matrek 16.05.02, 17:19 Lupię patrzec na tlukące sie, szarpiące, itp. kobiety - śmieje sie wowczas do rozpuku, ale nie cierpię kobiet obrzucajacych sie wzajemnie blotem i innymi wyzwiskami. Tffu - paskudztwo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kini Re: Lubię, ale nie cierpię 16.05.02, 17:25 Wolisz przemoc fizyczną od werbalnej??? Co gorsza, przemoc fizyczną nawet LUBISZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Lubię, ale nie cierpię IP: 62.233.139.* 16.05.02, 17:27 kini napisał(a): > Wolisz przemoc fizyczną od werbalnej??? Co gorsza, przemoc fizyczną nawet > LUBISZ? Kini, to nie wiesz, ze slowa batrdziej rania niz piesci, noze i inne narzedzia? A lubienie przemocy to nic nadzwyczajnego - masochizm, sadyzm - uczucia znane od wiekow Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Lubię, ale nie cierpię 16.05.02, 17:29 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Kini, to nie wiesz, ze slowa batrdziej rania niz piesci, noze i inne narzedzia? > A > lubienie przemocy to nic nadzwyczajnego - masochizm, sadyzm - uczucia znane od > wiekow Ja nie lubię przemocy. Boję się jej. Zawsze robię wszystko, żeby jej uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lubię, ale nie cierpię 16.05.02, 17:31 kini napisał(a): > Gość portalu: frisky2 napisał(a): > > > Kini, to nie wiesz, ze slowa batrdziej rania niz piesci, noze i inne narze > dzia? > > A > > lubienie przemocy to nic nadzwyczajnego - masochizm, sadyzm - uczucia znan > e od > > wiekow > > Ja nie lubię przemocy. Boję się jej. Zawsze robię wszystko, żeby jej uniknąć. To co ja napisalem, nie oznacza jeszcze, że lubię przemoc jako taką. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Lubię, ale nie cierpię 16.05.02, 17:32 matrek napisał(a): > To co ja napisalem, nie oznacza jeszcze, że lubię przemoc jako taką. Spokojnie!!!! Istotnie trochę przesadziłam. Ale pierwszy raz spotkałam się z takim stwierdzeniem, dlatego trochę mnie to zaszokowało. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lubię, ale nie cierpię 16.05.02, 17:29 kini napisał(a): > Wolisz przemoc fizyczną od werbalnej??? Co gorsza, przemoc fizyczną nawet > LUBISZ? kini, nie wyciągaj zbyt daleko idących wniosków - dla mnie "bijące sie" kobiety są zabawne, natomiast kłócące się i wyzywające sa niesmaczne. To kwestia estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Lubię, ale nie cierpię IP: 62.233.139.* 16.05.02, 17:31 Dla mnie i jedne i drugie sa odpychajace. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Lubię, ale nie cierpię 16.05.02, 17:31 matrek napisał(a): > kini, nie wyciągaj zbyt daleko idących wniosków - dla mnie "bijące sie" kobiety > > są zabawne, natomiast kłócące się i wyzywające sa niesmaczne. > To kwestia estetyki. Zabawne? Chyba tylko wtedy, jak są na ringu z olejem. Przypuszczam, że jak kobiety pobiłyby się tak na poważnie, to wcale nie byłoby to takie zabawne. A obrzucanie się wyzwiskami jest faktycznie niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lubię, ale nie cierpię 16.05.02, 17:33 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > kini, nie wyciągaj zbyt daleko idących wniosków - dla mnie "bijące sie" ko > biety > > > > są zabawne, natomiast kłócące się i wyzywające sa niesmaczne. > > To kwestia estetyki. > > Zabawne? Chyba tylko wtedy, jak są na ringu z olejem. Przypuszczam, że jak > kobiety pobiłyby się tak na poważnie, to wcale nie byłoby to takie zabawne. Być może, być może dlatego że nigdy tak na dobrą sprawę, nie widzialem bijących sie kobiet - może poza ringiem własnie. A > obrzucanie się wyzwiskami jest faktycznie niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re:Halo, Matrek 17.05.02, 09:00 Czyżby to była aluzja do naszej "kurtuazyjnej" wymiany zdań z Suzume? Nawet jeśli nie to, gwoli wyjaśnienia dodam, że to jest jeszcze stara sprawa i dla obserwatorów postronnych może to wyglądać na pyskówkę. Cóz, jak w życiu,tak i na forum. Przy okazji od razu uprzedzam - "od rana mam dobry humor". Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re:Halo, Matrek 17.05.02, 09:15 wierna1 napisał(a): > Czyżby to była aluzja do naszej "kurtuazyjnej" wymiany zdań z Suzume? Nawet > jeśli nie to, gwoli wyjaśnienia dodam, że to jest jeszcze stara sprawa i dla > obserwatorów postronnych może to wyglądać na pyskówkę. Cóz, jak w życiu,tak i > na forum. > Przy okazji od razu uprzedzam - "od rana mam dobry humor". Pa! Zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re:Halo, Matrek 17.05.02, 09:24 matrek napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Czyżby to była aluzja do naszej "kurtuazyjnej" wymiany zdań z Suzume? Nawe > t > > jeśli nie to, gwoli wyjaśnienia dodam, że to jest jeszcze stara sprawa i d > la > > obserwatorów postronnych może to wyglądać na pyskówkę. Cóz, jak w życiu,ta > k i > > na forum. > > Przy okazji od razu uprzedzam - "od rana mam dobry humor". Pa! > > Zgadza sie oj matrek, no przecież nie będziemy się z wieroczką za łby brać a pogadać zawsze miło... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re:Halo, Matrek 17.05.02, 09:38 suzume napisał(a): > matrek napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > Czyżby to była aluzja do naszej "kurtuazyjnej" wymiany zdań z Suzume? > Nawe > > t > > > jeśli nie to, gwoli wyjaśnienia dodam, że to jest jeszcze stara spraw > a i d > > la > > > obserwatorów postronnych może to wyglądać na pyskówkę. Cóz, jak w życ > iu,ta > > k i > > > na forum. > > > Przy okazji od razu uprzedzam - "od rana mam dobry humor". Pa! > > > > Zgadza sie > > > oj matrek, no przecież nie będziemy się z wieroczką za łby brać > a pogadać zawsze miło... Rozmowa rozmowie nierówna. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re:Halo, Matrek 17.05.02, 09:41 wierna1 napisał(a): > Rozmowa rozmowie nierówna. święta racja ale Cię wciąga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re:Halo, Matrek 17.05.02, 09:45 suzume napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Rozmowa rozmowie nierówna. > > święta racja > > ale Cię wciąga ;) Jak każdego prawie tutaj. Ważne, żeby wiedzieć , w którym momencie zastopować, a to trudne, bo wielu chce mieć ostatnie zdanie i spirala się nakręca. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re:Halo, Matrek 17.05.02, 09:47 wierna1 napisał(a): > Jak każdego prawie tutaj. Ważne, żeby wiedzieć , w którym momencie zastopować, > a > to trudne, bo wielu chce mieć ostatnie zdanie i spirala się nakręca. cóż za budująca samokrytyka :) Odpowiedz Link Zgłoś