Gość: *m* IP: *.chello.pl 26.05.02, 23:12 Czemu WY kobiety jesteście najbardziej podłymi ze wszystkich stworzeń? Skąd się bierze w WAS ta obłuda i dwulicowość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_szwedka Re: Czemu WY kobiety... 26.05.02, 23:20 Powiedz chlopczysiu, ktora Cie skrzywdzila? Wyzal sie...posluchamy, lezki obetrzemy i chumorek sie poprawi...A pozniej spotkasz inna, zakochasz sie i bedziesz pisal ze jestesmy najwspanialszymi stworzeniami na swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *m* Re: Czemu WY kobiety... IP: *.chello.pl 26.05.02, 23:37 _szwedka napisał(a): > Powiedz chlopczysiu, ktora Cie skrzywdzila? Wyzal sie...posluchamy, lezki > obetrzemy i chumorek sie poprawi...A pozniej spotkasz inna, zakochasz sie i > bedziesz pisal ze jestesmy najwspanialszymi stworzeniami na swiecie... Tylko nie chłopczysiu. Ok? Nie mam zamiaru się żalić. Ja się tylko pytam. I pewnie masz rację, że spotkam inną, zakocham się, może i coś będę pisał. Nie zmienia to jednak faktu, że jesteście takie jakie jesteście i chcę się tylko dowiedzieć DLACZEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Dlatego ... 26.05.02, 23:43 ze Wy jestescie jacy jestescie...pewnie dlatego... Czy mam napisac JACY jestescie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *m* Re: Dlatego ... IP: *.chello.pl 26.05.02, 23:49 Napisz... Jedna obelga więcej czy mniej niewiele zmieni. A to czy prawdziwa czy nie, to i tak nie ma dla was większego znaczenia, prawda? Byle tylko się wykrzyczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Dlatego ... 26.05.02, 23:54 Gość portalu: *m* napisał(a): > Napisz... > Jedna obelga więcej czy mniej niewiele zmieni. A to czy prawdziwa czy nie, to > i tak nie ma dla was większego znaczenia, prawda? Byle tylko się wykrzyczeć. Byloby tyle samo prawdy co w Twoim stwierdzeniu ze kobiety sa takie czy owakie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *m* Re: Dlatego ... IP: *.chello.pl 27.05.02, 00:04 "nie wiem, takie już jesteśmy:))" To słowa jednej z was. Jak mam to rozumieć? Czyżby oprócz wrednych charakterów macie dodatkową ułomnośc, że nie wiecie co piszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Dlatego ... 27.05.02, 00:14 Gość portalu: *m* napisał(a): >Czyżby oprócz wrednych charakterów > macie dodatkową ułomnośc, że nie wiecie co piszecie? Twoja matka to tez MY ;-) PS. A teraz ide w lulki... Jak bedzie mi sie chcialo to Ci odpowiem jutro...Nie recze...Taki podly mam charakter hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *m* Re: Dlatego ... IP: *.chello.pl 27.05.02, 01:13 To takie typowe. Nie mam argumentów, to mu przysram (przepraszam) niech się martwi, a potem wywinę się jakoś od odpowiedzi. ---------------- A tak na marginesie - Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *m* Re: Dlatego ... IP: *.chello.pl 27.05.02, 01:13 To takie typowe. Nie mam argumentów, to mu przysram (przepraszam) niech się martwi, a potem wywinę się jakoś od odpowiedzi. ---------------- A tak na marginesie - Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: Dlatego ... IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 27.05.02, 16:56 Gość portalu: *m* napisał(a): > "nie wiem, takie już jesteśmy:))" > To słowa jednej z was. Jak mam to rozumieć? heh wlasnie o tym napislaam-glupi to bylo ironiczne Czyżby oprócz wrednych charakterów > macie dodatkową ułomnośc, że nie wiecie co piszecie? a wy kompletnie nie rozumiecie co sie do was mowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Dlatego ... IP: *.ruh / 213.238.14.* 27.05.02, 10:28 _szwedka napisał(a): > ze Wy jestescie jacy jestescie...pewnie dlatego... > Czy mam napisac JACY jestescie ;-) Napisz cielecinko, napisz. Bedzie niezly ubaw. jarek Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Dlatego ... 27.05.02, 11:28 Gość portalu: jarek napisał(a): > Napisz cielecinko, napisz. Bedzie niezly ubaw. Nie chce mi sie koguciku. Takie gadanie bawilo mnie jak bylam "cielecinka". Juz nia nie jestem (niestety...i stety) ;-) A wczoraj wieczorem chcialo mi sie podroczyc z kims... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 09:10 Tak już jest ten świat urządzony, że jestesmy podłe, dwulicowe i ...( tu możesz wstawić najokropniejsze cechy jakie przychodzą Ci do głowy) natomiast to mężczyźni są tym co najlepsze na świecie - szczerzy, szlachetni, odważni itp. Przecież to wiadomo nie od dziś. A dlaczego ? Na to pytanie nie odpowie Ci żadna kobieta, bo dodatkowo jeszcze jesteśmy głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 09:41 lalka74 napisał(a): > Tak już jest ten świat urządzony, że jestesmy podłe, dwulicowe i ...( tu możesz > > wstawić najokropniejsze cechy jakie przychodzą Ci do głowy) natomiast to > mężczyźni są tym co najlepsze na świecie - szczerzy, szlachetni, odważni itp. > Przecież to wiadomo nie od dziś. A dlaczego ? Na to pytanie nie odpowie Ci > żadna kobieta, bo dodatkowo jeszcze jesteśmy głupie. No wiesz lalka, mężczyźnie są prymitywni, więc tym bardziej nie odpowiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 13:11 Rzeczywiście, zapomniałam, a lepiej być prymitywnym czy zakłamanym? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 16:45 lalka74 napisał(a): > Rzeczywiście, zapomniałam, a lepiej być prymitywnym czy zakłamanym? A to chyba na jedno wychodzi, nie uważasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 16:47 nie - bo będąc prymitywnym można nie umieć być zakłamanym, kwestię trzeba więc rozstrzygnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 16:53 lalka74 napisał(a): > nie - bo będąc prymitywnym można nie umieć być zakłamanym, kwestię trzeba więc > rozstrzygnąć. Ale nie można być zaklamanym, nie będąc prymitywnym Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:27 lalka74 napisał(a): > no tak - poddaje się Ależ skarbie, nie poddawaj się. No co Ty, walcz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE uszy do góry IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.05.02, 09:29 kogo mamy bić? hi hi po co uogólniać? a spotkałeś kiedyś nie-dwulicową, nie-podłą, ale prze-cudowną, miłą, szczerą kobietę? oj, to tak naprawdę nas nie poznałeś.. mi się wydaje, że to cały świat dzieli się na takich wrednych i tych kochanych (zarówno kobiet jak i mężczyzn). Tych kochanych, cudownych z lupą 3ba szukać, ale warto, bo tacy isnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 09:33 eee tam poprostu masz doła chłopie! Babka cię wyrolowała i stąd twoje pytanie. Ale dlaczego niektórzy mężczyżni tak pięknie się o nas wypowiadają i na forum piszą że tak bardzo nas kochają i żebyśmy się tylko nie zmieniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czemu WY kobiety... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.05.02, 09:40 ile kobiet moze spotkac w swoim zyciu mezczyzna (takich, które dobrze poznał) 10, 20?! 100, 200 .. 500??!!! i to daje mu prawo, żeby uogólniać na całą populację kobiet? w Polsce miliony a na calym swiecie miliardy.. eeee tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 09:43 Gość portalu: anE napisał(a): > ile kobiet moze spotkac w swoim zyciu mezczyzna (takich, które dobrze poznał) > 10, 20?! 100, 200 .. 500??!!! > > i to daje mu prawo, żeby uogólniać na całą populację kobiet? > w Polsce miliony a na calym swiecie miliardy.. > > eeee tam.. Dokadnie sie z Tobą zgadzam. Sam pisaem to samo, kiedy jedna z drugą rzucily podobnymi tekstami o wszystkich mężczyznach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czemu WY kobiety... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.05.02, 09:54 no!!! Uprzedzenia rodzą się z braku informacji.. na poczcie pani byla dla mnie nie mila, potem w drugiej poczcie tez niemila.. "czy wszystkie panie na poczcie to podle suki?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *m* Re: Czemu WY kobiety... IP: *.chello.pl 27.05.02, 11:54 No to sobie fajnie podyskutowaliście. Ale czy ktoś w końcu odpowie mi konkretnie na pytanie? Bo nawet jeśli założymy, że kobiety są miłe, kochające, szczere, a wszystkie panie na poczcie to wzory cnót, to skąd do jasnej cholery biorą się te wszystkie złe cechy, o które zapytałem na samym początku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Czemu WY kobiety... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.05.02, 12:55 to co wlasnie napisales swiadczy chyba, ze nie zrozumiales naszej dyskusji. mozliwe, ze w Twoim przypadku zadzialal schemat poznawczy p.t. "heurystyka dostepnosci", oceniasz kobiety na podstawie znajomości iluś-tam wrednych pań.., z którymi ostatnio miałeś konktakt. juz wielokrotnie na forum wymieniane byly tego typu poglady i wiekszosc z nas stwierdzila, ze takie uogólnienia są krzywdzace. nikt tu nie twierdzi, ze wrednych kobiet nie ma, a panie na poczcie zawsze sa cudownie mile dla interesantow... ludzie są różni, a Tobie źle się trafiło.. albo jesteś wyjątkowym pesymistą.. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: Czemu WY kobiety... IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 27.05.02, 16:52 Gość portalu: *m* napisał(a): > Czemu WY kobiety jesteście najbardziej podłymi ze wszystkich stworzeń? no nie wiem czy to my akurat ,wydaje mi sie ze wy,bo kto prowadzi wojny naprzyklad?he?faceci > Skąd się bierze w WAS ta obłuda i dwulicowość? zapewne to natura ,ale nie uogolniaj.Są bowiem wyjątki btw.moge wymienic kilka niezbyt fajnych cech meskich np.wrodzona glupota(nawet u inteligentych mezczyzn)emocjonalna , pewnosc siebie gdy nie macie powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 16:56 Gość portalu: Agusja napisał(a): > > zapewne to natura ,ale nie uogolniaj.Są bowiem wyjątki > btw.moge wymienic kilka niezbyt fajnych cech meskich np.wrodzona glupota(nawet > u > inteligentych mezczyzn)emocjonalna , Ha, kiedyś modnie było powiedzieć, że faceci są mało inteligentni, czy wręcz głupi - teraz zaś mają wrodzoną glupotę (sic!) emocjonalną :) pewnosc siebie gdy nie macie powodu... > A Wy nie lubicie pewnych siebie mężczyzn :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: Czemu WY kobiety... IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 27.05.02, 17:00 matrek napisał(a): > > Ha, kiedyś modnie było powiedzieć, że faceci są mało inteligentni ja sie moda nie kieruje ,napisalam to co zauwazylam (i nie tylko ja ,niestety dla was) , czy wręcz > głupi - teraz zaś mają wrodzoną glupotę (sic!) emocjonalną :) no coz ,wspolczuje > A Wy nie lubicie pewnych siebie mężczyzn :)) ale takich ktorzy maja powod by byc pewnymi siebie ,bo inaczej tacy osobnicy sa smieszni lub odpychajacy Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:05 Gość portalu: Agusja napisał(a): > matrek napisał(a): > > > > > Ha, kiedyś modnie było powiedzieć, że faceci są mało inteligentni > > ja sie moda nie kieruje ,napisalam to co zauwazylam (i nie tylko ja ,niestety d > la > was) > > , czy wręcz > > głupi - teraz zaś mają wrodzoną glupotę (sic!) emocjonalną :) > > no coz ,wspolczuje Kiedyś, kiedy nic nie było o tym wiadom, to byluiśmy po prostu głupi. Dziś już, kiedy okazuje się jakoby że jest coś takiego, zauważyłyście że mamy niski poziom inteligencji emocjonalnej. > > > A Wy nie lubicie pewnych siebie mężczyzn :)) > > ale takich ktorzy maja powod by byc pewnymi siebie ,bo inaczej tacy osobnicy sa > > smieszni lub odpychajacy > Pewność siebie, to sposob bycia, który jest wskazany dla każdego. Przeciwieństwo - zakompleksienie. W czym gustujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: Czemu WY kobiety... IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 27.05.02, 17:11 matrek napisał(a): > Kiedyś, kiedy nic nie było o tym wiadom, to byluiśmy po prostu głupi. Dziś już, > > kiedy okazuje się jakoby że jest coś takiego, zauważyłyście że mamy niski pozio > m > inteligencji emocjonalnej. dobrze chociaz ze nie zaprzeczasz > Pewność siebie, to sposob bycia, który jest wskazany dla każdego. najczesciej osobami pewnymi siebie sa(w towarzystwie)osoby wygadane,przystojni faceci i ladne kobiety ,rozrywkowe osoby.Zadko(naszczescie)widzi sie osobe brzydka ktora jest pewna siebie.Trzeba umiec patrzec na siebie krytycznie albo chociaz postarac sie w taki sposob w jaki inni na ciebie patrza. Np.jesli ktos duzo wie na dany temat to jest pewny siebie (nie wazne jak wyglada) w TyM temacie ,a jesli ktos kto nie wie zbyt na ten temat usiluje zablysnac inteligencja ktorej nie ma to jest smieszny. Przeciwieństw > o - > zakompleksienie. W czym gustujesz ? w umiarkowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:21 Gość portalu: Agusja napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Kiedyś, kiedy nic nie było o tym wiadom, to byluiśmy po prostu głupi. Dziś > już, > > > > kiedy okazuje się jakoby że jest coś takiego, zauważyłyście że mamy niski > pozio > > m > > inteligencji emocjonalnej. > > dobrze chociaz ze nie zaprzeczasz Za chwilę odkryją jeszcze coś innego, i również odnajdziesz to w nas. Gorzej, gdy w koncu, jedno będzie przeczyć drugiemu. No, ale dla niektrych, taki problem to nie problem > > > Pewność siebie, to sposob bycia, który jest wskazany dla każdego. > > najczesciej osobami pewnymi siebie sa(w towarzystwie)osoby wygadane,przystojni > faceci i ladne kobiety ,rozrywkowe osoby.Zadko(naszczescie)widzi sie osobe > brzydka ktora jest pewna siebie. A ja potrafie znaleźć przeciętne z wyglądu osoby, kt ór na zewnatrz prezentują sie bardzo pewnie. I calkiem słusznie. Trzeba umiec patrzec na siebie krytycznie albo > chociaz postarac sie w taki sposob w jaki inni na ciebie patrza. > Np.jesli ktos duzo wie na dany temat to jest pewny siebie (nie wazne jak wyglad > a) > w TyM temacie ,a jesli ktos kto nie wie zbyt na ten temat usiluje zablysnac > inteligencja ktorej nie ma to jest smieszny. A co ma wspólnego inteligencja z wiedzą ? :)) > > Przeciwieństw > > o - > > zakompleksienie. W czym gustujesz ? > > w umiarkowaniu > Czyli nieco zakmpleksiony, nieco pewny siebie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: Czemu WY kobiety... IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 27.05.02, 19:17 matrek napisał(a): > Za chwilę odkryją jeszcze coś innego, i również odnajdziesz to w nas. ja nie wiem o kim mowisz ze -odkryja cos;ja mowie o moich spostrzezeniach.A zapewne im wiecej was poznam (w sztukach)i im bardziej ,tym wiecej spostrzege.Oby nie zlych cech. > > A ja potrafie znaleźć przeciętne z wyglądu osoby, kt > ór na zewnatrz prezentują sie bardzo pewnie. I calkiem słusznie. To Twoje zdanie,nie moge nic powiedziec bo nie znam. > A co ma wspólnego inteligencja z wiedzą ? :)) chodzilo mi o to ze ktos udaje ze cos wie chociaz nie wie i jest pewny siebie mimo tego chociaz nie powinien > Czyli nieco zakmpleksiony, nieco pewny siebie ? :) czasami trudno od razu powiedziec czy ktos ma jakies kompleksy,chyba kazdy jakies tam ma ,nawet jesli nie ma powodow.A pewny siebie owszem-nieco Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 28.05.02, 10:11 Gość portalu: Agusja napisał(a): > czasami trudno od razu powiedziec czy ktos ma jakies kompleksy,chyba kazdy jaki > es > tam ma ,nawet jesli nie ma powodow.A pewny siebie owszem-nieco > Każdy ma jakieś kompleksy, czy kompleksiki, ale to jeszcze nie opznacza zakompleksienia. O tym mówimy wówczas, gdy masz mało lub dużo kompleksów, któr determinują cały Twój sposób bycia i zachowania. Kiedy kompleksy nie pozwalają Ci normalnie funkcjonować w społeczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:15 A ja myślę, że na przykład muszki czerwcówki są zdecydowanie gorsze niż kobiety. Bo gryzą... wolę również kobiety od skorpionów, komarów i hien. Kobiety nie są wredne i obłudne z natury, chociaż trzeba przyznać, że są jakby bardziej fałszywe niż meżczyźni, choć oczywiście nie wszystkie. Ale, po pierwsze- nawet jak ustalisz, że są, to co? Zaczniesz je po koleji krzywdzić i karać za to? Miałam kiedyś z jednym takim gościem do czynienia. Zraniła go panna i potem mścił się na całym rodzaju kobiecym w tym na mnie, niestety. I co? Nie był wredny i obłudny? A ja tam nie twierdzę, że faceci są tacy z natury. Po drugie- jeśli założysz, że kobiety są takie okropne to masz do wyboru: zostać gejem, iść do klasztoru albo pogodzić się z tym i żyć dalej. Co wybierasz? I wreszcie po trzecie- a nie zauważyłeś, że większość ludzi ogólnie jest: fałszywa, głupia, podła, interesowna jak cholera, plotkarska, skłonna do oceniania po pozorach i stereotypach. Może najlepiej tedy byłoby się powiesić? No i jeszcze tylko jedno- ta, co cię skrzywdziła i zostawiła- czy na pewno była wredna? Może miała swoje powody? Może, jeśli spróbujesz ją zrozumieć, przestabnie ci się wydawać taka strasznie paskudna? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:23 noida napisał(a): > A ja myślę, że na przykład muszki czerwcówki są zdecydowanie gorsze niż > kobiety. Bo gryzą... wolę również kobiety od skorpionów, komarów i hien. > > Kobiety nie są wredne i obłudne z natury, chociaż trzeba przyznać, że są jakby > bardziej fałszywe niż meżczyźni, choć oczywiście nie wszystkie. Ale, po > pierwsze- nawet jak ustalisz, że są, to co? Zaczniesz je po koleji krzywdzić i > karać za to? Miałam kiedyś z jednym takim gościem do czynienia. Zraniła go > panna i potem mścił się na całym rodzaju kobiecym w tym na mnie, niestety. I > co? Nie był wredny i obłudny? A ja tam nie twierdzę, że faceci są tacy z > natury. Rozmawialem z kilkoma kobietami, ktore bez ogródek twierdziły, że powodu jednego faceta, dokladnie to co piszesz robiły z każdym napotkanym. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:25 Matek, nie wierz im - kłamały i to zresztą kolejny dowód na ich zakłamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:26 lalka74 napisał(a): > Matek, nie wierz im - kłamały i to zresztą kolejny dowód na ich zakłamanie. Dlaczego nie miałbym w to wierzyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:27 A jak można wierzyć podłym, obłudnym i dwulicowym stworzeniom. Cokolwiek by nie mówiły - trzeba przyjmować a priori, że kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:28 lalka74 napisał(a): > A jak można wierzyć podłym, obłudnym i dwulicowym stworzeniom. Ja tam nie uważam, że jakaś płec jest z gruntu podła, obłudna i dwulicowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:29 To zaimponowałeś mi chłopie, niewielu jest takich jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czemu WY kobiety... 27.05.02, 17:40 lalka74 napisał(a): > To zaimponowałeś mi chłopie, niewielu jest takich jak Ty No wiesz, co ? To mnie teraz ugryzłaś. Od dzisiaj mnie czytasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia ble, bLe, Ble :P:P 27.05.02, 18:26 Gość portalu: *m* napisał(a): > Czemu WY kobiety jesteście najbardziej podłymi ze wszystkich stworzeń? > Skąd się bierze w WAS ta obłuda i dwulicowość? bla,bla, bla :P:P co za prymitywnybtemat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: Czemu WY kobiety... IP: *.11.vie.surfer.at 27.05.02, 22:56 Ja tez tak uwazam: zostawila go - pewnie dla innego, wiec teraz wszystkie sa zle i niedobre, tfu! Ciekawe co ona zrobila jeszcze swoja droga, bo od samego zostawienia nie jest sie dwulicowym (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *m* Re: Czemu WY kobiety... IP: *.chello.pl 28.05.02, 00:26 No to powiem wam wszystkim (i kobietom i facetom), że jestem dumny z siebie. Ten temat to taka mała prowokacja, a potrafiła wydobyć naprawdę ciekawe opinie. Bardzo wszystkim dziękuję i mam nadzieję, że na tym się nie skończy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Czemu WY kobiety... 28.05.02, 09:48 Niby które opinie były ciekawe? Mam wrażenie, że od początku wszyscy na tobie krzyżyk postawili, że rzuciła cię baba i teraz wszystkie są takie strasznie złe. Mało urozmaicona dyskusja heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trotula Re: Czemu WY kobiety... IP: *.dabrowa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 10:05 /.../ > Skąd się bierze w WAS ta obłuda i dwulicowość? Kupujemy w hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś