Gość: Holiday IP: *.chello.pl 01.01.05, 14:59 tak fajnie wyszlo... zabawa.. tancujemy z jakimis ludzmi... i poprostu tak zeby sie koledzy ucieszyli z widoku... poprostu smiesznie... facetow to kreciii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: berk Re: WCZORAJ CAŁOWAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁKA IP: *.proxy.aol.com 01.01.05, 15:02 tez kiedys zdazylo mi sie to po pijaku, do dzis mnie az skreca z obrzydzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: WCZORAJ CAŁOWAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁKA 01.01.05, 15:05 Ja tam lubie sie całować z koleżankami, szczewgolnie po pijaku;) Z kolegami z reszta tez dla zabawy. Ale całowanie sie z koleznaka faktycznie facetow kreci;) Pozdrawiam, Kociamama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holiday Re: WCZORAJ CAŁOWAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁKA IP: *.chello.pl 01.01.05, 15:16 no jasne ze kreci... to taki niewinny flirt.. moja przyjaciolka... to osoba ktora w sumie kocham... i jak facet patrzy,tez chce buzi... ale nei dla psa kielbasa... to jest niewinne... tak w tancu czy cosik... ps.wogole wielu facrtow mowilo mi,ze marzy im sie np.trojkacik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: WCZORAJ CAŁOWAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁKA 01.01.05, 15:08 Gość portalu: Holiday napisał(a): > tak fajnie wyszlo... > zabawa.. tancujemy z jakimis ludzmi... > i poprostu tak zeby sie koledzy ucieszyli z widoku... > poprostu smiesznie... facetow to kreciii _________ ..a mnie się zawsze wydawało,że faceci bardziej się cieszą kiedy sa sami całowani przez pleć nadobną.Noo przynajmniej ja tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: WCZORAJ CAŁOWAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁKA 01.01.05, 15:10 Ale jedno drugiego nie wyklucza;) Mozna całowac sie i z facetami i kolezankami, i jest fajowo;) Pozdrawiam, KOciamama Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: WCZORAJ CAŁOWAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁKA 01.01.05, 15:12 ..no to ja chyba jestem jakiś nietypowy,bo mnie to nie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: WCZORAJ CAŁOWAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁKA 01.01.05, 16:01 No pewnie, zes nietypowy;) (ale nie dlatego ze Cie dwie babki calujace sie nie kreca, tylko w ogole, no bo kto jest typowy?) A co do do calujacych sie babek, to wiadomo, ze nie wszystkich to kreci, ale niektorych/wielu owszem;) Pozdrawiam, KOciamama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehhh Re: WCZORAJ CAŁOWAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 18:23 A mnie kreciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: WCZORAJ CAŁOWAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 10:10 Dla mnie biseksualna dziewczyna jest dwa razy bardziej kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirage Re: WCZORAJ CAŁOWAŁAM SIE Z PRZYJACIÓŁKA IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 02.01.05, 20:07 ja praktykowałam to z siostra cioteczna któr ajest jednoczesnie moja przyjaciółka.... hmmm było bardzo przyjemnie:) Odpowiedz Link Zgłoś