Gość: kalaruszek IP: *.net.pl 06.12.04, 22:16 ...i ryczę po nocach. Żałuję że nie można cofnąć czasu. Kiedyś było tak pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretse11 czas goi rany.. 06.12.04, 22:19 wiee z nas przeszlo to co ty teraz..i ja tez mam to za soba..i z perspektywy czasu wiem,ze tak jest lepiej..a wtedy wydawalo mi sie ze moj swiat legl w gruzach..czas..czas..i jeszcze raz potrzeba ci czasu..i nowej milosci:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalaruszek Re: czas goi rany.. IP: *.net.pl 06.12.04, 22:43 dzięki wiem że to przejdzie i już parę miesięcy temu myślałam że przeszło ale znów to wróciło :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowiczka z wawy Re: czas goi rany.. IP: *.chello.pl 06.12.04, 23:27 mi przechodzilo rok... mas z2 wyjscia.. pierwsze... deprecha, izolacja... drugie (ja tekie wybralam)... CO MNIE NIE ZABIJE WZMOCNI MNIE... wiec.. inwestuje w siebie... po pierwsze... robie co chce... studia, kursy, basen, weekend w klubach..absolutnie nie w domku..nono... czuje sie przedsiebiorcza i dumna... czekam na tego jedynego..oki... mialam dylematy,ale jestem niezaleznym singlem... i jak koles mowi,ze nie chce angazu ja mowie to samo... i juz... nadal singiel ale zawsze nowe doswaidczenia.. trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: A ja wciąż Go kocham.... 07.12.04, 10:51 Może spróbuj go odzyskać? Odpowiedz Link Zgłoś