Gość: Kasica IP: *.ecofis.de 10.02.05, 14:46 ...zagadka detektywistyczna, kto zezarl watek xy2. ps do swintuchow: o wy swintuchy - mysleliscie, ze bedzie o seksie, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasica cholera IP: *.ecofis.de 10.02.05, 14:55 a myslalam, ze to taki chwytny tytul. specem od reklamy nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Podnieca mnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:11 tyłeczek mojego Kotka:PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Podnieca mnie.... 10.02.05, 15:26 Gość portalu: mm napisał(a): > tyłeczek mojego Kotka:PPPPPPPP mojego kotka mnie nie podnieca, bo zatkały mu się gruczoły okołoodbytnicze i muszę z nim lecieć do weterynarzam, wali mu z tyłka, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Podnieca mnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:31 to co co mu tyłek wachasz;-))))))))))))))))))))))))))? moj Kotecek ma super tyłecek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Podnieca mnie.... 10.02.05, 15:32 nie trzeba wąchać, bo wali na kilometr :) p.s. w zasadzie to kotka, nie kotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Podnieca mnie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:36 a kupe robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Podnieca mnie.... IP: *.ecofis.de 10.02.05, 15:38 jak to mawia moj wujek weterynarz: jak zre, sra i pierdzi, to o zdrowiu twierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Podnieca mnie.... 10.02.05, 15:24 Tyłeczek mojego chłopa (duży, ale kształtny), jak mu muszę NATYCHMIAST pomóc w robocie, wspólne pichcenie, a najbardziej to jak chrupie guziki huzarów i się zachwyca :) Odpowiedz Link Zgłoś