Dodaj do ulubionych

Co dostałyście od NIEGO pod choinkę?

• Gość: aaa tam Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:46
      a co Wy dalyscie Jemu????
      • amidala Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 29.12.04, 16:34
        Proszę uprzejmie. Dostał wielką księgę do obsługi Photoshopa - ucieszył się jak
        szalony. I ramkę na dowolnie wybrane zdjęcie do nowego biura, które ma jeszcze
        łyse. Też mu się podobała
    • Gość: kohol Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.crowley.pl 29.12.04, 15:05
      Nic.
      Małżeństwo.
      5-6 lat razem.
      :D
    • Gość: monka Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.12.04, 18:55
      Dostałam spodnie, ktore sama oglądałam i sama kupiłam, tylko oczywiście za
      nasze pieniądze, ponieważ mój mąż nie ma lewej kasy. Ostatnio wcale się nie
      przejmuje prezentami dla mnie (kiedyś byłoby to niemozliwe, mamy 8letni staż),
      jeszcze jakieś 4-5 lat temu kupował mi zawsze jakąś biżuterię, szliśmy razem i
      wybieraliśmy. Ale teraz to już marzenie.
    • esk16 Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 29.12.04, 20:29
      :) mnajpiękniejsze na świecie wieczorowe perfumy GHOST "Deep Night", cudo!
      namęczyl się troszkę, bo w Polsce nie można ich kupić, więc zaangażowal w kupno
      prezentu dla mnie znajomych taty, ktorzy mieszkają we Francji. KOCHANY TEN MÓJ
      MINIUTEK JEST!!!!!!!
      • Gość: gunia Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.acn.waw.pl 30.12.04, 14:26
        Rok po ślubie:
        ja:
        1.różowy zegarek Swatch Skin
        2. Piżama Victoria's Secret z kolekcji Pink

on:
        1.klawiatura Logitecha
        2. perfumy Diora DUNE

i dużo dużo seksu.....
    • Gość: zuzka kolczyki diamentowe IP: *.elpos.net 30.12.04, 14:36
      :) razem od 1,4 roku :D
      • Gość: martaross Re: kolczyki diamentowe IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 30.12.04, 15:50
        Bez ślubu, razem od 5 lat, od dwóch pod jednym dachem.
        Pod choinkę sprawiliśmy sobie aparat cyfrowy z pełnym wyposażeniem... super!!!!
        Marzenie od kilku miesięcy.
    • rachela180 A ja dostałam... 30.12.04, 15:56
      żelazko, bo jeszcze nie miałam. I płytę z jazzem i mój ulubiony film na DVD. A
      ja jemu... obrazek self-made zdo naszej sypialni... hihihihi :) razem od maja,
      bez ślubu
    • Gość: aisha Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 31.12.04, 20:27
      Ja od niego szlifierkę a on ode mnie gaśnicę. Nie jesteśmy małżeństwem. Razem
      żyjemy od 3 lat 10 miesięcy i dwóch tygodni. Kocham go baaardzo :)
    • Gość: Karola Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:40
      Jesteśmy razem 2.5 roku i nie mamy obrączek.Mój mężczyzna kupił mi prefumy z
      Avonu(sama je wybrałam on tylko zapłacił)śliczny czerwony portfelik jego też
      sama wybrałam spodnie jeansy kupił je sam dlatego są ciupke zaciasnie ale jakoś
      to przeżyje i balsam do ciała bo zauważył że mój jest na wykończeniu.Mieszkamy
      razem.Ja natomiast kupiłam mu sweter i bluze bo mówił że coś takiego widział!!!
      I chciałby to mieć no to zrobiłam na karcie debecik!!
    • Gość: Kobieta Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.01.05, 18:59
      Dostałam dwie ksiązki, sama tez mu sprezentowałam cos do czytania. Jestesmy
      malzenstwem od trzech lat.
    • michulka Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 05.01.05, 19:46
      PIekny pierscionek.
    • tynka-123 Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 05.01.05, 23:02
      Dostałam od mojego chłopaka śliczne, srebrne kolczyki. Takie jakie mi sie
      podobały. Jesteśmy razem od 2,5 roku.
    • lena36 Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? 06.01.05, 11:28
      A ja dostałam wymarzoną Lolite Lempicką...on ją uwielbia bo jak się poznaliśmy
      2 lata temu to zawsze nią pachniałam (wprwdzie podróbą ale niezłą podróbą), no
      i teraz mam oryginał!
      Bez slubu, ale mam nadzieję że do czasu bo to z pewnościa TEN!
    • Gość: margie Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 06.01.05, 11:34
      kolczyki z Folie-folie, sliczne, dokladnie w moim stylu i takie, jakie sama bym
      sobie kupila:) Jestesmy razem od marca 2004 i nie jestesmy malzenstwem ( boze
      bron:)
    • Gość: Akinimod Re: Co dostałyście od NIEGO pod choinkę? IP: *.l6.c3.dsl.pol.co.uk 07.01.05, 16:46
      staz: 2,5 roku, mieszkamy razem
      stan cywilny: szczesliwe nie-malzenstwo
      Prezenty:
      1. Rower gorski (bo on chcial mi go kupic ;-))
      2. Pioro i olowek parkera (to juz na wlasne zyczenie)
      3. Buty, w ktorych zakochalam sie od pierwszego wejrzenia na
      swiatecznych zakupach; on tez je mierzyl, ale stwierdzil, ze
      niewygodne.
      4. Srebrne kolczyki z bursztynem pasujace do jego prezentu -
      spinek do mankietow z bursztynem - jak latwo sie domyslec
      oboje lubimy bursztyn.
      Prezenty byly bardzo trafione, poza tym, ze zamiast roweru
      to chyba wolalabym iPoda, ale coz - nie mozna miec wszytkiego ;-).
      Poza tym dostalam na swieta mnostwo ciepla i to chyba bylo
      najwazniejsze.

Pozdrawiam,

Akinimod.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka