Dodaj do ulubionych

Czy warto isc do wrozki????

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 12:25
Pierwszy raz w zyciu wybieram sie do wrozki. Jestem na calkowicie nowym
etapie mojego zycia i chcialabym, aby ktos wskazal mi delikatnie droge...
Niestety podchodze do tego bardzo sceptycznie. Czy ktos z Was ma moze jakies
doswiadczenia w tej kwestii? Bede wdzieczna za jakies sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: grubaska20 Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.pl 11.01.05, 12:41
      moja droga, myślę że błędem jest szukanie wskazówek u wróżki, nie ważne jaka
      nie byłaby dobra.. byłam chyba 3 razy u wróchy, ale to obardziej dla zabawy, z
      nudów, zeby coś sie działo, nie szukać odpowiedzi na, jakiekolwiek pytanie
      • Gość: karola do grubaski IP: *.futuro.pl 11.01.05, 12:44
        A sprawdzilo sie chociaz cos??
        • Gość: grubaska20 Re: do grubaski IP: *.pl 11.01.05, 12:47
          hehe:) generalnie jakieś 90%:)) i to chyba nie tak, że się zasugerowałam,
          pokierowałam swoim życiem wg jej słów, nie! hehe:) to wszystko samo się
          stało..:)) hehe, ostatnio byłam jakoś w grudniu, teraz siedzę obserwuję co sie
          dzieje naokołom mnie i nie moge sie nadziwić, że ona mówiła mi o tym jakiś
          miesiąc temu..:)) rzeczym na które nie mam wpływu hehe:)
          • Gość: Karola Re: do grubaski IP: *.futuro.pl 11.01.05, 12:54
            w takim razie poprosze namiary na te pania:) Moze tez sobie skocze dla zabawy:)
            • Gość: cykada Re: do grubaski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:58
              nie mam namiarów na tę wrózkę. Siostra była u niej pare ładnych lat temu. Na
              targach wróżbiarstwa w Gdańsku. Jeden jedyny raz ją widziała wiecej już jej
              nigdy nie spotkała. Poza tym była tak naprawdę dla jaj. Ale wszystko to co
              przepowiedziała się sprawdziło. Teraz trochę żałuje, że nie ma z nią kontaktu,
              bo chętnie by do nie poszła jeszcze raz.
              • Gość: karola Re: do grubaski IP: *.futuro.pl 11.01.05, 13:04
                Pisalas ze bylas w grudniu - to tez bylo na targach wrozbiarstwa?
                • Gość: grubaska20 Re: do grubaski IP: *.pl 11.01.05, 13:09
                  hehe:) nie wiem o co chodizło lasce "cykada" czy jakoś tak:) ja rzeczywiscie
                  byłam u wróchy w grudniu, mieszka w sopocie na brodwinie, mogę wysłać ci nr
                  komóreczki na maila jak chcesz
                  • Gość: Karola Re: do grubaski IP: *.futuro.pl 11.01.05, 13:11
                    Bylabym wdzieczna:) A jakiego masz maila?
                    • Gość: karola Re: do grubaski IP: *.futuro.pl 11.01.05, 13:13
                      pogubilam sie:) to ja mialam podac maila:) pannaprym@gazeta.pl
                      • grubaska20 Re: do grubaski 11.01.05, 13:23
                        ryba, nie mam tego nr w telefonie, puszczę ci go później
                        • Gość: karola Re: do grubaski IP: *.futuro.pl 11.01.05, 13:40
                          trzymam za slowo!;)
      • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 12:46
        No coz, to juz niestety postanowione. "Wizyte" mam umowiona na jutro. Nie
        szukam u niej wskazowek jako takich, ale moze naprowadzi mnie na jakis nowy tor
        postrzegania tego, co sie dzieje ostatnio w moim zyciu. Nie nastawiam sie, ze
        poprowadzi mnie przez zycie. Jak juz pisalam, podchodze do tego bardzo
        sceptycznie. Wiem, ze sporo kobiet korzystalo z "uslug" takich pan z roznymi
        efektami. Stad moja ciekawosc, jak inni postrzegaja takie seanse...
    • trzydziecha1 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 12:47
      Moim zdaniem, strata czasu i pieniędzy.
      • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 12:54
        Ide w trakcie godzin pracy :))) wiec strata czasu odpada, a pieniadze...????
        Raz na 30 lat moge zaszalec. A co mi tam. Nowy rozdzial w moim zyciu wart jest
        wydania tego papierka.
        • trzydziecha1 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 13:25
          No tak. W końcu wróżki tez z czegoś musza żyć :)
    • rachela180 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 12:49
      Wróżę bezpłatnie pod rachela180@wp.pl :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
      (moje się sprawdzają)
      • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 13:00
        Oki, postaram sie wieczorkiem skrobnac do Ciebie Wrozko Rachelo :))))))
    • Gość: mm Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:51
      spytaj Kopova on wie wszystko;-))))
    • lisette Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 12:53

Uwazam, ze wrozka dziala na takiej zasadzie - jak cie czyms zasugeruje, powie
      ze stanie sie tak a tak, a ty sie tym przejmiesz i zakodujesz to sobie w glowie
      czyli w podswiadomosci, to sie wlasnie tak stanie. Dlatego niektore wrozby sie
      spelniaja a niektore nie - zalezy jak kto jest podatny na sugestie.
      Poza tym obys trafila na dobra wrozke, pozytywna osobe, ktora powie ci tylko o
      dobrych rzeczach. Najgorzej trafic na taka, ktora przepowie rozne nieszczescia.
      Wtedy jak sie tym przejmiesz to koniec - zdarzy sie wlasnie takie nieszczescie.

Dlatego juz do wrozek nie chodze, bo czemu oddawac wlasny los w cudze rece i
      uzalezniac sie od cudzych sugestii.
      • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 12:56
        Lisette, ide do sprawdzonej wrozki. Nie jest to kobieta z przypadku. Na cale
        szczescie mowi tylko o pozytywnych aspektach zycia i ponoc nie jest "wampirem
        energetycznym". Seansik mam jutro, jak bedziesz ciekawa, to moge cosik napisac,
        jak bylo :)
        • lisette Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 16:49
          napisz, jestem ciekawa co ci powie
          • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 17:27
            W ciagu dnia nie bede miala czasu, ale wieczorkiem napewno cos skrobne
            • hanna26 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 23:36
              Robiłam w swoim życiu dwa wywiady z wrózkami (jestem dziennikarką). Jedna z
              nich zaproponowała mi, że za darmo powróży. Nie zgodziłam się. Nie żałuje tego,
              bo nie chciałabym wiedzieć, co mnie czeka w przyszłości. Nie chcę się niczym
              sugerować. Natomiast moja koleżanka z redakcji skorzystała z tej oferty i teraz
              bardzo żałuje. To było parę lat temu. Wrózka powiedziała jej właściwie same
              dobre rzeczy, w ogromnej wiekszości się sprawdziło, i to ze szczegółami. Ale...
              przepowiedział jej, że będzie miała w życiu tylko jedno dziecko. Sprawdziło
              się. Rok temu koleżanka zaszła w druga ciążę. Codziennie do mnie dzwoniła
              płacząc do słuchawki, że na pewno poroni, albo coś się stanie dziecku, bo
              przecież wrózka powiedziała... Niestety, rzeczywiście był poród przedwczesny,
              dziecko zmarło. Trudno mi powiedzieć, czy był to wynik ogromnego stresu, czy
              też rzeczywiście tak miało być. W każdym razie dziewczyna jest w ciężkiej
              depresji, boi się zajść w kolejną ciążę, chociaż bradzo chciałaby miec drugie
              dziecko.
    • Gość: cykada Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:55
      ja mam wspaniałe doświadczenia jeżeli chodzi o wróżby. Moja siostra była u
      wróżki jakieś 4-5 lat temu. Powiedziała jej takie rzeczy, że siostra pukała się
      w czoło. Nie wierzyła w ani jedno słowo. WSzystko wywróciła do góry nogami w
      jej życiu. Potem po paru latach sprawwdziło się co do joty. TEraz bezgranicznie
      wierzy w proroctwa. Prawda jest taka, że jak będziesz wierzyła w przepowiednie
      to się sprawdzą. To jest najważniejsze. Wierzyć!! Oczywiście nie wszystkie
      wróżki są dobre, ale ta akurat była fenomenalna. WSZytko się sprawdziło!!
      • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 12:58
        Ponoc ta Pani rowniez wrozy fenomenalnie. Kolezanka ma u niej 2 wizyty rocznie.
        Wszystko sie sprawdza, najwyzej z 1-2 miesieczna obsuwa.
        • Gość: cykada Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:59
          podaj namiary do niej, chętnie się umówię
          • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 13:02
            Podaj maila, to Ci wysle nr telefonu. Wrozka jest super, kilka m-cy temu
            przepowiedziala u mnie w pracy duze zmiany i wlasnie obecnie zmienia sie caly
            zarzad.
            Pozdrawiam
            • Gość: cykada Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:05
              nie mogę bo mam firmowy tylko. Nie mogę podawać na forum. A nie możesz tutaj
              podać telefonu? wiem, że to trochę ryzykowne.... a może znajdziesz jakiś inny
              sposób? Wogóle to skąd jesteś? Bo jak z drugiej strony Polski to wogóle odpada
              • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 13:06
                Jestem z Wa-wy, a jezeli chodzi o adres mailowy, to moze wyslij mi na skrzynke.
                • Gość: cykada Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:20
                  dobra podaj ja też jestem z wawki
                  • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 13:23
                    kasialewa@aster.pl
                    • Gość: cykada Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:25
                      dobra napiszę do ciebie to podasz mi wszystkie namiary. CZy długi jest czas
                      oczekiwania? I czy mówi strasznie rzeczy? tzn, czy ktoś umrze itp?
                      • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 13:28
                        Mozna sie dopasowac z dniem i godzina. Ja czekalam niecaly tydzien, babka jest
                        troszke oblozona. Poza wrozeniem zwyklym smiertelnikom ma jakies swoje programy
                        w TV albo w radiu. Nie mowi zadnych strasznych rzeczy tylko same dobre, wiec
                        sie nie stresuj. Napisz do mnie teraz, bo zaraz musze leciec do pracy, a tam
                        nie mam mozliwosci polaczenia sie ze swoja prywatna skrzynka.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: cykada Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:33
                          dobra piszę!!
        • Gość: Karola Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.futuro.pl 11.01.05, 13:05
          A gdzie przyjmuje ta wrozka i ile bierze?
          • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 13:07
            Warszawa-Ursus. Jest naprawde tania. Zrobilam maly wywiad i 100 zl za godzine i
            ustalenie wszystkiego na caly rok to niewygorowana stawka. Tak sadze.
            • Gość: grubaska20 Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.pl 11.01.05, 13:12
              babka u której byłam, nie ma cennika, generalnie zostwiasz jej tyle, ile
              uważasz, tyle ile masz.. ja dałam pani jakieś 50 zł i było ok, ludzie dają jej
              ok 30 zł tyle, ze to jest sopot
    • Gość: xy2 Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 11.01.05, 13:34
      byłam wiele lat temu w krakowie na starowiślnej chyba 80. nie wiem czy ona
      jeszcze tam jest. czarne wlosy, oczy ma jak wampirzyca. z tego co slyszałam
      politycy niektórzy do niej chodzą.
      nie wiem czy warto ale chyba nie. poźniej można sie zasugerować. chociaz
      powidziala mi o takich rzeczach o których wiedziec nie można i trudno przypisać
      do każdego. coś w tym jest ale ja sie boje i uważam ze niewarto
      • Gość: Lisa Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: 212.244.29.* 11.01.05, 14:17
        Ja byłam u wróżki trzy razy w życiu. Dwa pierwsze razy w odstępie 1,5 roku (ta
        sama wróżka) i ostatnio w listopadzie 2004 (inna wróżka). W Warszawie.
        Mówiły to samo. Sprawdza się w 80 %. Coś w tym musi być.

