kwik 23.05.02, 08:45 okazało się, że żyję. przestraszyłam się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 kwik to tylko zludzenie optyczne... 23.05.02, 09:08 i swiadomosci... witaj w klubie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik to tylko zludzenie optyczne... 23.05.02, 09:12 świadomość istnienia wbiła mnie w ziemię. i nie chcę karty stałego klienta. ps. a Ty idziesz na Manu? wrażenia z płyt za 21 dni (poczciwy merlin:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 jezeli chodzi o ziemie 23.05.02, 09:17 to najlepsze do kopani ajest podloze piaszczysto-gliniaste... ostatnio ze 4 tony takiego wykopalem... co do wbijania w ziemie to nie wbijam... na pal tez nie... na manu to chyba nie... wiesz po tym jak napisalas ze to muzyka dla juppies... ja przeciez jestem pseudointelektulaista... czytywm nietzschego w parkach... i wyrywam na to laski (bo na psa nie mam miejsca..) znaczy sie bo wiesz... ja tam nie jestem fanem tej muzyki wielkim... to fajne do posluchania w radio... od zcasu do czasu... ale do wawy az to by mi si enie chcuialo... jakby w spodku zagral to i moze... tak na jamiroquai sie wybieram... chyba pojade do spodka... bo to kawalek tylko... a te plyty to ty zamowilas? bez p[rzesluchania? az tak mi wierzysz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jezeli chodzi o ziemie 23.05.02, 09:24 po pierwsze: pożycz łopatę; po drugie: odległość między merą, a spodkiem powoduje, że nie będę zdzierać opon dla gościa w kapeluszu. pozdzieram je na miejscu włączając radio:) a po trzecie: w coś trzeba wierzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nastąpiła przewa techniczna 23.05.02, 10:12 i zjadło kawałek: oczywiście, że przesłuchałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: i co? i co? 23.05.02, 10:19 ze względu na ograniczony czas miałam możliwość przesłuchania tylko fragmentów hooda i mogwai. przyjemne dla uszu (to po wysłuchaniu 10 minut). reszta wrażeń zgodnie z obietnicą. a powiedz mi jeszcze: pierwsza płyta lambchop (zdaje sie, że "nixon"?) jest utrzymana w klimacie country? (uuu, tego nie lubię).a "is a woman" też? na razie tego nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik 23.05.02, 10:31 a co zamowilas? tak powiedz... co do lambchopama to ja nie wiem... ja ich niedawno odkrylem i znam tylko isa a woman... z kantry to ma jak dla mnie wiele wspolnego... a wlasciwie nic... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czarlee 23.05.02, 10:37 rock action i cold house. o kantry na pierwszej płycie lampchopa czytałam gdzieś niedawno. jeżeli nic wspólnego na drugiej to dobrze. ciekawość zabiła kota:) ps. jeszcze coś mi się przypomniało: opublikowano zaginiony rozdział "czarodziejskiej góry" w przekroju. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ciekawosc zabila nie tylko kota... 23.05.02, 10:39 widzialas jak CZLOWIEK POGRYZL PSA? a co z ta czarodziejska gora ze niby? bo przekroju to ja nie czytam (to dobrze?) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ciekawosc zabila nie tylko kota... 23.05.02, 10:44 > widzialas jak CZLOWIEK POGRYZL PSA? no co ty, tak drastyczna to nie jestem. :) > a co z ta czarodziejska gora ze niby? bo przekroju to ja nie czytam (to dobrze? dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dybry 23.05.02, 10:24 kwik napisał(a): > witam z rana, oczywiście ciepło:) ciepło duchowe zawsze mile widziane :) [ja też ciepło] ale na fizyczne załóżmy na bagnie klimę - w końcu to porządne bagno Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 su... co ja widze???? 23.05.02, 10:32 mydlo ci wystaje z kieszeni!!!!!! wzywam brygade terrorystyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Bukoś: mydło, a nie białe myszki?! (n/txt) 23.05.02, 10:33 bukowski27 napisał(a): > mydlo ci wystaje z kieszeni!!!!!! wzywam brygade terrorystyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 he. to tak jak w tym dowcipie... 23.05.02, 10:38 bar. speluna. mordownia... na kontuara (to taka lada w barze) wchodza nagle biale myszki i zaczynaja tanczyc. barman do nich: - bukowski jeszcze nie przyszedl! dowcip zostal oczywiscie tak zmodyfikowany abym znowu byl w centrum uwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dybry 23.05.02, 10:32 popieram. tylko trzeba uzupełnić poziom czynnika chłodzącego.:)kto chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dybry 23.05.02, 10:39 kwik napisał(a): > popieram. tylko trzeba uzupełnić poziom czynnika chłodzącego.:)kto chętny? nie no wszyscy :) a chłodzenie mechaniczne (wiatraczek) czy ręczne (galernikom się nudzi)? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dybry 23.05.02, 10:41 > a chłodzenie mechaniczne (wiatraczek) czy ręczne (galernikom się nudzi)? liczysz na ochotników, czy wyznaczamy? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dybry 23.05.02, 10:43 kwik napisał(a): > > a chłodzenie mechaniczne (wiatraczek) czy ręczne (galernikom się nudzi)? > liczysz na ochotników, czy wyznaczamy? znaczy że niby ja sie mam pytać własnych galerników o zdanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik to nie krzaczek to makieta poligonowa:) (ntxt) 23.05.02, 10:57 suzume napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ale i tak wiadomo, o którego chodzi :) (ntxt) 23.05.02, 10:58 kwik napisał(a): > suzume napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ale on nie biega:) (ntxt) 23.05.02, 10:59 suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > suzume napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume dać mu szansę, dać mu szansę ! (ntxt) 23.05.02, 11:02 kwik napisał(a): > suzume napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > suzume napisał(a): > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik na sukces? (ntxt) 23.05.02, 11:04 suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > suzume napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > suzume napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dybry 23.05.02, 10:42 i ja też się melduję... dziś u nas w biuru wielkie poruszenie - zaraz przyjdzie jakiś facet z aparatem cyfrowym i będzie nam pyszczki fotografować..... ciekawe po co.... witajcie wszystkie bagiennaki - co z tą klimą..? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dybry 23.05.02, 10:44 agick napisał(a): > i ja też się melduję... > > dziś u nas w biuru wielkie poruszenie - zaraz przyjdzie jakiś facet z aparatem > cyfrowym i będzie nam pyszczki fotografować..... ciekawe po co.... taaa, a potem szejk al-husajn wybierze sobie kilka narzeczonych... > witajcie wszystkie bagiennaki - co z tą klimą..? dogrywamy szczegóły techniczne Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dybry 23.05.02, 10:45 agick, uciekaj jak najdalej od tego aparatu. to podstęp. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 proponuje przeprowadzic glosowanie... 23.05.02, 10:51 kto jes za a kto jest przeciw... wtedy wszystko bedzie jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ale 23.05.02, 10:58 kwik napisał(a): > na temat aparatu czy klimy? o czym my rozmawiamy? > najlepsze podsumowanie naszego bagna, jakie dotychczas widziałam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ale 23.05.02, 11:03 kwik napisał(a): > czy dostanę drugą czapkę z gazety? może z rozkładówki plejboja? znalazłam u bukosia pod pryczą Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ale 23.05.02, 11:04 > może z rozkładówki plejboja? znalazłam u bukosia pod pryczą i ja mam to nosić na głowie? :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 to ty masz 23.05.02, 11:05 taka duza glowe kwik??? su... mozesz jej zrobic.. ale z tej z cycata blondyna... no wiesz... ta margaret z illinois ktora cvhce pokoju na swicei... brunetki zostawic mi w spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie mam 23.05.02, 11:07 jeśli tak, to mnie też proszę zostawić w spokoju. wiecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwixon.. 23.05.02, 11:09 to tu brunetka jestes? fajnie... brunetki sa fajne... wiem cos o tym... (powiedzial z zaduma, ale jeszcze zanim powiedzial zaslinil sie, jako mial w zwyczaju...) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to ty masz 23.05.02, 11:07 bukowski27 napisał(a): > taka duza glowe kwik??? su... mozesz jej zrobic.. ale z tej z cycata > blondyna... no wiesz... ta margaret z illinois ktora cvhce pokoju na swicei... > brunetki zostawic mi w spokoju... sorry bukoś, ale czapka jest dla kwika i to ona wybiera Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ale 23.05.02, 11:06 kwik napisał(a): > > może z rozkładówki plejboja? znalazłam u bukosia pod pryczą > > i ja mam to nosić na głowie? :))))))))))))))))))))))))))))))))) > kto powiedział, że na głowie? do gablotki i odkurzać z naborzeństwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ależ czarlee 23.05.02, 11:03 umiejętność pokonywania trudności i zawiłości ludzkiego losu przyda się nam wszystkim. na starość jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 na czyja starosc??? 23.05.02, 11:07 ja na starosc mam zamiar miec lokaja... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: na czyja starosc??? 23.05.02, 11:08 do rozwiązywania problemów czy sznurówek? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 Re: na czyja starosc??? 23.05.02, 11:10 kwik napisał(a): > do rozwiązywania problemów czy sznurówek? do otwierania barku i podjezdzania stoliczkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: na czyja starosc??? 23.05.02, 11:11 > do otwierania barku i podjezdzania stoliczkiem... planujesz fundnąć sobie protezę barku? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: na czyja starosc??? 23.05.02, 11:37 UWAGA, DOWCIPAS !!! Jasio pyta Małgosię - co zrobić by Cię pocałować..? a Małgosia na ta - narkozę.. chłe.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no albo taki: 23.05.02, 11:45 rozmawia dwoch kumpli: - ty, wczoraj bylem u mojej laski... - i co? - pukałem cala noc... - i co? - i nie otworzyla... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no albo taki: 23.05.02, 11:50 Przychodzi Babcia do lekarza i mówi: Panie doktorze... jak się schylam to mnie tak ty boli.... Lekarz na to - Proszę nie schylać, następny... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dybry 23.05.02, 11:14 to na pewno ściema - facet pewmnie handluje żywym towarem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dybry 23.05.02, 11:16 agick napisał(a): > to na pewno ściema - facet pewmnie handluje żywym towarem...:) > no przecież mówiłam Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dybry 23.05.02, 11:43 su, co z tą klimą..?? miały być parametry techniczne sprawdzone i co..? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dybry 23.05.02, 12:06 agick napisał(a): > su, co z tą klimą..?? > > miały być parametry techniczne sprawdzone i co..? wybierz sobie klimatyzatora i niech macha (wachlarze mają służbowe) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dybry 23.05.02, 12:16 proszę tego wysokiego kolesia co wygląda na włocha... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dybry 23.05.02, 12:22 agick napisał(a): > proszę tego wysokiego kolesia co wygląda na włocha... Twój-ci on Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dybry 23.05.02, 12:28 Ty, włoch.... podejdź no tutaj.... Mój Ci on, mój !!! a teraz wachluj mnie... wachlarzem mnie wachluj a nie tym, no... no właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 szumi mi w uchu... 23.05.02, 12:03 w prawym dokladnie. i ostrezgam ze to nie wierzby szumia... jak juz mi sugerowano... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 to tez nie. 23.05.02, 12:07 pracuje i mieszkam w zurbanizowanej okolicy... next... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to tez nie. 23.05.02, 12:11 1. w prawym uchu tkwi słuchawka i leci coś przyjemnego 2. zapalenie ucha środkowego - czeka Cię bolesna operacja. wybór należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: szumi mi w uchu... 23.05.02, 12:09 Zatrudnienie na starość lokaja wydaje mi sie rzeczą trywialną. Ja zamierzam zatrudnic mnicha, który będzie za mną chodził i spisywał moje glębokie przemyślenia, coby nie przepadły w odchłaniach niebytu. Może byc kapucyn bosy, ale i jakimś astetycznym franciszkaninem nie pogardzę. Witam. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: szumi mi w uchu... 23.05.02, 12:10 gero1 napisał(a): > Zatrudnienie na starość lokaja wydaje mi sie rzeczą trywialną. Ja zamierzam > zatrudnic mnicha, który będzie za mną chodził i spisywał moje glębokie > przemyślenia, coby nie przepadły w odchłaniach niebytu. Może byc kapucyn bosy, > ale i jakimś astetycznym franciszkaninem nie pogardzę. Witam. najlepiej z zakonu ślubującego milczenie i słynącego z dobrej kuchni... powitać :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 gero... 23.05.02, 12:10 a co powiesz na 20paro letnia asystentke??? celem spisywania mysli oczywiscie... przy porannej kawie oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: gero... 23.05.02, 12:13 bukowski27 napisał(a): > a co powiesz na 20paro letnia asystentke??? celem spisywania mysli > oczywiscie... przy porannej kawie oczywiscie... Nie wiem czy potrafiłaby nadać mym traktatom odpowiedni ton. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: gero.... 23.05.02, 12:18 chcę zmienić pracę - ile dajesz za spisywanie traktatów i jaki oferujesz pakiet socjalny...?? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: gero.... 23.05.02, 12:22 ale to dopiero na starość, kiedy zbiorę odpowiednie doświadczenie życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: szumi mi w uchu... 23.05.02, 12:15 buki, odsuń się od wentylatora....... nie szumi już..? chłe, chłe... co robi blondynka jak jest gorąco..? kładzie cień na powieki... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: szumi mi w uchu... 23.05.02, 12:17 agick napisał(a): > buki, odsuń się od wentylatora....... nie szumi już..? > > chłe, chłe... > co robi blondynka jak jest gorąco..? > kładzie cień na powieki... cieniujemy booky'ego? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: szumi mi w uchu... 23.05.02, 12:20 spoko, spoko !! a teraz maksyma mojej instytucji (nieoficjlana oczywiście) BANK TO NIE BURDEL, NIE KAŻDY MUSI WYJŚĆ Z NIEGO ZADOWOLONY.......... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 adzik... 23.05.02, 12:24 no jakbys trafila... my jestesmy coraz mniej zadowoleni... przynajmniej dwoch przydupasow tam macie... normalnie... ale wiesz nothink personal... a co do zmiany pracy... zacznijmy od pezslania mi cv ze zdjeciami... wlasciwie to cv mnie nawet i nie interesuje... dawaj... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 w czyms... 23.05.02, 12:42 nie lubie oczywistosci... no chyba ze jestem pijany... to wtedy tak... ale w pracy jeszcze nie bylem pijany... Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: szumi mi w uchu... 23.05.02, 12:24 Ale tak samo kazdy przychodzi po wypłacie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: szumi mi w uchu... 23.05.02, 12:31 gdzie...? nie załapałam..... ale za to mam cień na powiekach bo gorąco..:) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: szumi mi w uchu... 23.05.02, 12:34 agick napisał(a): > gdzie...? > nie załapałam..... > > ale za to mam cień na powiekach bo gorąco..:) Tu i tu. A mnie fryzjer ścieniował wiec nie jest mi gorąco, Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 na popersa cie scieniowal? 23.05.02, 12:43 czy tak normalnie?wracajac do rozmowy o lokajach... i do tego czy ona nadazy za spisywaniem mysli... to jakos tak jedno mi sie na usta cisnie: hu kers? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: na popersa cie scieniowal? 23.05.02, 12:55 bukowski27 napisał(a): > czy tak normalnie?wracajac do rozmowy o lokajach... i do tego czy ona nadazy za > > spisywaniem mysli... to jakos tak jedno mi sie na usta cisnie: hu kers? Niewątpliwie taka asystetka ma przewage nad kapucynem bez butów. Po pierwsze na pewno ma buty i to takie na podeszwie wysokiej, jak to asystentki mają w zwyczaju nosic. Gdyby nawet nie nadążała z spisywaniem myśli moznaby ją było przenieść na inne stanowisko pracy, odpowiadajace jej kwalifikacjom. To zależy od stopnia jej zaangażowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ja si epokusze nawet o stwierdeznie 23.05.02, 13:00 ze taka asystentka ma przewage nawet nad kapucynem w butach... i jaj bym jej tam nigdzie nie przeniosl.. ladnei bym poprosil zeby sama przeszla... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: na popersa cie scieniowal? 23.05.02, 13:22 CENZURA............................... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: poszukuję 23.05.02, 13:41 brzytwy nie ma.. jest mydło szary jeleń i herbatniki... po co Ci brzytwa..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: poszukuję 23.05.02, 13:44 > po co Ci brzytwa..? do użycia uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: poszukuję 23.05.02, 13:48 kwik.. weż głęboki oddech i powiedz mi dlaczego chcesz golić takie piękne wąsy... no nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: poszukuję 23.05.02, 13:49 kwik napisał(a): > > po co Ci brzytwa..? > > do użycia > uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu A dlaczego nie ogolisz się maszynką, z uwagi na konserwatyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: poszukuję 23.05.02, 13:51 wiesz, kwik jest starej daty... sam rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik agick i gero 23.05.02, 13:52 nie chodzi o przeznaczenie tylko użycie. a to zasadnicza różnica. nerwy kpt są w rozsypce. idę na psychoterapię. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick i gero 23.05.02, 13:54 o kapitanie, kapitanie.... łyknij proszeczka, połóż się pod klimatyzorem i odpocznij.... Na pohybel psubratom ! Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: agick i gero 23.05.02, 13:54 kwik napisał(a): > nie chodzi o przeznaczenie tylko użycie. a to zasadnicza różnica. nerwy kpt są > w > rozsypce. idę na psychoterapię. zadzwoń pod telefon zaufania powiedza ci to samo za darmo. Macie na Bródnie telefon zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: agick i gero 23.05.02, 13:57 do niego nie dociera, że z Bród(n)em nie mam nic wspólnego. jestem z solonego zielonego. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick i gero 23.05.02, 14:00 no facet - co tu więcej powiedzieć....:)) pozwólmy jednak żyć istotom inteligentnym inaczej...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: agick i gero 23.05.02, 13:58 agick napisał(a): > a dlaczego na Bródnie...? Kwik to Bródawka, znaczy Bródna, to jest Bródzia (pilismy wczoraj) no.. mieszkanka Bródna. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik. oto masz! 23.05.02, 14:05 a Ty co, na krzywy ten no...?? płacić trzeba za entrans na takie szoł..... przynieś 10 zeta to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: kwik. oto masz! 23.05.02, 14:05 bukowski27 napisał(a): > (brzytwe). > > dasz popaczeć? Na co chcesz patrzeć, lepiej byś pianę ubił. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 co piane? co smieci? 23.05.02, 14:13 co wy se jaja robicie? lepiej siedzcie cicho i paczcie... beze mnie nie byloby performanca... a wy mi tu takie... a ty kwik uwaznie to rób... chcialbym pare bisow... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 e. a ja bede mieszkal na ursynowie... 23.05.02, 14:12 blisko to kogos? a to brodno to blisko ursynowa? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: e. a ja bede mieszkal na ursynowie... 23.05.02, 14:14 brodno jest po drugiej stronie stolycy...od ursynowa patrzac - kawal drogi... a ja bede mieszkac na kabatach - za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik sprostowanie po raz kolejny 23.05.02, 14:16 NIE MIESZKAM NA BRÓDNIE. czytać uważnie. piliśmy ze strzelcem gero1 bródzia. ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dobra dobra kwik... 23.05.02, 14:19 wychodzi na to ze jak zamieszkam w stolicy to bedziemy polaryzowac... znaczy sie spolaryzowani bedziemy... e. a na kabatach to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dobra dobra kwik... 23.05.02, 14:20 > e. a na kabatach to gdzie? bliżej bródna:)))))))))))) a na serio: bliżej ursynowa Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dobra dobra buki 23.05.02, 14:21 to ja na kabatach.... nie wiem co to za ulica - taka jakaś w bok od takiej dużej... a Ty gdzie..? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no na ursynowie... 23.05.02, 14:23 multikino bede mial obok. bede se chodzil na pozne seanse i wyrywal jakies panny... a co... zona w domu zostanie... kopytka bedzie lepic... adresu adzik dokladnego nie podam bo wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: sprostowanie po raz kolejny 23.05.02, 14:20 qrde, wiem, ze nie mieszkasz na bródno bo mieszkasz na czysto... Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: e. a ja bede mieszkal na ursynowie... 23.05.02, 14:20 agick napisał(a): > brodno jest po drugiej stronie stolycy...od ursynowa patrzac - kawal drogi... > a ja bede mieszkac na kabatach - za rok... to będziesz Kabutka nie Kabitka Kabatanka, tatanka na stepie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: e. a ja bede mieszkal na ursynowie... 23.05.02, 14:22 tu ti tu rum tu tu.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 to taki kawal jest... 23.05.02, 14:25 anglik przyjezdza do bristolu i zamwia telefonicznie: - tu ti tu rum tu (two tea to room two) a po drugiej stronie druta sl;yszy: - aha... tam ta ram tam... glupku! Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: e. a ja bede mieszkal na ursynowie... 23.05.02, 14:26 agick a skolko u tjebia nabojow adin to strjelaj: tutututututututututututu. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: e. a ja bede mieszkal na ursynowie... 23.05.02, 14:28 całaja sumka !!! budu strielat skolko ugodno....!!!! urrrraaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dobra dobra... 23.05.02, 14:28 bo zeszlismy z tematu... kwik... przezynasz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dobra dobra... 23.05.02, 14:32 na pół. jedna połowka już zaklepana. kto chce drugą? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: dobra dobra... 23.05.02, 14:34 bukowski27 napisał(a): > bo zeszlismy z tematu... kwik... przezynasz sie? to pewnie tylko jakis happening artystyczny kwik się powiesi a następnie odetnie brzytwą. Nuuuuda. Wymyśl kwiku cos bardziej oryginalnego. Jak mieszkałem w Berlinie facet owinął parlament folią, a inny wyrzucił zdechłą krowe ze helipopteru na srodek deptaku. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dobra dobra... 23.05.02, 14:38 no proszę..... jakie ludzie pomysłeowe są... kwik, a może by tak gnojwki na nowym swiecie rozrzucić..? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: dobra dobra... 23.05.02, 14:42 agick napisał(a): > no proszę..... jakie ludzie pomysłeowe są... > > kwik, a może by tak gnojwki na nowym swiecie rozrzucić..? to by miało dopiero wymiar artystyczny, gnojowicą z helikopteru po Nowym Swiecie i takie memento pamiętajcie o korzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dobra dobra... 23.05.02, 14:45 > to by miało dopiero wymiar artystyczny, gnojowicą z helikopteru po Nowym Swieci > e > i takie memento pamiętajcie o korzeniach. widzę gero, że masz dużo świeżych pomysłów. teraz pomyśl o realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dobra dobra... 23.05.02, 14:48 a specjalna ekipa telewizyjna "Bagno news" zrobi o tym reportarz... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dobra dobra... 23.05.02, 14:47 dokładnie tak - mata tu ludzie pamiątkie z rodzinnej wsi... albo lepper na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: dobra dobra... 23.05.02, 14:54 agick napisał(a): > dokładnie tak - mata tu ludzie pamiątkie z rodzinnej wsi... > albo lepper na prezydenta. mata tu miastowe od lokalnej społeczności z Hopków Górnych Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dobra dobra... 23.05.02, 15:01 > mata tu miastowe od lokalnej społeczności z Hopków Górnych a Hopki to już Pruszków. koszykówka. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dobra dobra... 23.05.02, 15:09 albo siarka tarnobrzeg - jak ten mój.... Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: dobra dobra... 23.05.02, 15:20 agick napisał(a): > albo siarka tarnobrzeg - jak ten mój.... co Twój? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dobra dobra... 23.05.02, 15:20 agick napisał(a): > albo siarka nie zamienim bagna na piekło:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik naprawdę 23.05.02, 15:33 nikt nie chce połówki? trudno. napiję się sama. i nie spadnę ze schodów. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja chcę 23.05.02, 15:38 samo przez się samo się? :) jak widzisz nie. jakiś odwyk w bagnie. jak zdrówko? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ja chcę 23.05.02, 15:50 kwik napisał(a): > jak widzisz nie. jakiś odwyk w bagnie. bezhołowie, qrna > jak zdrówko? a dziękuję, nie narzekam. a co tam u Ciebie? bo mnie to [cenzura] dopada Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja chcę 23.05.02, 15:52 > a dziękuję, nie narzekam. a co tam u Ciebie? bo mnie to [cenzura] dopada u mnie już nieźle:) boję się, że i mnie dopadnie:))))))))))) ale wtedy na pewno ciś wymyślę... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ja chcę 23.05.02, 16:07 ja nie wiem... może by się tak okopać, albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: naprawdę 23.05.02, 15:42 jak to nikt..??? jak to nikt..?!?! no przecież ja chcę, pytałam tylko którą połówkę dostanę.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: naprawdę 23.05.02, 15:49 i to jest niesprawiedliwe..... bo wy macie tylko dwie ręce i jak je za sobą trzymacie to sobie możecie przerzucać z ręki do ręki i to jest zwykły szwindel..... no dobra - z prawej..... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: naprawdę 23.05.02, 16:00 no proszę, mówiłam, że to szwindel... a co masz w lewej...? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: naprawdę 23.05.02, 15:53 ale za to w lewej jest dla ciebie. troszkę upita ale chyba może być?:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: naprawdę 23.05.02, 16:01 ura, ura, ura...!!! pyszne, pyszniutkie, mniam.... co to..? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a ktor ami buchla calvadosa butelke!!?!?!?!?! 23.05.02, 16:06 j asi epytam...??? kwik!!!! co masz w rece... nie. nie wtej... wtej drugiej...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik la la 23.05.02, 16:12 u laa la aaa llksaaaaaaa love me tonight la laala zaraz będę tańczyć (tzn. o 20:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: la la 23.05.02, 16:18 na manu...? miałam iść ale współspacz ma robotę.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: la la 23.05.02, 16:21 > miałam iść ale współspacz ma robotę.... przez tę (ocenzurowano) to same przykrości...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: masz moje pyffko 23.05.02, 16:13 suzume napisał(a): > i nie marudź a ode mnie buzi.... cmok...!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a ktor ami buchla calvadosa butelke!!?!?!?!?! 23.05.02, 16:12 oł szit, oł szit.... a ten skąd się tutaj wziął...??? buki, tylko Ci się tak wydaje, że ktoś Ci podprowadził butelkę..pewnie sam wypiłeś....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius URSYNOW??? IP: 157.25.121.* 23.05.02, 16:19 to będziesz blisko mnie mnieszkał. A gdzie? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: URSYNOW??? 23.05.02, 16:20 boję się, że będzie nas więcej.. ja nie daleko HIT.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius Re: URSYNOW??? IP: 157.25.121.* 23.05.02, 16:29 coś jest na rzeczy z tymi sklepami. Ja blisko Megasamu. A praca przy Rosoła. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: URSYNOW??? 23.05.02, 16:22 z tego co się wygadał to dokładnie obok Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: URSYNOW??? 23.05.02, 16:26 agick napisał(a): > Ty...? ???? obok ydoriusa, to mialam na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 y. 23.05.02, 16:37 no to ciebie tez zaprosze na barbekju... albo nie... ciebie na absynt... no zobacz... wychodzi na to ze w miare systematryczne dostawy absyntu z przemytu bedziesz mial zapewnione... juz mysl jak bedziesz mi to chcial wynagrodzic;))) jak sie mieszka na ursynowie??? nigdy tam jeszcze nie bylem... podbno fajnie ze metro jest... j atak bede w okolicach 5-10 minut piechotk aod multikina. na mapie widzialem... a tak wogole to mam do was pytanie. tak na powaznie. czy wy si eznacie? spotkal sie kto sz kims wrealu? bo w zasadzi ewychodzi mi na to ze chyba wszyscy poza mna sa z wawy (?) jakby scie nie chiceli tak public to mozecie mi na priva odpowiedziec... oczywiscie mozecie nie odpowiadac wogole tez... a calvadosa wypil ami kwik... pachnie jablkami... i to nie jest zielone jabluszko... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: y. 23.05.02, 16:41 no nie wiem jak to jest z realem u innych ale ja bym z checia zrobiła bagienną zbiórkę pod parasolkami nad wisła........ Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: URSYNOW??? 23.05.02, 16:39 sorry - wersja dla słabszych nieustająco... jest po 16:00.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik strzała, do jutra:) (ntxt) 23.05.02, 16:42 agick napisał(a): > sorry - wersja dla słabszych nieustająco... jest po 16:00.... Odpowiedz Link Zgłoś