Dodaj do ulubionych

Faceci i seks

03.11.24, 21:21
Dziewczyny pomoc nie rozumiem o co chodzi mój facet zachęca do seksu a później nie chce ba potrafi mnie stracić odepchnął w trakcie miłość albo jak ja chcę to on nie chce kiedyś kochaliśmy się wszędzie na prawdę nie typowe miejsca adrenalina była co ja mówię jakie kiedyś przed świętami a później na początku jedno razowe odmowy a później coraz częściej i częściej mam dość czuję się upokorzona jako kobieta już się nie czuję kobieta traciłam godność chonor zdarzyło się że prosiłam
Obserwuj wątek
    • rrruda4 Re: Faceci i seks 03.11.24, 21:24

• chocolate_dog123 Re: Faceci i seks 04.11.24, 00:26
      Co sądzisz - czy Polska powinna strącać rosyjskie rakiety na terenie UKR?
      Trzeba być jednak bezdenną bladzią żeby honor napisać przez "ch". O losie słodki 🤣
      • obrotowy honor wiele ma imion 04.11.24, 01:32
        wazne , ze chce sie seksic.

wez sie od niej odchonoruj.
        • chocolate_dog123 Re: honor wiele ma imion 04.11.24, 01:34
          No nie? Może być bezdennie głupia jak czarna dziura, ale ważne że chętna 🤣
          • chocolate_dog123 Re: honor wiele ma imion 04.11.24, 01:37
            Gorzej jak chłop jej powie "nie chcem, ale muszem". Musim bo się udusim.
          • obrotowy Re: honor wiele ma imion 04.11.24, 01:58
            chocolate_dog123 napisała:
            > No nie? Może być bezdennie głupia jak czarna dziura, ale ważne że chętna 🤣

Ty glupia z pewnocia nie jestes, ale co do checi - to wolalbym je sprawdzic - niz n/t spekulowac.
            • hrasier_2 Re: honor wiele ma imion 04.11.24, 05:46
              Znasz cytat ze słynnego skeczu kabaretu Tey. Czy pan jeszcze może?
              • obrotowy Re: honor wiele ma imion 04.11.24, 13:04
                hrasier_2 napisał:
                > Znasz cytat ze słynnego skeczu kabaretu Tey. Czy pan jeszcze może?

sugerujesz, ze choco chce, ale nie moze - czy odwrotnie ?
      • edycia1 Re: Faceci i seks 28.11.24, 19:03

> Co sądzisz - czy Polska powinna strącać rosyjskie rakiety na terenie UKR?
        > Trzeba być jednak bezdenną bladzią żeby honor napisać przez "ch". O losie słodk
        > i 🤣
        Ej tu na forum nie dokuczajmy sobie może dziewczyna strcuje się i tyle mamy sobie na wzajemnym doradzać pytać pomagać więcej takie komentarze zostawmy dla siebie dobrze
    • obrotowy Kobiety i seks 28.11.24, 20:57
      - to jest ciekawy temat.

bo "mezczyzni i seks" jest tematem kompletnie nieciekawym.
      • edycia1 Re: Kobiety i seks 28.11.24, 21:10
        Jak i kobiety my mamy myślę inne bardziej patrzymy głębiej emocjiami sercem nie cipką tak brzydko powiem to zostaje na potem 😱🫣 tak powiem jak kraść faceta to cały sercem o resztą hihi jak walczyć to jak wilczyce do krwi i kości dla nas liczy się doty dłonie pieszczoty namiętność poczucie bezpieczeństwa ale przede wszystkim że z tą osobą możemy wszystko zrobić edralina nitka podnieca kuszenie jak chodzi o seks a nawet dzikość w łóżku nie kotrowany seks no i takie tam a w związku kobiety są proste chcemy być kochane wysłuchane czuć że jesteś ważne zainteresowanie nami widzialne robię małych gestów śniadania lub inne tak szczerze mówiąc tylko ten jeden rzeczy jest potrzebna czyny nie słowa nie obiecanki czyny to wszystko pokazał miłość
        • obrotowy Kobiety i seks - wiadomo... 28.11.24, 21:20
          i dlatego jestescie tak latwym obiektem manipulacji dla cwanych facetow.

wystarczy mowic, ze" jestes dla mnie najwazniesza" i rybka polyka haczyk.
          • chocolate_dog123 Re: Kobiety i seks - wiadomo... 28.11.24, 21:21
            A wam wystarczy dobrze ci.pa zakręcić przed nosem.
            • obrotowy w wiekszosci wypadkow... 28.11.24, 21:26
              > A wam wystarczy dobrze ci.pa zakręcić przed nosem.

w wiekszosci wypadkow i Ty i ja (czyli oboje) mamy racje.

i nie oceniam - czy to dobrze, czy zle.
          • edycia1 Re: Kobiety i seks - wiadomo... 28.11.24, 21:41
            Na jakiś czas wam się udaje ale tym dłużej z wami facetami to nam oczy się otwierają i widzimy więc tylko jeden ale jak skradnie się miłość to oczy mogą mieć wywalone do przodu na brodę a i tak nie nauczy się na błędach bo wybacz chcemy to wierzyć że to właśnie miłość że to co mówicie jest szczere etycznie prawdziwe
            • edycia1 Re: Kobiety i seks - wiadomo... 28.11.24, 21:43
              edycia1 napisała:

> Na jakiś czas wam się udaje ale tym dłużej z wami facetami to nam oczy się otwi
              > erają i widzimy więc tylko jeden ale jak skradnie się miłość to oczy mogą mieć
              > wywalone do przodu na brodę a i tak nie nauczy się na błędach bo wybaczamy chcemy
              > to wierzyć że to właśnie miłość że to co mówicie jest szczere etycznie prawdziwe
              > e
              • obrotowy ale nie jest... 28.11.24, 23:34
                edycia1 napisała:
                chcemy to wierzyć że to właśnie miłość, że to co mówicie jest szczere etycznie prawdziwe

ale nie jest
                - poped plciowy oglupia obie strony.

moze wiecej ksiazek czytac ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka