Gość: renia IP: *.ath.spark.net.gr 22.05.02, 11:16 Powitajcie moja mila kolezanke z holandyi, droppie super babke, ktora zaprosilam na to forum, powitajcie milo i pokazcie sie z dobrej strony, cobym sie za was wstydzic nie musiala, witaj droppie:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: witaj droppie:))))))))))))))))))))))))) 22.05.02, 11:17 No i ja się chcę dołączyć do powitania nowej koleżanki na tym forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: witaj droppie:))))))))))))))))))))))))) 22.05.02, 11:18 lastka napisał(a): > No i ja się chcę dołączyć do powitania nowej koleżanki na tym forum!!! tez witam serdecznie hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Fanfan Tulipan 22.05.02, 11:34 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > No i ja się chcę dołączyć do powitania nowej koleżanki na tym forum!!! > > tez witam serdecznie hihihi > A ciebie nikt o zdanie nie pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Fanfan Tulipan 22.05.02, 11:48 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > No i ja się chcę dołączyć do powitania nowej koleżanki na tym forum!! > ! > > > > tez witam serdecznie hihihi > > > A ciebie nikt o zdanie nie pytał. ty masz dzisiaj chyba okres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: witaj droppie:))))))))))))))))))))))))) IP: *.ath.spark.net.gr 22.05.02, 11:19 lastka napisał(a): > No i ja się chcę dołączyć do powitania nowej koleżanki na tym forum!!! droppie debiutuje w watku o obcokrajowcach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: witaj droppie:))))))))))))))))))))))))) 22.05.02, 11:19 a co ona taka nieśmiała? no,...pokaz się:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan ostrzegam 22.05.02, 11:21 ostrzegam przed taka jedna co straszne zadymy robi :) niech uwaza Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: ostrzegam 22.05.02, 11:24 Tulipan ty mnie nie rób złej opini co? Ja tu tylko zadymy robie z takim jednym tulipanem, bo on dymi cholera ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: ostrzegam 22.05.02, 11:35 tuli_pan napisał(a): > > ostrzegam przed taka jedna co straszne zadymy robi :) niech uwaza Walcuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ostrzegam IP: *.ath.spark.net.gr 22.05.02, 11:36 wierna1 napisał(a): > > Walcuj się! > HAhahahahahahaha wierna, dobry tekst :)))))))))))))))))))) Walcuj sie hahahaha nie moge, gdzie to wynalazlas? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Reni 22.05.02, 11:49 Gość portalu: renia napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > > Walcuj się! > > > HAhahahahahahaha wierna, dobry tekst :)))))))))))))))))))) Walcuj sie hahahah > a > nie moge, gdzie to wynalazlas? Ja już sama nieraz nie wiem co pisać, bo ręce przy klawiaturze opadają na takich gamoni! Mogłam też napisał : wałkuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: ostrzegam 22.05.02, 11:58 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > > > ostrzegam przed taka jedna co straszne zadymy robi :) niech uwaza > > Walcuj się! > wzielas to do siebie? jak mi przykro, bo to nie o ciebie chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Przestańcie!!!!!! 22.05.02, 11:59 Nie róbcie wstydu przy nowej koleżance, bo jeszcze pomysli że my tak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Przestańcie!!!!!! 22.05.02, 12:00 lastka napisał(a): > Nie róbcie wstydu przy nowej koleżance, bo jeszcze pomysli że my tak zawsze. no nie zawsze, w nocy nie siedze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Fanfan Tulipan 22.05.02, 12:02 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > ostrzegam przed taka jedna co straszne zadymy robi :) niech uwaza > > > > Walcuj się! > > > > wzielas to do siebie? jak mi przykro, bo to nie o ciebie chodzilo > Komuś "takiemu", jak ty raczej nie jest przykro, więc nie ściemniaj! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Fanfan Tulipan 22.05.02, 12:05 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > ostrzegam przed taka jedna co straszne zadymy robi :) niech uwaz > a > > > > > > Walcuj się! > > > > > > > wzielas to do siebie? jak mi przykro, bo to nie o ciebie chodzilo > > > > Komuś "takiemu", jak ty raczej nie jest przykro, więc nie ściemniaj! nie smialbym nawet ciebie sciemniac, zadymu miala robic L... Odpowiedz Link Zgłoś
droppie Re: witaj droppie:))))))))))))))))))))))))) 22.05.02, 11:32 no nareszcie jestem...trudno bylo was znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Hallo Dropi! 22.05.02, 11:37 Reni to fajna kobitka to i tobie pewnie niczego nie brak? I od razu zdeklaruj się, że jesteś kobietą, bo jest tu taki jeden co kobietom lubi doprawiać ptaszki (ha,ha). Odpowiedz Link Zgłoś
droppie witam... 22.05.02, 11:35 no nie wiedzalam,ze az tyle kobiet przesiaduje na necie...,zawsze uwazalam,ze komputery to zlodzieje czasu,bo za duzo ludzie siedza za nimi..a teraz i ja to samo robie..hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: witam... IP: *.ath.spark.net.gr 22.05.02, 11:38 droppie napisał(a): > no nie wiedzalam,ze az tyle kobiet przesiaduje na necie...,zawsze uwazalam,ze > komputery to zlodzieje czasu,bo za duzo ludzie siedza za nimi..a teraz i ja to > samo robie..hahaha Droppie nic nie mow :(((( Mi ksiadz kazal za pokute rozwiazac umowe z providerem, co robic co robic!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
droppie ah ten internet.... 22.05.02, 11:42 powiedz ksiedzowi,ze internet to polaczenie z ludzimi z calego swiata,i ze dlaciebie to srodek na ukojenie spragnionej duszy z tesknoty za wlasnym krajem,i uzywasz go do rozmowy z ludzmi ,z ktorymi mozesz sie powypowiadac na rone tematy,na te dobre i te złe..hihihi..ale nie prowadzi to do grzech,... Odpowiedz Link Zgłoś