Dodaj do ulubionych

Dzisiejsze (b)agno uważam za otwarte...

04.06.02, 09:14
... czekam tylko na kapitana Kwika z przecięciem wstęgi. Mundurowi przecinają
najlepiej ;-)))

pzdr, blondie
Obserwuj wątek
    • kwik Re: Dzisiejsze (b)agno uważam za otwarte... 04.06.02, 09:17
      uuaaaah. cięcie wstęg to moje ulubione zajęcie we wtorkowe poranki:)
      ps. a może zrobię sobie urlop na mundial? :))))))))))))
      • wasia Całe bagno kibicuje biało-czerwonym ;-)) (n/t) 04.06.02, 09:18
        • kwik mój wrodzony optymizm 04.06.02, 09:19
          podpowiada, że chyba dziś dostaniemy baty:)
          • wasia może i jestem Ukrainką, ale... 04.06.02, 09:20
            ... wierzę, że wygramy ;-)))

pzdr, wasia
            • kwik może zrobimy bagienne 04.06.02, 09:21
              zakłady. do puli fantów wrzucam skarpetki lubańskiego z 1974r. :)

• suzume Re: może zrobimy bagienne 04.06.02, 09:23
                nie rzucaj tak nimi, bo się połamią

dzień doberek
                • kwik Re: może zrobimy bagienne 04.06.02, 09:26
                  konserwowane w formalinie. tyle lat czekały na tę okazję.

witam su

• wasia Stawiam na 2-2 i dorzucam getry Bońka z 82 ;)) n/t 04.06.02, 09:25
                • kwik Stawiam na conajmniej 2-1 dla skośnych:)) n/t 04.06.02, 09:27
                  • wasia Skośnoocy to my czy oni, pani kapitan?? ;)) (n/t) 04.06.02, 09:28
                    kwik napisał(a):

• kwik dost. komandorsk. pomieszania zmysłów?;)) (n/t) 04.06.02, 09:30
                      • wasia napewno ;))))) to z tęsknoty ;))) (n/txt) 04.06.02, 09:31
                        • kwik cierpienie wzbogaca ;))) (n/txt) 04.06.02, 09:52
                          wasia napisał(a):

• wasia wzbogaca?? wolę już grać na giełdzie ;))) (n/txt) 04.06.02, 10:07
                            • kwik wiem, widziałam cię w Słomczynie, ;))) (n/txt) 04.06.02, 10:08
                              • wasia ładna ta beemka, nie? używana, a jak nowa ;) (n/t) 04.06.02, 10:11
                                • kwik nie 04.06.02, 10:16
                                  beemka używana i nie ze słomczyna tylko z rękawa (as, poker itp).

a w Słomczynie widziałam Cie jak próbowałaś namówić ludzi na grę w lusterka:)))

• wasia to nie ja... 04.06.02, 10:18
                                    ... a moja zła siostra bliźniaczka... ja jestem niewinna i nigdy nie byłam w
                                    Słomczynie ;-))))

pzdr, blondie
                                    • kwik Re: to nie ja... 04.06.02, 10:26
                                      wasia napisał(a):

> ... a moja zła siostra bliźniaczka... ja jestem niewinna i nigdy nie byłam w
                                      ta, bliźniaczka z tego lustereczka:)))))

nie byłaś? to najwyższy czas. kapitan zabiera cię na fantastyczne rogale w
                                      niedzielę:)))
                                      • wasia a komandora weźmiemy?? ;)))) (n/txt) 04.06.02, 10:28
                                        • kwik niejednego ;)))) (n/txt) 04.06.02, 10:31
                                          wasia napisał(a):

• wasia mam nadzieję, że twój admirał nie jedzie ;) (n/t) 04.06.02, 10:37
                                            kwik napisał(a):

> wasia napisał(a):
                                            >
                                            >

• kwik a co masz do admirała? ;) (n/t) 04.06.02, 10:40
                                              wasia napisał(a):

> kwik napisał(a):
                                              >
                                              > > wasia napisał(a):
                                              > >
                                              > >
                                              >

• wasia nic, to ty masz :P (n/txt) 04.06.02, 10:43
                                                kwik napisał(a):

> wasia napisał(a):
                                                >
                                                > > kwik napisał(a):
                                                > >
                                                > > > wasia napisał(a):
                                                > > >
                                                > > >
                                                > >
                                                >

• kwik i tu się mylisz, waśku mój drogi (n/txt) 04.06.02, 11:02
                                                  wasia napisał(a):

> kwik napisał(a):
                                                  >
                                                  > > wasia napisał(a):
                                                  > >
                                                  > > > kwik napisał(a):
                                                  > > >
                                                  > > > > wasia napisał(a):
                                                  > > > >
                                                  > > > >
                                                  > > >
                                                  > >
                                                  >

• matrek Czy jakiś majtek może sie tu zamustrować ? 04.06.02, 09:30
      • kwik Re: Czy jakiś majtek może sie tu zamustrować ? 04.06.02, 09:35
        materk, fru na bocianie gniazdo. co widzisz?

witaj!:))))

• matrek Re: Czy jakiś majtek może sie tu zamustrować ? 04.06.02, 12:04
          kwik napisał(a):

> materk, fru na bocianie gniazdo. co widzisz?
          >

Bagno, kwiczku, bagnooo ! Jak okiem sięgnąć, same bagno - aż po horyznot !

> witaj!:))))
          >
          >

• bukowski27 lalalallalalalala.... 04.06.02, 09:59
      czy ktos wie jak sie wylewa wode z ucha??? polska pany!!!!!! uuUUUUUuuuUUUU...
      polska pany!!!!!!!
      • kwik Re: lalalallalalalala.... 04.06.02, 10:02
        nie wylewaj! to grozi poważnymi konsekwencjami! urazami! itp itd

przygotowany widzę, szalik i gwizdek są?

