magdzie 18.01.05, 17:45 i nie czyta sie go przyjemnie, a szkoda. troche to dziwne, i takie infantylne 'kolesiostwo' sie porobilo. a moze to ta 'warshawka' taka zepsuta...nie wnikam. bleee... zostane chyba tylko obserwatorem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis Re: forum KOBIETA jakoś już mniej kulturalne,nies 18.01.05, 17:49 Jeśli nie damy się tym wulgaryzmom, a będziemy pisać coś na wyższym poziomie, to znowu forum stanie się czystsze i przyjemniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Może jestem naiwna,ale nie wierzę,że dorośli ludzi 18.01.05, 17:53 piszą tak wulgarnym językiem. Nie każdy musi pisać same mądrości, ale powinniśmy dbać o kulturalny język. Czasami chce się komuś napisać coś dosadniej, ale trzeba trzymać się pewnych granic. Starać się nie uderzać kogoś personalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec napisz cos o boskim znowu tak jak lubisz 18.01.05, 17:54 posadz mnie o bycie np. rogerem moorem Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: napisz cos o boskim znowu tak jak lubisz 18.01.05, 18:05 Chciałbyś, być taki przystojny, jak on:-))))) A, o tej kulturze, to wziąłeś to do siebie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec jak czytam dwie takie zdewastowane psychicznie 18.01.05, 18:09 samotne osoby to odrazu sie zastanawiam co by spowodowało aby wreszcie stały sie normlane. Przeciez tu odrazu widac ze powodem frustracji jest brak człowieka ktorego byscie mogły kochać i do tego wam potrzebne czyste forum w ktorym wszyscy sie beda adorować. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: jak czytam dwie takie zdewastowane psychiczni 18.01.05, 18:11 Ja Ciebie na koniec tego wątku pochwaliłam trochę, a Ty tutaj znowu zaczynasz. Z Boskim nie można marchewki stosować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ale ten watek jest bezsensu , siur brudzi fakt 18.01.05, 18:15 ale kto to niby jeszcze tak obniza poziom tego forum? Ja nie widze głupie watki spadaja bo nie ma zainteresowania , działa tu prawdziwy wolny rynek:))) Jedną osoba mozna przeciez ignorowac a nie płakac ze forum upada. ja juz na dzis koncze bo mnie głowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: ale ten watek jest bezsensu , siur brudzi fak 18.01.05, 18:17 :-)))To przez te wulgarne wątki. Zawieś sobie oko na jakimś fajnym widoku. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: ale ten watek jest bezsensu , siur brudzi fak 18.01.05, 18:20 to moze napisze jeszcze o czyms: OK, niektore watki sa na poziomie, ale troche smiesznie wygladaja watki o dosc powaznej (zyciowej) tematyce ale kazdy, ktory doklada swoja cegielke do dyskusji posluguje sie ironizacja, ktore zupelnie nie jest na miejscu, ale ta osoba dalej brnie w glab tematu ironizujac nie dostrzegajac, ze nie mozna przeciez smiac sie ze wszystkiego. to przypomina szkole podstawowa gdzie na wydzwiek slowa "seks" kazdy chichotal i probowal chichoczac udawac obeznanego w temacie. p o r a ż k a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobo Re: jak czytam dwie takie zdewastowane psychiczni IP: *.crowley.pl 18.01.05, 18:53 a kto najbardziej zabiega o adoracje i zainteresowanie? kto w kazdym watku MUSI powtarzac jaki jest piekny i boski, ze strachu, by inni o tym nie zapomnieli? musisz faktycznie byc bardzo samotny, ale dobrze ze zaczynasz sie do tego przyznawac... ... ale wcale mi Ciebie nie szkoda :D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: jak czytam dwie takie zdewastowane psychiczni 18.01.05, 18:57 pokaz mi te watki ktore nie ja załozyłem a w ktorych sie udzielam i chodzi mi nie o 2-3 watki ale o przynajmniej 15 od poczatku tego tygodnia:)) ciekawe czy znajdziesz mnei w cudzych watkach:) A samotnosc coz obecnie nie mama od 2 tygodni stałej partnerki wiec fakt obecnie jestem samotny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobo Re: jak czytam dwie takie zdewastowane psychiczni IP: *.crowley.pl 18.01.05, 19:20 :D niom, fakt, sam sobie zakladasz te kipiace samouwielbieniem watki :DDD tym argumentem strzelasz sobie w kolano :D a to takie pieeeeekne kolanko, szkoda go :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Może jestem naiwna,ale nie wierzę,że dorośli 18.01.05, 17:58 dokladnie, wiekszosc forumowiczow udaje yntelygentów, obeznanych w kazdej materii a prezentuje zupelnie cos innego. nie lubie forumowego pozerstwa, nie mam zamiaru nikogo oskarzac, ale dziwnie sie czuje jako mloda forumowiczka wsrod 'doroslejszych' ode mnie, probujacych innych umoralniac, z boku wylewajac zółc, obrzucajac miesem, ... co jest z Wami? niedlugo niektore forumowe postaci stana sie ikonami, ale niestety niegodnymi nasladowania, zupelnymi przeciwienstwami oredownikow net-savoir-vivre'u, a mimo wszystko na takich pozujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Może jestem naiwna,ale nie wierzę,że dorośli 18.01.05, 17:59 znowu o mnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Może jestem naiwna,ale nie wierzę,że dorośli 18.01.05, 18:01 dlaczego o Ciebie? nie wiem nawet kim jestes. widze jedynie zbieznosc do dawnej leny_zienkiewicz,...a czujesz, ze to chodzi o Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Może jestem naiwna,ale nie wierzę,że dorośli 18.01.05, 18:02 leny_zienkiewicz?Aha, nie znam jej.Nie no, myślałam, że mnie się tyczy, bo dzisiaj trochę się zdenerwowałam i najechałam na jedną osobę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeeeeeeeeeeh do leny i innych pierozkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:14 niejaka lena_zet napisala: o mnie chodzi?? jasne ze o ciebie. jestes wulgarna, chamska i atakujesz kazdego kto ma odmienne zdanie od twojego. wredna, pyskata baba z wąsem. i tyle na temat twojej miernej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadza 18.01.05, 18:04 moze da sie cos z tym zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:07 ok, widze, ze o panu jak zawsze musi byc glosno, i to Pan pozuje na oredownika, wodzireja forumowego. a nie posiada Pan, niestety, predyspozycji do pelnienia takiej 'funkcji'. po co wymieniac skoro wszyscy lub prawie wszyscy zdaja sobie sprawe z tego kto tutaj 'brudzi'... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:08 a ja nie wiem chyba, ze to omnie chodzi :((( Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:10 Winowajca sam zgłosił się:-))) Ale, nie tylko o niego chodzi. On przynajmniej czasami przypomina sobie o resztkach kultury i dobrego humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:11 ja zaliczyłabym i ten wątek do typu "mąciwoda" Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:15 ja bym go zaliczyla do typu "don kichotowskiego", czesc pewnie zrozumie dlaczego. wyjasnij, dlaczego? ktos tu komus maci czy Ty nie potrafisz zauwazyc totalnie niskiego poziomu tego Forum? nie wierze, ze tego nie widzisz..... Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:19 Widać, że przez ten syndrom upadających wątków coraz więcej fajnych ludzi tutaj nie zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:24 starzy tylko zmieniaja nicki i piszą incognito a nowych raczej przybywa i to w duzym tempie. Ponoc raz przeczytany moj watek powoduje ze chca tu byc czesciej. no chyba ze masz na mysli psychopate mario ktory przechowlował i musiał odejsc, jego prawdziwa natura nie była piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:29 Ty sie dalej łudzisz? dzizyz...zero samokrytycyzmu... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:36 a moze to ty nie potrafisz rozdzielic dwoch swiatow? nawet zartu nie wychwyciłas lub nie chciałas wychwycic:)) ludzie lubia pisac o głupotach i sie na zarty obrzucac błotem na czyms takim jak forum internetowe. Sa osobniki ktore przesadzają jak np. mario ale on chyba tez stracił kontrole nad podejsciem do internetu. O czym mamy pisac? codziennie o zdradzie, kochankach i jakis wyssanych z palca problemach skoro wystarczy tylko wejsc w archiwum i takich watkow sa setki. Moze podjedz do tego jak nalezy i zacznij tez na zarty prowokwoac , zartowac itp. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:38 pisalam juz o wszechobecnej ironizacji, tam napisalam co o tym wszytskim mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeh boski jestes debilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:19 wytlumacz mi co oznacza napisane przez ciebie zdanie: stracil kontrole nad podejsciem do internetu?? po jakiemu to jest? i dlaczego piszesz "przeholowac" przez ch????? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:21 już świeszę z wyjaśnieniem. Zakładanie takich wątków jest niepotrzebne - takie dreptanie w miejscu i kolejny pretekst do obrzucania się błotem. Pomyślałam, że to chyba o mnie chodzi bo jestem tu od prawie roku, i poziom był cały czas taki sam. Sagis dobrze napisała, że trzeba założyć ciekawy wątek dla podniesienia oczekiwanego poziomu. Nie uważam aby poziom kultury na forum w tym momencie się podniósł, bo Magdzie zauważyła jak niski jest jego poziom, a wraz z nią inni. Na twoje bolączki jest jedna rada: zaakceptować tę wirtualną rzeczywistość, albo... cóż, atakowanych nie przekonasz (Don Kichot z Ciebie fakt), szybciej sama się zniechęcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:26 jestem Don Kichotem,przyznaje i walczyc z glupota forumowiczow nie mam zamiaru. tu wcale nie chodzi o to, ze wraz z watkiem ktory zalozylam podniesie sie jakikolwiek poziom tego forum. szczerze przyznam, ze ni mnie to ziebi nie grzeje, bo wycofuje sie z udzialu w jakichkolwiek dyskusjach, ale zeby k o b i e t y pozwalaly mezczyznom na zbezczeszczenie wyrazu 'kobieta' i poddawaly sie wplywow bobaskow z miekkim zarostem.łeee albo ja tylko to zauwazam... albo kobiety dwudziestoparoletnie nie dbaja o to w czym biora udzial i zdjaa sie na przyplywy i odplywy coraz mniej ciekawych watkow... ktos tutaj sie blotem obrzuca? staram sie nie wymieniac zadnych nickow dlatego aby nie bylo powodu do obelg, co staje sie tutaj rutyna. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec przeszkadza ci moj zarost? bo sadze ze mnie masz 18.01.05, 18:31 na mysli:))) a tego bobasa nie rozumiem zupełnie jesli to o mnie chodzi. Uwazasz ze to ze oceniłem zdjecia i napisałem ktora mi sie najabrdziej podobała to beszczeszcznie wyrazu kobieta? Przeciez wiele z nich wysłało te zdjecia z własnej woli , prosiłem raptem moze z 8. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: przeszkadza ci moj zarost? bo sadze ze mnie m 18.01.05, 18:37 myslisz, ze mam tylko Ciebie na mysli? naprawde? aluzja do bobaska z miekkim zarostem byla spowodowana pozowaniem Panow tutaj zagladajacych na osoby dorosle, elekowentne etcetera etcetera a w rezultacie wychodzila z tego tragikomedia z nastolatkami w roli glownej. dla mnie nie jestes m e z c z y z n a, ja przyjelam zupelnie inna definicje tego wyrazu, skonfrontowalam moja wizje z rzeczywistoscia i wiem jaki facet winien byc...jesli chodiz o twoje poczynania: to troche nie tedy droga, no chyba, ze lubisz byc taka forumowa maskotka, misiem pluszowym z łatami, slepym wzrokiem, odprutym nosem-czyli niepelna wersja czegos co powinno wygladac inaczej, prawie nieskazitelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: przeszkadza ci moj zarost? bo sadze ze mnie m 18.01.05, 18:45 Na forum moge byc nawet i zabą:) 25 lat to raczej wiek młodzienczy a ja tu ne szukam kobiet ktore mnie beda podziwiac bo poprostu tutaj nie szuakm miłosci o czym psiałem wielokrotnie , niektore forumowiczki darze sympatią ale takich ktore bede powaznie traktował szukam gdzie indziej. Wiekszosc tutejszych kobiet to mezatki ktore tez wchodza na forum aby sie troche rozluznic i powygłupiac. Jestem mezczyzną czy tego chcesz czy nie i to jestem taki za jakimi dziewczyny biegają i z jakmi sie chca umawiać, ty masz inny typ widocznie zakodowany. Tutaj widocznie jestem pluszowym misiem czyli tez chyba niezle:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:29 Ale, ten wątek wyszedł inaczej niż o podobnym temacie. Fajna dyskusja powstała bez obrzucania się nawzajem. Jeśli ktoś zauważa, że coś takiego dzieje się na forum, to dobrze też to przedstawić innym. Może ktoś coś mądrego z tego wyniesie. Nigdy nie zaszkodzi, a może pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:37 to dyskutuj sobie codziennie na ten temat to zobaczysz jakie zainteresowanie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:41 robisz tutaj za prezentera, ktoremu placa za ilosc watkow czy jak? taki z Ciebie forumowy marketingowiec? zbierasz publike? sorry, nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:48 chce cie miedzy czasie w obowiazkach jakie mam troche powygłupiac i pobłaznować tak aby sie zregenerowac i rozluznić. chyba kazdy lubi byc w centrum uwagi nawet na takim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:50 ok, nie wnikam. wyglupiac sie mozesz do woli, ale gentleman'em tez potrafisz chyba byc? zgadza sie? nawet na forum? w tym wzgledzie nie musisz chyba na nikogo pozowac? bo wiesz, facetem z klasa ( tak jak i kobieta) jest sie cale zycie, bez wzgledu na miejsce, sytuacje i czas...zgodzisz sie ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:54 jestem miły dla osob ktore sa miłe dla mnie ale nie bede miły dla dziewczyn ktore mnie delikatnie irytuja i zaczepiają w chamski sposob dla takich osob miłynie zmairzam byc i sie wysmiewam z nich i robie zarty komentujac np. ich nogi oraz ciuchy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 19:00 d z i e c k o ale o tym wiadomo nie od dzis... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 19:03 zadałas pytanie wiec ci odpoweidziałem a teraz piszesz ze to wiesz wiec o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 19:07 powodzenia w pelnieniu jakze istotnej i wspanialej misji.moze zakoncze dyskusje,...bo znowu wrocimy do punktu kiedy to jeden bedzie drugiego oskarzac... adeus! Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: to moze wymiencie z nickow kto wam przeszkadz 18.01.05, 18:15 Czasami dobrze jest bez wytykania, kogoś oświecić:-) Może ludzie nie zdają sobie sprawy, że to może komuś przeszkadzać i że przekraczają jakieś granice. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no chyba mało kto bo 3 sie tylko żalą............. 18.01.05, 18:10 ze forum podupada i trzeba pisac ambitne watki<jak to smiesznie brzmi>:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: no chyba mało kto bo 3 sie tylko żalą........ 18.01.05, 18:12 to w jakich dyskusjach bierzesz udzial i w jakim miejscu te dyskusje sa prowadzone rowniez swiadczy o Tobie, Twoim wizerunku, wiec chyba czas zmieniac cos na lepsze a nie poddawac sie tej, caly czas podupadajacej, konwencji... to sie zaczyna robic niesmaczne i dosc groteskowe... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no chyba mało kto bo 3 sie tylko żalą........ 18.01.05, 18:20 ja pisze co mi odpowiada i szczerze piszac to mam wnosie jak i chyba wiekszosc jaki mam wizerunek na forum internetowym. Co mnie to interesi co tu ktos mysli o mnie:))) to ze czasem prawda o mnie niektorych rosierdza bo czuja sie troche gorsi a tacy tu sa to juz ich problem ja sie nie zamierzam wstydzic tego ze dobrze wygladam i wyrywam dzieczyny na samochod czy tam szukam bogatej zony. Nie szukam jej tu wiec to nie ich problem:)))) Wymien nicki ktore ci przeszkadzają to moze podziała twoj apel ale ja chce zasugerowac ze tu działa wolny rynek i byle co spada nie zauwazone bo jest nudne a to co interesuje jest na topie i tam ludzie sie udzialają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobo Re:calkiem serio IP: *.crowley.pl 18.01.05, 19:06 chcialbym wiedziec: jesli Ci to tak wisi, to czemu spedzasz pol dnia na przekonywaniu forumowiczek o swojej cudownosci? i czemu tak czesto zmieniasz nicki, zeby nie byc rozpoznanym? image Ci sie sypie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski Re:calkiem serio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:12 popatrz na ilosc moich watkow o czym ci juz pisałem a znajdziesz odpowiedz ze wcale az tak duzo ich nie ma w porowaniau z innymi. A jesli jzu to skupiam sie na jednej osobie ktora akurat chce mi cos przekazac wiec ja uswiadamiam co mysle. Pisałem tu pod 5 nickami a ostanio pod dwoma boski i koneser. ide. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobo Re:calkiem serio IP: *.crowley.pl 18.01.05, 19:18 no ale ja caly czas nie wiem, dlaczego to takie wazne jest dla Ciebie zapewniac wszem i wobec o swojej doskonalosci? bo niby opinia innych Ci wisi, ale jednoczesnie bardzo dbasz o to, zeby wszyscy wiedzieli, ze jestes mlodziutki, sliczny jak z obrazka i wszystkie dziewczyny na Ciebie leca... chodzi o to, zeby wielokrotnie powtarzana bajka stala sie rzeczywistoscia, nie? samospelniajaca sie przepowiednia :D Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: no chyba mało kto bo 3 sie tylko żalą........ 18.01.05, 18:13 Ambitnych za bardzo może nie, ale z przelewającymi się z nich wulgaryzmów, to można byłoby sobie oszczędzić. A, jakie teraz są w modzie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeeeeh z nickow przeszkadzaja mi: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:16 mi z nickow przeszkadzaja takie osoby jak: boski, jakas pierozek, lena i inne kopovy ktore zalozyly tu klike potakujaca sobie nawzjaem, wypeird...stad! zakladac wlasne forum i tam dawac dowody swojej glupoty a nie narazac normalnych ludzi na widoki waszych wypocin!!! tyle da sie zrobic z wami-miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś