Dodaj do ulubionych

Kobiety szybko mowic mi tu!!!

16.12.04, 13:26
Jakie marki bielizny kupowac dla kobiety zeby sie ucieszyla? Wymiencie mi te
znane i szanowane takie w miare ok, zebym jakiegos badziewa nie kupil.
Obserwuj wątek
    • starywyjadacz Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 13:28
      NA co zwracac uwage jak chce kupic np jakas halke seksowna. Jaki material itp?
      • mario2 Re: Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 13:30
        polecam Tryumph
        • starywyjadacz no wlasnie.. 16.12.04, 13:37
          no wlasnie ta marke to kazdy wie. Nawet faceci i ja tez. Ale czy sa jeszcze
          jakies inne marki w Polsce?
          • Gość: majeczka rada IP: *.aster.pl 17.12.04, 22:29
            oprócz triumpha śłiczna bielizna jest w intiminissimi
        • niedzwiedzica_sousie Re: Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 13:43
          triumph ma fabryki w azji, w których wykorzystuje biedaków i zatrudnia dzieci

podstawowe pytanie to za ile a po drugie: skąd jesteś
          • starywyjadacz Re: Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 13:55
            > triumph ma fabryki w azji, w których wykorzystuje biedaków i zatrudnia dzieci

Typowy belkot lewakow. Ci wykorzystywani biedacy pojda na bruk dzieki twej
            dobroci.
            • niedzwiedzica_sousie Re: Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 14:01
              tak tylko ci mówię, zrobisz z tym co chcesz.

przez kilka tysiącleci radzili sobie nie pracując w fabrykach zachodnich
              korporacji....
              • starywyjadacz Re: Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 14:06
                > przez kilka tysiącleci radzili sobie nie pracując w fabrykach zachodnich
                > korporacji....

Ciekawe czy gdybys tam pojechala pozamykac te fabryki powitali by cie brawami
                czy kamieniami? jak myslisz?
                • niedzwiedzica_sousie Re: Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 14:08
                  zamknięcie takiej fabryki nie jest rozwiązaniem
                  bojkotowanie pewnych ogólnych tendencji społeczno-gospodarczych tak
                  • starywyjadacz Re: Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 14:15
                    > zamknięcie takiej fabryki nie jest rozwiązaniem
                    > bojkotowanie pewnych ogólnych tendencji społeczno-gospodarczych tak

Bojkot = zaprzestanie zakupu pewnych towarow = zamkniecie fabryki.

To proste jak but. Lewacy zrobili najwiecej szkod w swiecie takim wlasnie
                    brakiem myslenia. Zreszt wszedzie gdzie wejda tam tylko cofanie sie w rozwoju.
                    • niedzwiedzica_sousie Re: Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 14:17
                      chodzi o to, żeby w przyszłości nie dopuścić w ogóle do powstania takiej
                      fabryki. ale przecież liczy się tylko cena produktu...
                      • starywyjadacz Re: Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 14:25
                        > chodzi o to, żeby w przyszłości nie dopuścić w ogóle do powstania takiej
                        > fabryki. ale przecież liczy się tylko cena produktu...

A co jesli.... jesli ci chinczycy sami sie prosza ze chca isc do takiej
                        fabryki? ze i tak dla wielu tam tych fabryk brakuje. Ze z nadzieja czekaja
                        kiedy jakas powstanie niedaleko nich? I na ich szczescie ich obroncy nie maja
                        dosyc mocy by przeciwdzialac utworzeniu nastepnej. Maja tylko bzdurne slogany
                        • niedzwiedzica_sousie Re: Ach . i jeszcze jedno.. 16.12.04, 15:04
                          to może bogate korporacje zaangażowałyby się w działalność harytatywną, np.
                          edukację w azji??
                          • starywyjadacz Ty nie rozumiesz pojecia bogate korporacje 16.12.04, 15:32
                            bogate korporacje maja swych akcjonarjuszy. Duzych malych i nawet ty jestes
                            akcjonarjuszem - masz drugi filar merytalny. To sa wlasnie akcje
                            przedsiebiorstw. Ciekawe czy ty bys sie zgodzila przenisc do takiego funduszu
                            emertalnego ktory nie skupi sie na tym by zbierac dla ciebie grosik do grosika
                            na w miare dobra emeryture ( a i tak mmoe tego duzo nie bedzie), a skupi sie na
                            inwestowaniu w firmy prowadzace dzialalnosc harytatywna. A niech ty potem
                            grosze dostaniesz.
                            Tak ze widzisz.. bogate bo obracaja duzymi kwotami bo na te kwoty skladaja sie
                            miliony mniejszych kwot od takich niezamoznych przecietniakow jak ty.
                            • niedzwiedzica_sousie Re: Ty nie rozumiesz pojecia bogate korporacje 16.12.04, 15:35
                              a ty co? technikum ekonomiczne skończyłeś, czy co??
                              • starywyjadacz Re: Ty nie rozumiesz pojecia bogate korporacje 16.12.04, 16:14
                                > a ty co? technikum ekonomiczne skończyłeś, czy co??