Jasne, mogę się kierować tym, co one mówią ale sprawdzają się tez kwestie, na
        które ja sama nie mam wpływu...
        • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 11.01.05, 14:20
          Dziewczyny, jutro będę po moim pierwszym w zyciu seansie. Dam znac, jak bylo.
      • Gość: ola Re:DO GRUBASKI 20 !!!! IP: *.gdynia.mm.pl 11.01.05, 14:30
        prosze cie o namiary na wrozke w Sopocie podaje adres : bbartek92@wp.pl z góry
        dziekuje. Pozdrawiam
        • Gość: Lisa do Mamba IP: 212.244.29.* 11.01.05, 14:35
          Koniecznie daj znać :-)
          I dobra rada - zapisz sobie wszystko jak wyjdziesz lub szybko w trakcie.
          Bo później możesz część zapomnieć, wróżka podaje zwykle bardzo dużo informacji.
    • Gość: też nie wierzyłam Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.05, 00:12
      Ja byłam u wróżki raz w życiu. Poszłam do niej wykopana przez koleżankę, bo
      wyraźnie było widać, że jestem na skraju załamania nerwowego i jeżeli czegoś z
      tym nie zrobię, wpadnę w rzetelną depresję. Byłam wtedy na tak zwanym życiowym
      zakręcie... No i poszłam. Poszłam, choć nie wierzyłam, że to ma sens, poszłam
      tylko dlatego, że mnie ta koleżanka zapewniała, że kilka lat wcześniej w
      podobnym momencie życia ta wróżka bardzo jej pomogła wyjść z dołka, a ja
      widziałam, że koleżanka bardzo chce mi pomóc i dla świętego spokoju poszłam. No
      i nie uwierzycie, ale wróciłam od niej odmieniona. Nabrałam po tej wizycie
      wiary w siebie, uwierzyłam, że nie wszystko stracone. No a z czasem przekonałam
      się jeszcze, że to się sprawdza! Wróżba bbyła do czerwca 2006, więc nie
      wszystko się jeszcze sprawdziło, ale to co juz zdążyło - wystarczy. Chyba więc
      czasem warto pójść do wróżki...
      Pozdrawiam wszystkich! I tych co "za" i tych co "przeciw".
      • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 12.01.05, 13:55
        Jestem po wizycie u wróżki i powiem tak: NIE ZALUJE. Bylam nastawiona bardzo
        sceptycznie, ale okazalo sie, ze ta kobieta przekazala tyle informacji na moj
        temat, ze mialam wrazenie, iz zna mnie od lat. Nie czuje sie zdolowana, a wrecz
        przeciwnie. Wlala we mnie duzo pozytywnej energii. Poprzez karty wskazuje
        droge, ktora powinnam podazac, natomiast caly czas podkresla, ze to ja sama
        kieruje swoim zyciem. moglabym duzo pisac na ten temat. Na chwile obecna mysle,
        ze warto czasami odwiedzic taka osobe ( o ile mamy pewnosc, ze jest
        kompetentna ), tylko nie nalezy przesadzac z czestotliwoscia tych wizyt. Goraco
        polecam wszystkim zainteresowanym.

Pozdrawiam
        • Gość: Lisa Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: 212.244.29.* 12.01.05, 14:28
          Wróżyła z tarota?
          Odczytała trafnie sytuację, w której obecnie się znajdujesz czy mówiła tylko o
          Twojej przyszłości?
          • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 12.01.05, 14:37
            wróżyła z Tarota. Bardziej sie skupilysmy na mojej przyszlosci, ale tez troche
            na obecnej sytuacji. Do tej pory nie moge sie otrzasnac z lekkiego szoku, jaki
            wywolala trafnoscia swoich spostrzezen.
            • Gość: Ewa Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: 193.111.233.* 12.01.05, 15:34
              jak pamietam wrozka byla z warszawy? jelsi tak to moge prosic o telefon i ulice
              na adres ewa21@poczta.fm
              dzieki
    • caprice83 wg mnie nie warto 12.01.05, 10:08
      byłam przed sylwestrem.

wyjechaliśmy z chłopakiem w góry i w miasteczku znalazłam wróżke, z ciekawości
      chciałam żeby mi powróżyła i teraz żałuję.

nie jestem przesądna ani aż tak mocno nie wierzę w takie rzeczy, ale i tak nie
      jest przyjemnie kiedy ktoś ci powie że w ciągu roku umrzesz.

PS. no i zycie powinno byc ciekawe, pełne niespodzianek, więc lepiej nie
      wiedzieć co się stanie.
    • Gość: Ta co była u wróżk Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:42
      Hej. Błam u wróżki, nie żałuję, wręcz przeciwnie - polecam ;)
      Powiedziała mi całą prawdę. Tez byłam w dziwnym momencie życia nie wiedząc co
      wybrać. Ona powiedziała mi wszystko... Ominęłam przeciwności które mi
      towarzyszyły wówczas i posłuchałam jej rady. Nie wiem skąd ona wiedziała to
      wszystko ale się sprawdziło..
      Teraz jest super...;)
      Nr tel wróżki: 605380780

Powodzenia
      • Gość: zainteresowana Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: *.jjs.pl 12.01.05, 15:00
        a z jakiego miasta jest ta wróżka???
        • mamba30 Re: Czy warto isc do wrozki???? 12.01.05, 15:02
          moja jest z Warszawy
        • Gość: K. Re: Czy warto isc do wrozki???? IP: 212.244.29.* 12.01.05, 15:02
          Prześledź powyższe posty ...
    • magic00 Re: Czy warto isc do wrozki???? 12.01.05, 19:36
      Raz byłam. Straszne bzdury, ogólniki, szkoda kasy.
      Nie wierzę w te wszystkie wróżby, horoskopy.
      Bzdury kompletne, szkoda sobie tym napychac głowę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka