perfum voila: 17.04.23, 19:33 - dobre zdrowie - kasa - ladnie pachnace kobiety - ladnie pachnacy alkohol - rower jesli przeoczylem takie sprawy jak: - rozwoj osobisty - poszukiwanie sensu zycia - to bardzo tych "rozwojowych i poszukujacych" przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: voila: 17.04.23, 22:09 No właśnie od jakiego czasu myślę sobie co jest moim źródłem szczęścia i doszlam w ten weekend do wniosku, że rower jest w top 3 moich uszcześliwiaczy. To połączenie antydepresantu z portalem, dzięki ktoremu, mogę przenosić się w różne magiczne miejsca. A poza tym: - Moje zwierzęta, szczególnie mój wiking Rudosław Rudobrody - Hedonizm dnia codziennego, np. leniwy poranek w niedziele, z kawą. - Obcowanie z naturą, mam takie miejsce w lesie, nad jeziorem, gdzie mogę sobie poleżeć z książką. - Książki, podobnie jak rower, to rodzaj portalu do innych światów. Dzięki nim mogę przeżyć wiele żyć. - Fajni ludzie z pracy/moja ekipa, z którymi mogę sobie pożartować aż przepona boli. - Nauka nowych rzeczy, lubie startować z poziomu zero i widzieć progres, gdy zaczynam coś co wydawało mi się niemożliwe do ogarniecia, umieć. - Gdy jestem w nastroju to drobny flircik z kumatym mężczyzną. - Jak nic nie pomaga to hydroksyzyna:-). Chyba mogłabym tak wymieniać bez końca bo ciągle coś nowego przychodzi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 17.04.23, 20:45 A dla kogo ten wywiad ? Do szczęścia odrobina miłości . Odpowiedz Link Zgłoś
bento67 Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 17.04.23, 20:51 Sprawianie innym radości, szczególnie małym dzieciom, są takie przezabawne i szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy gorana 30 minut. 17.04.23, 23:43 bento67 napisała: > Sprawianie innym radości, szczególnie małym dzieciom, są takie przezabawne i szczere. istotnie. na 30 minut. potem sa nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: gorana 30 minut. 18.04.23, 10:29 obrotowy napisał: > bento67 napisała: > > Sprawianie innym radości, szczególnie małym dzieciom, są takie przezabawn > e i szczere. > > istotnie. > na 30 minut. > potem sa nudne. Ty byś się bawił dużymi dziewczynkami jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy gora na 30 minut. 18.04.23, 15:04 taniarada napisał: > Ty byś się bawił dużymi dziewczynkami jedynie. nosz wlasnie. - te duzo wolniej sie nudza. szkopul jedynie w tym , ze duzo szybciej sie starzeja, Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: gora na 30 minut. 24.04.23, 19:45 obrotowy napisał: > taniarada napisał: > > Ty byś się bawił dużymi dziewczynkami jedynie. > > > nosz wlasnie. - te duzo wolniej sie nudza. > > szkopul jedynie w tym , ze duzo szybciej sie starzeja, Czy ja wiem .Jak wino czym starsze tym lepsze ,ale to kwestia gustu . Odpowiedz Link Zgłoś
perfum to slogan - z tym winem. 25.04.23, 15:58 taniarada napisał: > Czy ja wiem . Jak wino czym starsze tym lepsze , ale to kwestia gustu . to slogan z tym winem - a mowiac jasniej: - nieprawda. wino czym starsze tym lepsze - tylko do czasu. najlepsze sa wina w przedziale 5 - 15 lat gdy budowa estrow (aromatow winnych odpowiedzialnych za tkzw. "bukiet") dobiega konca. potem wino zaczyna sie powoli utleniac i psuc. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: to slogan - z tym winem. 30.04.23, 06:13 perfum napisał: > taniarada napisał: > > Czy ja wiem . > Jak wino czym starsze tym lepsze , ale to kwestia gustu . > > > to slogan z tym winem - a mowiac jasniej: - nieprawda. > > wino czym starsze tym lepsze - tylko do czasu. > > najlepsze sa wina w przedziale 5 - 15 lat gdy budowa estrow > > (aromatow winnych odpowiedzialnych za tkzw. "bukiet") > > dobiega konca. > > potem wino zaczyna sie powoli utleniac i psuc. Wino smakujemy powoli i wypijamy pózniej do dna 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 17.04.23, 21:11 Dobre chwile Hobby Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 18.04.23, 10:25 Na daną chwilę szczęście mi daje czas z moimi współpracownikami, oczywiście nie ze wszystkimi, są tacy przy których się nie odzywam bo wiem że mam inną wizję świata. Czasu spędzonego na książkę mi nie szkoda. Ostatnio też zamieniłam "dom moja twierdza" na " dom moje więzienie" ;( i nie wiem jak to zmienić ... Wiem co trzeba by było zrobić ale nie wiem jak. Uwielbiałam chwilę na siłowni, tak jak w bibliotece ... Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 18.04.23, 17:01 A w Twoim? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 18.04.23, 19:03 Ciekawe pytanie i brak odpowiedzi .A dobrze było też zabrać głos w dyskusji . Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 18.04.23, 20:39 Moje dzieci, mój dom. Spacery i jazda na rowerze. Dobre ksiazki i pyszna kawa z mojego expresu. Wyjazdy, poznawanie nowych miejsc. Wlochy uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 18.04.23, 20:41 Jeszcze nowe perfumy jak mi podejdą to też jest radość Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 18.04.23, 22:07 Bajka .Myślę że każdy ma kawałek swojego czarodziejskiego ogrodu .Pełnego tajemnic i radości .Pozdrówka . Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 19.04.23, 09:34 Tajemnice, radości, a nawet czary! Facet mówi do żony: - Kochanie, przynieś mi piwo. Na to żona: - Może jakieś magiczne słowo? Facet: - Hokus pokus czary mary, zapie*dalaj po browary! A na to żona: - Hokus pokus, ence pence, zamiast ci*ki masz dziś ręce!! Na to Facet: - Skoro jesteś tak pyskata, dziś ominie Cię wypłata! Żona: - Bardzo mocne masz dziś czary, zaraz biegnę po browary! Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 25.04.23, 17:53 I dlatego od zawsze pracowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 25.04.23, 18:28 A niektórzy nie pracują ,a żyją .I mają czas pisać . Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 27.04.23, 17:41 Są i tacy co zazdroszczą innym, że mają sposób na życie i są lepsi od nich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 27.04.23, 17:46 Zaczęłam się zastanawiać kto jest szczęśliwy w związku który opisałeś. Wychodzi mi że albo obydwoje bo lubią taki styl, albo żadno. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 25.04.23, 20:09 Mam co jeść, mam gdzie spać, kocham i jestem kochana, zdrowie i forma, jak na mój wiek, całkiem niezłe, robię głownie to, co lubię, mam przyjaciół i to w realu, a nie na fejsbuku.. cóż chcieć więcej? Zawsze sobie powtarzam, że wiele osób ma gorzej i narzekać byłoby grzechem, a w każdym razie nietaktem. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 25.04.23, 20:27 Uszczęśliwia mnie działanie. A różnie z tym bywa, bo nie zawsze mam wystarczająco energii. Brak energii do działania wpędza mnie w poczucie winy. Działanie przybliża mnie do realizacji celów. Działanie jest potrzebne do sprostania moim życiowym rolom. Szczęście czuje w piątkowe wieczory, gdy cała rodzina wyraża ulgę, że tydzień pracy się już skończył, snuje się w dobrym nastroju po mieszkaniu i uruchamia piątkowe rytuały. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 25.04.23, 21:43 Może przestań się uzalać i weź się za siebie .Chcesz pozytywnego kopniaka ? Zapewniam Cię że inni mają gorzej i to sporo .Szanuj jedynie stare przyjaźnie i nie wierz obcym co się pojawiają na forum.Byłaś widziałaś .Są osoby które potrafią rozmawiać i odróżniają dobro od zła .I fora dla niej /dla nich nie mają żadnej wartości . Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 25.04.23, 21:48 Taniarada a możesz na danym forum, w danym wątku ustosunkowywać się tylko do tego co dana osoba napisała ? Bo to co jej teraz odpisałeś jest całkowicie nie na miejscu a już tym bardziej na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 25.04.23, 22:14 Nie wiesz o co chodzi ,nie znasz ludzi .Były tu różne rozmowy i forum jest jedynym miejscem do spotkań .Tu wiele spraw było nie miejscu .Myślę że to nie jest twoja sprawa .Dobranoc . Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 25.04.23, 22:23 Wiem o co chodzi. Wiem, że ktoś napisał post a ty dałeś odpowiedź całkowicie nie na temat. Łatwiej nie da się tego wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 27.04.23, 17:46 eagle.eagle napisała: > Wiem o co chodzi. > > Wiem, że ktoś napisał post a ty dałeś odpowiedź całkowicie nie na temat. > > Łatwiej nie da się tego wytłumaczyć. Bardziej przybliżę, taka popierdułka jak taniarada nie toleruje nikogo, tylko samego siebie. Szczuje na każdego kto ma inne zdanie niż on, taka z niego alfa i łamaga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Co w Waszym życiu sprawia, że jesteście szczę 27.04.23, 17:02 Nic nadzwyczajnego. Przychodzi taka chwila i człowiek jest szczęśliwy. Nawet nie wie dlaczego. Ale to tylko chwila. Szybko mija. Odpowiedz Link Zgłoś