tuwa6 16.03.25, 15:27 Co dla was jest ważniejsze wygląd czy charakter faceta. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy a o trzeci czynnik... 16.03.25, 15:48 tuwa6 napisał(a): > Co dla was jest ważniejsze wygląd czy charakter faceta. ? a o trzeci czynnik... - czyli stan kasy - nieskromnie nie zapytasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Wygląd czy charakter? 17.03.25, 07:02 Wszystko musi być. Wygląd taki aby nie odstraszał, ale charakter musi być w 80 % taki pode mnie. Jak na początku facet denerwuje swoim zachowaniem to żeby był najpiękniejszy i najbogatszy to nic nie wypali. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tylko charakter? 26.03.25, 18:42 xstefciax napisała: > Charakter tylko charakter? a kasa to "pies" - gdy np. nie ma gdzie i za co razem mieszkac ? (mam na mysli powazne relacje , a nie studenckie fascynacje - gdy sie mieszka w akademiku...) Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: tylko charakter? 26.03.25, 18:50 Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć. Sam charakter wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy przyjalem do wiadomosci. 26.03.25, 21:39 eagle.eagle napisała: > Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć. > > Sam charakter wystarczy. przyjalem do wiadomosci. nie mam charakteru, bo lubie (kazde) kobiety - ale odziedziczylem majatek (maly, ale zawsze....) chetnych bylo - wiecej, niz troche... lecialy na brak charakteru ? Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: przyjalem do wiadomosci. 26.03.25, 21:43 Każdy ma jakiś charakter 😁. Pewnie są też kobiety które przez pryzmat pieniędzy dopasowują sobie twój charakter pod siebie - tak jak to robią mężczyźni z atrakcyjnymi kobietami. To całkowicie ludzka rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy dobrze, zrozumialem, ze jakis charakter trza miiec 09.07.25, 16:55 eagle.eagle napisała: > Każdy ma jakiś charakter 😁. > > Pewnie są też kobiety które przez pryzmat pieniędzy dopasowują sobie twój chara > kter pod siebie - tak jak to robią mężczyźni z atrakcyjnymi kobietami. To całko > wicie ludzka rzecz. dobrze, to zrozumialem, ze jakis charakter trza miiec nie wazne w sumie - jaki ale maly majatek tez nie przeszkadza - a pomoc moze... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: tylko charakter? 30.03.25, 20:27 Ale w życiu to nie zawsze się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: tylko charakter? 30.03.25, 21:02 Nie zawsze, ale czasami się sprawdza, czasami warto próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
darmika Re: Wygląd czy charakter? 09.07.25, 11:15 Wygląd może być iskrą, ale to charakter buduje ognisko. Doświadczyłam, że nawet najprzystojniejszy facet może okazać się niewypałem, gdy brakuje mu empatii czy gotowości do współpracy. Dlatego zawsze sprawdzam, czy jego słowa idą w parze z czynami – to właśnie definiuje prawdziwą atrakcyjność. Na początek wystarczy rozszyfrować podstawowe gesty – attracted.pl/gesty-zalotne-mezczyzn-alfabet-meskiego-zainteresowania/ – aby określić czy facetowi naprawdę zależy na dalszym rozwijaniu znajomości z związek. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no tak... 09.07.25, 17:00 darmika napisała: ... Dlatego zawsze sprawdzam, czy jego słowa idą w parze z czynami – to właśnie definiuje prawdziwą atrakcyjność. wiedzialem o tym od dawna (ze kobiety to porownuja) i dlatego zawsze trzymalem jezyk za zebami - by nie klepac za duzo - bo mozna wpasc we wlasne sidla... niezobowiazujacy usmiech i cierpliwosc - tez robia swoje - bez ryzyka wpadki :) Odpowiedz Link Zgłoś