listek_a 07.02.05, 10:06 26 lat! Ani dobrej pracy, ani pewności co do zwiazku...Kiepsko, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: za tydzień skończę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:18 wodniczku nie poddawaj się:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: za tydzień skończę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:22 jak bym Ci napisała ile ja koncze 12go to wlaneła być w płacz;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: za tydzień skończę IP: *.ecofis.de 07.02.05, 10:24 Ja skonczylam 26 ostatnio i co? Chlop sie ze mna zareczyl. Glowa do gory. Moze 26 to brama to polepszenia zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: za tydzień skończę 07.02.05, 10:24 12? to tez Wodnik:))Ja 13-go! Pech od poczatku:)Jakies uroczystosci planujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: za tydzień skończę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:32 12go mój brat robi imprezkę,bo 4go on i jego uroczy 3 latek mieli urodziny,wiec ja pewnie w pózniejszym terminie zrobię jakis obiadek,a ze swoim Mysiem to pewnie jakas mała knajpka,obiadek ,wieczorkiem szampanik i przytulanki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: za tydzień skończę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:40 no no:-))) a Ty jak świętujesz,???jak ja bym chciała konczyć 26 lat bubububu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: za tydzień skończę 07.02.05, 10:46 ja bede miala zakrapiana imprezke ze znajomymi (upije sie z zalu)dzien przed urodzinami, a nastepny dzien bedzie juz taki bardziej dla mnie i dla M, bo w poniedzialek przypada nasza 1 rocznica pozycia:)Jakies kino moze albo wieczrek w winkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: za tydzień skończę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:50 no tak to kac murowany,polecam Bezdroża...suuuuper film,naprawdę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: za tydzień skończę 07.02.05, 10:54 12-go, jak moja muter :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: za tydzień skończę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:56 to Twoja muter jesr suuper,bo mojej córki muter jest tez super;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: za tydzień skończę 07.02.05, 10:57 no tak, jest w tym logika nie do podważenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re:listek, ty to stara dupa jesteś 07.02.05, 10:55 a przecież szczęśliwa w związku byłaś, a teraz nie jesteś? :( ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re:listek, ty to stara dupa jesteś 07.02.05, 11:09 Z tum moim szczesciem w zwiazku to ciezka sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re:listek, ty to stara dupa jesteś 07.02.05, 11:20 nie mów mi, że wierzysz w idealne związki i szukasz księcia z bajki?W związkach dwojga ludzi tak jest i tyle.Raz gorzej, raz lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re:listek, ty to stara dupa jesteś 07.02.05, 11:31 masz racje, ale to o cos innego chodzi, moze sie ulozy moze nie, zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re:listek, ty to stara dupa jesteś 07.02.05, 11:34 listek_a napisała: > masz racje, ale to o cos innego chodzi, moze sie ulozy moze nie, zobaczymy! życzę ci powodzenia z całego serducha. ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: za tydzień skończę 07.02.05, 10:55 zycie jest tak absurdalne że zawsze jest jakieś "ale" i to mi się właśnie podoba w człowieku że jest taki dramatyczny że każdy z nas nosi w sobie jakieś tragedie i tragedyjki, że jesteśmy tacy naładowani, "łatwopalni", moja metoda na Twoje smutki jest taka: wyobrażam sobie że jestem dzieckiem takim który ogląda bajeczki w TV i w nie wierzy że np misiu dobrze się uczył i był dobry więc mu się musi w życiu powodzić a ludzie są wobec niego dobrzy- bo takie reguły bajki przedkładają, taka bezczelna naiwność pozwala osiągnąć wspaniały dystans wobec wszelkich spraw :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: za tydzień skończę 07.02.05, 10:57 co u ciebie, blanchet? kiedy ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: za tydzień skończę 07.02.05, 11:01 już po ale że żyjemy jak małżeństwo od paru ładnych lat więc dla mnie to żadna odmiana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: za tydzień skończę 07.02.05, 11:20 no wiesz, blanchet! i nic nie gadasz?? obraziłam się!! :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: za tydzień skończę 07.02.05, 11:28 blanchet napisała: > nie tylko Ty ;))) cużeście, cichaczem wzięli? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: za tydzień skończę 07.02.05, 11:32 rodzice rodzeństwo przyjaciele 2 babcie ale bardzo bardzo okrojony skład a reszta nie dostała zawiadomień :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: za tydzień skończę 07.02.05, 11:33 no opowiedz coś, nie bądź taka! gdzie, jak, w co ubrana, jak się czujesz, co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: za tydzień skończę 07.02.05, 12:15 jakoś mi sie to jeszcze w głowie nie uleżało ale czuję się super Nad dzieckiem jeszcze nie pracujemy bo jestem chora i nie wiemy czy w ogóle się odważyć, w sumie to mam ochotę krzyczeć "ja pierd... qrwa" bo dziewczyna brata jest w ciązy i jej zazdroszczę chodzę ze spiętą twarzą a w myślach przeklinmam...słowem bosko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: za tydzień skończę 07.02.05, 13:12 coś poważnego? ja też jestem dość poważnie chora ale lekarz zalecił mi jak najszybciej być w ciąży, bo potem to już może się nie udać, więc lepiej się upewnij. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Z grubej rury... 07.02.05, 10:55 widziałam wczoraj film "Monster" - bardzo dobry, ale bardzo ciężki. Ta laska to miała przerąbane w życiu. Czasami warto coś takiego obejrzeć, żeby spojrzeć na własne życie z bardziej obiektywnej perspektywy. Naprawdę nie mamy na co narzekać! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: za tydzień skończę 07.02.05, 10:56 Nic chrzań. W twoim wieku zaczynałam dopiero pracę zawodową.... A za maz wyszłam ZA wczesnie. Wiec nie przeginaj, bo młodaś dziecino :PP Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: za tydzień skończę 07.02.05, 11:04 Ja też mam dziś doła. Mniej więcej w tym samym temacie co Listek. Z mężem się pokłóciłam ostatnio i się teraz burmuszymy,a ja nie mogę sobie do cholery przypomnieć o co poszło. Strasznie mnie dołuje moja sytuacja pracowo-finansowo- ogólnożyciowa i się wyżywam, mam wrażenie. Tylko że ja jestem starsza od Listka, a życie dalej w proszku... Buuuuuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: za tydzień skończę 07.02.05, 11:11 Alw tez duzo starsza jestes! A meza masz! znaczy ze kochasz i jestes kochana, a kłocic sie kazde porzadne malzenstwo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: za tydzień skończę 07.02.05, 11:03 no faktycznie listek, kiepsko, popraw się! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: za tydzień skończę 07.02.05, 11:11 Alpepe! Wiedzialam ze mam poparcie z Twojej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: za tydzień skończę 07.02.05, 11:34 Wszystko zmieni się. A, trzeba umieć cieszyć się z drobnych rzeczy. To one dają nam największą radość życia. Optymiście zawsze są górą, a i przyjemniej życie im płynie. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: za tydzień skończę 07.02.05, 12:06 Z tym syndromem polyanny to też nie należy przesadzać... Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: za tydzień skończę 07.02.05, 12:14 Takie pozytywne myślenie nie jest od razu tym syndromem. Wszystko w normie:-) Ja zawsze staram się zachować równowagę. Wielu osobom przydałoby się takie pozytywne myślenie. Dobrze mi to robi i wciąż nie poddaję się przyciwnościom, a zawsze znajdę jakieś rozwiązanie. Nie tylko ja dziwię się, ile we mnie jest siły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna ale za to urodzilas sie w Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:38 i chociaz niech to bedzie powodem do radosci. najwazniejsze, aby w tej szarzyznie i beznadziei znalezc jakis promyczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: ale za to urodzilas sie w Walentynki 07.02.05, 12:00 Gość portalu: obierzyna napisał(a): > i chociaz niech to bedzie powodem do radosci. najwazniejsze, aby w tej > szarzyznie i beznadziei znalezc jakis promyczek:) --------- To jest też moja mądrość życiowa:-)We wszystkim są jakieś plusy. Trzeba je zauważać. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: za tydzień skończę 07.02.05, 12:00 wcale nie. ja w wieku 26 lat poznalam mojego meza, praca byla fajna, super znajomi a trzeba to bylo pizdnac i wyjechac do olsztyna:) ale i tak jestem megaszczesliwa;) nie wiadomo kiedy los sie odmienia listku, zobaczysz pewnego dnia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: za tydzień skończę 07.02.05, 13:46 e tam!!! jak miałam 26 lat byłam po rozwodzie i ponownym ślubie. nigdy nie wiesz, co się zdarzy:)) także uszy do góry:))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: za tydzień skończę 07.02.05, 13:56 Nie wiem czy za maila Ci dziekowałam. Dzieki dzieki:))jak z ta rozmowa o prace? jakis odzew? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: za tydzień skończę 07.02.05, 13:57 dostałam pracę u nas w firmie, w innym dziale:)))) w handlu:) teraz czekam na decyzję szefa - brrr!!! już się boję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: za tydzień skończę 07.02.05, 14:00 jak najszybciej. chcą mnie tam od 1 marca:) ps. mam lekkiego cykora;( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: za tydzień skończę 07.02.05, 14:02 a to dlaczego?? ja ci gratuluje!!!!!!!!! wreszcie sekretarszczyzna Ci sie skonczy!! Nie przejmuj sie!oby do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: za tydzień skończę 07.02.05, 14:03 bo wiesz, tu-luzik, muzyczka, czytanie gazet, FK;) a tam? do roboty mnie zagnają i się skończy;)) a poważnie, to jestem baaardzo szczęśliwa:) może wreszcie zacznie mi się układać, bo przez ten sekretariat juz prawie trace poczucie własnej wartości. i frustracja mi narasta:( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: za tydzień skończę 07.02.05, 14:04 wiem co czujesz!bedziesz czuła, ze cos robisz! super super super!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: za tydzień skończę 07.02.05, 14:05 ale beznadziejnie to napisałam blee Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: za tydzień skończę 07.02.05, 14:07 no właśnie!!! to jest najbardziej super!!!!!!!! i zacznę wierzyć w siebie:))))))))))) i skończą się moje doły:))) huuuuuuuuuuura!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: za tydzień skończę 07.02.05, 14:08 niech nam zyje i sie rozwija nasza miawallascina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: za tydzień skończę 07.02.05, 14:13 Listek, ale Ci humor dopisuje:)))))) fiu, fiu:) najpierw to niech mnie tam przeniosą:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: za tydzień skończę 07.02.05, 14:17 a tam, humor mam sredni, ale ciesze sie ze ci sie udaje:)chlop jakos smutny chodzi i nie wiem co moj jest, moze za bardzo dałam mu w kosc :(( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: za tydzień skończę 07.02.05, 14:39 eee, bo z tymi chłopami tak jest. nie pogadają, nie wyżalą się. i domyśl się mądra kobieto, o co im chodzi??? zapytaj go po prostu:) a czasem musza dostać w kość, aby nie mysleli, że to tak łatwo jest na świecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re IP: *.ecofis.de 07.02.05, 14:42 otoz to, jak chlop zauwazy, ze mu sie odgaduje zyczenia z twarzy (zaczelo mi sie rymowac), to mu sie jeszcze oczekiwania zwieksza a to niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Re 07.02.05, 14:55 masz rację. niech lepiej sobie nie myśli, że zycie z kobietami jest takie lekie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: do miawalles IP: *.ecofis.de 07.02.05, 14:08 Ja tobie tez gratuluje i bardzo w pozytywnym sensiezazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: do miawalles 07.02.05, 14:23 jeszcze mi nie zazdrość. walczę już prawie dwa lata o przeniesienie, a teraz jeszcze czeka mnie konfrontacja z szefem:( a też jesteś niezadowolona z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: do miawalles IP: *.ecofis.de 07.02.05, 14:33 Tak. Na razie nie mam stalej pracy, przenosze sie z miejsca na miejsce - pieniedzy z tego tez nie ma. Moja pozycja w firmie to, cytuje: I am Whale's poo (to cytat z tego filmu animowanego o rekinach - nie wiem jaki jest polski tytul, orginalny jest Shark's tale, jak film ogladalas, to wiesz o co chodzie, jak nie to i tak mozna sie domyslec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: do miawalles IP: *.ecofis.de 07.02.05, 14:59 no wiec tam byl przedstawiony lancuch pokarmowy w morzu, na ktorego podstawie Rybka will smith okreslila swoja pozycje w morzu: na poczytku byly rekiny, potem duze ryby, potem srednie, potem male, potem b. male, potem plankton, potem kupa wieloryba, a na koncu on... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: do miawalles IP: *.ecofis.de 07.02.05, 15:57 no, na razie na to wyglada. Ale, postanowilam polepszyc swoj los i od przyszlego miesiaca rzucam tym miastem i wyprowadzam sie do narzeczonego i tam bede sobie powolutku czegos nowego szukac i dorabiac w mi8edzyczasie. jak cos znajde to juz musi byc z jakims stanowiskiem, zebym chociaz miala jedna osobe, ktorej moge kazac cos zrobic. Jedna mala praktykantke chociaz, albo jednego praktykanta (moze byc przystojny, to doda sprawie blasku) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: do miawalles 07.02.05, 16:09 to powodzenia:)) uda się napewno. trzeba tylko uparcie i konsekwentnie do tego dążyć:) a co Ty właściwie robisz? ps. hehehe, praktykanta sie zachciewa?;) uważaj, aby Cię o molestowanie nie oskarżył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: do miawalles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 07:38 Ja tą kupę też czuję Kasico:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: do miawalles IP: *.ecofis.de 08.02.05, 08:52 Jak ja sie ciesze, ze was mam. Zaraz qrwa (przepraszam) ide do szefa na dywanik. I za co? Za to ze chcialam zmodernizowac cos i poprawic, tak jak to robia wszyscy inni. Ale tutejsza zasciankowosc nie pozwala na takie rzeczy. Ja siedze w Niemczech w izbie handlowej. Zajmuje sie min. wspolpraca z Holandia Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski to ty stara d.u.p.a jesteś. 07.02.05, 13:51 już nie jesteś dziewczyną tylko kobietą :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: to ty stara d.u.p.a jesteś. 07.02.05, 13:55 tego sie nie spodziewałam hahhahahha! poprawiles mi humor znacznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: to ty stara d.u.p.a jesteś. 07.02.05, 15:51 to nie było moim zamiarem. Samo tak jakoś wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia a ja za 13 dni 27 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:14 wlaśnie i kilka zmarszczek pod oczyma ;O(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: a ja za 13 dni 27 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 07:36 Nie załamuj mnie, ze za rok bede miala zmarszczki!! Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: to ty stara d.u.p.a jesteś. chyba ty 08.02.05, 08:13 oczywiscie powyzszy post jest do jakiegos stworzenia z Tasmanii. forum dla pedofilow to nie jest-pomyliles sie.jak cie rajcuja 10latki to gratuluje. btw ile masz lat?15? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek_a Re: to ty stara d.u.p.a jesteś. chyba ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:30 ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś