b_a_c_h_a 28.05.02, 11:42 szczegolnie dla panow, ale panie tez moga sprobowac www.strony.wp.pl/wp/xovox/lowca.swf mi sie udalo za pierwszym razem sprobujcie i wy a potem podzielcie sie wrazeniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Liver Wrażenia. IP: 157.25.84.* 28.05.02, 11:52 Dostałem po mordzie od jakiegoś czarnego ochraniarza i nie da się prowadzić dalej polowania z :mordą jak galareta":)))) To za pierwszym razem. Za drogim dziewczę mnie olało i mogłem tylko zawiesić trofeum. Łeeeeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Wrażenia. 28.05.02, 14:04 Mi tam za drugim razem przyozdobiono głowe trofeum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wrażenia... 28.05.02, 12:38 dostałam w mordę od czarnego goryla...... drugim razem po bara bara w łazience w domu"zabierałam się jak pies do jeża..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: wrażenia... IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 28.05.02, 12:47 Za pierwszym razem mnie olała. Za drugim zostałem łowcą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: wrażenia... 28.05.02, 13:49 mam kolejne "trofeum"...a czy nie ma takich zabaw z facetami ???? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: wrażenia... 28.05.02, 13:58 z babkami jest lepsza zabawa bo musisz je czarowac uwazajac by nie za szybko zapedzic ja do wyrka bo Cie moze strzelic w twarz lub zawolac ochroniarza z facetem bylaby krotka pilka. jedno pytanie "moze pojdziemy do mnie na male bara-bara" i koniec zabawy nuuuuuuuuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Dobre ale nie do końca... IP: 157.25.84.* 28.05.02, 14:21 ...bo wszystko zależy od figury i facyjaty zawodniczki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: wrażenia... 28.05.02, 14:24 no wiesz. musisz mi wybaczyc. ja nie podrywam panienek polegam na Twojej opinii Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: wrażenia... 28.05.02, 14:02 agick napisał(a): > dostałam w mordę od czarnego goryla...... > drugim razem po bara bara w łazience w domu"zabierałam się jak pies do jeża..." > Bo tu niemal od razu trzeba przechodzic do rzeczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: wrażenia... 28.05.02, 14:08 widocznie na takie panienki sie trafia w pubie - samotnie pijace drinka, ubrane wyzywajaco takich jak MY FORUMOWICZKI tam nie znjadziesz > Bo tu niemal od razu trzeba przechodzic do rzeczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: wrażenia... 28.05.02, 14:10 b_a_c_h_a napisał(a): > widocznie na takie panienki sie trafia w pubie - samotnie pijace drinka, ubrane > > wyzywajaco > takich jak MY FORUMOWICZKI tam nie znjadziesz Bo tutaj skolei, trzeba bardziej inteligentnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: wrażenia... 28.05.02, 14:12 bardziej??? chyba CALKOWICIE INTELIGENTNIE trzeba sie na maksa wypruwac by zaistniec Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: wrażenia... 28.05.02, 14:15 b_a_c_h_a napisał(a): > bardziej??? > chyba CALKOWICIE INTELIGENTNIE > trzeba sie na maksa wypruwac by zaistniec Na ch... mi te żyły :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Koniec końcem i tak kończy się na łóżku. n/txt IP: 157.25.84.* 28.05.02, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Koniec końcem i tak kończy się na łóżku. n/txt 28.05.02, 14:25 a potem w sądzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: Koniec końcem i tak kończy się na łóżku. n/txt IP: 157.25.84.* 28.05.02, 14:30 albo przed ołtarzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Koniec końcem i tak kończy się na łóżku. n/txt 28.05.02, 14:31 eeee! nie sadze chcialbys sie z taka panienka ozenic???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: Koniec końcem i tak kończy się na łóżku. n/txt IP: 157.25.84.* 29.05.02, 08:41 No coś Ty. Ciekawi mnie, na co takie panienki liczą w życiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Koniec końcem i tak kończy się na łóżku. n/txt 29.05.02, 08:47 na darmowego drinka i szybki seks w samochodzie lub w parku na lawce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: wrażenia... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.05.02, 14:09 Napiszcie błagam jaki to dokładnie adres bo jakoś nie mogę tam wejść a szalenie mnie to zaintrygowało.. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: wrażenia... 28.05.02, 14:13 Co intrygującego może być w sexie w toalecie, spłuczka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: wrażenia... 28.05.02, 14:14 zimna terakota (tak. tak. terakota a nie glazura) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: wrażenia... 28.05.02, 14:16 nic wam nie powiem, bo nie moge tego otworzyc w firmie, mamy sto zabezpieczen, zero glosnikow, jakby mogli to by i ekran zabrali:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: wrażenia... 28.05.02, 14:25 Fajniej jest u niej w domu. Bardzo konkretna dziewczyna -wie czego chce !!! Ale czemu za darmo ???? Autor zapomniał o rozliczeniu zawartej transakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: wrażenia... IP: 157.25.84.* 28.05.02, 14:28 Najlepiej, w takich wypadkach, korzystać z modemu a nie z sieciowej stacji. Chociaż ja wchodzę przez sieć i specjalnych zabezpieczeń u nas nie ma. Jakby były, ludzie by się tak zbuntowali, że prędzej pozbyliby się administratorów niż zaakceptowali ograniczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 14:32 Kini ile razy przeleciałaś tę panienkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 14:54 sonija napisał(a): > Kini ile razy przeleciałaś tę panienkę??? Nie liczyłam, ale byłam WYKOŃCZONA! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 14:32 kini napisał(a): > Sukces za drugim razem. Masz wprawe w zdobywaniu kobiet, alebo wiesz czego potrzebuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 14:57 matrek napisał(a): > Masz wprawe w zdobywaniu kobiet, alebo wiesz czego potrzebuje :)) Wiem, czego potrzebują kobiety! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 16:26 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Masz wprawe w zdobywaniu kobiet, alebo wiesz czego potrzebuje :)) > > Wiem, czego potrzebują kobiety! Ha! Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 16:27 matrek napisał(a): > Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień :) Oj, to byłby szalony dzień!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 16:29 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień :) > > Oj, to byłby szalony dzień!!!! :)))) Znaczy sie - co bys zrobiła ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 16:31 matrek napisał(a): > > Oj, to byłby szalony dzień!!!! :)))) > > Znaczy sie - co bys zrobiła ? :)) A JAK MYŚLISZ???? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 16:33 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > > Oj, to byłby szalony dzień!!!! :)))) > > > > Znaczy sie - co bys zrobiła ? :)) > > A JAK MYŚLISZ???? Uprawiala byś seks z każdą która by sie nawinęła ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 16:35 matrek napisał(a): > > Uprawiala byś seks z każdą która by sie nawinęła ? :))))) Oczywiście! Do utraty tchu! W końcu to byłby tylko jeden dzień w życiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 16:36 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > > > Uprawiala byś seks z każdą która by sie nawinęła ? :))))) > > Oczywiście! Do utraty tchu! W końcu to byłby tylko jeden dzień w życiu!!! I tak sądzę, że kobiety czerpią większą przyjemność z seksu... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 18:52 za pierwszym razem goryl zrobil ze mnie galarete, ale za drugim panienka byla demonem sexu i sama mialam dosyc:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: to jest po prostu THE BEST 28.05.02, 18:53 liloom napisał(a): > za pierwszym razem goryl zrobil ze mnie galarete, ale za drugim panienka byla > demonem sexu i sama mialam dosyc:))))) Och, to musiała byc jazda... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: to jest po prostu THE BEST 29.05.02, 08:08 matrek napisał(a): > I tak sądzę, że kobiety czerpią większą przyjemność z seksu... Dlaczego tak myślisz? W końcu nie masz porównania! :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: to jest po prostu THE BEST 29.05.02, 11:57 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > I tak sądzę, że kobiety czerpią większą przyjemność z seksu... > > Dlaczego tak myślisz? W końcu nie masz porównania! :) Ależ kini, widzę - przez mgłę, ale widzę ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: to jest po prostu THE BEST 29.05.02, 12:08 matrek napisał(a): > kini napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > I tak sądzę, że kobiety czerpią większą przyjemność z seksu... > > > > Dlaczego tak myślisz? W końcu nie masz porównania! :) > > Ależ kini, widzę - przez mgłę, ale widzę ... :)) No cóż, istotnie takie są wyniki badń, ale zawsze byłam ciekawa, w jaki sposób można porównać obiektywnie orgazm kobiety i mężczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: to jest po prostu THE BEST IP: *.pw.edu.pl 29.05.02, 12:44 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > kini napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > I tak sądzę, że kobiety czerpią większą przyjemność z seksu... > > > > > > Dlaczego tak myślisz? W końcu nie masz porównania! :) > > > > Ależ kini, widzę - przez mgłę, ale widzę ... :)) > > No cóż, istotnie takie są wyniki badń, ale zawsze byłam ciekawa, w jaki sposób > można porównać obiektywnie orgazm kobiety i mężczyzny! Obiektywnie nie można, bo nie można wejść w cudzą skórę. Można opierac się jedynie na obserwacjach i subiektywnych wnioskach. Odpowiedz Link Zgłoś