Dodaj do ulubionych

jestem znudzona..

15.12.04, 12:23
tak zwyczajnie.. kino, strzelnica, imprezy, kawka ze znajomymi, wypady za
miasto, spotkania z kontrahentami, zakupy, siłownia.. ciągle to samo.. życie
jakie prowadzę, jakby nie jest nudne i monotonne, ale zwyczjnie już mnie
znużyło.. hehe, a może tylko zbyt zręcznie unikam problemów.. hehe, i to z
nudów.. nie wiem..
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: jestem znudzona.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 12:26
      e tam nie narzekaj,zjedz dobre sniadanko,ja włąśnie znów jem ;-))
      moze dopadła cie zwykła i przejsciowa jesienna deprecha,szaro i smutno za
      oknem :))
    • six_a Re: jestem znudzona.. 15.12.04, 12:26
      zaszyj się w domu i zajmij robótkami ręcznymi, będzie o niebo ciekawiej ;))))
    • listek_a sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:27
      Zaraz Ci cos przesle, to od razu Ci sie polepszy!Edzia! To od Ciebie wysylam:))
      • edzia-fredzia Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:29
        Ty tez se sprawdz bo masz nowe :D
        • Gość: Truskawka Re: sprawdz poczte:) IP: *.kki.krakow.pl 15.12.04, 12:34
          Grubaska, piątka. Ja coś ostatnio bardzo nie w formie. Po pracy tylko siedzę w
          śpiworku, piję kakałko, słucham nostalgocznej muzyki i czytam książki. I nie
          umiem myśleć konstruktywnie. A mój małż dziś idzie na kwalifikałkę do fajnej
          pracy. Więc jedyne na czym się mogę skupić to ściskanie paluchów.
          • listek_a Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:35
            dawaj maila:)
          • grubaska20 Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:51
            no to ja także trzymam kciukersy!;) no mój nastrój jes raczj wynikiem mojej
            własnej głupoty.. pozwoliłam sobie namieszać w mojej małej główce.. i takie
            tego efekty.. nie wiem, jestem jakaś qrwa jałowa! naprawdę sie starałam,
            naprawde chciałam!!!!!!!! ale chyba nie potrafię się już zakochac.. nie udało
            się.. sama pozakładałam sobie setki zabezpieczeń na "płytę główną" hehe, tylko
            teraz sama nie potrafie złamać haseł..
            • listek_a Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:55
              juz znajdzie sie dobry hakerek:)) bez zadnych watpliwosci:))
              • grubaska20 Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 13:00
                heheh:) hope so!!!:) mam 23lata i czuję sie tak wyprana, ze cos niemożliwego..
                chyba z niewyspania przychodzą mi takie bzdury do głowy..hehe:)
                • listek_a Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 13:08
                  ja tez mysle, ze to z niewyspania, przeciez jeszcze nie odchodzisz z tego
                  padołu:) ile smaczków jeszcze przed Toba!! mniam mniam:))
                  • grubaska20 Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 13:20
                    hehe:) jeszcze wieczorem mam sie spotkać z chodzącym ideałem.. zakończyłam tę
                    znajomość jakiś czas temu, nagle wynurzył niewiadomo skąd! przysiegam! facet-
                    ciasteczko!! szalenie inteligentny, błyskotliwe poczucie humoru, nadajemy na
                    tych samych falach.. ale co z tego.. nie potrafie sie zakochać.. chociaż nie
                    wiem jak bym chciała..
                    ale teraz priorytet łóżko!! muszę sie porządnie wyspać! :) dzieki rybeńko;)
                    • listek_a Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 13:27
                      zgłupiałam z tym priorytetowym łóżkiem, ale mi to chyba jedno w głowie;) A moze
                      daj kiedys komus szanse, czasami po pewnym czasie człowiek sie zakochuje:)Od
                      pierwszego spojrzenia to w bajkach królewny w królewiczach (albo może udawały,
                      bo z zamku chciały sie wyrwac;)?)
        • listek_a Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:36
          Sprawdziałam dobre:)))
      • bzz_bzz Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:33
        Wyślij mi też, co?...
        • bzz_bzz Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:34
          :)))))))
          • edzia-fredzia Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:34
            Juz sie robi :D
            • bzz_bzz Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:36
              Dzienks! :DDD
          • listek_a Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:36
            juz wysyłam:)))
      • grubaska20 Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:46
        :)) dzięki listek:) trochę się uśmiechnęłam i nikt nie zauważył, często płaczę
        ze śmiechu..
        • listek_a Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:47
          Tylko troche??:(
          • grubaska20 Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 12:53
            normalnie wyłabym ze smiechu.. ale dzisiaj dół jak słonia nos.. jakiś gó..any
            humor mi się zalogował i nic mnie nie cieszy.. może tylko musze sie wyspać. nie
            pamietam juz kiedy spałam więcej niż 5godzin na dobę..
            ale przyznaję, przyznaję- nice try!;)
        • bzz_bzz Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 13:14
          Fajne, fajne! Teraz Wy sprawdźcie swoje, bo wam też coś przesłałam :)))
          • listek_a Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 13:24
            Dzieki dzieki:)) 69 było yyyyyyy
            • bzz_bzz Re: sprawdz poczte:) 15.12.04, 13:29
              :P
    • trzydziecha1 Re: jestem znudzona.. 15.12.04, 12:31
      K..wa k...wa k..wa k..wa jak ja ci zazdroszczę.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=18596562&a=18600210
      U nie praca - dom - praca - dom- praca - dom....Urozmaicenie - wujazd na
      imieniny tesiowej - praca - dom... Stary pracuje tak, ze w domu bywa nowami, i
      to też nie zawsze. nawet nie mamy z kim zostawić malucha, żeby wyjsć do kina,
      chlip. chlip...
      • grubaska20 Re: jestem znudzona.. 15.12.04, 12:36
        qrcze, widzisz.. oddałabym ci to wszystko bez mrugnięcia okiem.. itak mnie nie
        cieszy.. a moze tylko zaczynam czuć sie samotna..? po co mi to wszystko co
        osiagam, do czego dążę jeśli nie mam z kim tego dzielić..
        • trzydziecha1 Re: jestem znudzona.. 15.12.04, 13:00
          Grubaska, może deprecha jest po prostu wynikiem braku snu? Taka prozaiczna,
          fizjologiczna przyczyna? Młoda jesteś, korzystaj z życia, doswiadczona baba ci
          mówi....
          A chłop się znajdzie bez obawy, prędzej czy później...
          • grubaska20 Re: jestem znudzona.. 15.12.04, 13:05
            :))) dzięki:)) ale widzisz, właśnie cały problem polega na tym, ze spotykam
            fantastycznych, rewelacyjnych facetów.. ale po kilku tygodniach kończę
            znajomość, bo nic sie nie dzieje.. nie jestem już chyba zdolna do żadnych
            głębszych uczuć.. i to mnie przeraża..
            ale chyba faktycznie musze odpocząć! wyśpię się i wszystko powinno wrócić do
            normy:)) really thank you;)
            • trzydziecha1 Re: jestem znudzona.. 15.12.04, 13:29
              Grubasko, miłość spada jak piorun i ma duzo wspólnego z chemią, także
              zdroworozsądkowo nie da się nic wytłumaczyć. albo jest, albo nie ma...nawet jak
              facet jest super. No nie? Wiec nie ma co się przejmować, trzeba sie cieszyć, że
              to przed tobą. Ja czasami tęsknię za tamtym uczuciem...
        • Gość: Truskawka Re: jestem znudzona.. IP: *.kki.krakow.pl 15.12.04, 13:04
          Wiecie co? Każdy ma jakiegoś smuta... A mój kolega, który przez ostatni rok
          mieszka na Syberii, w Buriacji (tam najczęściej wyznawaną religią jest lamaizm
          buddyjski) opowiadał mi jak dopadła go totalna, pieska, wszechogarniająca
          samotność, czyli jednym słowem samotność jak h.j i poszedł do jednego lamy. I
          lama tylko na niego spojrzał i spokojnie powiedział "To też minie." Mnie to
          jakoś przekonuje. I często to sobie z małżem powtarzamy. A tak nawiasem mówiąc
          to ten lama nosi adidasy.
          • grubaska20 Re: jestem znudzona.. 15.12.04, 13:10
            hehe:) najpierw spróbuję sie zwyczajnie wyspać, powinno pomóc, znów będe suką
            bicz! hehe:) a jeśli nie, to może zafunduję sobie wycieczkę do takiego lamy:))
            w sumie na syberii jeszcze nie byłam heh:P
            • Gość: Truskawka Re: jestem znudzona.. IP: *.kki.krakow.pl 15.12.04, 13:16
              Ja to marzę o tym, żeby tam pojechać już nawet nie ze względu na lamę. Jezu, ja
              marzę, żeby gdziekolwiek pojechać. Może być nawet pięć kilometrów od Krakowa.
              Pojechać, a potem siedzieć na doopie i mieć wszystko w tejże. Mogę teraz ja
              pomarudzić? Od trzech lat nie miałam wakacji... A bilans snu mam też gdzieś
              taki jak ty... I chroniczną zapaść finansową... Ale... No zgadnij? To też
              minie. Czyli z polskiego na nasze: Moi drodzy po co kłótnie, po co wasze swary
              głupie? Wnet i tak zginiemy w zupie.
              • Gość: mm Re: jestem znudzona.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 13:21
                a ja bym chciała zwiedzić cała Jure Krakowsko-Czestochowaską,tak mnie jakoś
                naszło:-)
                • Gość: Truskawka Re: jestem znudzona.. IP: *.kki.krakow.pl 15.12.04, 13:31
                  O ja też, ja też. Jak się zrobi ciepło, to będę sobie robić autobusowo-piesze
                  wyciechki. Wioooooosnoooo, wiooooosnoo, przychooooooooooodź!
              • Gość: grubaska20 Re: jestem znudzona.. IP: *.pl 15.12.04, 13:32
                hehe:) "to minie" :))) no rozwala mnie ten tekst!:)) a marudź sobie maleńka do
                woli!:)) ale widzisz, tak to już chyba jest, nie mozna byc za szczęśliwym..
                jeśli masz pieniądze, unikasz problemów, tak organizujesz sobie życie, że masz
                czas na to, co chciałabyś zrobić.. to zabraknie ci innego elementu..
                ale ok, ja już przestaje sie mazać! pyszczysko odo góry! jeszcze tylko dzisiaj
                spotkanie wieczorem, a jutro się wyśpię! chodźbym miała skonać, zrobię to! dla
                dpbra swojego i ludzkośći!!! hehehehe:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka