Gość: Kasica IP: *.ecofis.de 16.02.05, 12:24 ...na obiadek u mnie. Co u szanownych pan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:25 misiaczku sama masz powazne szkody w mozgu a pisze to bo znalazłem twoją opinie o mnie i tym ze mam szkody w mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:26 Boski czyta wątki, nadrabia poranne zaległości i zaczyna pluć. A fe.... niegrzeczny. Miałeś wysłać to cholerne zdjęcie i co???? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec wiesz przypadkowo przeczytałem dzisiaj 16.02.05, 12:28 w sumie 95% ie czytam i zaglądam tylko w te w ktorych jestem wymieniony w tytule lub tez gdy widze w tresci swoj nick. słowo harcerzyk mi sie nie spodobało i nie wiem jak bedzie z tym zdjeciem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: wiesz przypadkowo przeczytałem dzisiaj 16.02.05, 12:30 Boski nie rób scen, czy zuszek brzmi lepiej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: wiesz przypadkowo przeczytałem dzisiaj 16.02.05, 12:32 to nie o to chodzi tylko o to ze być moze to ty jestes tez osobą o nicku mamdylemat a jesli tak jest to nie jestem zadowolony z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: wiesz przypadkowo przeczytałem dzisiaj 16.02.05, 12:33 Qrcze, Boski idź może do okulisty. Nie widzisz???? Mamba30. Ta stara dupa w czarnym "stroju" Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a mamdylemat to ja sam nei wiem jak wyglada 16.02.05, 12:34 czasem mowi ze ma 30 czasem ze 25 i jak tu nie byc podejrzliwym? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a mamdylemat to ja sam nei wiem jak wyglada 16.02.05, 12:35 Ja się trzymam jednej wersji. 74 rok produkcji jestem, więc sobie możesz policzyć Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a mamdylemat to ja sam nei wiem jak wyglada 16.02.05, 12:35 no tak ale skad moge wiedziec ze nie piszesz tez dla zartow jako mamdylemat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: wiesz przypadkowo przeczytałem dzisiaj IP: *.ecofis.de 16.02.05, 12:30 ty wiesz, ze jestes naszym ulubiencem, a ja pieszczotliwie o tobie mowie, ze masz szkody w mozgu, nie umiesz docenic. A ja inaczej nie potrafie swoich uczuc uzewnetrzniac. Kochaj mnie taka jaka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ok wiec słonko kochane jak tam twoje krzywe 16.02.05, 12:33 nozki i płaska kora mozgowa?:))))))) wiesz to objaw mojej miłosci do ciebie i same pieszczotliwosci:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ok wiec słonko kochane jak tam twoje krzywe IP: *.ecofis.de 16.02.05, 12:35 wszystko w porzadku, moj niecierpliwy harcerzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:30 eeeee nie... harcerzyk zdobyl uprawnienia tropiciela i stara sie po prostu nimi pochwalic hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:26 Ja dzisiaj robie rybke. A konkretnie steki z tunczyka. Dla mnie z ryzem ( z curry), a dla meza frytasy. I duzooo salatki z lodowej... Mniam Pozdrawiam __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ciekawe co dzis... IP: *.ecofis.de 16.02.05, 12:28 pycha, ale podziwiam twoja dyscypline, ze on frytki a ty ryz - ja bym frytek nie darowala. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:32 Mi juz porzeszlo. Kiedys tez bym nie darowala. A jak to sie mowi: "chwila rozkoszy w gebie, a cale zycie w bioderkach". Wjec ja dziekuje za taki interes ;). Milego dnia __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:36 Zapytaj się Mamdylemat, czy ją podrabiam po prostu i sprawę masz wyjaśnioną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: ciekawe co dzis... IP: *.ecofis.de 16.02.05, 12:39 naczytal sie o teoriach spiskowych i teraz boi sie, ze go juz nie kochamy, oszukujemy, robimy w konia. Nerwica, panie, nerwica. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:40 No to co będzie???? jestem przerażona, przecież miał zostać naszym forumowym psycho.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:44 witaj, zgadza sie ty to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:45 Ale zostałam posądzona o niecne podszywanie się pod Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:47 eeee... harcerzyk nieco histeryzuje. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:48 Może przeczytał wątek o Boskim Analu :)) Ja również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:53 no ba! innymi slowy: glodnemu chleb na mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ja zasugerowałem ze jestescie jedną osobą 16.02.05, 12:48 jedną czyli ze nikt sie nie podszywa tylko ze oba nicki naleza do np. tej brunetki w czarnym stroju:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Boski, tak i to naturalne ;D 16.02.05, 12:37 __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: tunczyk?! 16.02.05, 12:38 W rybnym kochana. A czasamim kupuje mrozone w Lidl. Pozdrawiam __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: tunczyk?! 16.02.05, 12:45 margi opisałem w wątku na temat ilosci seksu twoj przyapdek:) zgadzasz sie z moją teroią? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:47 jezu, dziewczyno, skąd wzięłaś filet z tuńczyka??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:49 hmm... a ja to chyba zdecyduje sie na cos szybkiego, bo wybieram sie wieczorem na pokaz prasowy "awiatora"... a zatem zostal mi jeszcze kawalek lososia z przedwczoraj, mrozony szpinak... moze zapiekanka? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:52 pokaz prasowy , jak to dumnie brzmi a moze zapros mnie zobczysz bedziesz sie czuc jak gwiazda:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:54 meczy mnie bycie gwiazda, na pokaz wybieram sie in cognito. wstydu bys mi tylko narobil. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:00 Ja wstydu? kobieto jeszcze nikt nie stwierdził ze narobiłem komus wstydu, załozył bym drogą marynarke i jakies fajne spodnie , do tego markowe buty z Italii:) Inco gnito czy jak? przeciez nie jestes osobą publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:03 niestety, jestem, a tobie buty z ksiezyca nawet nie pomoga... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:08 udowodnij! skarbeńku:))) mam aparycje predysponujacą mnie do zajmowania najwzyszch stanowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:13 watpie, bo wiesz, to jest tak, ze trzeba miec cos wiecej niz amebowane spojrzenie. dyskwalifikuje cie tez brak znajomosci jezykow obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:19 misiaczku widziałas moje spojrzenie? a mozna to wiedziec gdzie? Mi akurat nic nie brakuje, jesli trzeba bedzie to sie naucze jezykow obcych, wiem ze w ciagu roku moge bez problemu bezbłednie władac innymi niz polski. Sytuajca jest taka ze ja potrafie udowodnic ze jestem prawdziwy a ty chyba byś miała problemy z tym, do tego zawsze sie starasz wymigac. Nie wiesz chyba tez ze udowodniene jest ze aparycja to 70% sukcesu reszta to przebojowosc, wiara w siebie , pewnosc siebie oraz zdrowy rozsadek , niektorzy za to mowia ze inne głupoty sa wazne i tłuka mało myslacym czytaczom gazet co trzeba aby....... niestety mało ktoremu z tych czytaczy sie cokolwiek udaje. Jesteś w stanie udowodnic czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:23 boski.zawodowiec napisa?: > misiaczku widzia?as moje spojrzenie? a mozna to wiedziec gdzie? Mi akurat nic > nie brakuje, jesli trzeba bedzie to sie naucze jezykow obcych, wiem ze w ciagu > roku moge bez problemu bezb?ednie w?adac innymi niz polski. - no coz, potwierdzasz tym samym ma teze, ze ograniczony masz nieco umysl. > Nie wiesz chyba tez ze udowodniene jest ze aparycja to 70% sukcesu reszta to > przebojowosc, wiara w siebie , pewnosc siebie oraz zdrowy rozsadek , - wiesz, polot by sie do tego przydal, kultura osobista, swiatowe otrzaskanie, tobie tego brakuje. udowadniac ci nic nie zamierzam, bo mnie nie krecisz, zreszta i tak pewnie wiesz, jak wygladam. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:32 ale skad moge to wiedziec? nie jestem wysłannikiem boga aby pewne rzeczy wiedziec:) Polot u mnie jest do tego nawet nic nie mowiac i tak ludzie w moim otoczeniu patrza na mnie , swiatow otrzaskanie tez jest co moge udowodnic własną wiedzą w sumie skromnie dodoajac bardzo duzą. Oczywiscie w sprawach naukowych moja wiedza jest mniejsza niz u ludzi zajmojacych sie tym na codzien bo mneijsza musi być. kultura osobista tez jest ale jest zarezerwowana dla ldzui ktorzy ja posiadają i nie pisze to o zartach na forum ale o normlanym codziennym zyciu z ktorego na naet przyapda ledwie kilka godzin. A i oczywiscie nie jestem poprawny politycznie gdy cos jest beee to mowie ze to jest beee argumentujac dlaczego uwazam ze to jest beeee Ja misu wszystkie krece :))) a za takich co byc moze je znasz to 3 kadydatki z wyborow miss polonia 2003, ktore to były nie powiem ale raczej mozna je uznac za te ktorym sie udało. Misiu no pokaz w koncu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:36 boski.zawodowiec napisał: > ale skad moge to wiedziec? nie jestem wysłannikiem boga aby pewne rzeczy > wiedziec:) > Polot u mnie jest do tego nawet nic nie mowiac i tak ludzie w moim otoczeniu > patrza na mnie , swiatow otrzaskanie tez jest co moge udowodnic własną wiedzą w > > sumie skromnie dodoajac bardzo duzą. Oczywiscie w sprawach naukowych moja > wiedza jest mniejsza niz u ludzi zajmojacych sie tym na codzien bo mneijsza > musi być. > kultura osobista tez jest ale jest zarezerwowana dla ldzui ktorzy ja posiadają > i nie pisze to o zartach na forum ale o normlanym codziennym zyciu z ktorego na > > naet przyapda ledwie kilka godzin. > A i oczywiscie nie jestem poprawny politycznie gdy cos jest beee to mowie ze to > > jest beee argumentujac dlaczego uwazam ze to jest beeee > Ja misu wszystkie krece :))) a za takich co byc moze je znasz to 3 kadydatki z > > wyborow miss polonia 2003, ktore to były nie powiem ale raczej mozna je uznac > za te ktorym sie udało. > nie wytrzymam. Jak się ze mną nie umówisz, to się pochlastam. Do tego tępymi żyletkami. Miejże chłopie litość... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:44 nie umaiwam sie ze starsyzmi o 6 lat paniami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:48 boski.zawodowiec napisał: > nie umaiwam sie ze starsyzmi o 6 lat paniami:)) No wiesz co, jak możesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:49 poza tym sam widziałeś, że nie wyglądam na swój wiek Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:51 na swoj wiek wygladasz:) ale to nie chodzi i wyglad a własnie o metryke z rokiem urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:54 Oj Boski, Boski. Metryki nie ma się wytatuowanej na czole. A tak na marginesie, to jesteś pierwszą osobą, która mówi, że wyglądam na swoje latka. Z reguły dostawałam kilka mniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:56 wiesz widac lata i to ze masz gdies od 29 do 32 na tym zdjeciu w biełej koszulce. Ja akurat zwracam na to uwage i unikam spotykania sie ze starszymi kobietami bo poprostu zle bym sie w ich towarzystwie czuł:( Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:38 heheheheheheheh... trzy kandydatki na miss 2003? hehehehehhe... to sie uchachalam hehehe... e, nie, to ja dziekuje za twoje towarzystwo, bo ja to lubie ludzi z polotem, z ktorymi mozna sie nie tylko pokazac, ale i pogadac. a pokazywac ci sie nie zamierzam, bo i tak mnie juz widziales nieraz. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:44 no to mi zasugeruj gdzie ci mogłem widziec! Co do kandydatek to ja wiem ze one mało rozgarniete i czesto z prowincji ale jedna z nich przynajmniej probowała robic pozory:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:49 hmmm to jeszcze gorzej swiadczy o tobie, niestety, skoro zadowalaja cie pozory. brrrrrrr! a widziales mnie pewnie i w tv, i w prasie. pa! nie nadajesz sie jednak na dzisiejsza premiere, a szkoda, bo juz, juz, juz mialam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:55 Najlepiej zwiac i wmowic na odchodne komus ze jest taki a taki, wiesz ja nie mam rodzicow ktorzy by mnie mogli wypromować , oni szli powoli i do czegos tam doszli dzieki czemu mi cos pomogli i teraz ja ide powoli do gory. No czego sie tak boisz? wyslij mi na maila jakas wskazowke! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 12:52 to ja, mamba30. czy to się komuś podoba, czy nie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 12:56 monika.z.piernika napisała: > nowy nick? ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.z.piernika Re: Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 13:06 mamba30 napisała: > monika.z.piernika napisała: > > > nowy nick? > > ??????? -------------------------------------- ????????????? mamba o co ci chodiz z tą brunetką w czarnym stroju????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 13:10 W ramach ciekawostki przyrodniczej ( ciekawiło mnie, jak też opluje mnie Boski ) wysłałm mu wczoraj swoje zdjęcie. I o zgrozo! Odpisał, że fajne zdjęcie, zwłaszcza wtym czarnym stroju. To była po prostu sukienka :) A ja liczyłam na jakieś konstruktywne opinie z Jego strony, no bo wiesz - stara już jestem prawie 31 wiosen. Ale Boski chyba zaczyna nabierać ogłady towarzyskiej i te stare ropuchy w moim wieku może już przestają być takie straszne :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.z.piernika Re: Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 13:11 achaaaaa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ciekawe co dzis... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:06 Zurek z biała kiełbaska:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:28 smazony pstrag, surowka z kiszonej kapusty. maz jeszcze ziemniaki dostanie, ja nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Co Wy z tymi rybami dzisiaj.... 16.02.05, 13:32 post jest jakiś, czy co? A ja nic na ten temat nie wiem :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Co Wy z tymi rybami dzisiaj.... 16.02.05, 13:35 ja mialam zachcianke ciazowa i musialam kupic rybe:) Odpowiedz Link Zgłoś