tygrysio_misio 11.01.05, 23:26 KUPIE PROJEKT BLOKU MIESZKALNEGO MIESZKANIA M4 M1 M6 TECHNOLOGIA TRADYCYJNA 3 KONDYGNACJE TERMIN NA 20 STYCZNIA DOKLADNE WYMAGANIA PODAM PODAM PO USTALENIU CENY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: OFERTA!! IP: *.chello.pl 11.01.05, 23:40 SAMA ZROB TEN PROJEKT LENIUUUUUUUUUUU:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: OFERTA!! 11.01.05, 23:42 ale kiedy mi nie idzie !!! ale wierze w swoje sily i wiem ze mi sie uda glupia nie jestem i nie takie rzeczy sie robilo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: OFERTA!! IP: *.chello.pl 11.01.05, 23:51 jak gadasz ze glupia nie jestes i nie z takimi rzeczami sie uporwalas to rob sama i po co te oferte tu napisalas? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: OFERTA!! 11.01.05, 23:55 no bo moze chce sie dowiedziec ile cos takiego by kosztowalo i ile zarobie jak sie wezme ze "prace"............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: OFERTA!! IP: *.chello.pl 11.01.05, 23:56 aha dobre podejscie kombinowanie na studiach to tez umiejetnosc pozdro ziomalka:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: OFERTA!! 11.01.05, 23:59 no a wiesz ile mozna na tym zarobic??? w glowie sie nie miesci PISZE SPRAWOZDANIA Z WYTRZYMALOSCI MATERIALOW!!! POZDROWIONKA DLA ZIOMALA Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: OFERTA!! 12.01.05, 00:06 ale ja jeszcze nie zarabiam bo narazie to sama nam do tylu duzo.....ale zalicze bo zdolna jestem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: OFERTA!! IP: *.chello.pl 12.01.05, 00:08 zasponsoruj mnie zebym mogl kiedys sponsorowac mlode lolitki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa [...] IP: *.chello.pl 12.01.05, 00:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: OFERTA!! 12.01.05, 00:15 poczytaj sobie to ci spodoba bo to o pedofilii poniekad ale troche zrozumialam pociag do mlodych dziewczynek ale wciaz nie moge pojac co facetow pociaga w mlodych chlopcach Odpowiedz Link Zgłoś