Dodaj do ulubionych

Proszę Was bardzo o pomoc ==> prezent dla faceta:(

IP: 82.160.57.* 14.11.04, 21:30
hej! mam malutkie pytanko: co mogłabym dać mojemu chłopakowi w prezencie??
chodzi mi o taki bezokazowy, no i potem na mikołaja,półrocznice:),gwiazdke i
w styczniu imieniny...nie mam pomysłu:( na dzień chłopca dałam mu dwie pary
bokserek...co teraz?? proszę jest to dla mnie bardzo ważne. nie chodzi mi o
jakieś drogie prezenty bo nie stać mnie na nie, ale o cos wyjątkowego,bo
wkońcu dla chłopaka którego bardzo kochaam i na którym mi strasznie zależy:)
z góry dzięki
p.s jak juz dałam do zrozumienia jesteśmy ok 5 miechów razem,bardzo się
kochamy i jesteśmy zżyci więc nie ma jakiejs "granicy" tzn żebyśmy sie czegoś
wstydzili,o czymś nie gadali,itd,itp
p.s2 on ma 20 lat a ja 16 jeśli to ważne:)
Obserwuj wątek
    • Gość: koralka Re: Proszę Was bardzo o pomoc ==> prezent dla IP: *.proxy.aol.com 14.11.04, 21:34
      a on ci robi prezenty bez okazji?
      • Gość: downek=) Re: Proszę Was bardzo o pomoc ==> prezent dla IP: 82.160.57.* 14.11.04, 22:16
        właśnie chodzi o to,że tak.tzn czasem są to prezenty niespodzianki ale raczej
        częściej kupuje coś dla mnie ale przy mnie np jeśli podoba się jemu i mi (np
        bluzeczka,sweterek,majteczki). ja mu tak nic nie kupowalam jeszcze:( czasem
        takie drobiazgi...
        ale męczy mnie jedno:on miał wcześniej dziewczyne (był z nią 3lata),która byla
        bardzo bogata,miała zarobionych rodziców.no i tak się składa że kupiła mu wiele
        rzeczy...i to wcale nie tanich.mam taki jakby kompleks,że on dostawał od niej
        lepsze rzeczy (np bokserki Atlantic a ja mu dawałam mniej oryginalne i tańsze:
        ( ) może to i głupie ale mi przykro...wydaje mi się że on będzie to porównywał
        i myśli sobie że z tamtą miał lepiej...on mówi że tak nie jest,wiele o tym
        gadaliśmy,wierzę mu ale jednak coś we mnie siedzi z tym...
    • Gość: downek=) proszę pomóżcie...:) IP: 82.160.57.* 14.11.04, 22:29
    • Gość: jurny jurek Re: Proszę Was bardzo o pomoc ==> prezent dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:25
      kup mu nasadke przedłużającą penisa - będzie zachwycony:DDD
      • Gość: downek=) Re: Proszę Was bardzo o pomoc ==> prezent dla IP: 82.160.57.* 15.11.04, 10:42
        taaak jaaasne:) chyba od razu by się obraził że uważam że ma za małego:) a tak
        nie jest:p
    • Gość: mloda Pomoże ktoś??????? plisssssssss:) IP: 82.160.57.* 16.11.04, 19:00
    • mario2 wio 23.11.04, 15:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka