Dodaj do ulubionych

Muszę to zrobić

07.02.06, 13:41
Muszę, muszę, muszę w końcu coś zrobić z włosami, bo dostanę szału. Bardzo
proszę o rady, linki do stron z fryzurami, linki do pięknych fryzur gwiazd
itp. Plissssssss!
Obserwuj wątek
    • wiolkak Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:43
      idź do dobrej fryzjerki, która Ci doradzi, ile razy wybierałam sobie fryzurę z
      gazety to wychodziła porażka
      • mooh Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:47
        U mnie zawsze było na odwrót. Jak zostawiłam wolną rękę, to wychodziłam
        wściekła, a jak szłam ze zdjęciem i ograżałam się, że jak nie będzie tak samo,
        to nie zapłacę, to efekt był super. Może nie trafiłam na dobrego fryzjera.
    • wenus.z.willendorfu Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:46
      ja co najwyżej mogę Cię ogolić maszynką na zero wink
      • mooh Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:47
        Trochę mi to chodzi po głowie. Bierz maszynkę, Wenus, i jedziemy z koksem.
      • wenus.z.willendorfu Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:48
        kilka dni temu podcinałam Frutce grzywkę i ...porażka. Efekt do sprawdzenia w
        naszej forumowej galerii. Tak więc ekspertem od fryzur nie jestem sad
        • kubona Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:49
          hej namiary na moją fryzjerkę niedawno podałam.....
    • wiolkak Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:52
      ja wreszcie trafiłam na fajną dziewczyne, idę, siadam w fotelu i nic mnie nie
      obchodzi
      • xemm1 Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 13:55
        Wiolka tez tak mam, tylko, że to jest chłopak wink))
    • tropikalna Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 14:30
      Zawsze marzyłam o tym, żeby iśc do fryzjera i wyjść z inną fryzurą niz ta która
      mam od zawsze...
      Coż, z kręconych włosów za duzo nie da się wyczarować a przy ryjku okragłym to
      już w ogóle.
      Raz mi fryzjerka wyprostowała włosy i ułożyła fryzurę, czułam się cudownie...
      Mooh, ja tez nie wierzyłabym fryzjerowi, lepiej poszukaj czegoś co Ci odpowiada.
      Chyba bym umarła gdyby wyszło mi na głowie coś co by mi się nie podobało
      Czasem jak widze te fryzury na TVN Style to po prostu mam wrażenie że te
      dziewczyny chciałyby się popłakać.
      A jak teraz wyglądasz???
      • xemm1 Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 14:35
        www.ukhairdressers.com/style/index.asp?month1=1 Mooh może Cię któraś
        zainspiruje ...
        • mmala6 cos takiego: 07.02.06, 14:36
          z tej strony od Xemm:
          www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=1034&month1=1&pg=1&styl1=Select.astyle
          • mooh Mmala 07.02.06, 14:37
            Wiesz, myślałam o czymś nawet jeszcze krótszym, ale nie wiem, czy się odważę.
            • mmala6 Re: Mmala 07.02.06, 14:45
              smile) to moze najpierw tak i zobaczysz jak Cie z tym bedzie a potem jeszcze
              krocejwinkMnie sie bardziej takie fryzurki podobaja jak sa pasemka albo rozne
              odcienie albo wlasnie blond z odrostami ale takimi chamskimi tylko takimi
              niewielkimi wlasnie, zeby strzyzenie bylo widac.
            • wenus.z.willendorfu Mooh 07.02.06, 15:29
              spróbuj sie tak obciąć- moim zdaniem wygladałabys bardzo ładnie. w jeżyku
              zresztą też- masz taką szczupła i proporcjonalna twarz.
            • kangur4 Re: Mmala 07.02.06, 17:00
              Ja kiedys miałam takie włosy (Sharon Stone mnie natchnęła, he, he) i nie
              polecam. Wbrew pozorom nie jest łatwa w utrzymaniu, trzeba codziennie myć (ja w
              kazdym bądź razie musiałam, normalnie myję co trzeci dzień) no i zaraz się
              nudzi, bo nie można nic, dosłownie nic z nią zrobić, najwyżej przeczesać z
              prawa na lewą a potem z lewa na prawą. No i o wyjściu z domu bez makijażu można
              zapomnieć.
              A juz zapuszczanie włosów z takiej fryzury wspominam jako koszmar. Chodziłam z
              chustką na głowie. Dobrze, że lato było.
              Tak mnie ta fryzura irytowała, że tak się zawzięłam, że teraz włosy mam do
              połowy pleców.
              • mooh Re: Mmala 07.02.06, 17:12
                Właśnie dlatego się boję. Miałam bardzo krótkie włosy w liceum. Makijaż wtedy
                rzeczywiście jest niezbędny, odrastanie to koszmar, szczególnie nad uszami, bo
                mam dość sztywne włosy i pamiętam, że strasznie stały na bokach. O monotonii
                nie wspomnę. Ale mają coś w sobie takie krótkie fryzurki.
                • wenus.z.willendorfu Re: Mmala 07.02.06, 17:15
                  Ale jak wygoda z takimi włosami! Ja od ponad pięciu lat mam krótkie włosy (ale
                  to nie zawsze ta sama fryzura)
      • mmala6 Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 14:35
        Mooh, moj maz ogladal wczoraj Bonda z Halle Berry (pewnie zle napisalam) i ona
        tam ma takia krociotka fryzurke.Tylko ona jest Murzynka, wiec wlosy ciemne.Ale
        moja kolezanka jest blondynka i sciela sie bardzo podobnie i wyglada super! a
        najlepiej jak jest troche ciemnych odrostow a nie cale blond w jednym kolorze.Ty
        jestes drobna i masz drobna twarz, wydaje mi sie,ze powinnas fajnie wygladac ale
        nie wiem czy jestes gotowa na tak krotki fryz.Choc na tym zdjeciu co wysylalas
        to nie masz specjalnie dlugich wlosowwink
      • mooh Re: Muszę to zrobić 07.02.06, 14:36
        Mam właściwie to samo, co na znanym Wam zdjęciu, może trochę dłuższe. Tylko
        ostatnio pocinał mi włosy mąż i o ile na początku układały się fajnie, to teraz
        nie specjalnie. Gdybym układała na szczotkę, to by było ok, ale po pierwsze mi
        sie nie chce, po drugie szkoda mi czasu.
    • pancerniczek ja też. 07.02.06, 14:34

• z1mka i ja i ja 07.02.06, 14:55
      fryzjer już mi się nawet po nocach śni... najchętniej to bym się wygoliła, ale
      mój mąż by tego nie przeżyłsmile
      • pampeliszka Re: i ja i ja 07.02.06, 16:48
        jak nie przestaniecie pisac w kolko o fryzjerach, to w koncu pojade do Kubony!
        albo pojde do pierwszego lepszego kadernika w Olomoucu i potem bedzie na Was!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka