grubaska20 03.02.05, 11:10 co mam zrobić qrcze, zaraz oszaleję! i tak jest codziennie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:12 jedz mało a często mnie najlepiej zamulały wafle tortowe, spróbuj może i Tobie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:16 ratunku!!! ja oszaleję!!:((((( no przeciez to okropne uczucie!! jeszcze gdybym rzeczywiscie wymiotowała..ale takie mędzajki.. masakra!! :.(mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:20 pij dużo wody mineralnej albo soku z czarnej porzeczki Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:22 to pomoże przetrwać, czy zapobiega..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `QVQ Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 03.02.05, 11:32 BEDZIESZ MIALA DZIDZIUSIA.......... CIESZ SIE Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 14:45 myślę, że pomoże przetrwać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anis Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:33 Spróbuj przegryzać często małe ilości najlepiej owoców, mi pomagały jablka. nie przejmuj sie minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:34 nie obżeraj się tak;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:36 nosz qrcze, to sie zaczyna jeszcze przed śniadaniem.. ała.. kocham groszka, dlaczego jest dla mnie niedobry..?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:38 juz nic nie kumam,ty naprawde zajszłaś czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:41 hehe:) przegapiłaś ememku:) jestem w 6tygodniu ciaży:))) cieszę sie jak wariatka, ale okruszek mnie wykańcza dosłownie!:)) masakra co sie ze mna dzieje.. ciągle jestem śpiąca, ciagle mi zimno. no i te medzajki, chyba są najgorsze..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:45 a skąd ten groszek,czyżby latino się tak spisał,ja myślałm ze go masz od niedawna,znaczy tego latino,upsss:-) no to ja Ci gartuluję:-),mdłości powinny przejść w 4 mieś.:PP Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:49 :)) a dziękuję, dziekuję!:) oboje jesteśmy baaaaaarrrrrrrrdzo szczęśliwi!:) przyszły tatuś oszalał! hehe:) najchetniej nosiłby nas na rekach!:) musiałam sie do niego przeprowadzic, bo bezapelacyjnie chciał nas mieć przy sobie:) hmm.. no ale mędzajki do 4miesiąca, to przegięcie..ja prostestuję!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:52 no to szuper:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:54 :)) dzięki, dzieki!:) teraz tylko będziemy trzymac kciukersy, składać rączki w modlitwie, palić świece, stawiać ołtarze, składać ofiary, zeby groszek był zdrowy!:) możesz sie przyłaczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:56 okej,trzymam kciukersy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:58 :) nie dziękuję i nie zapeszam!;) buziulek!;) Odpowiedz Link Zgłoś
severina Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:49 Z checia bym Ci cos poradzila ale ja rzygalam za przeproszeniem jak mloda kotka na dzien dobry :) I nic nie pomagalo .. dziewczyny radzily mi jesc krakersy na mdlosci no ale ja straszecznie wymiotowalam ... moze sprobuj tych krakersow ? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:49 ..dzięki bardzo.:) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 12:34 Grubaska, a ile wy z tym latino jesteście, bo ja myślałam, że to ja jestem niedoinformowany pracuś, ale tu mm-ek pisze, że też myśli, że krótko. Kurka blaszka, ekspresowo wam poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 12:37 hehe:) no jakieś pół roczku:P ale świetnie sie dogadujemy, to nasza przemyślana decyzja, dojrzelismy do tego, bardzo chcemy tego dziecka:) nasze życie to będzie bajka!:)) bedziemy cudowną i prześmieszną rodziną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:43 amen;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 12:46 hehe:) "amen"?:) notabene jem włąsnieuszka z mięskiem.. ciekawe kiedy będzie mi po nich niedobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 12:52 mi było bardzo mdło na początku, teraz jest już lepiej. pomaga mi po prostu zjedzenie czegoś, przy czym odrzuca mnie od słodkiego. kończy się to na przykład tym, że włażę na ulicy do sklepu, kupuję parówkę i jem ją na ulicy he he Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 12:59 hehe:) paróweczki wiedeńskie rules!hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.02.05, 13:09 Jestem na początku 4 mca, mdłości rzeczywiście dopiero teraz przechodzą. Pomagała mi cytrynka. Dwa plasterki do possania i już lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 13:22 E, to ja myślałam, że krócej. Fajnie, że ci się tak ładnie ułożyło. A w temacie mdłości to też słyszałam o tej cytrynie. Ale ze mnie to tylko marna teoretyczka. :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 03.02.05, 13:54 hmm.. cytrynka pewnie byłaby ok, tyle ze w spadku po cioci anoreksji mam jakieś śmieszne wrzody i generalnie cytrusy tylko rozjuszają mój brzuszek..:( a cóż to za smutek u truskaweczki..? moja droga, dzidzia to jest dar od boga hehe:) to nie czekaj ylko bierz sie do rzeczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 15:10 Ja groszka nie mam, ale z doświadczeń 2 kumpel z groszkami pomaga b. ciepła woda z miodem i sokiem ze świeżej cytryny. Ja to piję na bóle miesiączkowe i tyż pomaaaaga :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 15:31 hehehe moze masz to co ja? za okolo 200 dni bede miala w domu bobasa:D teraz mdlosci juz sa mniejsze, ale na poczatku byla niezla jazda!:-) teraz tylko sobie chudne bo nic mi nie smakuje i leze bo mi slabo. na mdlosci dobry jest imbir:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko ps 03.02.05, 15:32 na poczatku jak nie mialam wstretu do picia to coca cola mi pomagala. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funia Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:20 jak dostaniesz rozwolnienia lub kataru rowniez nas o tym fakcie poinformuj.. koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 17:22 Gość portalu: funia napisał(a): > jak dostaniesz rozwolnienia lub kataru rowniez nas o tym fakcie poinformuj.. > koniecznie! zal Ci dupe sciska? Odpowiedz Link Zgłoś
severina Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 18:03 Gdzies tam wyzej pisalam o krakersach :) Okazuje sie , ze niebawem bede musiala wszystkich sposobow powyzej wyprobowac...Droga zalozycielko watku ,Twoj watek zmotywowal mnie do tego , ze postanowilam kupienia dzis testu ciazowego a opoznienie mam tylko 3 dniowe...i coz... sa dwie kreski :))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 18:26 gratuluje severino!:) bedzie skorpionek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 18:35 nie znam sposobu na mdłosci- wpadłam jedynie pogratulowac przyszłym szczesliwym Mamom!!chyba to forum pomału sie zmieni z kobieta na kobiety w ciązy..fkc fajnie by bylo ..nawet bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:04 jasne.... zazdroszcze z calych sil mdlosci, rzygania i innych "atrakcji" fizjologicznych... tez bym chciala jeszcze troszke sobie porzygac bo 3 mieiace mi nie wystaczylo. zaloze chyba nawet watek na ten temat bo widze ze pajonuja was wydzieliny. pimpek_sadelko napisała: > zal Ci dupe sciska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pro-internet.pl 03.02.05, 22:09 he he he ja takie mdlosci mam juz za soba:))))) duzo pij, nie objadaj sie, uwazaj na to co jesz tzn jak reaguje Twoj organizm:)))))). Ja mialam zawsze poranne wieczorne mdlosci, a gdy moj maz robil jajecznice po prostu siedzialam na balkonie i wkurzona wylam do ksiezyca - hihihihi. Zapraszam na forum ciaza i porod:) Aha koniecznie biez folik - kwas foliowy, 1 tab dziennie!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re groszek bedzie miał głupia matkę hehehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś