Gość: mm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:26 i nikomu sie nie chce posać;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubaska20 Re: miało być pisać :-) 01.12.04, 11:38 heheh:) permanentny poandrzejkowy kac atakuje mnie już od mniej wiecej piątku heheh:) ale dzielne jestem stworzenie i w powazaniu go mam heheh:) normalnie "próżne zakusy kaca złego i próżne zamiary jego" hehhe:) przejmuję nad nim kontrolę już po porannej kawie:) a że jakos pustawo tu dzisiaj, to sie zgadza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: miało być pisać :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:46 od piatku na kacu..twarda sztuka z ciebie ..ja juz bym zeszła;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: miało być pisać :-) 01.12.04, 11:57 hehe:) no twardym trzeba być, nie "miętkim" hehe:) a że skromna jestem i chwalić się nie lubię hehe, dodam że codź nie wiem jak tego dokonuję, wstaję przed 7 i o 8 melduję sie elagancka, świeża i pachnaca w biurze:) hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka Re: miało być pisać :-) IP: *.kki.krakow.pl 01.12.04, 12:23 Ja dziś faktycznie trochę słaba... Wino o delikatnym posmaku dębiny... A poza tym ta kupa... A poza tym mnóstwo pierduł do wyłorkowania... A poza tym ta mgła poranna... A poza tym to jak dziś coś będę sobą wyrażać, to tylko marudzenie i mendolenie... I wielokropkowa melancholia... Rozumiecie, it's a bad day, please don't take a picture... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: miało być pisać :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:26 czytałam o kupie,wejdz w nia to podobno przynosi szczescie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: halo co tu dzis sie dzieje..kac poandrzejkowy 01.12.04, 12:28 ja nie mam kaca:)))) mam za to zakwasy po sporcie;)) i uszczuplone konto;( Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie possać to ja bym mogła, tylko mąż wyjechał :)) n/t 01.12.04, 12:28 Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: possać to ja bym mogła, tylko mąż wyjechał :) 01.12.04, 12:30 nie zarażaj kudłatymi myślami!!!!;)) szczególnie w pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: possać to ja bym mogła, tylko mąż wyjechał :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:34 no co dobre ssanie nie jest złe ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: possać to ja bym mogła, tylko mąż wyjechał :) 01.12.04, 12:40 hehehe:) "ssanie z rana, jak śmietana" heheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: possać to ja bym mogła, tylko mąż wyjechał :) 01.12.04, 12:42 gorzej, jak nie ma kogo ssać;) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: possać to ja bym mogła, tylko mąż wyjechał :) 01.12.04, 13:08 hehe:) o tym tez coś wiem..:))) ale w takim wypadku można sobie przeciez possać..yyyy.. no chociazby na ten przykład - palec! heheh:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka Lepiej IP: *.kki.krakow.pl 01.12.04, 13:17 Szefowa mi powiedziała, że kupa z wosku bezsprzecznie symbolizuje szczęście. Przyszła też tak zwana przyjaciółka firmy i przyniosła pyszne krokiety z nadzieniem ruskim. Jami. Wielokropki również gdzieś zniknęły.Już mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:18 no widzisz niepotrzebnie bałas sie tej kupy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka Re: Lepiej IP: *.kki.krakow.pl 01.12.04, 13:19 A widzę, że tu wszyscy mają ssanie na ssanie, heh? Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: Lepiej 01.12.04, 13:23 heheh:) bo same zbereźnice tu przesiadują heheh:) no dobra, nie wiem jak koleżanki szklanki hehe, ale ja to jestem świntuch niemożebny hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:29 tu ładujemy akumulatory i dopiero w domciu zabawa;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles dobra dziewczyny, a teraz 01.12.04, 13:30 ...dajcie przepis na dobry obiad:))))))))))))))))) bo mi pomysłów brakuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodna Re: dobra dziewczyny, a teraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:33 barszcz czerwony i krokiecik, ołłŁŁŁŁ,to jest to:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: dobra dziewczyny, a teraz 01.12.04, 13:34 to miałam wczoraj:) może coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodna Re: dobra dziewczyny, a teraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:37 zapiekanka na winie :)))) mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm pene serowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:36 ok 20dag sera plesniowego śnietana 18% 1/3 op.szpinaku cosnek pene /dobre jest Lubella/ rozkrusz ser na patelni,dodaj czosnek,na 2 patelni rozmroz szpinak,dodaj go do roztopionego sera,do tego dodaj łyche lub 2 smietany i mleko,tak zeby sos nie był za gesty a potem walnij w to pene,pychotka Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles o, to jest dobre 01.12.04, 13:52 ale ja chyba za duzo makaronów wsuwam:( znasz cosik jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka Re: o, to jest dobre IP: *.kki.krakow.pl 01.12.04, 13:58 Ja znam to samo w wersji z cukinią. Coś pięknego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka kotlety pieczarkowo-gryczane IP: *.kki.krakow.pl 01.12.04, 14:03 Ja ostatnio wielbię kotlety pieczarkowo-gryczane. Gotujesz kaszę, pieczarki tarkujesz na tarce (ma być pół na pół). Dodajesz bułkę tartą i jajka (ja to robię na oko) Miąchasz to wszystko w garze najlepiej włanoręcznie. Formujesz kotleciki (nie za duże, żeby się nie rozwalały), optaczasz w bułce i rzut na patelnię. Przaśne ale przepyszne.Najlepsze z jakimś sosikiem (z pomidorków albo pieczarkowy) i surówą z kapusty. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: kotlety pieczarkowo-gryczane 01.12.04, 14:25 skrytożerczym makaronożercom mówię nie heheh:) a może kaszka kus kus z warzywami..?:) warzywka jakie ci tylko przyjdą do główki- puszkowa kukurydza, groszek, czerwona fasolka zblanszowane pieczareczki i cebulka, gotowana marchewka, brukseleczka, fasolka szparagowa, brokułki.. cuda wianki, na co tylko masz ochotkę;) do tego pierś kurczaczą pociętą na paski podduszasz i mieszasz wszystko w jedną michę:) hehe:) i gotowe, danie smaczne i zdrowe:) heheh rymowanki, cuda wianki:) smacznego moja droga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: kotlety pieczarkowo-gryczane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:00 aale to musi byc dobre:-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: o, to jest dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:18 makarony nie tuczą ..ale sosy taaak ;-)) pomysle to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: o, to jest dobre 01.12.04, 14:24 mi nie o tuczenie chodzi (mi to nie grozi, na szczęście:)), ale o monotonię:( Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: o, to jest dobre 01.12.04, 14:42 ja zrobiłam ostatnio gulasz jakiejśtam wiedźmy (taki przepis) 0,7 kg mięcha w kostkę, podsmażasz na smalcu razem z 20 dag pokrojonych pieczarek i 2 paprykami (ja obieram ze skóry) i 2 duże celbule(pokrojone of kors). jak się troche podsmaży zalewasz szklanką bulionu. no i to się gotuje, dusi, pichci, dolewasz tego bulionu, potem trochę przecieru pomidorowego, wegety, można zasmażkę walnąć i gotowe albo naleśniki - są dobre zawsze i wszędzie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: o, to jest dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:22 do gulaszu dobra jest wegierska przyprawea z kociołkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: o, to jest dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:28 albo farsz taki jak na bolognese tylko ze troche gestszy,podgotuj grube makaronowe rury i napchaj tam farsz a potem piekarnik,ser zółty i sos pomidorowy,pychotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: o, to jest dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:23 nalesniki ze srem i bakaliami polane musem truskawkowym/mixowane rozmrozone truskawy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: o, to jest dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:29 na pikantno Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie ruskie 01.12.04, 15:36 czyli farsz taki jak do ruskich pierogów: zmielone gotowane pyry, twaróg, podsmażona cebulka i może być boczek albo robiłam tak: podsmażona pierś z kurczaka w kostkę, papryka czerwona w kosteczkę, kukurydza z puszki, por w półtalarki, starty żółty ser i to do naleśników i jeszcze raz podsmażyć, ser się stopni, mniami Odpowiedz Link Zgłoś