Dodaj do ulubionych

Zmiana bielizny poscielowej

IP: *.czytelnik.pl 10.12.04, 12:11
Glupie pytanie, ale jak czesto dziewczyny to robicie? Pytam z ciekawosci
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:14
      rzeczywiscie glupie pytanie. Spytaj jeszcze jak czesto zmieniaja podpaski....
    • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:14
      no fakt idą święta, trzeba zmienić, dzieki za przypomnienie:)
      • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:15
        nie lepiej wykruszyc i wytrzepac? :)
        • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:18
          nie da rady ostatnio miałem sliskie noce:)
          • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:22
            jak wyschnie, to wykruszysz. Tylko delikatnie, bys przescieradla nie polamal :)
            • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:26
              a nie mów? jak to tak poprostu?:)
              • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:34
                oczywiscie stary! Zawsze bedziesz mogl to traktowac jako pamiatke pobytu Grubej
                Jolki u Ciebie na korepetycjach. Tylko nie popadnij w fetyszyzm :)
                • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:40
                  widzisz doswiadczone koleżanki pisza, ze krochamal lepiej zostawić na poscieli?
                  nie wiem co robić:)
                  • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:46
                    popros kolezanki, by przyszly i same sprawdzily :)
                    • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:52
                      wstydzę się;)
                      • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:53
                        Przeciez one doswiadczone- niejedno przescieradlo widzialy :)
                        • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:10
                          to jak mam zagadać?;)
                          • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:11
                            zapros po prostu do domu i popros o rade :)
                            • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:13
                              no mówie ze sie wstydzę:)
                              • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:20
                                mam to zrobic za Ciebie w osobnym watku?
                                • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:24
                                  nnie znowu będzie zadyma:)))))
                                  podpowiedz coś:)
                                  • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:28
                                    powiedz, ze Ci sie zelazko zepsulo, niech przyjdzie i wyleasinguje ci swoje :)
                                    • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:41
                                      ale która?:)
                                      znasz to z reno w lizingu?:)
                                      • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:46
                                        Ktora? Ktora?
                                        Nie wiem! Sam wybierz! To nie moja posciel bedzie na cenzurowanym :)

Z reno znam :)
                                        • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:57
                                          no tak, qrva, rzuc to wszystko i wybierz która?:)))))))))))))
                                          • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 14:01
                                            proponuje obierzyne, bo najbardziej doswiadczona.
                                            Moze tez byc Pierozek

Moze tez Maretina, bo jej sie juz chyba nie wstydzisz :)
                                            • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 14:12
                                              ale ich nie było na tym watku?
                                              • mario2 Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 14:21
                                                masz instrukcje na @
          • Gość: ola kopov IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:23
            to nawet dobrze z tymi śliskimi nocami - zapewne wspaniale zastępuje to
            krochmal...teraz tylko przeprasowac i problem z głowy
            • mario2 Re: kopov 10.12.04, 12:25
              no co Ty?
              Na dzieci z goracym zelazkiem?
            • kopov Re: kopov 10.12.04, 12:27
              nie trzeba prasowac, juz kiedys pisałem, z gosposią wystarczy sie poturlać w
              lewo w prawo i jak nowe:)
              • Gość: ola Re: kopov IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:35
                eee tam poturlać - wszystko ci ta gosposia dupskiem wygniecie - toż to
                profanacja...
                • kopov Re: kopov 10.12.04, 12:42
                  gosposia ma dupsko na szerokość prześcieradła to jak magiel?:)
      • Gość: mm Re: Zmiana bielizny poscielowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:27
        a 1 grudnia kąpałeś się???
        • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:29
          5go przed mikołajem, nic mi w kapieli nie zginęło, ale widziałem w jakiejś
          syforze dodaja do zakupów kaczuszki wibrujące!!!!!!!!!!!tylko kolor jakis taki
          biły?
          • Gość: mm Re: Zmiana bielizny poscielowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:32
            wybacz ale wibrujaca koczuszka to raczej dla kobiety ;-)))
            • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:41
              moze babelki zrobi w wannie?:)
          • six_a Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:38
            qrde, też to widziałam i zastanawiałam się, czy to już wibrator czy jeszcze
            akcesoria do kąpieli ;)))))))
            • Gość: mm Re: Zmiana bielizny poscielowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:40
              pójde i obejrze bom ciekawa ;-))
            • maretina Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:41
              six_a napisała:

> qrde, też to widziałam i zastanawiałam się, czy to już wibrator czy jeszcze
              > akcesoria do kąpieli ;)))))))
              moze tamponetka;)))))))))))0
              • six_a Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:42
                nie, nie, to było coś obliczonego na wywołanie przyjemności ;))))
              • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:44
                czy Twoja suka juz wyje do fotki?:)
                • maretina Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:59
                  kopov napisała:

> czy Twoja suka juz wyje do fotki?:)
                  pokaze jej w domu;)))
                  ona wyje tylko wtedy jak mowie, ze idziemy na spacer albo jak biore w ece
                  mietka a nia sie nie zajmuje;))))
                  • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:10
                    tylko ładna ramke jej kup:))))))
                    • maretina Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:23
                      kopov napisała:

> tylko ładna ramke jej kup:))))))
                      no Ty tez dla swojego psa kup ramke i monisie w nia wpakuj:)
                      • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:27
                        mój ma plazme nad posłaniem, to mu jako tapetę wyświetle:)))))
                        P.S. co ile zmieniasz monisi posłanie?;)
                        • maretina Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:28
                          kopov napisała:

> mój ma plazme nad posłaniem, to mu jako tapetę wyświetle:)))))
                          > P.S. co ile zmieniasz monisi posłanie?;)

ech! monisia ma piekny kojec, a w kojcu ma piekny mieciuski kocyk w kratke,
                          ktory piore raz na tydzien;)
                          • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 13:43
                            a kopov ma łozko-ponton:)))))
            • kopov Re: Zmiana bielizny poscielowej 10.12.04, 12:43
              a panie w sklepie nie mówiły jak sie sprawuje? moze lepiej niz facet?:)
              • Gość: mm Kopov bombelki zrób se sam;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:47
                • kopov Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) 10.12.04, 12:52
                  :)))) ja nie wibruje:(
                  • Gość: mm Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:57
                    zjedz brukselke to zawibrujesz ze hohoho;-)))
                    • kopov Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) 10.12.04, 13:12
                      :)))))))) nie pisz bo matka mi zamiast kaczki worek brukselki pod choinke
                      wsadzi:(
                      • Gość: mm Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:13
                        matka??? a ja myslałam ze do dzieci przychodzi święty Mikołaj,nie??? :-)))
                        • kopov Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) 10.12.04, 13:19
                          ??????? a ile Ty masz lat:))))))
                          • Gość: mm Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:21
                            jaaaa.....no jam mam ;-))..ale ty masz 12..to juz tacy kawalerowie w Mikołaja i
                            bociany nie wierzą???? :DDDD
                            • kopov Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) 10.12.04, 13:26
                              tacy kawalerowie to juz nie:)))))
                              a takie pannice to tak?;))))
                              • Gość: mm Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:31
                                och ja ta młodziez szybko dorasta..za moich czasów ;-))))))))))))
                                • kopov Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) 10.12.04, 13:43
                                  to przez obcowanie ze starszymi kobietami z fk:))))))))
                                  • Gość: mm Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:49
                                    no widzisz jakie masz z tego profity a tak to byś była 12letnim głupkiem
                                    szkajacym siostry w kapuscie...lub czekajacym na Mikołaja.Polecam film Zły
                                    Mikołaj :-))
                                    • kopov Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) 10.12.04, 13:58
                                      moze trzeba zmienić nazwe forum kobieta na uniwersytet życia dla młodocianych
                                      prawiczków?:)
                                      • Gość: mm Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:15
                                        rzuć taki projekt do maas;-))
                                        to ty jestes prawiczek??? ;-))))))))))))))))))))))))))))))
                                        • kopov Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) 10.12.04, 14:17
                                          a Ty myślałaś, ze 12 letni rozpłodowiec?:)))))))))
                                          • Gość: mm Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:29
                                            rozpłodowiec :-))))))))))))))))))) ales wymyślił
                                            • kopov Re: Kopov bombelki zrób se sam;-))) 10.12.04, 14:32
                                              byłas veną:))))))))
    • Gość: priestonka Średnio raz na 3 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:54
      I nie widzę w tym nic głupiego.
      • Gość: mm Re: Średnio raz na 3 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:58
        troche dziwne jest takie pytanie tak mi sie wydaje :-)
        • Gość: priestonka Re: Średnio raz na 3 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:48
          Dla mnie jest to pytanie typowo babskie, czyli jak najbardziej na miejscu.
          Zmienianie poscieli to dosc absorbujace zajecie, przynajmniej dla mnie. Jesli
          ma sie kilkuosobowa rodzine to zdjecie kilku poszewek z kolder, poduszek i
          jaskow, nastepnie wywietrzenie kolder i poduszek na powietrzu, zalozenie nowej
          poscieli i na koniec upranie i wyprasowanie tej zuzytej zajmuje troche czasu.
          Dziwne, ze glos w tej sprawie zabrali panowie, ktorzy powinni miec akurat w tym
          temacie najmniej do powiedzenia.
          • Gość: mm Re: Średnio raz na 3 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:50
            dlaczego najmniej...sa tacy co sami o to dbają.
    • Gość: mm a ty Sara jak czesto zmieniasz bo nic nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:00
      napisałaś:-)
    • Gość: Natasha Re: Zmiana bielizny poscielowej IP: *.fnet.pl 10.12.04, 17:40
      co 2 tygodnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka