Dodaj do ulubionych

mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!!

03.02.05, 11:10
co mam zrobić qrcze, zaraz oszaleję! i tak jest codziennie..
Obserwuj wątek
    • six_a Re: taka cena groszka :)))) nt 03.02.05, 11:11

• pierozek_monika Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:12
      jedz mało a często
      mnie najlepiej zamulały wafle tortowe, spróbuj może i Tobie pomogą.
      • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:16
        ratunku!!! ja oszaleję!!:((((( no przeciez to okropne uczucie!! jeszcze gdybym
        rzeczywiscie wymiotowała..ale takie mędzajki.. masakra!!
        :.(mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
    • miawalles Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:20
      pij dużo wody mineralnej albo soku z czarnej porzeczki
      • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:22
        to pomoże przetrwać, czy zapobiega..?
        • Gość: `QVQ Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 03.02.05, 11:32
          BEDZIESZ MIALA DZIDZIUSIA..........
          CIESZ SIE
          • miawalles Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 14:45
            myślę, że pomoże przetrwać:)
    • Gość: anis Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:33
      Spróbuj przegryzać często małe ilości najlepiej owoców, mi pomagały jablka.

nie przejmuj sie minie
    • Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:34
      nie obżeraj się tak;-))))))))))))))))
      • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:36
        nosz qrcze, to sie zaczyna jeszcze przed śniadaniem.. ała.. kocham groszka,
        dlaczego jest dla mnie niedobry..?:(
        • Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:38
          juz nic nie kumam,ty naprawde zajszłaś czy co???
          • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:41
            hehe:) przegapiłaś ememku:) jestem w 6tygodniu ciaży:))) cieszę sie jak
            wariatka, ale okruszek mnie wykańcza dosłownie!:)) masakra co sie ze mna
            dzieje.. ciągle jestem śpiąca, ciagle mi zimno. no i te medzajki, chyba są
            najgorsze..:(
            • Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:45
              a skąd ten groszek,czyżby latino się tak spisał,ja myślałm ze go masz od
              niedawna,znaczy tego latino,upsss:-)
              no to ja Ci gartuluję:-),mdłości powinny przejść w 4 mieś.:PP
              • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:49
                :)) a dziękuję, dziekuję!:) oboje jesteśmy baaaaaarrrrrrrrdzo szczęśliwi!:)
                przyszły tatuś oszalał! hehe:) najchetniej nosiłby nas na rekach!:) musiałam
                sie do niego przeprowadzic, bo bezapelacyjnie chciał nas mieć przy sobie:)

hmm.. no ale mędzajki do 4miesiąca, to przegięcie..ja prostestuję!;)
                • Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:52
                  no to szuper:-))
                  • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:54
                    :)) dzięki, dzieki!:) teraz tylko będziemy trzymac kciukersy, składać rączki w
                    modlitwie, palić świece, stawiać ołtarze, składać ofiary, zeby groszek był
                    zdrowy!:) możesz sie przyłaczyć;)
                    • Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:56
                      okej,trzymam kciukersy;-))
                      • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:58
                        :) nie dziękuję i nie zapeszam!;)
                        buziulek!;)
            • severina Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:49
              Z checia bym Ci cos poradzila ale ja rzygalam za przeproszeniem jak mloda kotka na dzien dobry :) I nic nie pomagalo .. dziewczyny radzily mi jesc krakersy na mdlosci no ale ja straszecznie wymiotowalam ... moze sprobuj tych krakersow ?

Pozdr.
              • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 11:49
                ..dzięki bardzo.:)
                • truskawka75 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 12:34
                  Grubaska, a ile wy z tym latino jesteście, bo ja myślałam, że to ja jestem
                  niedoinformowany pracuś, ale tu mm-ek pisze, że też myśli, że krótko. Kurka
                  blaszka, ekspresowo wam poszło.
                  • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 12:37
                    hehe:) no jakieś pół roczku:P ale świetnie sie dogadujemy, to nasza przemyślana
                    decyzja, dojrzelismy do tego, bardzo chcemy tego dziecka:) nasze życie to
                    będzie bajka!:)) bedziemy cudowną i prześmieszną rodziną:)
                    • Gość: mm Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:43
                      amen;-)))
                      • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 12:46
                        hehe:) "amen"?:)
                        notabene jem włąsnieuszka z mięskiem.. ciekawe kiedy będzie mi po nich
                        niedobrze..
    • niedzwiedzica_sousie Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 12:52
      mi było bardzo mdło na początku, teraz jest już lepiej. pomaga mi po prostu
      zjedzenie czegoś, przy czym odrzuca mnie od słodkiego. kończy się to na
      przykład tym, że włażę na ulicy do sklepu, kupuję parówkę i jem ją na ulicy he
      he
      • grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 12:59
        hehe:) paróweczki wiedeńskie rules!hehe;)
        • Gość: Ewa Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.02.05, 13:09
          Jestem na początku 4 mca, mdłości rzeczywiście dopiero teraz przechodzą.
          Pomagała mi cytrynka. Dwa plasterki do possania i już lepiej.
          • truskawka75 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 13:22
            E, to ja myślałam, że krócej. Fajnie, że ci się tak ładnie ułożyło. A w temacie
            mdłości to też słyszałam o tej cytrynie. Ale ze mnie to tylko marna
            teoretyczka. :-(.
            • Gość: grubaska20 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 03.02.05, 13:54
              hmm.. cytrynka pewnie byłaby ok, tyle ze w spadku po cioci anoreksji mam jakieś
              śmieszne wrzody i generalnie cytrusy tylko rozjuszają mój brzuszek..:(
              a cóż to za smutek u truskaweczki..? moja droga, dzidzia to jest dar od boga
              hehe:) to nie czekaj ylko bierz sie do rzeczy;)
    • rachela180 Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 15:10
      Ja groszka nie mam, ale z doświadczeń 2 kumpel z groszkami pomaga b. ciepła
      woda z miodem i sokiem ze świeżej cytryny. Ja to piję na bóle miesiączkowe i
      tyż pomaaaaga :))))
    • pimpek_sadelko Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 15:31
      hehehe moze masz to co ja? za okolo 200 dni bede miala w domu bobasa:D
      teraz mdlosci juz sa mniejsze, ale na poczatku byla niezla jazda!:-) teraz
      tylko sobie chudne bo nic mi nie smakuje i leze bo mi slabo. na mdlosci dobry
      jest imbir:)
    • pimpek_sadelko ps 03.02.05, 15:32
      na poczatku jak nie mialam wstretu do picia to coca cola mi pomagala. serio.
    • Gość: funia Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:20
      jak dostaniesz rozwolnienia lub kataru rowniez nas o tym fakcie poinformuj..
      koniecznie!
      • pimpek_sadelko Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 17:22
        Gość portalu: funia napisał(a):

> jak dostaniesz rozwolnienia lub kataru rowniez nas o tym fakcie poinformuj..
        > koniecznie!
        zal Ci dupe sciska?
        • severina Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 18:03
          Gdzies tam wyzej pisalam o krakersach :) Okazuje sie , ze niebawem bede musiala wszystkich sposobow powyzej wyprobowac...Droga zalozycielko watku ,Twoj watek zmotywowal mnie do tego , ze postanowilam kupienia dzis testu ciazowego a opoznienie mam tylko 3 dniowe...i coz... sa dwie kreski :)))

Pozdr.
          • pimpek_sadelko Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 18:26
            gratuluje severino!:)
            bedzie skorpionek?:)
            • midorii Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! 03.02.05, 18:35
              nie znam sposobu na mdłosci- wpadłam jedynie pogratulowac przyszłym szczesliwym
              Mamom!!chyba to forum pomału sie zmieni z kobieta na kobiety w ciązy..fkc
              fajnie by bylo ..nawet bardzo
        • Gość: lola Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:04
          jasne.... zazdroszcze z calych sil mdlosci, rzygania i innych "atrakcji"
          fizjologicznych... tez bym chciala jeszcze troszke sobie porzygac bo 3 mieiace
          mi nie wystaczylo. zaloze chyba nawet watek na ten temat bo widze ze pajonuja
          was wydzieliny.

pimpek_sadelko napisała:
          > zal Ci dupe sciska?
    • Gość: gizmo Re: mam mdłości!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pro-internet.pl 03.02.05, 22:09
      he he he
      ja takie mdlosci mam juz za soba:)))))
      duzo pij, nie objadaj sie, uwazaj na to co jesz tzn jak reaguje Twoj
      organizm:)))))). Ja mialam zawsze poranne wieczorne mdlosci, a gdy moj maz
      robil jajecznice po prostu siedzialam na balkonie i wkurzona wylam do ksiezyca -
      hihihihi.
      Zapraszam na forum ciaza i porod:)
      Aha koniecznie biez folik - kwas foliowy, 1 tab dziennie!!!
      Pozdrawiam
      • Gość: hehehe Re groszek bedzie miał głupia matkę hehehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka