gero1 22.05.02, 13:42 czerwone duze miękkie soczyste słodkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha27 Właśnie... 22.05.02, 13:47 ... do szampana, albo z bitą śmietaną mniammniam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Właśnie... 22.05.02, 14:20 agniecha27 napisał(a): > ... do szampana, albo z bitą śmietaną mniammniam :))) nie ważne - byle było ich dużo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: truskawki już są 22.05.02, 14:18 gero1 napisał(a): > czerwone duze miękkie soczyste słodkie Nie przesadzasz? Ja widziałam gorzkie, w kolorze blue i twarde, jak ...nie powiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: truskawki już są 22.05.02, 14:19 to jakieś dziwne widziałaś Są piękne i pyszne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: W piatek było, że juz niedługo będą... :))) n/txt 22.05.02, 14:25 agniecha27 napisał(a): Faktycznie, a to diametralna różnica. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Jestem zboczony 22.05.02, 14:32 gero1 napisał(a): > czerwone duze miękkie soczyste słodkie Mi to kojarzy sie dwuznacznie, Tobie też wierna ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jestem zboczony 22.05.02, 14:38 matrek napisał(a): > gero1 napisał(a): > > > czerwone duze miękkie soczyste słodkie > > Mi to kojarzy sie dwuznacznie, Tobie też wierna ? :) Ja już wyraziłam swoje zdanie w pierwszym wątku, ale jeśli drążymy temat owoca to wolę banany. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jestem zboczony 22.05.02, 14:40 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > gero1 napisał(a): > > > > > czerwone duze miękkie soczyste słodkie > > > > Mi to kojarzy sie dwuznacznie, Tobie też wierna ? :) > > Ja już wyraziłam swoje zdanie w pierwszym wątku, ale jeśli drążymy temat owoca > to > wolę banany. Cieszy mnie to ;-) choć ja bez dwóch zdań wole polskie owoce niż cytrusy. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jestem zboczony 22.05.02, 14:42 matrek napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > gero1 napisał(a): > > > > > > > czerwone duze miękkie soczyste słodkie > > > > > > Mi to kojarzy sie dwuznacznie, Tobie też wierna ? :) > > > > Ja już wyraziłam swoje zdanie w pierwszym wątku, ale jeśli drążymy temat o > woca > > to > > wolę banany. > > Cieszy mnie to ;-) choć ja bez dwóch zdań wole polskie owoce niż cytrusy. Ale czy teraz dyskutujemy o smaku owocu czy jego wielofunkcyjności? Ideałem byłby owoc smaczny i wielofunkcyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jestem zboczony 22.05.02, 14:46 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > gero1 napisał(a): > > > > > > > > > czerwone duze miękkie soczyste słodkie > > > > > > > > Mi to kojarzy sie dwuznacznie, Tobie też wierna ? :) > > > > > > Ja już wyraziłam swoje zdanie w pierwszym wątku, ale jeśli drążymy te > mat o > > woca > > > to > > > wolę banany. > > > > Cieszy mnie to ;-) choć ja bez dwóch zdań wole polskie owoce niż cytrusy. > > Ale czy teraz dyskutujemy o smaku owocu czy jego wielofunkcyjności? Ideałem był > by > owoc smaczny i wielofunkcyjny. > A żebyś wiedziała, że są takie, które łączą te dwie zalety ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jestem zboczony 22.05.02, 14:57 matrek napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > > > gero1 napisał(a): > > > > > > > > > > > czerwone duze miękkie soczyste słodkie > > > > > > > > > > Mi to kojarzy sie dwuznacznie, Tobie też wierna ? :) > > > > > > > > Ja już wyraziłam swoje zdanie w pierwszym wątku, ale jeśli drąży > my te > > mat o > > > woca > > > > to > > > > wolę banany. > > > > > > Cieszy mnie to ;-) choć ja bez dwóch zdań wole polskie owoce niż cytr > usy. > > > > Ale czy teraz dyskutujemy o smaku owocu czy jego wielofunkcyjności? Ideałe > m był > > by > > owoc smaczny i wielofunkcyjny. > > > > A żebyś wiedziała, że są takie, które łączą te dwie zalety ...:) A widzisz, i tu cię mam. Uczestniczysz w prymitywnym wątku. A w innym napisałeś, że też cię takie denerwują. A jaki owoc masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jestem zboczony 22.05.02, 15:01 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > > A żebyś wiedziała, że są takie, które łączą te dwie zalety ...:) > > A widzisz, i tu cię mam. Uczestniczysz w prymitywnym wątku. A w innym napisałeś > , > że też cię takie denerwują. Denerwuja mnie takie wątki, w ktorym jego autor sili sie na jak najbardziej dosadny temat stricte seksualny, po to tylko aby wywolac poruszenie na forum. >...A jaki owoc masz na myśli? A tego w miejscach publicznych sie nie ogłasza :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jestem zboczony 22.05.02, 15:09 matrek napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > > > A żebyś wiedziała, że są takie, które łączą te dwie zalety ...:) > > > > A widzisz, i tu cię mam. Uczestniczysz w prymitywnym wątku. A w innym napi > sałeś > > , > > że też cię takie denerwują. > > Denerwuja mnie takie wątki, w ktorym jego autor sili sie na jak najbardziej > dosadny temat stricte seksualny, po to tylko aby wywolac poruszenie na forum. > > >...A jaki owoc masz na myśli? > > A tego w miejscach publicznych sie nie ogłasza :) Ty jak zwykle. Jak coś robi się śliskie to się wycofujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jestem zboczony 22.05.02, 15:10 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > > > > A żebyś wiedziała, że są takie, które łączą te dwie zalety ...:) > > > > > > A widzisz, i tu cię mam. Uczestniczysz w prymitywnym wątku. A w innym > napi > > sałeś > > > , > > > że też cię takie denerwują. > > > > Denerwuja mnie takie wątki, w ktorym jego autor sili sie na jak najbardzie > j > > dosadny temat stricte seksualny, po to tylko aby wywolac poruszenie na for > um. > > > > >...A jaki owoc masz na myśli? > > > > A tego w miejscach publicznych sie nie ogłasza :) > > Ty jak zwykle. Jak coś robi się śliskie to się wycofujesz. A skoro tak bardzo chcesz... mój własny :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jestem zboczony 22.05.02, 15:12 matrek napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > A żebyś wiedziała, że są takie, które łączą te dwie zalety > ...:) > > > > > > > > A widzisz, i tu cię mam. Uczestniczysz w prymitywnym wątku. A w > innym > > napi > > > sałeś > > > > , > > > > że też cię takie denerwują. > > > > > > Denerwuja mnie takie wątki, w ktorym jego autor sili sie na jak najba > rdzie > > j > > > dosadny temat stricte seksualny, po to tylko aby wywolac poruszenie n > a for > > um. > > > > > > >...A jaki owoc masz na myśli? > > > > > > A tego w miejscach publicznych sie nie ogłasza :) > > > > Ty jak zwykle. Jak coś robi się śliskie to się wycofujesz. > > A skoro tak bardzo chcesz... mój własny :) A to świntuch jeden! A od kiedy to owoc? Raczej się porównuje toto do warzywa, albo wyrobu cukierniczego. Czyżbyś miał coś innego niż wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jestem zboczony 22.05.02, 15:15 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > > A skoro tak bardzo chcesz... mój własny :) > > A to świntuch jeden! A od kiedy to owoc? Raczej się porównuje toto do warzywa, > albo wyrobu cukierniczego. Czyżbyś miał coś innego niż wszyscy? Jasne, mój jest niepowtarzalny !!! A owoc ?! Widzialas kiedyś słodkie warywo ? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jestem zboczony 22.05.02, 15:18 matrek napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > > > A skoro tak bardzo chcesz... mój własny :) > > > > A to świntuch jeden! A od kiedy to owoc? Raczej się porównuje toto do warz > ywa, > > albo wyrobu cukierniczego. Czyżbyś miał coś innego niż wszyscy? > > Jasne, mój jest niepowtarzalny !!! A owoc ?! Widzialas kiedyś słodkie warywo ? Ogóras, jak swieży, prosto z pola może być słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: truskawki już są 22.05.02, 15:04 a ja obiecałam że jak się tylko pojawią to nalepię pierogów dla wszystkich forumowiczów, proszę bardzo częstujcie się, prawdą że są pyszne? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: truskawki już są 22.05.02, 15:08 lastka napisał(a): > a ja obiecałam że jak się tylko pojawią to nalepię pierogów dla wszystkich > forumowiczów, proszę bardzo częstujcie się, prawdą że są pyszne? Pierogi z truskawkami? Pierwsze słyszę. Ja robię latem ze świeżymi jagodami. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: truskawki już są 22.05.02, 15:35 Mi też się wydawało, że z truskawkami, to są knedle... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: truskawki już są 22.05.02, 15:36 agniecha27 napisał(a): > Mi też się wydawało, że z truskawkami, to są knedle... I słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: truskawki już są 22.05.02, 15:12 lastka napisał(a): > a ja obiecałam że jak się tylko pojawią to nalepię pierogów dla wszystkich > forumowiczów, proszę bardzo częstujcie się, prawdą że są pyszne? No własnie lastka, co z tymi pierożkami ? Sam musialem zrobić w sobotę, bo oczywiscie Ty tylko mówilas o tym zaproszeniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: truskawki już są 22.05.02, 15:15 No więc zapraszam nie było mie troszeczkę bo robiłam proszę matreczku już ci nakładanm całą stertę tych pysznych pierożków, śmietanką polać? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: truskawki już są 22.05.02, 15:20 lastka napisał(a): > No więc zapraszam nie było mie troszeczkę bo robiłam proszę matreczku już ci > nakładanm całą stertę tych pysznych pierożków, śmietanką polać? A po co? Sam se poleje (chłe, chłe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: truskawki już są IP: *.pw.edu.pl 22.05.02, 15:23 wierna1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > No więc zapraszam nie było mie troszeczkę bo robiłam proszę matreczku już > ci > > nakładanm całą stertę tych pysznych pierożków, śmietanką polać? > > A po co? Sam se poleje (chłe, chłe) Ja jestem zboczony, ale wierna, to już taka zbereza, że brak słów... Same świnstwa jej w głowie i członki przed oczyma. Niedopieszczona, czy co ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: truskawki już są 22.05.02, 15:24 Gość portalu: matrek napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > No więc zapraszam nie było mie troszeczkę bo robiłam proszę matreczku > już > > ci > > > nakładanm całą stertę tych pysznych pierożków, śmietanką polać? > > > > A po co? Sam se poleje (chłe, chłe) > > > Ja jestem zboczony, ale wierna, to już taka zbereza, że brak słów... Same > świnstwa jej w głowie i członki przed oczyma. Niedopieszczona, czy co ? :) > Jakie członki? Przecież o owocach gadamy. Lubię też kabaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: truskawki już są IP: *.pw.edu.pl 22.05.02, 15:21 lastka napisał(a): > No więc zapraszam nie było mie troszeczkę bo robiłam proszę matreczku już ci > nakładanm całą stertę tych pysznych pierożków, śmietanką polać? Jasne ! i przyślij Servisciem :) Tylko musisz sie pospieszć, bo niestety zaraz bedę musiał opóścić to urocze miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: truskawki już są 22.05.02, 15:23 Gość portalu: matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > No więc zapraszam nie było mie troszeczkę bo robiłam proszę matreczku już > ci > > nakładanm całą stertę tych pysznych pierożków, śmietanką polać? > > Jasne ! i przyślij Servisciem :) > Tylko musisz sie pospieszć, bo niestety zaraz bedę musiał opóścić to urocze > miejsce... Ja też już lecę, jutro przyniosę następną porcyjkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: truskawki już są IP: *.pw.edu.pl 22.05.02, 15:27 lastka napisał(a): > Gość portalu: matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > No więc zapraszam nie było mie troszeczkę bo robiłam proszę matreczku > już > > ci > > > nakładanm całą stertę tych pysznych pierożków, śmietanką polać? > > > > Jasne ! i przyślij Servisciem :) > > Tylko musisz sie pospieszć, bo niestety zaraz bedę musiał opóścić to urocz > e > > miejsce... > > > Ja też już lecę, jutro przyniosę następną porcyjkę. Świntucha, znowu sama wmłóci... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Matrek nie słuchaj Lastki 22.05.02, 15:37 Ona nie umie gotować. Ja umiem! Z truskawkami to się robi knedle, a pierogi ze srem albo jagodamy. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Matrek nie słuchaj Lastki 22.05.02, 15:42 ...dużymy jagodamy, albo z kapusto i grzybamy... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Matrek nie słuchaj Lastki 22.05.02, 19:08 agniecha27 napisał(a): > ...dużymy jagodamy, albo z kapusto i grzybamy... ... ruskie uber alles - mojej roboty oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Matrek nie słuchaj Wiernej 23.05.02, 08:19 Co ona może wiedzieć o pierogach!!! U mnie na moich terenach robi się pyyyyyyyyyyyyszne pierogi z truskawkami z jagodamy też som pyyyyyyyyyyyyszne. I właśnie że robie najlepsze pierogi na świecie i nie tylko pirogi bo ja to wogóle najlepiej na świecie gotuje tak mój chłop mówi! OOO! Jak chcesz jakiś przepis na golonkę, pizze albo cóś to proszem bardzo a najlepsze ciasto na pirogi wszystkie i te z kapustom też, to też mam dobre. Aha i co ty na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Matrek nie słuchaj Wiernej 23.05.02, 09:42 lastka napisał(a): > Co ona może wiedzieć o pierogach!!! > U mnie na moich terenach robi się pyyyyyyyyyyyyszne pierogi z truskawkami z > jagodamy też som pyyyyyyyyyyyyszne. > I właśnie że robie najlepsze pierogi na świecie i nie tylko pirogi bo ja to > wogóle najlepiej na świecie gotuje tak mój chłop mówi! OOO! > Jak chcesz jakiś przepis na golonkę, pizze albo cóś to proszem bardzo a > najlepsze ciasto na pirogi wszystkie i te z kapustom też, to też mam dobre. > Aha i co ty na to!!! Bo Raczyce w ogóle są dobrymi gospodyniami to co się będziemy licytować. (Ale z truskawkami to knedle) Odpowiedz Link Zgłoś