suzume 17.05.02, 10:28 dzień doberek jak tam majówka poligonowa? przygotowania w toku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik jasne, su 17.05.02, 10:30 aaa. su, skąd wytrzasłaś wytrych? poligon w przygotowaniu. prace trwają nieustannie od poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: jasne, su 17.05.02, 10:31 kwik napisał(a): > aaa. su, skąd wytrzasłaś wytrych? galernicy mnie przeskoczyli bez płot > poligon w przygotowaniu. prace trwają nieustannie od poniedziałku. no własnie widzę, że jeszcze tylko trawę trzeba pomalować i to będzie już Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jasne, su 17.05.02, 10:34 szeregowi właśnie szykują transparenty: "WITAMY KPT. KWIKA". mówię ci, mam już trochę dosyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume droga kwik 17.05.02, 10:39 kwik napisał(a): > szeregowi właśnie szykują transparenty: "WITAMY KPT. KWIKA". mówię ci, mam już > trochę dosyć.... noblesse oblige Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: droga su 17.05.02, 10:55 kwik napisał(a): > nobel za bagienną ligę, czemu nie? ;) nie no siur i nagroda pu(li)cera Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwiku poranna 17.05.02, 11:04 > grunt, żeby była aleja rozłożonych mnie w to nie mieszaj Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kwiku poranna 17.05.02, 11:10 kwik napisał(a): > > grunt, żeby była aleja rozłożonych > > mnie w to nie mieszaj to mieszaj farbę, bo będą grudki na trawie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwiku poranna 17.05.02, 11:13 > to mieszaj farbę, bo będą grudki na trawie od tego są automatyczne mieszalniki, np. w ca100ramie. a ja tymczasem na hamak. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kwiku poranna 17.05.02, 11:15 nie będzie więcej kupowania mieszalników, bo i tak bukowski miesza w nich calvadosa Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik. 17.05.02, 11:04 bedzi etaz orkeistra gornicza im. gustawa (morcinka), kaszanka, flaczki dla wybranych i festyn z niespodziankami... wsytapia majka jezowska i ich troje... konferansjerke poprowadzi dariusz szpakowski... a wojt gminy wreczy klucze... ladnie bedzie... ladnie... mnie szukaj w zagajanikach jak babki obsciskuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik brus 17.05.02, 11:08 sorry, w ten łykend jadę do polanicy na obwarzanki. a no i przy okazji złożę parę autografów. ps. masz plakat glena.medeirosa z dziennika ludowego? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie. z dziennika nie mam... 17.05.02, 11:10 mam z nowej wsi i z razem... machniom? na moich jest w mokrym podkoszulku... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek dzien dobry...:)))))))))) 17.05.02, 11:11 To ja. Znowu dzis na chwile. Ale chociaz przez chwile bede... Bagienko moje kochane... (rozczulilam sie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 czes kaska... 17.05.02, 11:13 chcialem ci tylko powiedziec ze nikogo w miedzyczasie nie podrywalem... ta pani pryszla wtym futrze i w tym futrze wychodzi... jestem wierny. dziewczyny zaswiadcza... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume witaj kasiulku 17.05.02, 11:16 kopę lat gdzie jesteś, jak Cię nie ma? wpadłaś na małą sesję kosmetyczną Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A ja tam bywam to tu, to tam... 17.05.02, 11:28 Poprzednie 2 tygodnie na urlopie bylam, a jeszcze tydzien wczesniej na szkoleniu (nuda byla...). Ale na urlopie za to GIT!!!! A teraz znowu robota... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 e.kaska. 17.05.02, 11:43 dzisiaj na obiad chce flaczki... chyba ze wroce pijany... to pojde spac od razu... ale badz gotowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: e.kaska. 17.05.02, 11:54 Flaczki dzisiaj nie, bo dzis piatek!!! Beda ziemniaki ze cebulka smazona i kwasne mleko! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aha. no dobra... 17.05.02, 12:01 ale uprasujesz mi koszule??? samochod to mysle ze mozna umyc jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: aha. no dobra... 17.05.02, 12:05 Koszule uprasuje, a do myjni pojedziesz jutro, o! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 yyyy.... kaska... 17.05.02, 12:11 ale kto mowil o myjni??? czy ty wiesz drogie dziewcze ile kosztuje myjnia???? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: yyyy.... kaska... 17.05.02, 12:16 nie mart sie bukos. gucio stawia. tylko nie lap myjni za kolanka, ok? bukowski27 napisał(a): > ale kto mowil o myjni??? czy ty wiesz drogie dziewcze ile kosztuje myjnia???? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Guciu 17.05.02, 12:23 niestety kasiulek, szowinistyczna solidarnosc kaze mi milczec az po grob:) kasiulek napisał(a): > A co to za myjnia z kolankami? Ja sie pytam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a nie kaska... gutek tak tylko zartuje... 17.05.02, 12:24 prawda gutek?!?!?!?!?!!? on zartuje... wloasciwie to nie ma zadnej myjni... ja tam nic nie wiem... ja ssam nawoskuje moje bmw... nawoskuje i wymyje.. i wlasciwi eto tak sobie mysle ze koszule tez uprasuje... i kolacje ci zrobie i obiad... a gucio to zartuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: a nie kaska... gutek tak tylko zartuje... 17.05.02, 12:30 ja nic nie wiem. kolanka nie znam i nigdy nie widzialem panie prokuratorze. bukowski27 napisał(a): > prawda gutek?!?!?!?!?!!? on zartuje... wloasciwie to nie ma zadnej myjni... ja > tam nic nie wiem... ja ssam nawoskuje moje bmw... nawoskuje i wymyje.. i > wlasciwi eto tak sobie mysle ze koszule tez uprasuje... i kolacje ci zrobie i > obiad... a gucio to zartuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dobrz gutek... 17.05.02, 12:32 (jak myslisz... kapnie sie? czy kupi tego kita?) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: dobrz gutek... 17.05.02, 12:37 o ile nikt inny cie nie przypucuje to ja na pewno nie puszcze farby. bukowski27 napisał(a): > (jak myslisz... kapnie sie? czy kupi tego kita?) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wiedzialem druchu ze mozna liczyc na ciebie... 17.05.02, 12:54 nie to co baby... baby to straszne paple... taka kwik na przyklad... a i inne to tez... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kurna 17.05.02, 12:56 właśnie wróciłam, otwieram i co widzę, brus mnie obgaduje.. brus ty baba? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia kapitanie, melduję posłusznie 17.05.02, 12:58 kwik napisał(a): > właśnie wróciłam, otwieram i co widzę, brus mnie obgaduje.. brus ty baba? ... że najwięcej plotkują faceci. pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino umiesz liczyc? licz na siebie. 17.05.02, 12:57 bukos, nie czepiaj sie kwika bo cie jednak wrobie w ta sprawe z kolankiem. kwik i su sa poza podejrzeniami, ok? bukowski27 napisał(a): > nie to co baby... baby to straszne paple... taka kwik na przyklad... a i inne > to tez... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aaaaaa... nie... noooooo... 17.05.02, 13:02 oczywiscie... a czy ja cos mowie ze kwik costam costam.... kwik... nieeee... no, kwik to jest kwik... na kwika mozna liczyc... raz kwik pozyczyl mi stowke i wycignal z dolka moralengo niepkoju... nieeee.... no kwik, to wogole jest git... a su to dopiero... dobrze? mczy tylko: lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino git 17.05.02, 13:06 tak trzymaj bukos i nie pusc:) bukowski27 napisał(a): > oczywiscie... a czy ja cos mowie ze kwik costam costam.... kwik... nieeee... > no, kwik to jest kwik... na kwika mozna liczyc... raz kwik pozyczyl mi stowke i > > wycignal z dolka moralengo niepkoju... nieeee.... no kwik, to wogole jest > git... a su to dopiero... > > dobrze? mczy tylko: lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: aaaaaa... nie... noooooo... 17.05.02, 13:07 a właśnie. termin spłaty minął. a odsetki lecą, lecą...... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino najmilejsza 17.05.02, 12:25 melduje, ze przygotowania w toku:) twoj, truten suzume napisał(a): > dzień doberek > jak tam majówka poligonowa? przygotowania w toku? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a najmilejsza... 17.05.02, 14:49 ...się na gucia gniewa amor_latino napisał(a): > melduje, ze przygotowania w toku:) > > twoj, > truten > > suzume napisał(a): > > > dzień doberek > > jak tam majówka poligonowa? przygotowania w toku? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: a najmilejsza... IP: 195.66.185.* 17.05.02, 15:32 a dlaczegoz to najmilejsza sie raczy na gucia gniewac? coz ze ci gucio uczynil? lamiesz mi serce... suzume napisał(a): > ...się na gucia gniewa > > > amor_latino napisał(a): > > > melduje, ze przygotowania w toku:) > > > > twoj, > > truten > > > > suzume napisał(a): > > > > > dzień doberek > > > jak tam majówka poligonowa? przygotowania w toku? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a najmilejsza... 17.05.02, 15:34 wpadły jej w ręce zapisy twoich z kwikiem kwików sercem się chcesz dzielić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: a najmilejsza... IP: 195.66.185.* 17.05.02, 15:40 pan bog kazal sie dzielic. racz zauwazyc, ze w moim przypadku lista dystrybucyjna jest bardzo ograniczona i w zasadzie dotyczy jednej osoby:) suzume napisał(a): > wpadły jej w ręce zapisy twoich z kwikiem kwików > sercem się chcesz dzielić??? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a najmilejsza... 17.05.02, 15:42 Gość portalu: gucio napisał(a): > pan bog kazal sie dzielic a niby gdzie? > racz zauwazyc, ze w moim przypadku lista dystrybucyj > na > jest bardzo ograniczona i w zasadzie dotyczy jednej osoby:) su, kwik, ania-weterynarka jak trójca święta - 3 ale jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: a najmilejsza... IP: 195.66.185.* 17.05.02, 15:45 dwa w jednym. ania weterynarka sie nie liczy, miedzy nami nic nie bylo:) suzume napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > pan bog kazal sie dzielic > > a niby gdzie? > > > racz zauwazyc, ze w moim przypadku lista dystrybucyj > > na > > jest bardzo ograniczona i w zasadzie dotyczy jednej osoby:) > > su, kwik, ania-weterynarka > jak trójca święta - 3 ale jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a najmilejsza... 17.05.02, 15:47 Gość portalu: gucio napisał(a): > dwa w jednym. ania weterynarka sie nie liczy, miedzy nami nic nie bylo:) wy mi tu gucio nie asnykujcie, nic wam to nie pomoże żeby uniknąć dalszych konfliktów, poprawcie logistykę > > suzume napisał(a): > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > pan bog kazal sie dzielic > > > > a niby gdzie? > > > > > racz zauwazyc, ze w moim przypadku lista dystrybucyj > > > na > > > jest bardzo ograniczona i w zasadzie dotyczy jednej osoby:) > > > > su, kwik, ania-weterynarka > > jak trójca święta - 3 ale jedna? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik mogie? oczywiście... 17.05.02, 15:49 w wojsku sprawna logistyka jest niezbędna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: mogie? oczywiście... IP: 195.66.185.* 17.05.02, 16:01 logistyke mam opanowana do perfekcji, czyli tak jak kwisiu i suzi:) kwik napisał(a): > w wojsku sprawna logistyka jest niezbędna. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio one answer IP: 195.66.185.* 17.05.02, 16:07 w 178 brygadzie strzelcow desantowych. zrobilem tez doktorat "hit and run czyli taktyka ambusz w obronie cywilnej". kwik napisał(a): > a w której jednostce służyłeś? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik what's a pity 17.05.02, 16:10 szkoda, że nie miałeś do czynienia z piechotą morską. albo morynarką wojenną. tam dopiero jest szkolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio aha, i ps IP: 195.66.185.* 17.05.02, 16:08 zupelnie nie rozumiem dlaczego podejrzewasz mnie o zawodowa przynaleznosc do armii kiedy ja nawet w wojsku nie bylem. my name is latino, amor latino:) kwik napisał(a): > a w której jednostce służyłeś? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik re-ps 17.05.02, 16:12 bo nie zna życia kto nie służył w marynarce, dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: re-ps 17.05.02, 16:13 kwik napisał(a): > bo nie zna życia kto nie służył w marynarce, dlatego. za etich, katoryje na morie, kromie bundiesmarine i cziornomorskowo fłota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: re-ps IP: 195.66.185.* 17.05.02, 16:17 i za wsiech w sabmarinie. but wsiegda budiet liubov miezdu kompiuterami! suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > bo nie zna życia kto nie służył w marynarce, dlatego. > > > za etich, katoryje na morie, kromie bundiesmarine i cziornomorskowo fłota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: re-ps IP: 195.66.185.* 17.05.02, 16:23 co ma dorota do buta? kwik napisał(a): > > but wsiegda > > doroty s. nie zapraszaliśmy > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: re-ps 17.05.02, 16:31 nie wiem, nie znam się, nie orientuję się..... zarobiony jestem. > co ma dorota do buta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio sie wycofuje IP: 195.66.185.* 17.05.02, 16:32 na z gory upatrzone pozycje na plazy. milego wekendu. g Gość portalu: gucio napisał(a): > co ma dorota do buta? > > kwik napisał(a): > > > > but wsiegda > > > > doroty s. nie zapraszaliśmy > > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: re-ps 17.05.02, 16:34 pust' wsiegda budziet sonce, pust' wsiegda budziet niebo Gość portalu: gucio napisał(a): > i za wsiech w sabmarinie. but wsiegda budiet liubov miezdu kompiuterami! > > suzume napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > bo nie zna życia kto nie służył w marynarce, dlatego. > > > > > > za etich, katoryje na morie, kromie bundiesmarine i cziornomorskowo fłota > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume porca miseria, gustavo 17.05.02, 16:05 che fai, che dici? Gość portalu: gucio napisał(a): > logistyke mam opanowana do perfekcji, czyli tak jak kwisiu i suzi:) > > kwik napisał(a): > > > w wojsku sprawna logistyka jest niezbędna. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: porca miseria, gustavo IP: 195.66.185.* 17.05.02, 16:13 as seen as told. lan porcja mizerii? suzume napisał(a): > che fai, che dici? > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > logistyke mam opanowana do perfekcji, czyli tak jak kwisiu i suzi:) > > > > kwik napisał(a): > > > > > w wojsku sprawna logistyka jest niezbędna. > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: porca miseria, gustavo 17.05.02, 16:15 mizeria to będzie, jak cię w realu dorwę i nie będzie miserere Gość portalu: gucio napisał(a): > as seen as told. lan porcja mizerii? > > suzume napisał(a): > > > che fai, che dici? > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > logistyke mam opanowana do perfekcji, czyli tak jak kwisiu i suzi:) > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > w wojsku sprawna logistyka jest niezbędna. > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: porca miseria, gustavo IP: 195.66.185.* 17.05.02, 16:19 mowilem ci juz, ze nie moge sie doczegac. jestem baaaaaardzo glodny:) suzume napisał(a): > mizeria to będzie, jak cię w realu dorwę > i nie będzie miserere > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > as seen as told. lan porcja mizerii? > > > > suzume napisał(a): > > > > > che fai, che dici? > > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > logistyke mam opanowana do perfekcji, czyli tak jak kwisiu i suz > i:) > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > w wojsku sprawna logistyka jest niezbędna. > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia alkohol w pracy to jest to :-))) 17.05.02, 12:56 suzume napisał(a): > dzień doberek > jak tam majówka poligonowa? przygotowania w toku? a tak poza tym, to stawiam się na majówkę ;-))) st.szereg. blondie Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: alkohol w pracy to jest to :-))) 17.05.02, 12:59 ja tez sie stawiam. kto stawia? wasia napisał(a): > suzume napisał(a): > > > dzień doberek > > jak tam majówka poligonowa? przygotowania w toku? > > > a tak poza tym, to stawiam się na majówkę ;-))) > > st.szereg. blondie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik dzięki ale beze mnie, ja fruwam dziś na inn(n/txt) 17.05.02, 13:02 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino nie szlajaj sie -wracaj do rodzinnego gniazda(n/t) 17.05.02, 13:09 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: A ja tez chce!!! 17.05.02, 14:03 zobacz, wszystko wypili i leżą pod stołem. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 yp... 17.05.02, 14:05 no wlaszsnie... yp... hasiu hohanie... yp... ja sie fsale nie srasa...yp...lem... tha panhi f thym... fuszse pszyszla.... i f thyn fuszsze wychosi... kutek... truchu... szemu masz tahie wjelhie oszy...??? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ale hyp... alhe... na thej... 17.05.02, 14:12 s freselkami... jah rosumjem... yp.... bo jah nie, to si saspiefam... yp... szy mam saspiefas???? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wycieraczkę 17.05.02, 14:19 z frędzelkami buchnęła krystyna, ta od 17 minut. oid tamtej pory nie może dojśc do siebie. kleptomanii się nabawila. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Wycieraczka 17.05.02, 14:29 jest z wlokna palmowego, czy jakos tak, bardzo twarda... Odpowiedz Link Zgłoś