• ydorius Re: Dzisiejsze (b)agno uważam za otwarte... 04.06.02, 10:28

To może ja przetnę. Ała! Zarżnąłem się w palucha.... Czy jest tu jakiś
      sanitariusz? Pomocy... umieram... (jak my wszyscy, w każdej minucie swego
      życia - odrzekł gos)...

Jako nonkomformista i ten, no, avante-garde'oviec nie interesuję się meczem.
      Zakładam kóło "Niewrażliwych na mundialowe szaleństwo". Jakieś osoby chętne?

.y.

P.S. Waś, dziś o 15.30 możemy zacząć synchroniczne oglądanie tego, co ty wisz,
      a ja rozumię. :-))
      • wasia Pierwsza pomoc (Waśka na sygnale) 04.06.02, 10:36
        Nie umieraj, z kim będę pisać o bólu nieistnienia, jak zejdziesz z tego świata??
        Kurde, kurde, co robić?? Sztyczne oddychanie? Może amputować?

P.S. Y., tylko musimy tylko ustalić adres strony www, co to ją synchronicznie
        nawiedzimy dla poprawienia nastroju ;-)))) w.
    • suzume ja chcę do klubu niewrażliwych 04.06.02, 10:44
      chociaż z drugiej strony, wszystkie mundki to fajne chłopaki
      • ydorius Re: ja chcę do klubu niewrażliwych 04.06.02, 11:10

1. Su. Ale wiesz z czym to się wiąże. Klub nie jest kółkiem minimalistycznym.
        Będziesz zobowiązana do okazywania publicznej niechęci (nowicjusze mogą
        okazywać tylko obojętność) sprawm mundialowym. Nie obejrzysz żadnego meczu
        (nawet, gdybyśmy grali w finale). Na pytania, czy będziesz oglądać mecz
        będziesz wygłaszać górnolotne sentencje w stylu: "a po co? Ktoś musi wygrać. A
        kto - to mnie zupełnie nie interesuje" albo "za 90 minut i tak wszystko będzie
        jasne".

2. Waś. Pomogło, przeżyłem, choć śmierć mnie miała w swych szponach (czy coś w
        ten deseń, rozumiesz, dramatycznie żeby było). Myślę, że możemy oglądać
        jakąkolwiek, bo mi na samą myśl, że miałbym szukać (i co gorsza znaleźć, jak
        mówi Pismo) robi się nieswojo...

Ciężka praca.

.y.
        • suzume wchodzę 04.06.02, 11:15
          > 1. Su. Ale wiesz z czym to się wiąże. Klub nie jest kółkiem minimalistycznym.
          > Będziesz zobowiązana do okazywania publicznej niechęci (nowicjusze mogą
          > okazywać tylko obojętność) sprawm mundialowym. Nie obejrzysz żadnego meczu
          > (nawet, gdybyśmy grali w finale). Na pytania, czy będziesz oglądać mecz
          > będziesz wygłaszać górnolotne sentencje w stylu: "a po co? Ktoś musi wygrać. A
          > kto - to mnie zupełnie nie interesuje" albo "za 90 minut i tak wszystko będzie
          > jasne".

jestem gotowa posunąć się dalej w rafinacji i wyznać publicznie, że nie wiem, ilu
          tam facetów biega po tej łące i czy bramki są orientowane północ-południe czy
          wschód-zachód

su
    • agniecha27 Wdepnęłam tylko na chwilkę... 04.06.02, 11:00
      ... bo chcę pozdrowić zataplane towarzystwo. Duuuuuuża buźka :)))
      • suzume ...zostań dłużej :))) (n/t) 04.06.02, 11:13
        • agniecha27 ... ale ja przygotowania wojskowego nie mam n/txt 04.06.02, 11:14
          • suzume no to możesz się wylegiwać koło sabmarina 04.06.02, 11:17
            w towarzystwie 18 muskularnych galerników :))
            • agniecha27 Re: no to możesz się wylegiwać koło sabmarina 04.06.02, 11:24
              No i dochodzimy do sedna sprawy: mam lęk przed wodą, czyli o nurkowaniu nie ma
              mowy... buuuuu buuuu
              Ale może ci galernicy nadają się do galerii?... Myślisz, że tak... :-O
              • suzume Re: no to możesz się wylegiwać koło sabmarina 04.06.02, 11:44
                no toż piszę KOŁO (znaczy OBOK)

sabmarin nie nurkuje, tylko pływa powierzchniowo, bo:
                1) w bagnie nie należy nurkować ze względu na trudności z wynurzaniem
                2) galernikom by się do galeryjki nalało szłamu
                3) oblazłaby żółta farba

więc nie ma strachu.

ps: na bagnie woda??????

agniecha27 napisał(a):

> No i dochodzimy do sedna sprawy: mam lęk przed wodą, czyli o nurkowaniu nie ma
                > mowy... buuuuu buuuu
                > Ale może ci galernicy nadają się do galerii?... Myślisz, że tak... :-O

• agniecha27 Re: no to możesz się wylegiwać koło sabmarina 04.06.02, 11:49
                  Popełniłam błąd... taktyczy... Ale ja się naprawdę szybko uczę :)))
                  • suzume Re: no to możesz się wylegiwać koło sabmarina 04.06.02, 11:51
                    agniecha27 napisał(a):

> Popełniłam błąd... taktyczy... Ale ja się naprawdę szybko uczę :)))

tak trzymać

ps: bukowski chowa calvadosa pod hamakiem - ja nic nie mówiłam :)

• bukowski27 la la lalalala... polsha... phany.... yp... 04.06.02, 11:51
                    lalalalalalala... i hup f sposzyfszaku kheniu... yp... thohe... honserfy...
                    yp... lalalalala...
                    • agniecha27 Re: la la lalalala... polsha... phany.... yp... 04.06.02, 11:54
                      Ależ on już wszystko wychleptolił... :(
                      • kwik agniecha 04.06.02, 11:56
                        co ty, jeszcze tutaj mamy cały magazyn koszarowy. dla wszystkich starczy
                      • suzume Re: la la lalalala... polsha... phany.... yp... 04.06.02, 11:57
                        agniecha27 napisał(a):

> Ależ on już wszystko wychleptolił... :(

no co Ty? on i zapasy wyłącnie na bieżące potrzeby? a za tamtym krzaczkiem? a tam
                        pod kamieniem? a wedle tamtego drzewa? wystarczy się dobrze rozejrzeć.
                        i uważaj koło schodów. :)))
                        • agniecha27 No, jak tak, to ja przyniese te konserwkę n/txt 04.06.02, 11:59
                          • kwik i ogórki (n/txt) 04.06.02, 12:02
                            agniecha27 napisał(a):

• agniecha27 konserwa z mielokno turystyczno /n/txt 04.06.02, 12:05
                              • kwik byle nie przeterminowano /n/txt 04.06.02, 12:05
                                agniecha27 napisał(a):

• agniecha27 Żadno dato ni mo, a ogórki majo być kiszone n/txt 04.06.02, 12:07
                                  • kwik Re: Żadno dato ni mo, a ogórki majo być kiszone n/txt 04.06.02, 12:08
                                    w takim razie uruchamiam rezerwy koszarowe. jak to nie ma daty. przydatność do
                                    spożycia 2035 przecież jest.

• suzume eee tam 04.06.02, 12:10
                                      kwik napisał(a):

> w takim razie uruchamiam rezerwy koszarowe. jak to nie ma daty. przydatność do
                                      > spożycia 2035 przecież jest.

'2035' to numer pakowacza...
                                      a ogóreczki z octu będą? a grzybki?
                                    • ydorius nie... 04.06.02, 12:10

2035 to liczba zgonów per milion konsumentów.
                                      O data jest tu: 1993. Dobre jeszcze :-)))

.y.
                                      • kwik Re: nie... 04.06.02, 12:12
                                        > O data jest tu: 1993. Dobre jeszcze :-)))

już wiem skąd bierzesz wenę TFUrczą :)))))))))))))))))))))))
                                        okazuje się, że nie tylko wysokoprocentowa broń chemiczna sprzyja rozwojowi
                                        osobowości i podświadomości:))))))
                                    • agniecha27 Re: Żadno dato ni mo, a ogórki majo być kiszone n/txt 04.06.02, 12:11
                                      A rzeczyleżcie! Cena naklejona była i nie widziałam, bo tak zaklajstrowane...
                                      A trunek pijemy z kielicha czy z gwinta?
                                    • bukowski27 blbl... blbl... lalalalala... 04.06.02, 12:11
                                      a chsie som.... chrrrrrr... zzzzz....chrrr.... blbl... oszekhi???? horeanszysy
                                      tho horeji... polsha... lala.... chrrrr....zzzzz.....
                                      • agniecha27 Ale temu panu to chyba już nie podajemy? n/txt 04.06.02, 12:12
                                        bukowski27 napisał(a):

> a chsie som.... chrrrrrr... zzzzz....chrrr.... blbl... oszekhi???? horeanszysy
                                        >
                                        > tho horeji... polsha... lala.... chrrrr....zzzzz.....

• suzume Re: Ale temu panu to chyba już nie podajemy? 04.06.02, 12:15
                                          why?
                                          bukowski na trzeźwo się nie nadaje
                                          poza tym, nie chciałby latać w rajtuzach
                                      • kwik czarlee 04.06.02, 12:13
                                        już? tak z samego rana. przecież mecz prześpisz pod krzakiem, przy submarinie. a
                                        tak na ciebie liczylam. ten szalik, gwizdek i inne patriotyczne gadżety.
                                        zawiodłam się na tobie.
                                        • suzume szaliki na szalę 04.06.02, 12:16
                                          gwizdki na czajniki
                                        • agniecha27 Może rzeczywiście... 04.06.02, 12:17
                                          ... zbyt szybko wydałam wyrok na Bukowskiego...
                                          Trzymaj się Bukoś - damy radę lala lala lala ojoj daaaaana naaaasza daaaanaaaa
                                          • suzume Re: Może rzeczywiście... 04.06.02, 12:20
                                            agniecha27 napisał(a):

> ... zbyt szybko wydałam wyrok na Bukowskiego...
                                            > Trzymaj się Bukoś - damy radę lala lala lala ojoj daaaaana naaaasza daaaanaaaa

czarls już nie takim calvadosom dawał radę :)))

• agniecha27 Re: Może rzeczywiście... 04.06.02, 12:21
                                              Mam nadzieję, bo już tam gdzieś widziałam bąbelki na powierzchni bagienka...
                                              Może czas poszukać Bukosia?...
                                              • suzume Re: Może rzeczywiście... 04.06.02, 12:26
                                                agniecha27 napisał(a):

> Mam nadzieję, bo już tam gdzieś widziałam bąbelki na powierzchni bagienka...
                                                > Może czas poszukać Bukosia?...

eee, buki jest niezatapialny - pobąbli i wylezie

• bukowski27 wielki sen II: 04.06.02, 12:26
      narrator: podczas gdy bukowski nieswiadomie (jak zawsze) pograzyl sie w
      niebycie, a bracia zewlakowowie robili pajacyki na stadionie w punczangu
      bukowskiemu przysnil sie sen w ktorym wystepowalky liczne modelki... i znowu
      linda evangelista chciala sie z nim kochac... a joannna z mtv plakal gdzies tam
      w kacie... darth vader jak zwykle spoznial sie z drinkiem... bukowski w tym
      snie wzial i muyslal, ze chcialby sie kochac na murawie stadionu z kilkoma
      modelkami (oprocz joanny z mtv)... zaslinil sie oczywiscie... co reszta
      towarzystwa skwitowala lapidarnie: bukowski zaslinil sie oczywiscie... bracia
      zewlakowowie wycieli zrobili w midzyczasie 11 pajacyków... w formacie A-
      naturalny... bukowski jeszcze o tym nie wiedzial... ale wkroce mialo mus ie
      przsnic ze polska wygrala 3:0 a on sam odbiera z rak prezesa listkiewicza i
      wiceprezesa bonka odciski dloni...
      • suzume a sen swój widzę ogromny? 04.06.02, 12:32
        bukoś, jak to na murawie? a wióry?
        i nie boisz się, że was podepczą?
        • kwik Re: a sen swój widzę ogromny? 04.06.02, 12:53
          a ja widzę ciemność.

• wasia Za półgodziny mecz :-)))) (n/txt) 04.06.02, 12:56
          • kwik przecież nie ogladasz? (n/txt) 04.06.02, 12:57
            wasia napisał(a):

• wasia Niech żyje radio i Internet :-))) (n/txt) 04.06.02, 12:58
              kwik napisał(a):

> wasia napisał(a):
              >
              >

• kwik oraz komandor! już zapomniałaś:-))) (n/txt) 04.06.02, 13:00
                wasia napisał(a):

> kwik napisał(a):
                >
                > > wasia napisał(a):
                > >
                > >
                >

• suzume ciemność widzisz? i co? bohaterów prądem? (n/txt) 04.06.02, 13:03
                • wasia Komandor ponad wszystko :-))) (n/txt) 04.06.02, 13:03
                  kwik napisał(a):

> wasia napisał(a):
                  >
                  > > kwik napisał(a):
                  > >
                  > > > wasia napisał(a):
                  > > >
                  > > >
                  > >
                  >

• dieter.bolen Polen Polen IBERALES!!!!!!! 04.06.02, 13:14
                  jaja

warum we furum siedzą diablogęście drzymały i wozy spiżowe, gaworzą o resorakach
                  podważać probując szajse polandowo co z upadłym aniołem koreji miałoby rzekomo
                  przegrać?????

NIE MA WIARY W NARODZIE
                  jak wył majne friend thomas

polaki
                  wy nie być blue system
                  wy nie być modern talking
                  (wy nie gadać!!!!)

wy w imię wysokiej Qltury i Jędrzeja Polaka
                  nie plwajcie na naszych pałkarzy!!!

ino w plery dmuchając im wiatr zanoście!!!!!

do boju
                  gmochy wałdochy

Polen Polen uber alles
                  !!!!!

Prowadził ślepy Niemiec kulawego Polaka
                  (iś bin not ajne rasisten,
                  iś bin ajne berliner und matti kosmopolitanen)

• glen.medeiros Re: Polen Polen IBERALES!!!!!!! 04.06.02, 13:22
                    nie będę nic gadał wiecej bo mnie tu nikt nie zrozumie.
                    muchos gracias
                    guantanamera
                    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    adios
                  • bukowski27 ja ja diter... 04.06.02, 13:24
                    ale wygrac 8:0 z arabia saudyjska to nie zadna sztuka... my wygramy 3:0...
                    snilo mi sie... a potem kwiaty... autografy...
    • kwik zmiana decyzji 04.06.02, 13:43
      nie będę oglądać.
      • suzume i super 04.06.02, 13:44
        kwik napisał(a):

> nie będę oglądać.

bo ja już nie oglądam
        • kwik Re: i super 04.06.02, 13:45
          i w ogóle mam wszystko gdzieś. to znaczy nigdzie.

• suzume a konkretnie 04.06.02, 13:47
            why? perche? pacziemu?
            • kwik Re: a konkretnie 04.06.02, 13:57
              a konkretnie to chyba z powodu 4 czerwca. tak mi się przynajmniej wydaje.

• agniecha27 a ja nie oglądam, ale... 04.06.02, 13:47
            ... jestem zmuszona do słuchania z radiowęzła - nie przeszkadza mi to ;)
            • kwik Re: a ja nie oglądam, ale... 04.06.02, 13:50
              to daj znać jak ktoś komuś strzeli albo coś. bez sensu

• bukowski27 a tam bez sensu... 04.06.02, 13:52
                kwik wstepnie moze4sz mnie sponiewierac slwonie... poprawi ci humor to...
                zobaczysz... albo mozesz mnie zaprosic na kawke... raczej nie przyjade, ale tez
                ci sie humowr poprawi...

17 minuta... na razie bez bramek, ale podobno polacy radza sobie calkiem
                calkiem...
                • kwik Re: a tam bez sensu... 04.06.02, 13:59
                  dzięki. to ja chyba sobie pójdę zrobić kawę.
              • agniecha27 Strzelają... 04.06.02, 13:55
                ... same rożne...
                • suzume kwik 04.06.02, 13:58
                  bez sensu, do kitu, pic na wodę i do d?
                  • kwik Re: kwik 04.06.02, 13:59
                    i fotomontaż.

• agniecha27 Bo 1:0 dla Korei 04.06.02, 14:00
                      • kwik Re: Bo 1:0 dla Korei 04.06.02, 14:03
                        czyli jeszcze padną dwie bramki.

który dał ciała na przedpolu?

• agniecha27 Re: Bo 1:0 dla Korei 04.06.02, 14:09
                          Ja się na tej grze w ogóle nie znam, ale mówią mi, że Polacy wogóle nie
                          bronią... Czy to możliwe? Orły podeptane przez Azjatów?...
                          • kwik Re: Bo 1:0 dla Korei 04.06.02, 14:11
                            agniecha27 napisał(a):

> Ja się na tej grze w ogóle nie znam, ale mówią mi, że Polacy wogóle nie
                            > bronią... Czy to możliwe? Orły podeptane przez Azjatów?...

bo oni jeszcze się z gwiazdorskich piórek nie otrząsnęli. dostaną dziś w d.,
                            będzie mobilizacja i zaczną grać.
                            • agniecha27 Kwikuś, kochana... 04.06.02, 14:18
                              ... Twoja wiara mi się udzieliła, ale oni w grupie muszą jeszcze przejść USA i
                              Portugalię. O ile może jeszcze zdołają wygrać ze Stanami (albo się podłożą, bo
                              my kochamy USA), to dopiero mecz z Portugalią, to będzie masakra...
                              Takie jest moje zdanie - laika...
                              • kwik Re: Kwikuś, kochana... 04.06.02, 14:19
                                drugie miejsce umożliwia wyjście z grupy. zaraz za Portugalią.
                                tzn. to są moje nieskromne życzenia
                                • agniecha27 Re: Kwikuś, kochana... 04.06.02, 14:26
                                  Ale jak oni przewalą z Koreą, Portugalią i USA, to jak my dalej przejdziemy...
                                  • kwik Re: Kwikuś, kochana... 04.06.02, 14:50
                                    agniecha27 napisał(a):

> Ale jak oni przewalą z Koreą, Portugalią i USA, to jak my dalej przejdziemy...

jak to jak, przefruniemy, jak orły:)
                          • suzume precz z 1:0 dla Korei (n/t) 04.06.02, 14:14
                            • kwik ale co precz? nie rozumiem (n/t) 04.06.02, 14:16
                              suzume napisał(a):

• suzume precz z 1:0 dla Korei (n/t) 04.06.02, 14:21
                                takim wynikom mówimy stanowcze NIE
    • wasia Kapitanie zrób coś, przegrywamy :((((( (n/txt) 04.06.02, 14:17
      • kwik straciłam moc sprawczą na jakiś czas:((((( (n/txt) 04.06.02, 14:18
        • bukowski27 spalmy jakis kukielki... aboco... 04.06.02, 14:19
          zna sie ktos na tym???
          • kwik Re: spalmy jakis kukielki... aboco... 04.06.02, 14:21
            ja się nie znam, ale zgłaszam się na ochotnika. możecie mnie spalic. od razu
            • bukowski27 kwik... 04.06.02, 14:22
              powiedz... tak szcerze... jak zolnierz zolnierzowi... czy wszyscy mezczyzni to
              swinie? czy tylko sezfowie...?
              • suzume kukiełki 04.06.02, 14:24
                napchamy je koreańskim żarciem i wrzucimy do lanosa
                i łubudu!
                • agniecha27 Re: kukiełki 04.06.02, 14:37
                  suzume napisał(a):

> napchamy je koreańskim żarciem i wrzucimy do lanosa
                  > i łubudu!

albo do mikrofali daewoo
              • kasiulek Wlasnie dziurawie... 04.06.02, 14:24
                ...laleczke woskowa o skosnych oczkach...
                • suzume kasiulku 04.06.02, 14:27
                  dzień dobry

i co? pomaga?

> ...laleczke woskowa o skosnych oczkach...

• kwik Re: kwik... 04.06.02, 14:30
                bukowski27 napisał(a):

> powiedz... tak szcerze... jak zolnierz zolnierzowi... czy wszyscy mezczyzni to
                > swinie? czy tylko sezfowie...?

nie to. a po drugie nigdy tak nie mówiłam.
                • kasiulek Laleczka z wosku... 04.06.02, 14:33
                  Nie wiem, czy pomaga... Jaki wynik? Nadal 1:0 dla skosnych?
                  • suzume może oni mają skośną bramkę? 04.06.02, 14:34
                    i nasi trafić nie mogą? (jakby w prostą mogli... chłe chłe)
                    • kasiulek Re: może oni mają skośną bramkę? 04.06.02, 14:36
                      He he he!!!
                      Su, dobre:)))
                      Nasi to chyba w ogole cienko cos, nie?

PS. Niby nie sztuka wpakowac Arabii Saudyjskiej 8:0, ale naszym juz 1 skosni
                      zadali...
                      • suzume Re: może oni mają skośną bramkę? 04.06.02, 14:42
                        kasiulek napisał(a):

> Nasi to chyba w ogole cienko cos, nie?

szczerze mówiąc nie wiem, nie znam się i nie orientuję, ale nie będzie żółtek
                        pluł nam w twarz
                        tak mi się jeszcze przypomniało, że z miesiąc przed mundialem thompson miał
                        promocję na telewizory i obiecywał, że jak nasi wejdą do finału, to firma zwraca
                        100% ceny swoich telewizorów kupionych w tej promocji... wszyscy wierzymy w
                        naszych, co?
                        • kwik Re: może oni mają skośną bramkę? 04.06.02, 14:44
                          phillips też ma taką promocję. co za kretynizm.
                          • kasiulek Re: może oni mają skośną bramkę? 04.06.02, 14:47
                            HA HA HA!!!!!
                            Promocja dla naiwnych!!!!:)))))))))))))))))))
                            • suzume ale niezła, co? 04.06.02, 14:55
                              kup u nas telewizor i objrzyj w nim, jak tracisz kasę...
                              super
                              • kasiulek Super promo!:))) 04.06.02, 14:56
                                Czego to, Pani Kochana, te ludzie nie wymysla:)))
                  • dieter.bolen Hail Daewoo Grande Masone!!!!!! 04.06.02, 14:42
                    wifil można czekać na gol????????
                    stop szlafen!!!!!!!!!!!!!
                    bigin szlachten!!!!!

ales p.erdales
                    a Bogdan mówi najn
                    rajzen Polen
                    !!!!!!!

Za krew rabotników przymusowych Daewoooooooooooo!!!!!
                    Za nieskośnookie ofiary Kimirsena!!!!!!
                    Za bastiony komunizmy pleniące się w odrąbanych cywilizacjach Wschodu!!!!!!

oko za oko
                    gol za gol

szprechen zi korechen
                    jaja
                    • glen.medeiros Re: Hail Daewoo Grande Masone!!!!!! 04.06.02, 15:04
                      > wifil można czekać na gol????????

jak wifil, jak wifil
                      przecież już się doczekaliście
                      drugi poszedł

a my teraz pójdziemy szlafen

> Za krew rabotników przymusowych Daewoooooooooooo!!!!!
                      > Za nieskośnookie ofiary Kimirsena!!!!!!
                      > Za bastiony komunizmy pleniące się w odrąbanych cywilizacjach Wschodu!!!!!!

dieter czy ty przygotowujesz jakąś rewolucję
                      dieterevolution w górnej wolcie?
                      za krew naszą i wasza?
                      że pomścimy?
                      że walczymy?
                      że nie oddamy?

ps. zabrakło piwa?
                      :)
                • wasia Dupa, dupa, dupa >:( (n/txt) 04.06.02, 14:48
                  • agniecha27 Re: Dupa, dupa, dupa >:( (n/txt) 04.06.02, 14:55
                    Tak!!! Dupę to niech nasi piłkarze nastawiają, bo jak wrócą to im nakopiemy za
                    taką hańbę!!!
                    • kasiulek Nie dupa, moje Panie, nie dupa 04.06.02, 14:58
                      ino bramka vel gol...

:)))))
                      • agniecha27 Re: Nie dupa, moje Panie, nie dupa 04.06.02, 15:00
                        Jaka bramka, Kasiulku Kochany, chyba trzecia dla Korei, bo ja juz nie mam
                        nadziei... utopiła się... w Morzu Żółtym...
                        • kasiulek NO WLASNIE!!!!!!!!!!! 04.06.02, 15:03
                          JAKI WYNIK W TEJ CHWILI???
            • agniecha27 No nieeee Kwik 04.06.02, 14:36
              kwik napisał(a):

> ja się nie znam, ale zgłaszam się na ochotnika. możecie mnie spalic. od razu

Spalimy skośną laleczkę, bo Ty nam się jeszcze przydasz!!!
          • agniecha27 tak tak jakies malutkie woodoo!!! n/txt 04.06.02, 14:35
            • kasiulek A skosnooka laleczka z wosku jest GIT! 04.06.02, 14:39
              Sama ja ulepilam ze swieczek (musialam kupic nowe, bo w weekend wszystkie sie
              wypalily...)
              • suzume daewoo - voodoo - łubudubu? (n/t) 04.06.02, 14:51
    • suzume dwa do jaja podobno (n/t) 04.06.02, 15:03
      • kasiulek BUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.02, 15:06
        I jeszce raz BUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!
      • glen.medeiros Re: dwa do jaja podobno (n/t) 04.06.02, 15:08
        do jaja powiadasz...a ta gra polega na rzucaniu piłki do jaja? u nas w ameryce
        południowej to do bramki. piłka jest okrągła a bramki są dwie. albo odwrotnie.
        przepracowany jestem.

• suzume dwa 04.06.02, 15:18
          > do jaja powiadasz...a ta gra polega na rzucaniu piłki do jaja? u nas w ameryce
          > południowej to do bramki. piłka jest okrągła a bramki są dwie. albo odwrotnie.
          > przepracowany jestem.

a, bo to, panie, od kontynentu zależy - w azji grają bardziej po skosie
          • glen.medeiros Re: dwa 04.06.02, 15:20
            > a, bo to, panie, od kontynentu zależy - w azji grają bardziej po skosie

u nas po łuku (zostało nam po indianach)
            • suzume Re: dwa 04.06.02, 15:31
              glen.medeiros napisał(a):

> > a, bo to, panie, od kontynentu zależy - w azji grają bardziej po skosie
              >
              > u nas po łuku (zostało nam po indianach)

a nie tak bardziej w piramidkę?
              • glen.medeiros Re: dwa 04.06.02, 15:39
                > a nie tak bardziej w piramidkę?
                a to w drugiej połowie, to zostało nam po aztekach
                • suzume Re: dwa 04.06.02, 15:50

> > a nie tak bardziej w piramidkę?
                  > a to w drugiej połowie, to zostało nam po aztekach

i tak po schodkach pod górę?
                  czyli jednak po skosie...

• glen.medeiros Re: dwa 04.06.02, 15:53
                    schody są we władaniu kogoś zupełnie innego:) i niech tak zostanie, w końcu
                    chłopakowi też się coś od życia nalezy:)
                    • suzume Re: dwa 04.06.02, 16:08

> schody są we władaniu kogoś zupełnie innego:) i niech tak zostanie, w końcu
                      > chłopakowi też się coś od życia nalezy:)

ale jemu służą do spadania. btw - ciekawe skąd on się bierze na ich szczycie?

• glen.medeiros Re: dwa 04.06.02, 16:17
                        > ale jemu służą do spadania. btw - ciekawe skąd on się bierze na ich szczycie?

on o szczycie też ma swoją teorię, przeciez znasz? :)

• suzume chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 16:55
                          • glen.medeiros Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 16:56
                            17 minutowy orgazm ukochanej kobiety, w czasie którego on wynosi śmieci, robi
                            kawę i wczytuje się w drugi tom encyklopedii powszechnej.

• suzume Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 16:58

> 17 minutowy orgazm ukochanej kobiety, w czasie którego on wynosi śmieci, robi
                              > kawę i wczytuje się w drugi tom encyklopedii powszechnej.

a potem mówi "morze żołte - zbiornik słonej wody u wybrzeży azji..."
                              • glen.medeiros Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 16:59
                                chociaż krótko jestem w polsce to powiem i chyba będzie to z sensem: "nauka nie
                                idzie w las" :))
                                • suzume Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 17:04

> chociaż krótko jestem w polsce to powiem i chyba będzie to z sensem: "nauka nie
                                  >
                                  > idzie w las" :))

zwłaszcza, że jak bukowski... to aż wióry lecą

• glen.medeiros Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 17:06
                                    zwłaszcza, że jak bukowski... to aż wióry lecą
                                    >
                                    taaaaa. no nie dane będzie glenowi. ale i tak LATYNOSI GÓRĄ, nie amor? :)
                                    • suzume Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 17:06

> zwłaszcza, że jak bukowski... to aż wióry lecą
                                      > >
                                      > taaaaa. no nie dane będzie glenowi. ale i tak LATYNOSI GÓRĄ, nie amor? :)

latino?

• glen.medeiros Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 17:08
                                        > latino?
                                        latynoski latino, tak su. mafia latynoska czuwa

• suzume gutek!!! 04.06.02, 17:11
                                          żeż ty trutniu
                                          i kto tu ma nicka na każdy dzień tygodnia?
                                          • glen.medeiros suzume 04.06.02, 17:28
                                            su, glen i amor to dwie różne osoby. tzn. mafia latynoska

• wasia napewno 2-0 :((( <płacze> (n/txt) 04.06.02, 15:08
        suzume napisał(a):

• glen.medeiros wasiecośtam:) 04.06.02, 15:13
          nie rycz, przytul się do glena.
          • wasia glenokwik :P 04.06.02, 15:16

> nie rycz, przytul się do glena.

Mogę się przytulać, ale klata coś mi się wydaje kurza, jak u Gutka ;-)) I tylko
            komandor może mnie pocieszyć... <płacze nadal>

blondie
            • glen.medeiros wasiak 04.06.02, 15:28
              widzę, że nie wierzysz w latynoskie uroki. no coż. twoja strata.:P
        • agniecha27 Wsiątko... 04.06.02, 15:16
          Nie płacz Kochana,
          Oni napewno znajdą jakies wytłumaczenie, jakiś powód... To nie mogło się zdarzyć
          naprawdę... To jakis koszmar ;)

• agniecha27 Oczywiście, że chciałam napisać WASIĄTKO n/txt 04.06.02, 15:17
            • kasiulek Hej, dziewczyny! 04.06.02, 15:22
              To moze napilybysmy sie jakiejs kawki?
              Komu cappucinko?
              • wasia Jaka kawa?? 04.06.02, 15:28
                kasiulek napisał(a):

> To moze napilybysmy sie jakiejs kawki?
                > Komu cappucinko?

Tu tragedia narodowa, a ty kawę proponujesz? <placze>

pzdr, zaryczana wasia
              • dieter.bolen Jan Englert jest Koreańczykiem. Ales srales. 04.06.02, 15:37
                sramota
                znaczy chujnia

żeby tylko polskie kinder tego nie widziały
                i po co były te powstania
                zrywy narodowe

.....w ciągu niecałych dwóch godzin skrystalizował się schemat narodu polskiego
                którego żaden Murzyn nie przełamie....

słomiany ogień
                a potem syf i mrowisko

Polak potrafi
                sratatata

:(

ps
                Dieter Bolen w żalu pogrążony.
                • glen.medeiros dieter 04.06.02, 15:43
                  dieter, dostali, podźwigną się i zagrają. glen ci to mówi.
                  • dieter.bolen Glen aj gehen!!! 04.06.02, 15:57

> dieter, dostali, podźwigną się i zagrają. glen ci to mówi.

iś bin ajne patriot!!!!!!
                    wo ist najbliższe drzewo

majne anderstód only Kinszasa

eingehen

auf wiedersehen
                    • glen.medeiros wo gejen, wo gejen, dieter 04.06.02, 16:00
                      > iś bin ajne patriot!!!!!!
                      > wo ist najbliższe drzewo

wycięli alles
                      ??

> auf wiedersehen
                      auf wiederhoren
                      :))
                      • dieter.bolen enerde 04.06.02, 16:21
                        no to szlus

i szlauch

kres i krrach

niśt verfassen
                        a
                        u
                        f
    • kwik W OGÓLE NIE NA TEMAT 04.06.02, 15:31
      kapitan nie będzie się tu zbytnio rozczulał (w wojsku nie ma miejsca na łzy i
      wzruszenie!)ale fajnie, że tu czasem jesteście.

robię rundkę dookoła stadionu! czuwaj!
      • matrek Re: W OGÓLE NIE NA TEMAT 04.06.02, 15:39
        kwik napisał(a):

> kapitan nie będzie się tu zbytnio rozczulał (w wojsku nie ma miejsca na łzy i
        > wzruszenie!)ale fajnie, że tu czasem jesteście.
        >
        > robię rundkę dookoła stadionu! czuwaj!

Triumfalną ? Razem z piłkarzami ?
      • kasiulek Eeeeeeeeeeee, w ogole to wszystko 04.06.02, 15:39
        o kant d... potluc...
        • bukowski27 e tam. pomyslcie tak naprwde... 04.06.02, 16:03
          co jest wazne?

ale daewoo nie kupie...
          • kasiulek Re: e tam. pomyslcie tak naprwde... 04.06.02, 16:05
            Ja tez daewoo nie kupie...
          • glen.medeiros czarlee 04.06.02, 16:06
            > co jest wazne?
            zdrowie psychiczne, fizyczne i duchowe:)thx.

> ale daewoo nie kupie...

mówisz o zakładach w stlolycy czy lublinie?
            • bukowski27 ty glenn, to tak wogole uwazaj... 04.06.02, 16:08
              z portugalia dopiero gramy... dostaniecie taze hoho... a sprobujcie tylko
              wygrac... to nigdy nie kupie... yyyy... ni ekupie... yyyyyy... kurde... czego
              moge nie kupic w portugalii?
              • agniecha27 Bukoś, możesz nie wykupić wczasów w Portugalii n/t 04.06.02, 16:09
              • glen.medeiros uważam non-stop 04.06.02, 16:16
                bukowski27 napisał(a):

> z portugalia dopiero gramy... dostaniecie taze hoho... a sprobujcie tylko
                > wygrac... to nigdy nie kupie... yyyy... ni ekupie... yyyyyy... kurde... czego
                > moge nie kupic w portugalii?

mamy figo, a dla was figa czy jakoś tak...nie wiem, polskiego uczę się dopiero 2
                miesiąc.

w portugalii mamy, no nie wiem jak to się po polsku nazywa...:)

ps. buty

• bukowski27 no wlasnie. dzieki agniecha... 04.06.02, 16:35
                  na wczesy nhie pojade nie wypij etej wszyutski ej wodki i wasze polmsy
                  spaljtuja... ha!!!! ja ci moge powiedziec jak to sie nazywa po polsku ale na
                  razi eci nie powiem... bo n arazie to jestesmy wrogimi obozami... jak z wami
                  wygramy... znaczy sie... kiedy juz z wami wygramy to wtedy ci powiem.
                  łaskawie...

szukam jeszcze jakies amerykanina zeby mu powiedziec ze nie kupi ekarty
                  telefonicznej z napisem: czy modliles sie juz za swojego prezydenta?
                  • glen.medeiros czarlee 04.06.02, 16:41
                    glen ma amerykański paszport. wal śmiało, co tam ci w duszy i na wątrobie leży.
                    wszystkie ciosy zniosę dzielnie. a z wami i tak wygramy:)
              • aise_ wina czarli w portugalii nie kupisz!!!!!! (n/t) 04.06.02, 16:37
                • bukowski27 no wlasnie... wina tez nie kupie... dzieki aise... 04.06.02, 16:42
                  i jeszcze wielu rzeczy nie kupie... i nie podoba mi sie to ze figo podoba sie
                  naszym polskim, wyhodowanym na wlasnej piersi slowiankom...
                  • aise_ mnie sie nie podoba 04.06.02, 17:08
                    bo nie wiem jak wyglada

(dziewczyny - dobry jest?)
                    • glen.medeiros Re: mnie sie nie podoba 04.06.02, 17:25
                      kiepski.:))))
      • suzume Re: W OGÓLE NIE NA TEMAT 04.06.02, 16:05
        czuwaj
        i wracaj, bo mnie też z Tobą milusio
        • kwik Re: W OGÓLE NIE NA TEMAT 04.06.02, 16:09
          suzume napisał(a):

> czuwaj
          > i wracaj, bo mnie też z Tobą milusio

czuwam i wrócę. jacy my wszyscy milusińscy...:)))) jak smoki!
          • suzume Re: W OGÓLE NIE NA TEMAT 04.06.02, 16:56
            no to jutro 'sceny z życia smoków'.
            kto chce być smokiem zygmunta?

:)))
    • amor_latino kilknij wasie to moze wygramy z portugalia 04.06.02, 17:03
      prosimy kilkac na www. wasia.leniu.robwkoncutamagisterke.ukr
      • suzume Re: kilknij wasie to moze wygramy z portugalia 04.06.02, 17:05
        amor_latino napisał(a):

> prosimy kilkac na www. wasia.leniu.robwkoncutamagisterke.ukr

więcej wyjśnień pod:

www.gucio.trutniu.juz.zrobila.pl

• amor_latino Re: kilknij wasie to moze wygramy z portugalia 04.06.02, 17:14
          suzume napisał(a):

to nieprawda. kto czyta wasie to wie, ze wasia nie mogla zrobic magisterki
          poniewaz jest zajeta 1) komandorem i 2) cicha fascynacja guciem, ktore sie
          objawia natretnymi zaczepkami.

pisza o tym na www. blondina.strony.ciemne.ukr

> amor_latino napisał(a):
          >
          > > prosimy kilkac na www. wasia.leniu.robwkoncutamagisterke.ukr
          >
          > więcej wyjśnień pod:
          >
          > www.gucio.trutniu.juz.zrobila.pl
          >

• suzume Re: kilknij wasie to moze wygramy z portugalia 04.06.02, 17:16
            amor_latino napisał(a):

> to nieprawda. kto czyta wasie to wie, ze wasia nie mogla zrobic magisterki >
            poniewaz jest zajeta 1) komandorem i 2) cicha fascynacja guciem, ktore sie
            > objawia natretnymi zaczepkami.
            >
            > pisza o tym na www. blondina.strony.ciemne.ukr

a ty gucio wiesz

www.gucio.nie.jest.w.kursie.org
            • amor_latino Re: kilknij wasie to moze wygramy z portugalia 04.06.02, 17:21
              a www.suzume.zawszewielepiej.pl?
              oraz www.zimnajaklod.pl?

suzume napisał(a):

>
              > > to nieprawda. kto czyta wasie to wie, ze wasia nie mogla zrobic magisterki
              > >
              > poniewaz jest zajeta 1) komandorem i 2) cicha fascynacja guciem, ktore sie
              > > objawia natretnymi zaczepkami.
              > >
              > > pisza o tym na www. blondina.strony.ciemne.ukr
              >
              > a ty gucio wiesz
              >
              > www.gucio.nie.jest.w.kursie.org

• Gość: wasia Masz szczęście gutek... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 17:08
        amor_latino napisał(a):

> prosimy kilkac na www. wasia.leniu.robwkoncutamagisterke.ukr

że już z pracy uciekam, bo pokazałabym Ci jak wściekła może być Polko-Ukrainka po
        przegranym meczu Polskiej reprezentacji, nawet jeśli nie ma jeszcze magisterki :P

pzdr, blondina
        • amor_latino poczekaj wasienko:) 04.06.02, 17:18
          ja dopiero zawitalem a ty juz zmykasz? a gdzie dzienna porcja biczowania?

Gość portalu: wasia napisał(a):

>
          > > prosimy kilkac na www. wasia.leniu.robwkoncutamagisterke.ukr
          >
          > że już z pracy uciekam, bo pokazałabym Ci jak wściekła może być Polko-Ukrainka
          > po
          > przegranym meczu Polskiej reprezentacji, nawet jeśli nie ma jeszcze magisterki
          > :P
          >
          > pzdr, blondina

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka