Dodaj do ulubionych

Zauroczenie

11.01.23, 07:55
Może fascynacja .Miałem taki stan dwa lata temu .Nawet nie widziałem jak wygląda .Nigdy nie pokazała mi swojej twarzy .Miło się rozmawiało na pewnym komunikatorze . Trwało dość długo ,ale do spotkania nie doszło .Bylem mało zdecydowany .Skończyło się to po pewnym czasie .Ale ciągnęło się to jeszcze jakiś czas za mną .Miał ktoś taką sytuację ,że nie zna się osoby ,a wyobrażenia o niej są takie urocze ?
Obserwuj wątek
    • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 08:21
      Miałam
      • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 08:27
        Możesz przybliżyć nam tę sytuację, coś więcej napisać, czy zachować to tylko dla siebie?
        • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 08:30
          Pozwolisz, że zachowam to dla siebie:-)
          • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 08:40
            To czym się chwalisz? "Miałam/em" to każdy może napisać.
            • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 08:56
              Wybacz, ale to nie jest chwalenie się. Proszę mnie nie oskarżać o kłamstwo!
              • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 10:00
                Wysyłasz do mnie maila (mogę zacytować) z wyjaśnieniem i ja to rozumiem i współczuję Ci...a na forum wyskakujesz z tekstem " Wybacz, ale to nie jest chwalenie się. Proszę mnie nie oskarżać o kłamstwo!" Jak to mam rozumieć?
                Za chwilę taniarada vel teodor-k pisze:
                "Zajmij się czymś pożytecznym i tak mamy polewę z ciebie .Nie masz szans u nikogo i jedynie to możesz sobie pomarzyć o kobietach .A kysz ."
                Odnoszę wrażenie, że jesteście oboje zdrowo pokręceni, aż dziw, że nikt jeszcze tego nie odkrył i nabiera się na wasze gierki, hi hi ;)
                • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 10:16
                  " Mogę zacytować"- tu określiłeś siebie!
                  • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 10:32
                    Zauroczyłem cię?
                    • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:23
                      Czym ? Donoszeniem?
                • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 10:30
                  Nie powinieneś cytować prywatnej korespondencji, to nie świadczy o tobie dobrze.
                  • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 10:47
                    >Nie powinieneś cytować prywatnej korespondencji, to nie świadczy o tobie dobrze.

Jesteś w błędzie. Powinno się cytować i napiętnować. Niech forumowicze wiedzą z kim mają do czynienia. To, że zmienia nicki, szkaluje moje dobre imię, próbuje poderwać do mnie zaufanie to nic nie znaczy? Nie pouczaj mnie, nie masz do tego prawa!
                    • teodor-k Re: Zauroczenie 11.01.23, 10:57
                      friend_of_women napisał:

> >Nie powinieneś cytować prywatnej korespondencji, to nie świadczy o tobie d
                      > obrze.
                      >
                      > Jesteś w błędzie. Powinno się cytować i napiętnować. Niech forumowicze wiedzą z
                      > kim mają do czynienia. To, że zmienia nicki, szkaluje moje dobre imię, próbuje
                      > poderwać do mnie zaufanie to nic nie znaczy? Nie pouczaj mnie, nie masz do teg
                      > o prawa!
                      To już jest twój trzeci nick po dynamicku Bono i friden .Nie odróżniasz kobiet na tym forum .W każdym wątku jest po paręnaście twoich wpisów , wystarczył by jeden .Chcesz na siłę tu zaistnieć .Masz za dużo wolnego czasu .Wypisujesz durnoty do kobiet. I tyle .Wstyd .
                      • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:11
                        Czy ty czytasz to co wypisujesz, myślisz, że kobiety są tym zainteresowane? To jest dopiero wstyd!
                      • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:28
                        Teodorze, zostaw Dynamica i Bono w spokoju. Nie wiem, kim jest friden. Nie wojuj z ludźmi, staraj się ujrzeć w drugim człowieku coś pozytywnego. Nie skłócaj ludzi!
                        • teodor-k Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:40
                          Teodorze, zostaw Dynamica i Bono w spokoju .Założyłem sobie wątek ,a tu sceny jak z żałosnego kiczu filmowego .Nie zapraszałem gościa do tego forum .Kłótliwy jej przekupa na targu .Co ja mu poradzę że sobie markę psuje .Facet powinien mieć galoty ,a nie spódnicę .Biedny chłopiec 🤣🤣
                          • teodor-k Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:41
                            Jest.
                          • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 15:26
                            Nie bądź śmieszniejszy niż jesteś, zgrywasz macho...niech kobiety ci wybaczą!
                    • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:21
                      Wypowiedziałam tylko swoje zdanie. Ja nie cytuję prywatnej korespondencji. Sam pracujesz na swoje dobre imię. Moje zdanie o Tobie nie zależy od innych, sam na to pracujesz. Poniał?
                      • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:23
                        Ważne czy ty to paniała, o mnie się nie martw ;)
                        • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:32
                          Da
                          • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:51
                            www.youtube.com/watch?v=-X8_6M5tCuA
            • teodor-k Re: Zauroczenie 11.01.23, 09:24
              friend_of_women napisał:

> To czym się chwalisz? "Miałam/em" to każdy może napisać.
              Kolega to z podstawówki znalazł sobie koleżankę? Akurat ciebie nie zapraszałem do tego wątku i nie pytam się o zdanie .Czy to jedne jest .
              • teodor-k Re: Zauroczenie 11.01.23, 09:32
                I jasne ?
                • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 10:02
                  Jasne to może być piwo, ew. ciemne.
                  • teodor-k Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:10
                    friend_of_women napisał:

> Jasne to może być piwo, ew. ciemne.
                    Sam się osmieszasz w każdym wątku .Jaki by nie był .Chcesz na siłę zaistnieć .Jesteś tu od niedawna ,ale niezłe robisz tu sceny .Miałeś rozbujać pewne forum ,a tylko je rozwalileś .Żałosne .
                    • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:15
                      Dla mnie nie jesteś partnerem do rozmowy, toleruję cie, ale to nie znaczy, że będę wchodził z tobą w konflikt. Nadymasz się przy każdej okazji, jaki ty to jesteś, a jesteś...taki jaki jesteś ;)
                      • teodor-k Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:24
                        Zajmij się człowieku czymś .Wygaś to forum ,albo pisz z sensem .Siedzisz tu jak na czacie .Nie masz nikogo znajomego .Założyłem wątek i zwykle jak każdy go rozwalileś .Normalny facet się tak nie zachowuje .Jakby ci zależało na kobietach to byś tak nie pisał .Wyjątkowo zniechęcasz do siebie. Jeśli tego nie widzisz to twój problem .Czasami warto milczeć. Złapałeś się Dany jak mamusinej spódniczki .Małe wyrośnięte dzidzi nie dorosły facet. Daj sobie siana człowieku .
                        • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:30
                          Od jutra mnie tu nie będzie, bo jak tu z wami wytrzymać? Nie da się!
                          • teodor-k Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:43
                            xdanax napisała:

> Od jutra mnie tu nie będzie, bo jak tu z wami wytrzymać? Nie da się!
                            >
                            Dana przestań robić sceny .Chłopczyk dostanie lizaka i dropsy .Będzie zadowolony .A ja mu w gratis kupię balona 😃😃😃
                            • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:49
                              Żenada. Ze świecą szukać takich jak wy dwoje ;)
                            • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 13:46
                              Napisałam prawdę.
                        • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:33
                          O co ten krzyk? Nie możesz sprostać to nie wypisuj pustych frazesów, które nie odpowiadają rzeczywistości. Kobiety są miłością mojego życia. Mógłbym cię wiele nauczyć, ja ich nigdy nie krzywdziłem, nie krzywdzę...i nie mam zamiaru, w przeciwieństwie do ciebie.
      • okruchlodu Re: Zauroczenie 11.01.23, 09:23
        Nie wiem jak można fantazjować o kimś, kogo wyglądu nie znamy?
        Raz miałam taką sytuacje z klientem, piękny, męski głos, inteligentny, żartowniś. Nie fantazjowałam o nim ale wzbudził moje zainteresowanie na tyle, że go wyguglowałam. Okazało się, że to starszy pan z łysinką. Czar prysł:-)
        • teodor-k Re: Zauroczenie 11.01.23, 09:30
          Tu jest sytuacja inna .Bo długo by opowiadać .To nie była klientka z banku itp itd .Tylko pełna uroku osoba .Trochę fascynacja trwała .
    • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 11:22
      Każde moje zauroczenie przekuwałem w spełnienie. Inaczej szkoda czasu na wzdychanie do ekranu kompa. W realu można znaleźć wspólny język, ew. nie, nic się nie ukryje i wspólne zafascynowanie pozwala na dalsze poznanie się. Ludzie dojrzali nie chowają się po "krzakach" by wyznać sobie to co czują.
    • zaczarowanyogrod Re: Zauroczenie 11.01.23, 12:43
      Może aż tak to nie. Bo zawsze te osoby widziałam, z niektórymi rozmawiałam, ale na tematy związane z pracą, szkołą. Ale za dużo o nich nie wiedziałam. Te osoby pomogły mi w drobnych rzeczach, związanych ze szkołą, pracą. Parę rzeczy o nich usłyszałam. A resztę sobie dowymyślałam. Znalazłam parę podobieństw w charakterze, czy w sposobie spędzania wolnego czasu. Ale nic z tym nie robiłam, bo mądrzejsza strona mnie mówiła nie znasz nie wymyślaj. Do tego nieśmiałość. Myślę czasem o nich jak mijam miejsca w których ich widziałam.
      • xdanax Re: Zauroczenie 11.01.23, 13:52
        Z nieśmiałością trzeba walczyć. Mój brat był nieśmiały w dzieciństwie, a teraz buzia mu się nie zamyka:-) Musisz pójść między ludzi do pracy, najlepiej do grupy rówieśniczej. Pokonasz nieśmiałość, czego Ci życzę. Nieśmiałość prowadzi do kompleksów.
        • zaczarowanyogrod Re: Zauroczenie 11.01.23, 15:59
          W pracy to trudno o rówieśników, do tego ostatnia taka sytuacja która opisuje była 7 lat temu to się trochę zmieniłam.
      • teodor-k Re: Zauroczenie 11.01.23, 13:57
        Jestem w urzędzie kolejka .Ty nieśmiała .To chyba taki imicz na potrzeby tego forum .U mnie to trwało długo bo nie mogłem się zdecydować i zauroczenie spadło poniżej miłości i się skończyło..Nic się nie dzieje bez przyczyny bo coś w ludziach siedzi piorun sycylijski ,czy coś .Zazwyczaj mija szybko ,u mnie trwało długo ,a reszta to tajemnica . Szkoda że ten wątek sprowadził się do poziomu rynsztoka .Nie taki był zamysł .Pozdrawiam .
        • friend_of_women Re: Zauroczenie 11.01.23, 15:32
          Możesz mieć pretensje tylko do siebie, potrafisz wszystko spuścić w kanał. Coś zamyślisz, nie przemyślisz i efekty są jakie są.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka