Dodaj do ulubionych

Poszukiwana koleżanka - Poznań :):):)

18.01.05, 15:18
Jestem "importowaną" poznanianką, wszystkie moje koleżanki zostały daleko,
dzieli nas kilkaset kilometrów. Mam 26 lat, pracuje i mieszkam z chłopakiem,
w pracy spotykam na moje nieszczęście samych panów :(. Może ktoś też się
przeniósł i ma takie samo "zapotrzebowanie"?
Obserwuj wątek
    • Gość: boski lesbijskie zabawy ci w głowie a moze trojkąt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:19
      • erieri Re: lesbijskie zabawy ci w głowie a moze trojkąt? 18.01.05, 15:22
        ...hmm...chyba Tobie chodzą po głowie skoro wszystko Ci się kojarzy :)
        • Gość: boski Re: lesbijskie zabawy ci w głowie a moze trojkąt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:29
          kobieta szukajaca przez internet przyjaciołki to chyba troche dziwne niesadzisz?
          • erieri Re: lesbijskie zabawy ci w głowie a moze trojkąt? 18.01.05, 15:35
            Jakbyś uważnie przeczytał co napisałam to nie wydałoby się Ci to wcale takie
            dziwne. Po prostu trudno jest nawiązać nowe znajomości jeśli masz w miarę
            ustabilizowane życie i niewiele się w nim zmienia. Dołączanie się do ludzi,
            którzy znają się "od zawsze" też wcale nie jest przyjemne. Dlatego szukam tutaj
            bo może ktoś też ma podobny problem.
            • Gość: boski Re: lesbijskie zabawy ci w głowie a moze trojkąt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:39
              Masz faceta i czego ci tam jeszcze potrzeba? to moze sie zapisz do jakiegos
              koła gospodyń skoro potrzebujesz przyjaciółki.
              Jako kobieta chyba powinnas wiedziec ze aby sie polubic jest potrzebne cos
              wiecej niz post na forum i internet.
              • erieri Re: lesbijskie zabawy ci w głowie a moze trojkąt? 18.01.05, 15:45
                Co ma facet do przyjaciółki?? to jedno, dwa czy ja mowię że od razu mnie ktoś
                polubi, przez jeden post na forum, albo że ja kogoś polubie bo coś napisze?
                Jasne że nie!
                • boski.zawodowiec Re: lesbijskie zabawy ci w głowie a moze trojkąt? 18.01.05, 15:57
                  przyjaciółek chyba nalezy szukac gdzie indziej niz w komputerze, no jak ty
                  sobie to wyobrazasz, piszesz i co ona moze pomyslec ze masz ochote na cos
                  innego.
    • Gość: Jenny Re: Poszukiwana koleżanka - Poznań :):):) IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 18.01.05, 16:06
      Erieri, nie słuchaj boskiego, to Lepper tego forum (i pachołek Busha na
      dodatek) :)))
    • Gość: asisa Re: Poszukiwana koleżanka - Poznań :):):) IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.05, 16:42
      ja jestem rodowita poznanianka (26-letnia w tym roku) :) Jakbys potrzebowala
      jakiejs pomocy w naszym pieknym miescie to mozesz na mnie liczyć. Moj adres @:
      asisa1979@gazeta.pl

pozdrawiam
    • Gość: kasia Re: Poszukiwana koleżanka - Poznań :):):) IP: *.icpnet.pl 18.01.05, 16:53
      Jestem w podobnej sytuacji jak Ty i przydałaby mi się przyjaciółka:)
      Jutta10@interia.pl
      • erieri Re: Poszukiwana koleżanka - Poznań :):):) 19.01.05, 09:22
        Napisałam maila - odczytaj )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka