30.05.02, 00:56
Drogie dziewczyny :-}
Czy zdecydowałybyście się na kolczyk w intymnej części ciała, a jeśli tak to
dlaczego (estetyka, bodźce lub inne)
Obserwuj wątek
    • Gość: J Re: kolczyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 09:42
      Ja się już zdecydowałam - bodżce :)
    • Gość: toriana Re: kolczyk IP: *.speed.planet.nl 30.05.02, 10:24
      ja chyba nie,za bradzo bym sie bala,ja i tam mam fobie na punkcie igiel i tym
      podobnych rzeczy,a pozatym nie bardzo by mi sie podobala mysl,ze jakas obca
      osoba patrzy i dotyka mojej prywatnej czesci ciala,ale osobiscie jednak nie
      widze nic w tym zlego,czemu nie,to tak samo jak ucho czy nos,itp,jedynie,moze
      sprawiac wiecej przyjemnosci niz w uchu albo w nosie...:)
      • mimo1 Re: kolczyk 30.05.02, 16:02
        ja chyba nie,za bradzo bym sie bala,ja i tam mam fobie na punkcie igiel i tym
        podobnych rzeczy,a pozatym nie bardzo by mi sie podobala mysl,ze jakas obca
        osoba patrzy i dotyka mojej prywatnej czesci ciala,ale osobiscie jednak nie
        widze nic w tym zlego,czemu nie,to tak samo jak ucho czy nos,itp,jedynie,moze
        sprawiac wiecej przyjemnosci niz w uchu albo w nosie...:)

Odwiedź stronę www.free.polbox.pl/k/kolczyki/index1.htm
        Jeśli chciałabyś pogadać - napisz do mnie
        pozdrawiam:}
        P.S. To nie jest moja strona i nie mam z nią nic wspólnego - jest tam tylko
        kilka ciekawych rzeczy

• Gość: Monika Re: kolczyk IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 30.05.02, 12:50
      mimo1 napisał(a):

> Drogie dziewczyny :-}
      > Czy zdecydowałybyście się na kolczyk w intymnej części ciała, a jeśli tak to
      > dlaczego (estetyka, bodźce lub inne)

Ja absolutnie nie.Jest to dla mnie odrazajace,mimo tego ze lubie kolczyki ale w
      tym miejscu bym sobie nie zrobila.ble.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka