Gość: Lucy IP: *.proxy.aol.com 31.05.02, 17:05 Czy zdarzylo Wam sie pojsc do lozka juz na pierwszej randce? Co o tym sadzicie? Czy zwykle na tym sie konczy, czy taka znajomosc ma szanse przetrwac i przerodzic sie w dluzszy czy nawet staly zwiazek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbbbbb Re: Seks na pierwszej randce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 17:19 na ktorej to zalezy tylko od nas... to zasady ustalone sa przez nas samych.. Odpowiedz Link Zgłoś
8_obcy_pasazer_nostromo Re: Seks na pierwszej randce 31.05.02, 17:33 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Czy zdarzylo Wam sie pojsc do lozka juz na pierwszej randce? zdarzylo > Co o tym sadzicie? podobalo mi sie Czy zwykle na tym sie konczy, czy taka znajomosc ma szanse > przetrwac i przerodzic sie w dluzszy czy nawet staly zwiazek? w malzenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Seks na pierwszej randce 31.05.02, 17:44 chyba jestem trochę za bardzo staromodna Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Seks na pierwszej randce 31.05.02, 17:54 tu nie chodzi o starą modę. koleś, który gania za kobietą jak pies stwierdza coraz bardziej, że tego chce, potem stwierdza, że umiera z pragnienia, a potem się zakochuje i jest wierny znowu jak pies. jeżeli na pierwszej randce zalicza paniene, to stwierdza, że jest niezłym maczo albo jebaką i rodzi się w jego głowie myśl, że skoro tak fajnie mu poszło to czemu nie spróbować z innymi kobietami. ale jest wysoce prawdopodobne, że gadam bzdury, bo życie jest dziwne i nieobliczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Seks na pierwszej randce 31.05.02, 17:57 to teraz tym bardziej się cieszę, że jestem staromodna :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Seks na pierwszej randce 31.05.02, 18:04 ja też jestem taki w sumie... no... trochę staromodny...eee...czy...no tego...czy mogę panienkę zaprosić na wieczorek zapoznawczy w naszym sanatorium? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Seks na pierwszej randce 31.05.02, 18:06 jak w sanatorium to nie panienkę a panią. :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Seks na pierwszej randce 31.05.02, 18:12 przepraszam pannien...PANIĄ. ależ gafę popełniłem. majmocniej przepraszam.<po twarzy zrobił się czerwony, kropelki potu zaiskrzyły na jego czole, minę miał teraz wyjątkowo głupią>. bo ja pomyślałem ...pani tak młodo wygląda <pomyślał, że ten komplement nie był najlepszy, czuł się jeszcze bardziej głupio, zwiać stąd, zwiać jak najprędzej>. jeżeli oczywiście nie ma pani nic przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Muszek! IP: 139.57.24.* 31.05.02, 18:08 Fajny facet jestes, lubie Cie niezmiernie ale, wybacz, bredzisz. Niemniej jednak - pozdrawiam wspolbredzacego, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Muszek! 31.05.02, 18:13 czasami może bredzę, a czasami nie. nie ma to większego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: Seks na pierwszej randce 31.05.02, 17:48 Zdarzylo sie, bylo fajnie i moze sie przerodzic. Czy masz jeszcze jakies pytania? mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: Seks na pierwszej randce IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 31.05.02, 19:42 Gość portalu: Lucy napisał(a): > Czy zdarzylo Wam sie pojsc do lozka juz na pierwszej randce? nie > Co o tym sadzicie? moja jedyna obowa to to ze odrazu mysle ze ten ktos moze byc na cos chory:aids albo weneryczna.To mnie odrazu odrzuca.Ale gdyby nie to to pewnie mialabym za soba kilka randek zakonczonych seksem. Czy zwykle na tym sie konczy, czy taka znajomosc ma szanse > przetrwac i przerodzic sie w dluzszy czy nawet staly zwiazek? nie mam pojęcia ,ale chetnie bym sie przekonala;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Seks na pierwszej randce IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 20:13 Mnie się zdarzyło . Dużo alkoholu itd. Rozumiecie ? Związek przetrwał 5 miesięcy . Odpowiedz Link Zgłoś
piega97 Re: Seks na pierwszej randce 31.05.02, 21:55 Nie zdarzyło się.A gdzie narastająca ciekawość?(Jakim jest kochankiem,jakie ma pośladki,jak smakują jego uda,jądra....?):-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Seks na pierwszej randce IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:29 piega97 napisał(a): > Nie zdarzyło się.A gdzie narastająca ciekawość?(Jakim jest kochankiem,jakie ma > pośladki,jak smakują jego uda,jądra....?):-))))))))))) Zastanawia mnie , jak można zobaczyć pośladki bez zdejmowania spodenek ? Odpowiedz Link Zgłoś
piega97 Do V.C. 31.05.02, 22:39 Trzeba dokładnie czytać.Napisałam "narastajaca ciekawość" czyli wyobrażenia jak wygladają te pośladki? A nie napisałam WIDZIEĆ je.:-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toetoe Re: Seks na pierwszej randce 01.06.02, 12:43 Na pierwszej randce do lozka sie nie chadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Seks na pierwszej randce IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 01.06.02, 13:50 "Się" znaczy kto nie chadza? Bo że się samo nie chadza, to się rozumie... Mnie sie zdarzyło. I już mnóstwo lat jestem z tym współrandkowiczem... Odpowiedz Link Zgłoś
toetoe Re: Seks na pierwszej randce 01.06.02, 14:00 Ale to narastajace pragnienie zblizenia jest przyjemne :)) Odpowiedz Link Zgłoś