siostra_kasi 30.11.04, 15:03 Pozdrawiam wszystkie siostry, siostrzyce i siostrzenice. Gospodyni forum nie pozwoliła mi napisać nic więcej. My mouth is sealed. Milczę zatem i tyję w utajeniu. Nich żyje Milka! Uwolnić krowę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzi23 Re: Pozdrowienia 30.11.04, 18:45 czy to jest forum przyjaciół Pani Prezeski tzn. mojej cudownej Żony? a gdzie strona? nie łapię się zupełnie_ Męża Odpowiedz Link Zgłoś
donia_b Re: Pozdrowienia 01.12.04, 17:39 Skoro to forum przyjaciol Pani Prezeski :) to ja inauguruje swoj udzial piesnia okolocznosciowa: Lubudubu lubudubu niech nam zyje prezes naszego kulubu nieeech zyje nam! (to bylem ja - Jarzabek Waclaw) Odpowiedz Link Zgłoś
donia_b Re: Pozdrowienia 01.12.04, 17:45 A ty, siostro_kasi, nie daj sie zastraszyc!! trzeba bojkotowac zady mlodszych siostr, tepic tyranie i despotyzm! :P ja mam nadzieje, ze to bedzie demokratyczne forum i Kasia dopusci do glosu opozycje starszych siostr bez cenzury :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi23 Re: Pozdrowienia 02.12.04, 16:26 Prezeska ma dopuscic ZADY? czy rzady ;-) bo nie kumam :P Odpowiedz Link Zgłoś
brzydka.kobieta Re: Pozdrowienia 02.12.04, 16:35 nie no - jestem w szoku. się wypowiedziały. :)) tylko prosze mi tu nie urządzać przepychanek. :P to jest POWAŻNE forum. (oj.. coś czuję że nic z tego nie wyjdzie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
donia_b Re: Pozdrowienia 08.12.04, 10:26 Hehehe, moja droga, ile ZADOW tyle racji, wiec w zasadzie na jedno wychodzi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
donia_b Re: Pozdrowienia 08.12.04, 10:30 to do zuzi bylo, nie do ciebie szefowo :o) I nie denerwuj sie, nie bedziemy wprowadzac zametu na twoim forum, czasem tylko czulosci wymienimy, co nie zuzi, ty paskudna filolozko? ;o* Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi23 Re: Pozdrowienia 09.12.04, 10:08 no ba! Pani Prezeska nie wierzy, ze potrafimy sie zachowac na forum, DONIA! pokazmy jej, co? Calusy dla forowiczek! Odpowiedz Link Zgłoś
ta-szka Re: Pozdrowienia 09.12.04, 23:45 :) forum jest super! tez pozdrawiam kumpelki siostry i inne karierowiczki;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi23 Re: Pozdrowienia 13.12.04, 11:39 O! Taszka!!! z Chanoferu! Kto by pomyslal! a juz myslalam ze sluch po Tobie zaginal! Fajnie ze jestes! Odpowiedz Link Zgłoś