Ja tylko ..... mysle. W przeciwienstwie do lewakow ktorych jestem ortodoksyjnym
                                pograomca. Ty lewaku !!!
    • starywyjadacz No jeszcze chwile i pomysle ze.. 16.12.04, 13:39
      No jeszcze chwile i pomysle ze jedyna bielizna jaka forumowe kobiety znaja to
      ta z supermarketu ze stolu o nazwie "wygrzeb sobie cos"
      • alpepe pogrzeb na forum moda, tam był taki wątek n/t 16.12.04, 13:40
      • Gość: baba Re: No jeszcze chwile i pomysle ze.. IP: *.crowley.pl 16.12.04, 13:45
        to może CALZEDONIA?????
      • Gość: kohol Re: No jeszcze chwile i pomysle ze.. IP: *.crowley.pl 16.12.04, 15:34
        No wiesz...
        Metki od staników mam pourywane, to i tak ze Stanów ciotka mi przysłała, to i
        tak by Ci nic nie dało.
        A majtki kupuję w KappAhlu, normalne, bawełniane.
        :)
    • yes22 Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! 16.12.04, 14:06
      palmers, intimissimi i jak wyżej
    • miawalles proponuję 16.12.04, 14:06
      marki la perla:)
      • Gość: mm Re: proponuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:42
        o tak la perla to piękna bielizna :-)
        moze jeszcze Lejaby,Felina
        jesli jestes z Warszawy jedz do galerii Mokotów,do Arkadii tam sa sklepy z
        ekskluzywna bielizna:-)
    • six_a Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! 16.12.04, 14:34
      Intimissimi + Calzedonia (pończochy) :)
      • Gość: maleńka Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:45
        Jak szukasz czegoś naprawdę extra to spróbuj Wolford. To Mercedes wsród
        bielizny. Nie jest tanio ale bardzo szykownie i naprawdę wyjątkowo. Nie jest to
        bielizna buduaowa raczej klasyczna ale jakość jest świetna. Mam kilka par
        pończoch i noszę je już od roku - nic sie z nimi nie dzieje złego. W Warszawie
        znajdziesz ich sklep na Nowym Świecie, w Klifie i pewnie w Arkadii. W Krakowie
        jest sklep na Grodzkiej (blisko Rynku). Jestem pewna, że zachwycisz swoją
        kobietę tą bielizną (siebie pewnie też;)) Powodzenia
    • agniecha75 Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! 16.12.04, 14:49
      Zależy od pojewmości portfela lub karty:
      Lajaby, Felina, Lilly + polskie, bardzo dobre: Sara coś tam, Febe, Jolinex....
      to tyle.
      Haleczka - wazny rozmiar (np jak dopasowana to biust ważny) i chyba tkanina, nie
      każda kobieta lubi satyny czy inne sztuczne koronki .... BTW. Fabe ma świtne
      haleczki....
      Powodzenia
    • Gość: Juanita Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! IP: *.chello.pl 16.12.04, 15:01
      triumph ma malo ciakawa bielizne - taka naprawde zwyczjna moim zdaniem.
      jesli mozesz na prezent przeznaczyc wiecej pieniedzy, to przepiekna bielizne
      maja firmy la perla, chantelle. z tanszych intimissimi - niektore modele.
      tak jak napisala ktoras przedmowczyni, jezeli jestes z Warszawy, to pojedz do
      Galerii Mokotow lub Arkadii - tam jest kilka sklepow z naprawde piekna bielizna.
    • Gość: obierzyna Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:06
      Intimissimi, Triumph, DIM
    • Gość: xy2 Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.12.04, 15:41
      marks&spencer
      • starywyjadacz Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! 16.12.04, 16:17
        > marks&spencer

a na jakim jarmarku ?
        • Gość: xy2 Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.12.04, 16:20
          w warszawie na jerozolimskich, w centrum mokotów o ile dobrze kojarze
      • magdzie Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! 16.12.04, 16:19
        na pewno bedzie zadowolona z VS

www.victoriassecret.com
        • starywyjadacz Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! 16.12.04, 16:21
          > na pewno bedzie zadowolona z VS
          >
          > www.victoriassecret.com

Tego nie ma w polsce... a wiem ze to podobno super
          • magdzie Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! 16.12.04, 16:23
            sprobuj zakupow przez internet,
            bardzo szybka przesylka
            • Gość: xy2 Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! IP: .48.242.* / 80.51.176.* 16.12.04, 16:28
              zartujesz
              • magdzie Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! 16.12.04, 16:32
                ???
    • Gość: Amra Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:21
      Ja polecam:victoria's secret,intimmisimi,calzedonie.
    • Gość: xy2 Re: Kobiety szybko mowic mi tu!!! IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 24.12.04, 00:53
      widzialam fajna bielizne, chyba Fleur, ale nie mam 100% pewnosci. bielizna
      mikolajkowa- czerwone stringi z bialymi dodatkami, czerwony biustonosz a na
      miskach male mikolajki, do tego czerwona mikolajkowa czapka z pomponem.
      zestawienie naprawde swietne:)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka