wasia 04.06.02, 09:14 ... czekam tylko na kapitana Kwika z przecięciem wstęgi. Mundurowi przecinają najlepiej ;-))) pzdr, blondie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: Dzisiejsze (b)agno uważam za otwarte... 04.06.02, 09:17 uuaaaah. cięcie wstęg to moje ulubione zajęcie we wtorkowe poranki:) ps. a może zrobię sobie urlop na mundial? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik mój wrodzony optymizm 04.06.02, 09:19 podpowiada, że chyba dziś dostaniemy baty:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia może i jestem Ukrainką, ale... 04.06.02, 09:20 ... wierzę, że wygramy ;-))) pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
kwik może zrobimy bagienne 04.06.02, 09:21 zakłady. do puli fantów wrzucam skarpetki lubańskiego z 1974r. :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: może zrobimy bagienne 04.06.02, 09:23 nie rzucaj tak nimi, bo się połamią dzień doberek Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: może zrobimy bagienne 04.06.02, 09:26 konserwowane w formalinie. tyle lat czekały na tę okazję. witam su Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Skośnoocy to my czy oni, pani kapitan?? ;)) (n/t) 04.06.02, 09:28 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie 04.06.02, 10:16 beemka używana i nie ze słomczyna tylko z rękawa (as, poker itp). a w Słomczynie widziałam Cie jak próbowałaś namówić ludzi na grę w lusterka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia to nie ja... 04.06.02, 10:18 ... a moja zła siostra bliźniaczka... ja jestem niewinna i nigdy nie byłam w Słomczynie ;-)))) pzdr, blondie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to nie ja... 04.06.02, 10:26 wasia napisał(a): > ... a moja zła siostra bliźniaczka... ja jestem niewinna i nigdy nie byłam w ta, bliźniaczka z tego lustereczka:))))) nie byłaś? to najwyższy czas. kapitan zabiera cię na fantastyczne rogale w niedzielę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia mam nadzieję, że twój admirał nie jedzie ;) (n/t) 04.06.02, 10:37 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a co masz do admirała? ;) (n/t) 04.06.02, 10:40 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia nic, to ty masz :P (n/txt) 04.06.02, 10:43 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik i tu się mylisz, waśku mój drogi (n/txt) 04.06.02, 11:02 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Czy jakiś majtek może sie tu zamustrować ? 04.06.02, 09:35 materk, fru na bocianie gniazdo. co widzisz? witaj!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czy jakiś majtek może sie tu zamustrować ? 04.06.02, 12:04 kwik napisał(a): > materk, fru na bocianie gniazdo. co widzisz? > Bagno, kwiczku, bagnooo ! Jak okiem sięgnąć, same bagno - aż po horyznot ! > witaj!:)))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 lalalallalalalala.... 04.06.02, 09:59 czy ktos wie jak sie wylewa wode z ucha??? polska pany!!!!!! uuUUUUUuuuUUUU... polska pany!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: lalalallalalalala.... 04.06.02, 10:02 nie wylewaj! to grozi poważnymi konsekwencjami! urazami! itp itd przygotowany widzę, szalik i gwizdek są? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Dzisiejsze (b)agno uważam za otwarte... 04.06.02, 10:28 To może ja przetnę. Ała! Zarżnąłem się w palucha.... Czy jest tu jakiś sanitariusz? Pomocy... umieram... (jak my wszyscy, w każdej minucie swego życia - odrzekł gos)... Jako nonkomformista i ten, no, avante-garde'oviec nie interesuję się meczem. Zakładam kóło "Niewrażliwych na mundialowe szaleństwo". Jakieś osoby chętne? .y. P.S. Waś, dziś o 15.30 możemy zacząć synchroniczne oglądanie tego, co ty wisz, a ja rozumię. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Pierwsza pomoc (Waśka na sygnale) 04.06.02, 10:36 Nie umieraj, z kim będę pisać o bólu nieistnienia, jak zejdziesz z tego świata?? Kurde, kurde, co robić?? Sztyczne oddychanie? Może amputować? P.S. Y., tylko musimy tylko ustalić adres strony www, co to ją synchronicznie nawiedzimy dla poprawienia nastroju ;-)))) w. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ja chcę do klubu niewrażliwych 04.06.02, 10:44 chociaż z drugiej strony, wszystkie mundki to fajne chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ja chcę do klubu niewrażliwych 04.06.02, 11:10 1. Su. Ale wiesz z czym to się wiąże. Klub nie jest kółkiem minimalistycznym. Będziesz zobowiązana do okazywania publicznej niechęci (nowicjusze mogą okazywać tylko obojętność) sprawm mundialowym. Nie obejrzysz żadnego meczu (nawet, gdybyśmy grali w finale). Na pytania, czy będziesz oglądać mecz będziesz wygłaszać górnolotne sentencje w stylu: "a po co? Ktoś musi wygrać. A kto - to mnie zupełnie nie interesuje" albo "za 90 minut i tak wszystko będzie jasne". 2. Waś. Pomogło, przeżyłem, choć śmierć mnie miała w swych szponach (czy coś w ten deseń, rozumiesz, dramatycznie żeby było). Myślę, że możemy oglądać jakąkolwiek, bo mi na samą myśl, że miałbym szukać (i co gorsza znaleźć, jak mówi Pismo) robi się nieswojo... Ciężka praca. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wchodzę 04.06.02, 11:15 > 1. Su. Ale wiesz z czym to się wiąże. Klub nie jest kółkiem minimalistycznym. > Będziesz zobowiązana do okazywania publicznej niechęci (nowicjusze mogą > okazywać tylko obojętność) sprawm mundialowym. Nie obejrzysz żadnego meczu > (nawet, gdybyśmy grali w finale). Na pytania, czy będziesz oglądać mecz > będziesz wygłaszać górnolotne sentencje w stylu: "a po co? Ktoś musi wygrać. A > kto - to mnie zupełnie nie interesuje" albo "za 90 minut i tak wszystko będzie > jasne". jestem gotowa posunąć się dalej w rafinacji i wyznać publicznie, że nie wiem, ilu tam facetów biega po tej łące i czy bramki są orientowane północ-południe czy wschód-zachód su Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Wdepnęłam tylko na chwilkę... 04.06.02, 11:00 ... bo chcę pozdrowić zataplane towarzystwo. Duuuuuuża buźka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no to możesz się wylegiwać koło sabmarina 04.06.02, 11:17 w towarzystwie 18 muskularnych galerników :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: no to możesz się wylegiwać koło sabmarina 04.06.02, 11:24 No i dochodzimy do sedna sprawy: mam lęk przed wodą, czyli o nurkowaniu nie ma mowy... buuuuu buuuu Ale może ci galernicy nadają się do galerii?... Myślisz, że tak... :-O Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no to możesz się wylegiwać koło sabmarina 04.06.02, 11:44 no toż piszę KOŁO (znaczy OBOK) sabmarin nie nurkuje, tylko pływa powierzchniowo, bo: 1) w bagnie nie należy nurkować ze względu na trudności z wynurzaniem 2) galernikom by się do galeryjki nalało szłamu 3) oblazłaby żółta farba więc nie ma strachu. ps: na bagnie woda?????? agniecha27 napisał(a): > No i dochodzimy do sedna sprawy: mam lęk przed wodą, czyli o nurkowaniu nie ma > mowy... buuuuu buuuu > Ale może ci galernicy nadają się do galerii?... Myślisz, że tak... :-O Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: no to możesz się wylegiwać koło sabmarina 04.06.02, 11:49 Popełniłam błąd... taktyczy... Ale ja się naprawdę szybko uczę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no to możesz się wylegiwać koło sabmarina 04.06.02, 11:51 agniecha27 napisał(a): > Popełniłam błąd... taktyczy... Ale ja się naprawdę szybko uczę :))) tak trzymać ps: bukowski chowa calvadosa pod hamakiem - ja nic nie mówiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 la la lalalala... polsha... phany.... yp... 04.06.02, 11:51 lalalalalalala... i hup f sposzyfszaku kheniu... yp... thohe... honserfy... yp... lalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: la la lalalala... polsha... phany.... yp... 04.06.02, 11:54 Ależ on już wszystko wychleptolił... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik agniecha 04.06.02, 11:56 co ty, jeszcze tutaj mamy cały magazyn koszarowy. dla wszystkich starczy Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: la la lalalala... polsha... phany.... yp... 04.06.02, 11:57 agniecha27 napisał(a): > Ależ on już wszystko wychleptolił... :( no co Ty? on i zapasy wyłącnie na bieżące potrzeby? a za tamtym krzaczkiem? a tam pod kamieniem? a wedle tamtego drzewa? wystarczy się dobrze rozejrzeć. i uważaj koło schodów. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Żadno dato ni mo, a ogórki majo być kiszone n/txt 04.06.02, 12:08 w takim razie uruchamiam rezerwy koszarowe. jak to nie ma daty. przydatność do spożycia 2035 przecież jest. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume eee tam 04.06.02, 12:10 kwik napisał(a): > w takim razie uruchamiam rezerwy koszarowe. jak to nie ma daty. przydatność do > spożycia 2035 przecież jest. '2035' to numer pakowacza... a ogóreczki z octu będą? a grzybki? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius nie... 04.06.02, 12:10 2035 to liczba zgonów per milion konsumentów. O data jest tu: 1993. Dobre jeszcze :-))) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: nie... 04.06.02, 12:12 > O data jest tu: 1993. Dobre jeszcze :-))) już wiem skąd bierzesz wenę TFUrczą :))))))))))))))))))))))) okazuje się, że nie tylko wysokoprocentowa broń chemiczna sprzyja rozwojowi osobowości i podświadomości:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Żadno dato ni mo, a ogórki majo być kiszone n/txt 04.06.02, 12:11 A rzeczyleżcie! Cena naklejona była i nie widziałam, bo tak zaklajstrowane... A trunek pijemy z kielicha czy z gwinta? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 blbl... blbl... lalalalala... 04.06.02, 12:11 a chsie som.... chrrrrrr... zzzzz....chrrr.... blbl... oszekhi???? horeanszysy tho horeji... polsha... lala.... chrrrr....zzzzz..... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Ale temu panu to chyba już nie podajemy? n/txt 04.06.02, 12:12 bukowski27 napisał(a): > a chsie som.... chrrrrrr... zzzzz....chrrr.... blbl... oszekhi???? horeanszysy > > tho horeji... polsha... lala.... chrrrr....zzzzz..... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Ale temu panu to chyba już nie podajemy? 04.06.02, 12:15 why? bukowski na trzeźwo się nie nadaje poza tym, nie chciałby latać w rajtuzach Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czarlee 04.06.02, 12:13 już? tak z samego rana. przecież mecz prześpisz pod krzakiem, przy submarinie. a tak na ciebie liczylam. ten szalik, gwizdek i inne patriotyczne gadżety. zawiodłam się na tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Może rzeczywiście... 04.06.02, 12:17 ... zbyt szybko wydałam wyrok na Bukowskiego... Trzymaj się Bukoś - damy radę lala lala lala ojoj daaaaana naaaasza daaaanaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Może rzeczywiście... 04.06.02, 12:20 agniecha27 napisał(a): > ... zbyt szybko wydałam wyrok na Bukowskiego... > Trzymaj się Bukoś - damy radę lala lala lala ojoj daaaaana naaaasza daaaanaaaa czarls już nie takim calvadosom dawał radę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Może rzeczywiście... 04.06.02, 12:21 Mam nadzieję, bo już tam gdzieś widziałam bąbelki na powierzchni bagienka... Może czas poszukać Bukosia?... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Może rzeczywiście... 04.06.02, 12:26 agniecha27 napisał(a): > Mam nadzieję, bo już tam gdzieś widziałam bąbelki na powierzchni bagienka... > Może czas poszukać Bukosia?... eee, buki jest niezatapialny - pobąbli i wylezie Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wielki sen II: 04.06.02, 12:26 narrator: podczas gdy bukowski nieswiadomie (jak zawsze) pograzyl sie w niebycie, a bracia zewlakowowie robili pajacyki na stadionie w punczangu bukowskiemu przysnil sie sen w ktorym wystepowalky liczne modelki... i znowu linda evangelista chciala sie z nim kochac... a joannna z mtv plakal gdzies tam w kacie... darth vader jak zwykle spoznial sie z drinkiem... bukowski w tym snie wzial i muyslal, ze chcialby sie kochac na murawie stadionu z kilkoma modelkami (oprocz joanny z mtv)... zaslinil sie oczywiscie... co reszta towarzystwa skwitowala lapidarnie: bukowski zaslinil sie oczywiscie... bracia zewlakowowie wycieli zrobili w midzyczasie 11 pajacyków... w formacie A- naturalny... bukowski jeszcze o tym nie wiedzial... ale wkroce mialo mus ie przsnic ze polska wygrala 3:0 a on sam odbiera z rak prezesa listkiewicza i wiceprezesa bonka odciski dloni... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a sen swój widzę ogromny? 04.06.02, 12:32 bukoś, jak to na murawie? a wióry? i nie boisz się, że was podepczą? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Niech żyje radio i Internet :-))) (n/txt) 04.06.02, 12:58 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik oraz komandor! już zapomniałaś:-))) (n/txt) 04.06.02, 13:00 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Komandor ponad wszystko :-))) (n/txt) 04.06.02, 13:03 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Polen Polen IBERALES!!!!!!! 04.06.02, 13:14 jaja warum we furum siedzą diablogęście drzymały i wozy spiżowe, gaworzą o resorakach podważać probując szajse polandowo co z upadłym aniołem koreji miałoby rzekomo przegrać????? NIE MA WIARY W NARODZIE jak wył majne friend thomas polaki wy nie być blue system wy nie być modern talking (wy nie gadać!!!!) wy w imię wysokiej Qltury i Jędrzeja Polaka nie plwajcie na naszych pałkarzy!!! ino w plery dmuchając im wiatr zanoście!!!!! do boju gmochy wałdochy Polen Polen uber alles !!!!! Prowadził ślepy Niemiec kulawego Polaka (iś bin not ajne rasisten, iś bin ajne berliner und matti kosmopolitanen) Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: Polen Polen IBERALES!!!!!!! 04.06.02, 13:22 nie będę nic gadał wiecej bo mnie tu nikt nie zrozumie. muchos gracias guantanamera :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) adios Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ja ja diter... 04.06.02, 13:24 ale wygrac 8:0 z arabia saudyjska to nie zadna sztuka... my wygramy 3:0... snilo mi sie... a potem kwiaty... autografy... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume i super 04.06.02, 13:44 kwik napisał(a): > nie będę oglądać. bo ja już nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: i super 04.06.02, 13:45 i w ogóle mam wszystko gdzieś. to znaczy nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a konkretnie 04.06.02, 13:57 a konkretnie to chyba z powodu 4 czerwca. tak mi się przynajmniej wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 a ja nie oglądam, ale... 04.06.02, 13:47 ... jestem zmuszona do słuchania z radiowęzła - nie przeszkadza mi to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a ja nie oglądam, ale... 04.06.02, 13:50 to daj znać jak ktoś komuś strzeli albo coś. bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a tam bez sensu... 04.06.02, 13:52 kwik wstepnie moze4sz mnie sponiewierac slwonie... poprawi ci humor to... zobaczysz... albo mozesz mnie zaprosic na kawke... raczej nie przyjade, ale tez ci sie humowr poprawi... 17 minuta... na razie bez bramek, ale podobno polacy radza sobie calkiem calkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a tam bez sensu... 04.06.02, 13:59 dzięki. to ja chyba sobie pójdę zrobić kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Bo 1:0 dla Korei 04.06.02, 14:03 czyli jeszcze padną dwie bramki. który dał ciała na przedpolu? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Bo 1:0 dla Korei 04.06.02, 14:09 Ja się na tej grze w ogóle nie znam, ale mówią mi, że Polacy wogóle nie bronią... Czy to możliwe? Orły podeptane przez Azjatów?... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Bo 1:0 dla Korei 04.06.02, 14:11 agniecha27 napisał(a): > Ja się na tej grze w ogóle nie znam, ale mówią mi, że Polacy wogóle nie > bronią... Czy to możliwe? Orły podeptane przez Azjatów?... bo oni jeszcze się z gwiazdorskich piórek nie otrząsnęli. dostaną dziś w d., będzie mobilizacja i zaczną grać. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Kwikuś, kochana... 04.06.02, 14:18 ... Twoja wiara mi się udzieliła, ale oni w grupie muszą jeszcze przejść USA i Portugalię. O ile może jeszcze zdołają wygrać ze Stanami (albo się podłożą, bo my kochamy USA), to dopiero mecz z Portugalią, to będzie masakra... Takie jest moje zdanie - laika... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwikuś, kochana... 04.06.02, 14:19 drugie miejsce umożliwia wyjście z grupy. zaraz za Portugalią. tzn. to są moje nieskromne życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Kwikuś, kochana... 04.06.02, 14:26 Ale jak oni przewalą z Koreą, Portugalią i USA, to jak my dalej przejdziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwikuś, kochana... 04.06.02, 14:50 agniecha27 napisał(a): > Ale jak oni przewalą z Koreą, Portugalią i USA, to jak my dalej przejdziemy... jak to jak, przefruniemy, jak orły:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume precz z 1:0 dla Korei (n/t) 04.06.02, 14:21 takim wynikom mówimy stanowcze NIE Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 spalmy jakis kukielki... aboco... 04.06.02, 14:19 zna sie ktos na tym??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: spalmy jakis kukielki... aboco... 04.06.02, 14:21 ja się nie znam, ale zgłaszam się na ochotnika. możecie mnie spalic. od razu Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik... 04.06.02, 14:22 powiedz... tak szcerze... jak zolnierz zolnierzowi... czy wszyscy mezczyzni to swinie? czy tylko sezfowie...? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kukiełki 04.06.02, 14:24 napchamy je koreańskim żarciem i wrzucimy do lanosa i łubudu! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: kukiełki 04.06.02, 14:37 suzume napisał(a): > napchamy je koreańskim żarciem i wrzucimy do lanosa > i łubudu! albo do mikrofali daewoo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Wlasnie dziurawie... 04.06.02, 14:24 ...laleczke woskowa o skosnych oczkach... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kasiulku 04.06.02, 14:27 dzień dobry i co? pomaga? > ...laleczke woskowa o skosnych oczkach... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik... 04.06.02, 14:30 bukowski27 napisał(a): > powiedz... tak szcerze... jak zolnierz zolnierzowi... czy wszyscy mezczyzni to > swinie? czy tylko sezfowie...? nie to. a po drugie nigdy tak nie mówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Laleczka z wosku... 04.06.02, 14:33 Nie wiem, czy pomaga... Jaki wynik? Nadal 1:0 dla skosnych? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume może oni mają skośną bramkę? 04.06.02, 14:34 i nasi trafić nie mogą? (jakby w prostą mogli... chłe chłe) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: może oni mają skośną bramkę? 04.06.02, 14:36 He he he!!! Su, dobre:))) Nasi to chyba w ogole cienko cos, nie? PS. Niby nie sztuka wpakowac Arabii Saudyjskiej 8:0, ale naszym juz 1 skosni zadali... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: może oni mają skośną bramkę? 04.06.02, 14:42 kasiulek napisał(a): > Nasi to chyba w ogole cienko cos, nie? szczerze mówiąc nie wiem, nie znam się i nie orientuję, ale nie będzie żółtek pluł nam w twarz tak mi się jeszcze przypomniało, że z miesiąc przed mundialem thompson miał promocję na telewizory i obiecywał, że jak nasi wejdą do finału, to firma zwraca 100% ceny swoich telewizorów kupionych w tej promocji... wszyscy wierzymy w naszych, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: może oni mają skośną bramkę? 04.06.02, 14:44 phillips też ma taką promocję. co za kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: może oni mają skośną bramkę? 04.06.02, 14:47 HA HA HA!!!!! Promocja dla naiwnych!!!!:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ale niezła, co? 04.06.02, 14:55 kup u nas telewizor i objrzyj w nim, jak tracisz kasę... super Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Super promo!:))) 04.06.02, 14:56 Czego to, Pani Kochana, te ludzie nie wymysla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Hail Daewoo Grande Masone!!!!!! 04.06.02, 14:42 wifil można czekać na gol???????? stop szlafen!!!!!!!!!!!!! bigin szlachten!!!!! ales p.erdales a Bogdan mówi najn rajzen Polen !!!!!!! Za krew rabotników przymusowych Daewoooooooooooo!!!!! Za nieskośnookie ofiary Kimirsena!!!!!! Za bastiony komunizmy pleniące się w odrąbanych cywilizacjach Wschodu!!!!!! oko za oko gol za gol szprechen zi korechen jaja Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: Hail Daewoo Grande Masone!!!!!! 04.06.02, 15:04 > wifil można czekać na gol???????? jak wifil, jak wifil przecież już się doczekaliście drugi poszedł a my teraz pójdziemy szlafen > Za krew rabotników przymusowych Daewoooooooooooo!!!!! > Za nieskośnookie ofiary Kimirsena!!!!!! > Za bastiony komunizmy pleniące się w odrąbanych cywilizacjach Wschodu!!!!!! dieter czy ty przygotowujesz jakąś rewolucję dieterevolution w górnej wolcie? za krew naszą i wasza? że pomścimy? że walczymy? że nie oddamy? ps. zabrakło piwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Dupa, dupa, dupa >:( (n/txt) 04.06.02, 14:55 Tak!!! Dupę to niech nasi piłkarze nastawiają, bo jak wrócą to im nakopiemy za taką hańbę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Nie dupa, moje Panie, nie dupa 04.06.02, 14:58 ino bramka vel gol... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Nie dupa, moje Panie, nie dupa 04.06.02, 15:00 Jaka bramka, Kasiulku Kochany, chyba trzecia dla Korei, bo ja juz nie mam nadziei... utopiła się... w Morzu Żółtym... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 No nieeee Kwik 04.06.02, 14:36 kwik napisał(a): > ja się nie znam, ale zgłaszam się na ochotnika. możecie mnie spalic. od razu Spalimy skośną laleczkę, bo Ty nam się jeszcze przydasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A skosnooka laleczka z wosku jest GIT! 04.06.02, 14:39 Sama ja ulepilam ze swieczek (musialam kupic nowe, bo w weekend wszystkie sie wypalily...) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek BUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.02, 15:06 I jeszce raz BUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: dwa do jaja podobno (n/t) 04.06.02, 15:08 do jaja powiadasz...a ta gra polega na rzucaniu piłki do jaja? u nas w ameryce południowej to do bramki. piłka jest okrągła a bramki są dwie. albo odwrotnie. przepracowany jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume dwa 04.06.02, 15:18 > do jaja powiadasz...a ta gra polega na rzucaniu piłki do jaja? u nas w ameryce > południowej to do bramki. piłka jest okrągła a bramki są dwie. albo odwrotnie. > przepracowany jestem. a, bo to, panie, od kontynentu zależy - w azji grają bardziej po skosie Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: dwa 04.06.02, 15:20 > a, bo to, panie, od kontynentu zależy - w azji grają bardziej po skosie u nas po łuku (zostało nam po indianach) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dwa 04.06.02, 15:31 glen.medeiros napisał(a): > > a, bo to, panie, od kontynentu zależy - w azji grają bardziej po skosie > > u nas po łuku (zostało nam po indianach) a nie tak bardziej w piramidkę? Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: dwa 04.06.02, 15:39 > a nie tak bardziej w piramidkę? a to w drugiej połowie, to zostało nam po aztekach Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dwa 04.06.02, 15:50 glen.medeiros napisał(a): > > a nie tak bardziej w piramidkę? > a to w drugiej połowie, to zostało nam po aztekach i tak po schodkach pod górę? czyli jednak po skosie... Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: dwa 04.06.02, 15:53 schody są we władaniu kogoś zupełnie innego:) i niech tak zostanie, w końcu chłopakowi też się coś od życia nalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dwa 04.06.02, 16:08 glen.medeiros napisał(a): > schody są we władaniu kogoś zupełnie innego:) i niech tak zostanie, w końcu > chłopakowi też się coś od życia nalezy:) ale jemu służą do spadania. btw - ciekawe skąd on się bierze na ich szczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: dwa 04.06.02, 16:17 > ale jemu służą do spadania. btw - ciekawe skąd on się bierze na ich szczycie? on o szczycie też ma swoją teorię, przeciez znasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 16:56 17 minutowy orgazm ukochanej kobiety, w czasie którego on wynosi śmieci, robi kawę i wczytuje się w drugi tom encyklopedii powszechnej. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 16:58 glen.medeiros napisał(a): > 17 minutowy orgazm ukochanej kobiety, w czasie którego on wynosi śmieci, robi > kawę i wczytuje się w drugi tom encyklopedii powszechnej. a potem mówi "morze żołte - zbiornik słonej wody u wybrzeży azji..." Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 16:59 chociaż krótko jestem w polsce to powiem i chyba będzie to z sensem: "nauka nie idzie w las" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 17:04 glen.medeiros napisał(a): > chociaż krótko jestem w polsce to powiem i chyba będzie to z sensem: "nauka nie > > idzie w las" :)) zwłaszcza, że jak bukowski... to aż wióry lecą Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 17:06 zwłaszcza, że jak bukowski... to aż wióry lecą > taaaaa. no nie dane będzie glenowi. ale i tak LATYNOSI GÓRĄ, nie amor? :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 17:06 glen.medeiros napisał(a): > zwłaszcza, że jak bukowski... to aż wióry lecą > > > taaaaa. no nie dane będzie glenowi. ale i tak LATYNOSI GÓRĄ, nie amor? :) latino? Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros Re: chyba mi umkła (n/t) 04.06.02, 17:08 > latino? latynoski latino, tak su. mafia latynoska czuwa Odpowiedz Link Zgłoś
suzume gutek!!! 04.06.02, 17:11 żeż ty trutniu i kto tu ma nicka na każdy dzień tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros suzume 04.06.02, 17:28 su, glen i amor to dwie różne osoby. tzn. mafia latynoska Odpowiedz Link Zgłoś
wasia glenokwik :P 04.06.02, 15:16 glen.medeiros napisał(a): > nie rycz, przytul się do glena. Mogę się przytulać, ale klata coś mi się wydaje kurza, jak u Gutka ;-)) I tylko komandor może mnie pocieszyć... <płacze nadal> blondie Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros wasiak 04.06.02, 15:28 widzę, że nie wierzysz w latynoskie uroki. no coż. twoja strata.:P Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Wsiątko... 04.06.02, 15:16 Nie płacz Kochana, Oni napewno znajdą jakies wytłumaczenie, jakiś powód... To nie mogło się zdarzyć naprawdę... To jakis koszmar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Hej, dziewczyny! 04.06.02, 15:22 To moze napilybysmy sie jakiejs kawki? Komu cappucinko? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Jaka kawa?? 04.06.02, 15:28 kasiulek napisał(a): > To moze napilybysmy sie jakiejs kawki? > Komu cappucinko? Tu tragedia narodowa, a ty kawę proponujesz? <placze> pzdr, zaryczana wasia Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Jan Englert jest Koreańczykiem. Ales srales. 04.06.02, 15:37 sramota znaczy chujnia żeby tylko polskie kinder tego nie widziały i po co były te powstania zrywy narodowe .....w ciągu niecałych dwóch godzin skrystalizował się schemat narodu polskiego którego żaden Murzyn nie przełamie.... słomiany ogień a potem syf i mrowisko Polak potrafi sratatata :( ps Dieter Bolen w żalu pogrążony. Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros dieter 04.06.02, 15:43 dieter, dostali, podźwigną się i zagrają. glen ci to mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Glen aj gehen!!! 04.06.02, 15:57 glen.medeiros napisał(a): > dieter, dostali, podźwigną się i zagrają. glen ci to mówi. iś bin ajne patriot!!!!!! wo ist najbliższe drzewo majne anderstód only Kinszasa eingehen auf wiedersehen Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros wo gejen, wo gejen, dieter 04.06.02, 16:00 > iś bin ajne patriot!!!!!! > wo ist najbliższe drzewo wycięli alles ?? > auf wiedersehen auf wiederhoren :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen enerde 04.06.02, 16:21 no to szlus i szlauch kres i krrach niśt verfassen a u f Odpowiedz Link Zgłoś
kwik W OGÓLE NIE NA TEMAT 04.06.02, 15:31 kapitan nie będzie się tu zbytnio rozczulał (w wojsku nie ma miejsca na łzy i wzruszenie!)ale fajnie, że tu czasem jesteście. robię rundkę dookoła stadionu! czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: W OGÓLE NIE NA TEMAT 04.06.02, 15:39 kwik napisał(a): > kapitan nie będzie się tu zbytnio rozczulał (w wojsku nie ma miejsca na łzy i > wzruszenie!)ale fajnie, że tu czasem jesteście. > > robię rundkę dookoła stadionu! czuwaj! Triumfalną ? Razem z piłkarzami ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Eeeeeeeeeeee, w ogole to wszystko 04.06.02, 15:39 o kant d... potluc... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 e tam. pomyslcie tak naprwde... 04.06.02, 16:03 co jest wazne? ale daewoo nie kupie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: e tam. pomyslcie tak naprwde... 04.06.02, 16:05 Ja tez daewoo nie kupie... Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros czarlee 04.06.02, 16:06 > co jest wazne? zdrowie psychiczne, fizyczne i duchowe:)thx. > ale daewoo nie kupie... mówisz o zakładach w stlolycy czy lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ty glenn, to tak wogole uwazaj... 04.06.02, 16:08 z portugalia dopiero gramy... dostaniecie taze hoho... a sprobujcie tylko wygrac... to nigdy nie kupie... yyyy... ni ekupie... yyyyyy... kurde... czego moge nie kupic w portugalii? Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros uważam non-stop 04.06.02, 16:16 bukowski27 napisał(a): > z portugalia dopiero gramy... dostaniecie taze hoho... a sprobujcie tylko > wygrac... to nigdy nie kupie... yyyy... ni ekupie... yyyyyy... kurde... czego > moge nie kupic w portugalii? mamy figo, a dla was figa czy jakoś tak...nie wiem, polskiego uczę się dopiero 2 miesiąc. w portugalii mamy, no nie wiem jak to się po polsku nazywa...:) ps. buty Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no wlasnie. dzieki agniecha... 04.06.02, 16:35 na wczesy nhie pojade nie wypij etej wszyutski ej wodki i wasze polmsy spaljtuja... ha!!!! ja ci moge powiedziec jak to sie nazywa po polsku ale na razi eci nie powiem... bo n arazie to jestesmy wrogimi obozami... jak z wami wygramy... znaczy sie... kiedy juz z wami wygramy to wtedy ci powiem. łaskawie... szukam jeszcze jakies amerykanina zeby mu powiedziec ze nie kupi ekarty telefonicznej z napisem: czy modliles sie juz za swojego prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
glen.medeiros czarlee 04.06.02, 16:41 glen ma amerykański paszport. wal śmiało, co tam ci w duszy i na wątrobie leży. wszystkie ciosy zniosę dzielnie. a z wami i tak wygramy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no wlasnie... wina tez nie kupie... dzieki aise... 04.06.02, 16:42 i jeszcze wielu rzeczy nie kupie... i nie podoba mi sie to ze figo podoba sie naszym polskim, wyhodowanym na wlasnej piersi slowiankom... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ mnie sie nie podoba 04.06.02, 17:08 bo nie wiem jak wyglada (dziewczyny - dobry jest?) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: W OGÓLE NIE NA TEMAT 04.06.02, 16:05 czuwaj i wracaj, bo mnie też z Tobą milusio Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: W OGÓLE NIE NA TEMAT 04.06.02, 16:09 suzume napisał(a): > czuwaj > i wracaj, bo mnie też z Tobą milusio czuwam i wrócę. jacy my wszyscy milusińscy...:)))) jak smoki! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: W OGÓLE NIE NA TEMAT 04.06.02, 16:56 no to jutro 'sceny z życia smoków'. kto chce być smokiem zygmunta? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino kilknij wasie to moze wygramy z portugalia 04.06.02, 17:03 prosimy kilkac na www. wasia.leniu.robwkoncutamagisterke.ukr Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kilknij wasie to moze wygramy z portugalia 04.06.02, 17:05 amor_latino napisał(a): > prosimy kilkac na www. wasia.leniu.robwkoncutamagisterke.ukr więcej wyjśnień pod: www.gucio.trutniu.juz.zrobila.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: kilknij wasie to moze wygramy z portugalia 04.06.02, 17:14 suzume napisał(a): to nieprawda. kto czyta wasie to wie, ze wasia nie mogla zrobic magisterki poniewaz jest zajeta 1) komandorem i 2) cicha fascynacja guciem, ktore sie objawia natretnymi zaczepkami. pisza o tym na www. blondina.strony.ciemne.ukr > amor_latino napisał(a): > > > prosimy kilkac na www. wasia.leniu.robwkoncutamagisterke.ukr > > więcej wyjśnień pod: > > www.gucio.trutniu.juz.zrobila.pl > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kilknij wasie to moze wygramy z portugalia 04.06.02, 17:16 amor_latino napisał(a): > to nieprawda. kto czyta wasie to wie, ze wasia nie mogla zrobic magisterki > poniewaz jest zajeta 1) komandorem i 2) cicha fascynacja guciem, ktore sie > objawia natretnymi zaczepkami. > > pisza o tym na www. blondina.strony.ciemne.ukr a ty gucio wiesz www.gucio.nie.jest.w.kursie.org Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: kilknij wasie to moze wygramy z portugalia 04.06.02, 17:21 a www.suzume.zawszewielepiej.pl? oraz www.zimnajaklod.pl? suzume napisał(a): > amor_latino napisał(a): > > > to nieprawda. kto czyta wasie to wie, ze wasia nie mogla zrobic magisterki > > > poniewaz jest zajeta 1) komandorem i 2) cicha fascynacja guciem, ktore sie > > objawia natretnymi zaczepkami. > > > > pisza o tym na www. blondina.strony.ciemne.ukr > > a ty gucio wiesz > > www.gucio.nie.jest.w.kursie.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Masz szczęście gutek... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 17:08 amor_latino napisał(a): > prosimy kilkac na www. wasia.leniu.robwkoncutamagisterke.ukr że już z pracy uciekam, bo pokazałabym Ci jak wściekła może być Polko-Ukrainka po przegranym meczu Polskiej reprezentacji, nawet jeśli nie ma jeszcze magisterki :P pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino poczekaj wasienko:) 04.06.02, 17:18 ja dopiero zawitalem a ty juz zmykasz? a gdzie dzienna porcja biczowania? Gość portalu: wasia napisał(a): > amor_latino napisał(a): > > > prosimy kilkac na www. wasia.leniu.robwkoncutamagisterke.ukr > > że już z pracy uciekam, bo pokazałabym Ci jak wściekła może być Polko-Ukrainka > po > przegranym meczu Polskiej reprezentacji, nawet jeśli nie ma jeszcze magisterki > :P > > pzdr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś