Dodaj do ulubionych

ASIK_____OSZUSTEM_____JEST:-(_____________________

IP: 61.95.221.* 16.11.04, 00:20
Prosze powrownac te dwa IP Rzeki I Asik:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17645566
SAMOTNA, bo NIEPRZECIĘTNA??
Autor: Gość: rzeka IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl
Data: 15.11.2004 00:04

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17645566&a=17648730
Re: SAMOTNA, bo NIEPRZECIĘTNA??
Autor: Gość: Asik IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl
Data: 15.11.2004 08:18 + dodaj do ulubionych wątków

Zwykly oszust:-(

Obserwuj wątek
    • Gość: Max Asiku, Asiku:-((( nt IP: *.dyn.optonline.net 16.11.04, 01:19
      Pamietasz jak kiedys myslalem ze Joanna to ty?
      • sagis Re: Asiku, Asiku:-((( nt 16.11.04, 08:44
        • Re: Najbardziej żenujące zachowania znajomych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Gość: obierzyna 01.10.2004 14:48 + odpowiedz

- wysmarkanie sie w wigilijny obrus (nie musialam po upraniu krochmalic)
        - nie sciaganie butow po wejsciu do mieszkania (slady na dywanie!!! a panie
        podziurawily mi deski obcasami)
        - wreczenie kwiatow bez papierka.

• Re: Najbardziej żenujące zachowania znajomych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Gość: Dalila 01.10.2004 15:23 + odpowiedz

A tak swoją drogą, to żądanie od gości ściągania butów przed wejściem do
        mieszkania jest sprzeczne z podstawowymi zasadami dobrego wychowania (vide:
        dowolny podręcznik dobrych manier), choć z drugiej strony nie wytarcie butów
        przed wejściem na cudze dywany jest chyba jeszcze gorsze.

• Re: Najbardziej żenujące zachowania znajomych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: lady_in_red1 01.10.2004 15:33 + odpowiedz

Dla mnie żenujące jest oglądanie podłogi pod lupą i żądanie od gości ściągania
        butów nawet podczas krótkiej wizyty...

Max'iu zastanów się, dlaczego te przykładowe IP tak często powtarzają się:-)
        Nigdy pod nikogo nie podszywałam się, a z treści tych wątków jasno to wynika.
        Do podpasek i męskiej miesiączki przyznaję się. A, robiąc taką podpuchę nie
        pomyślałam, aby zmienić swój nick. Wystawiłam się na żer tamtejszych kobitek.
        Dlatego też Tamara wpdadła:-)
        Kto, jak nie ja tak rozbudowuje zdania i nie zna się na gramatyce:-)
        Raz jedna osoba po tym myślała, że pochodzę z hameryki:-)))))
        Nie zmieniam nicków, bo nie boję się swoich wypowiedzi.
        Ale, oczywiście nie przyznacie mi tego, bo pewnie fajnie jest utrzymywać swoje
        zdanie, nawet jeśli ono głupie jest:-)
        Pozdrawiam.

• sagis Re: i IP chello też często się pojawia:-) 16.11.04, 08:48
          Czy to jedna osoba występuje pod wieloma nickami?:-)))
          • Gość: Zdziwiony Ale bzdury:-( IP: *.all-milwaukee.org 16.11.04, 17:06
            Chello to jest tylko nazwa serwera. Niektore serwery, takie jak Chello,
            pokazuje tylko nazwe serwera bez ujawniania idywidualnych IP. Twoj serwer
            pokazuje Nazwe i indywidualne IP. Oczywiscie ze Rzeka to ty, nie ma innej
            mozliwosci. Post Rzeki byl napisany z twojego kompa!!!! Po co ta maskarada?
            Kazdy wie ze uzywasz wiele nikow. Na twoich idiotycznych zodjakowych watkach na
            FM tylko ty sie wpisywalas pod licznymi zalogowanymi i niezalogowanymi nikami.
            • Gość: Kostka Oczywiscie! IP: 200.212.114.* 16.11.04, 17:35
              Nie ma zadnych watpliwosci! Dwa posty byly napisane z tego samego IP.
    • Gość: Marta Ameryke odkryles? IP: 192.168.2.* / *.lndnnh.adelphia.net 16.11.04, 01:52
      Asik zawsze nadawala z paru rurek.
      • sagis Re:Marteczko, nigdy. 16.11.04, 08:34
        Nie jestem taka, jak Wy:-)
    • Gość: ... Re: ASIK_____OSZUSTEM_____JEST:-(________________ IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 16.11.04, 17:25
      NIE TYLKO ASIK:))))))))))
    • Gość: Piecyk Weglowy Asik zostyaly ci juz tylko przeprosiny! IP: *.ir-tech.com 16.11.04, 19:05
      Czym predzej tym lepiej jesli wogole cie na to stac???

• bea_su Re: ASIK_____OSZUSTEM_____JEST:-(________________ 16.11.04, 19:19
      Słuchajcie a czy to nie jest tak ze ta "*" w IP zastępuje jakiś ciąg znaków??
      Bo jesli tak to chyba jest wiele takich adresów które mają taka sama końcówkę a
      inny początek?
      • Gość: Piecyk weglowy Re: ASIK_____OSZUSTEM_____JEST:-(________________ IP: *.ir-tech.com 16.11.04, 19:35
        'Słuchajcie a czy to nie jest tak ze ta "*" w IP zastępuje jakiś ciąg znaków??
        Bo jesli tak to chyba jest wiele takich adresów które mają taka sama końcówkę a
        inny początek?'

Tak tylko ze w tym przypadku IP w calosci jest identyczne. Koncowka, poczatek i
        srodek:-)
        Zreszta IP o ktorym mowimy jest IPm prawdziwym-unikalnym tak ze to na pewno ona
        i ona:-)

Powinna przynajmniej Boskiego przeprosic.

• Gość: kropka Czyli i tym razem okazuje sie ze takich IP: 69.50.64.* 16.11.04, 19:59
      Nieprzecietnych i Samotnych nie ma.

Wszyscy znajacy Asik na tym forum wiedza ze jest bardzo przecietna a teraz
      okazuje sie ze nawet nieuczciwa:-(
      Nie dziwie sie ze faceci uciekaja:-)
    • boski.zawodowiec ja nie chce przeprosin od niej cieszy mnie za to.. 16.11.04, 20:47
      ze sie sama tak zaplątała ze wstyd jej nie pozwoli tu wejsc.
      Ja ją w miare lubiłem , czesto odpowiadałem na jej pytania bo uwazałem ze skoro
      ktos jest w miare miły to nalezy mu odpisac.
      Nadszedł jednak dzien gdy mnie zwyzywała bez powodu i napisała ze zeygac jej
      sie chce gdy widzi moje posty, wtedy poinformowałem ją ze mi sie tez
      wielokrotnie nie chciało odpisywac na jej posty ale robiłem to.
      Napisałem jej ze w takim razie wchodzimy na wojenna sciezke i nie miałem nawet
      zamiaru jej nic robic, ona za to z ogromna radoscia to wypowiedzenie wojny
      przyjeła.
      Wczoraj dostrzegłem ze pisze pod paroma nickami i to skomentowałem, dziewczyna
      najpierw mysalała ze mnie osmieszy ale okazało sie ze z siebie zrobiła troche
      stuknietą:))

W takim razie wojne wygrałem i nie musi mnie przepraszac.
      • Gość: :-) Re: ja nie chce przeprosin od niej cieszy mnie za IP: 200.212.114.* 16.11.04, 20:58
        Ona tag grasowala pod wieloma nikami na forum mezczyzna az ja wyszczuli z nudow
        no bo ile mozna czytac o strzelcach, rybach i blizniakach?
        • boski.zawodowiec Re: ja nie chce przeprosin od niej cieszy mnie za 16.11.04, 21:08
          ale jesli sie juz nie pojawi tzn. ze naprawde cos z nia nie tak:) przeciez to
          tylko forum, inna sprawa ze jednak cholra sie nraziła tym IP bo ktos jej moze
          teraz faktycznie po kompie pogrzebac:)
          • Gość: :-) Re: ja nie chce przeprosin od niej cieszy mnie za IP: 200.212.114.* 16.11.04, 21:24
            Juz sie pojawila pod innym nikiem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=17669202
    • conveyor Re: ASIK_____OSZUSTEM_____JEST:-(________________ 17.11.04, 01:14
      Uch, och ale zescie pojechali... Jak na razie nikt tu jeszcze niczego nie udowodnil, poza tym ze dwa posty zostaly napisane z jednej sieci. To co widac to nie zadne pelne IP, spojrzyj tam jeden z drugim z bliska...jeszcze blizej...jest gwiazdka czy nie ma? Na forum gazety.pl cale IP NIE SA prezentowane, widza je tylko moderatorzy i admini, juz byla na temat dyskusja, dluga i namietna. A jeden w tym watku to juz sie zapedzil ze i w watkach o znakach zodiaku tylko Asik sie wpisywala pod roznymi nickami...Jakos zadalem sobie ten trud zeby sprawdzic, i spod inkryminowanego IP pisywala tylko Asik. Ja rozumiem ze jest wku..ajaca i bezczelna, ale to nie powod zeby zarzucac jej oszustwo. Ktos puscil baka, i juz pelno specow od techniki komputerowej, co jeden to lepszy. Tak jak wczesniej nikt jej nie podskoczyl, tak teraz cala banda leci kopac lezacego. Motloch...

------------------
      Forum bez cenzury
      Prawdziwy Mężczyzna
      • Gość: Norek Re: ASIK_____OSZUSTEM_____JEST:-(________________ IP: 200.212.114.* 17.11.04, 02:22
        Bzdura! To sa dwa posty napisane z tego samego komputera. Te identyczne numery
        ja wydaly:*.233.233.94

• conveyor Re: ASIK_____OSZUSTEM_____JEST:-(________________ 17.11.04, 15:35
          Ile liczb ma numer IP?

------------------
          Forum bez cenzury
          Prawdziwy Mężczyzna
          • pierozek_monika Re: ASIK_____OSZUSTEM_____JEST:-(________________ 17.11.04, 15:40
            pewnie conveyor, masz rację. Mój i leny IP gdyby był prezentowany (dawniej był)
            to też twierdziliby że to jedna osoba. A piszemy z różnych miejsc, z różnych
            komputerów, ale z jednej firmy. Po prostu tak jak piszesz. Nie jest
            prezentowany cały IP brakuje dwóch różniących nas cyfr, które widać
            w "prezentowaczu" IPów :D.
            • conveyor Re: ASIK_____OSZUSTEM_____JEST:-(________________ 17.11.04, 15:47
              No wlasnie Monika, ale tumany tego nie rozumieja. Zreszta zawsze to okazja zeby pokrzyczec, narobic smrodu i komus dokopac...

------------------
              Forum bez cenzury
              Prawdziwy Mężczyzna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka