agataol 28.12.04, 00:36 jestem w stanach i przesmutne te swieta mialam. mam tu nowa rodzine, ale teskno do polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lidia Re: czy ktos spedzal swieta wyjatkowo bez rodziny IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.12.04, 02:55 No to wracaj dziewczyno do Polski.Samoloty kursuja codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
ash31 Re: czy ktos spedzal swieta wyjatkowo bez rodziny 28.12.04, 05:04 To byly moje piate swieta bez rodziny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: czy ktos spedzal swieta wyjatkowo bez rodziny IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.04, 11:01 ja byłam tylko z dzieckiem bo mąż w pracy ale to nie znaczy że muszą byc smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: czy ktos spedzal swieta wyjatkowo bez rodziny IP: *.datalink.cn 28.12.04, 07:20 Ja spedzałem sam. Całkowicie sam. Tylko ja + komputer. I były to chyba juz moje 12 samotne Święta. Jak na 33 lata życia, to całkiem sporo...... Odpowiedz Link Zgłoś
kotekkk do jacek 28.12.04, 11:02 zaintrygowałeś mnie od 12 lat nie masz przy sobie żadnych bliskich ludzi ??? (prócz koputera oczywiście, który na pewno ma jakoś na imię) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: czy ktos spedzal swieta wyjatkowo bez rodziny 28.12.04, 09:51 w zeszlym roku spedzalam Swieta z dala od najblizszych Odpowiedz Link Zgłoś