, których nikt nie dekoruje czatem i takie posty od
      razu widać.
    • Gość: obierzyna Re: Do admina Grzecznej2x IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:29
      a propos Twojej sygnaturki: miast sie zderzac z cudzymi pogladami proponuje Ci
      zderzyc sie czolowo ze scianą, przynajmniej jakis pozytek z tego będzie (dla
      Ciebie, bo nam to zwisa)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka