Gość: Anka IP: *.pro-internet.pl 30.11.04, 19:44 Hej dziewczyny! Mam do napisania pracę na temat sposobów życia. Zupełnie nie mam pojęcia o czym moge napisać. Proszę poradźcie mi coś. Bedę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat2 Re: Sposób życia 30.11.04, 22:07 A może chodzi o sposób zarabiania pieniedzy?a może chodzi oto z kim sie mieszka/czy ma sie zawarty zwiazek małżeński?a może jest sie zupełnie samotnym? pracujacym lub niepracujacym...wg mnie to powinno sie ująć....tak na marginesie (zaznaczyć)...poza tym nie mam bladego pojecia co moznaby napisać....dobrze, że ja już7lat temu skończyłam szkołę:)i nie mam takich zadań do wykonania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Sposób życia IP: *.dialup.sprint-canada.net 01.12.04, 02:25 Powiedz tej swojej nauczycielce ze sposob zycia masz madry. To powinno wystarczyc ci by tej pracy nie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Sposób życia 01.12.04, 09:26 napisz dokładnie temat i na jaki przedmiot to potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś