Dodaj do ulubionych

ciekawe co dzis...

IP: *.ecofis.de 16.02.05, 12:24
...na obiadek u mnie. Co u szanownych pan?
Obserwuj wątek
    • boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:25
      misiaczku sama masz powazne szkody w mozgu a pisze to bo znalazłem twoją opinie
      o mnie i tym ze mam szkody w mozgu.
      • mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:26
        Boski czyta wątki, nadrabia poranne zaległości i zaczyna pluć. A fe....
        niegrzeczny. Miałeś wysłać to cholerne zdjęcie i co????
        • boski.zawodowiec wiesz przypadkowo przeczytałem dzisiaj 16.02.05, 12:28
          w sumie 95% ie czytam i zaglądam tylko w te w ktorych jestem wymieniony w
          tytule lub tez gdy widze w tresci swoj nick.
          słowo harcerzyk mi sie nie spodobało i nie wiem jak bedzie z tym zdjeciem.
          • mamba30 Re: wiesz przypadkowo przeczytałem dzisiaj 16.02.05, 12:30
            Boski nie rób scen, czy zuszek brzmi lepiej? :)
            • boski.zawodowiec Re: wiesz przypadkowo przeczytałem dzisiaj 16.02.05, 12:32
              to nie o to chodzi tylko o to ze być moze to ty jestes tez osobą o nicku
              mamdylemat a jesli tak jest to nie jestem zadowolony z tego.
              • mamba30 Re: wiesz przypadkowo przeczytałem dzisiaj 16.02.05, 12:33
                Qrcze, Boski idź może do okulisty. Nie widzisz???? Mamba30. Ta stara dupa w
                czarnym "stroju"
                • boski.zawodowiec a mamdylemat to ja sam nei wiem jak wyglada 16.02.05, 12:34
                  czasem mowi ze ma 30 czasem ze 25 i jak tu nie byc podejrzliwym?
                  • mamba30 Re: a mamdylemat to ja sam nei wiem jak wyglada 16.02.05, 12:35
                    Ja się trzymam jednej wersji. 74 rok produkcji jestem, więc sobie możesz
                    policzyć
                    • boski.zawodowiec Re: a mamdylemat to ja sam nei wiem jak wyglada 16.02.05, 12:35
                      no tak ale skad moge wiedziec ze nie piszesz tez dla zartow jako mamdylemat?
          • Gość: Kasica Re: wiesz przypadkowo przeczytałem dzisiaj IP: *.ecofis.de 16.02.05, 12:30
            ty wiesz, ze jestes naszym ulubiencem, a ja pieszczotliwie o tobie mowie, ze
            masz szkody w mozgu, nie umiesz docenic. A ja inaczej nie potrafie swoich uczuc
            uzewnetrzniac. Kochaj mnie taka jaka jestem
            • boski.zawodowiec ok wiec słonko kochane jak tam twoje krzywe 16.02.05, 12:33
              nozki i płaska kora mozgowa?:)))))))
              wiesz to objaw mojej miłosci do ciebie i same pieszczotliwosci:)))))))
              • Gość: Kasica Re: ok wiec słonko kochane jak tam twoje krzywe IP: *.ecofis.de 16.02.05, 12:35
                wszystko w porzadku, moj niecierpliwy harcerzyku.
        • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:30
          eeeee nie... harcerzyk zdobyl uprawnienia tropiciela i stara sie po prostu nimi
          pochwalic hehehe...
    • beatach1 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:26
      Ja dzisiaj robie rybke. A konkretnie steki z tunczyka. Dla mnie z ryzem ( z
      curry), a dla meza frytasy. I duzooo salatki z lodowej... Mniam

Pozdrawiam
      Bias z Prieny
      (VI / V w. p.n.e.)
      • Gość: Kasica Re: ciekawe co dzis... IP: *.ecofis.de 16.02.05, 12:28
        pycha, ale podziwiam twoja dyscypline, ze on frytki a ty ryz - ja bym frytek
        nie darowala.
        • beatach1 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:32
          Mi juz porzeszlo. Kiedys tez bym nie darowala.
          A jak to sie mowi: "chwila rozkoszy w gebie, a cale zycie w bioderkach". Wjec
          ja dziekuje za taki interes ;).

Milego dnia
          Bias z Prieny
          (VI / V w. p.n.e.)
          • boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:35
            masz czarne włosy?
            • mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:35
              KTO ma mieć czarne????
              • mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:36
                Zapytaj się Mamdylemat, czy ją podrabiam po prostu i sprawę masz wyjaśnioną.
                • Gość: Kasica Re: ciekawe co dzis... IP: *.ecofis.de 16.02.05, 12:39
                  naczytal sie o teoriach spiskowych i teraz boi sie, ze go juz nie kochamy,
                  oszukujemy, robimy w konia. Nerwica, panie, nerwica.
                  • mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:40
                    No to co będzie???? jestem przerażona, przecież miał zostać naszym forumowym
                    psycho....
                • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:44
                  witaj,
                  zgadza sie ty to nie ja.
                  • mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:45
                    Ale zostałam posądzona o niecne podszywanie się pod Ciebie.
                    • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:47
                      eeee... harcerzyk nieco histeryzuje. pozdrawiam cieplutko
                      • mamba30 Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:48
                        Może przeczytał wątek o Boskim Analu :)) Ja również pozdrawiam.
                        • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:53
                          no ba! innymi slowy: glodnemu chleb na mysli...
                      • boski.zawodowiec ja zasugerowałem ze jestescie jedną osobą 16.02.05, 12:48
                        jedną czyli ze nikt sie nie podszywa tylko ze oba nicki naleza do np. tej
                        brunetki w czarnym stroju:)
            • beatach1 Boski, tak i to naturalne ;D 16.02.05, 12:37
              Bias z Prieny
              (VI / V w. p.n.e.)
      • margie tunczyk?! 16.02.05, 12:36
        gdzie ty kochana steki z tunczyka dostalas?!
        • beatach1 Re: tunczyk?! 16.02.05, 12:38
          W rybnym kochana. A czasamim kupuje mrozone w Lidl.

Pozdrawiam
          Bias z Prieny
          (VI / V w. p.n.e.)
        • boski.zawodowiec Re: tunczyk?! 16.02.05, 12:45
          margi opisałem w wątku na temat ilosci seksu twoj przyapdek:) zgadzasz sie z
          moją teroią?
      • niedzwiedzica_sousie Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:47
        jezu, dziewczyno, skąd wzięłaś filet z tuńczyka???????????
    • monika.z.piernika właśnie jem placka po węgiersku :] 16.02.05, 12:34
    • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:49
      hmm... a ja to chyba zdecyduje sie na cos szybkiego, bo wybieram sie wieczorem
      na pokaz prasowy "awiatora"... a zatem zostal mi jeszcze kawalek lososia z
      przedwczoraj, mrozony szpinak... moze zapiekanka?
      • boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:52
        pokaz prasowy , jak to dumnie brzmi a moze zapros mnie zobczysz bedziesz sie
        czuc jak gwiazda:)
        • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 12:54
          meczy mnie bycie gwiazda, na pokaz wybieram sie in cognito. wstydu bys mi tylko
          narobil.
          • boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:00
            Ja wstydu? kobieto jeszcze nikt nie stwierdził ze narobiłem komus wstydu,
            załozył bym drogą marynarke i jakies fajne spodnie , do tego markowe buty z
            Italii:)
            Inco gnito czy jak? przeciez nie jestes osobą publiczną.
            • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:03
              niestety, jestem, a tobie buty z ksiezyca nawet nie pomoga...
              • boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:08
                udowodnij! skarbeńku:)))
                mam aparycje predysponujacą mnie do zajmowania najwzyszch stanowisk.
                • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:13
                  watpie, bo wiesz, to jest tak, ze trzeba miec cos wiecej niz amebowane
                  spojrzenie. dyskwalifikuje cie tez brak znajomosci jezykow obcych.
                  • boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:19
                    misiaczku widziałas moje spojrzenie? a mozna to wiedziec gdzie? Mi akurat nic
                    nie brakuje, jesli trzeba bedzie to sie naucze jezykow obcych, wiem ze w ciagu
                    roku moge bez problemu bezbłednie władac innymi niz polski.
                    Sytuajca jest taka ze ja potrafie udowodnic ze jestem prawdziwy a ty chyba byś
                    miała problemy z tym, do tego zawsze sie starasz wymigac.
                    Nie wiesz chyba tez ze udowodniene jest ze aparycja to 70% sukcesu reszta to
                    przebojowosc, wiara w siebie , pewnosc siebie oraz zdrowy rozsadek , niektorzy
                    za to mowia ze inne głupoty sa wazne i tłuka mało myslacym czytaczom gazet co
                    trzeba aby....... niestety mało ktoremu z tych czytaczy sie cokolwiek udaje.
                    Jesteś w stanie udowodnic czy nie?
                    • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:23
                      boski.zawodowiec napisa?:

> misiaczku widzia?as moje spojrzenie? a mozna to wiedziec gdzie? Mi akurat nic
                      > nie brakuje, jesli trzeba bedzie to sie naucze jezykow obcych, wiem ze w
                      ciagu
                      > roku moge bez problemu bezb?ednie w?adac innymi niz polski.
                      - no coz, potwierdzasz tym samym ma teze, ze ograniczony masz nieco umysl.

> Nie wiesz chyba tez ze udowodniene jest ze aparycja to 70% sukcesu reszta to
                      > przebojowosc, wiara w siebie , pewnosc siebie oraz zdrowy rozsadek , - wiesz,
                      polot by sie do tego przydal, kultura osobista, swiatowe otrzaskanie, tobie
                      tego brakuje.

udowadniac ci nic nie zamierzam, bo mnie nie krecisz, zreszta i tak pewnie
                      wiesz, jak wygladam.
                      • boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:32
                        ale skad moge to wiedziec? nie jestem wysłannikiem boga aby pewne rzeczy
                        wiedziec:)
                        Polot u mnie jest do tego nawet nic nie mowiac i tak ludzie w moim otoczeniu
                        patrza na mnie , swiatow otrzaskanie tez jest co moge udowodnic własną wiedzą w
                        sumie skromnie dodoajac bardzo duzą. Oczywiscie w sprawach naukowych moja
                        wiedza jest mniejsza niz u ludzi zajmojacych sie tym na codzien bo mneijsza
                        musi być.
                        kultura osobista tez jest ale jest zarezerwowana dla ldzui ktorzy ja posiadają
                        i nie pisze to o zartach na forum ale o normlanym codziennym zyciu z ktorego na
                        naet przyapda ledwie kilka godzin.
                        A i oczywiscie nie jestem poprawny politycznie gdy cos jest beee to mowie ze to
                        jest beee argumentujac dlaczego uwazam ze to jest beeee
                        Ja misu wszystkie krece :))) a za takich co byc moze je znasz to 3 kadydatki z
                        wyborow miss polonia 2003, ktore to były nie powiem ale raczej mozna je uznac
                        za te ktorym sie udało.

Misiu no pokaz w koncu:)
                        • mamba30 Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:36
                          boski.zawodowiec napisał:

> ale skad moge to wiedziec? nie jestem wysłannikiem boga aby pewne rzeczy
                          > wiedziec:)
                          > Polot u mnie jest do tego nawet nic nie mowiac i tak ludzie w moim otoczeniu
                          > patrza na mnie , swiatow otrzaskanie tez jest co moge udowodnic własną wiedzą
                          w
                          >
                          > sumie skromnie dodoajac bardzo duzą. Oczywiscie w sprawach naukowych moja
                          > wiedza jest mniejsza niz u ludzi zajmojacych sie tym na codzien bo mneijsza
                          > musi być.
                          > kultura osobista tez jest ale jest zarezerwowana dla ldzui ktorzy ja
                          posiadają
                          > i nie pisze to o zartach na forum ale o normlanym codziennym zyciu z ktorego
                          na
                          >
                          > naet przyapda ledwie kilka godzin.
                          > A i oczywiscie nie jestem poprawny politycznie gdy cos jest beee to mowie ze
                          to
                          >
                          > jest beee argumentujac dlaczego uwazam ze to jest beeee
                          > Ja misu wszystkie krece :))) a za takich co byc moze je znasz to 3 kadydatki
                          z
                          >
                          > wyborow miss polonia 2003, ktore to były nie powiem ale raczej mozna je uznac
                          > za te ktorym sie udało.
                          >

nie wytrzymam. Jak się ze mną nie umówisz, to się pochlastam. Do tego tępymi
                          żyletkami. Miejże chłopie litość...
                          • boski.zawodowiec Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:44
                            nie umaiwam sie ze starsyzmi o 6 lat paniami:))
                            • mamba30 Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:48
                              boski.zawodowiec napisał:

> nie umaiwam sie ze starsyzmi o 6 lat paniami:))

No wiesz co, jak możesz.....
                            • mamba30 Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:49
                              poza tym sam widziałeś, że nie wyglądam na swój wiek
                              • boski.zawodowiec Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:51
                                na swoj wiek wygladasz:) ale to nie chodzi i wyglad a własnie o metryke z
                                rokiem urodzenia.
                                • mamba30 Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:54
                                  Oj Boski, Boski. Metryki nie ma się wytatuowanej na czole. A tak na marginesie,
                                  to jesteś pierwszą osobą, która mówi, że wyglądam na swoje latka. Z reguły
                                  dostawałam kilka mniej :)))
                                  • boski.zawodowiec Re: Boski, jesteś taki boski, że.... 16.02.05, 13:56
                                    wiesz widac lata i to ze masz gdies od 29 do 32 na tym zdjeciu w biełej
                                    koszulce. Ja akurat zwracam na to uwage i unikam spotykania sie ze starszymi
                                    kobietami bo poprostu zle bym sie w ich towarzystwie czuł:(
                        • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:38
                          heheheheheheheh... trzy kandydatki na miss 2003? hehehehehhe... to sie
                          uchachalam hehehe... e, nie, to ja dziekuje za twoje towarzystwo, bo ja to
                          lubie ludzi z polotem, z ktorymi mozna sie nie tylko pokazac, ale i pogadac.

a pokazywac ci sie nie zamierzam, bo i tak mnie juz widziales nieraz.
                          • boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:44
                            no to mi zasugeruj gdzie ci mogłem widziec! Co do kandydatek to ja wiem ze one
                            mało rozgarniete i czesto z prowincji ale jedna z nich przynajmniej probowała
                            robic pozory:))))
                            • mamdylemat Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:49
                              hmmm to jeszcze gorzej swiadczy o tobie, niestety, skoro zadowalaja cie pozory.
                              brrrrrrr!

a widziales mnie pewnie i w tv, i w prasie.
                              pa! nie nadajesz sie jednak na dzisiejsza premiere, a szkoda, bo juz, juz, juz
                              mialam nadzieje...
                              • boski.zawodowiec Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:55
                                Najlepiej zwiac i wmowic na odchodne komus ze jest taki a taki, wiesz ja nie
                                mam rodzicow ktorzy by mnie mogli wypromować , oni szli powoli i do czegos tam
                                doszli dzieki czemu mi cos pomogli i teraz ja ide powoli do gory.
                                No czego sie tak boisz? wyslij mi na maila jakas wskazowke!
      • mamba30 Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 12:52
        to ja, mamba30. czy to się komuś podoba, czy nie :)))))
        • monika.z.piernika Re: Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 12:54
          nowy nick?
          • mamba30 Re: Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 12:56
            monika.z.piernika napisała:

> nowy nick?

???????
            • monika.z.piernika Re: Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 13:06
              mamba30 napisała:

> monika.z.piernika napisała:
              >
              > > nowy nick?
              >
              > ???????
              --------------------------------------
              ?????????????
              mamba o co ci chodiz z tą brunetką w czarnym stroju?????????
              • mamba30 Re: Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 13:10
                W ramach ciekawostki przyrodniczej ( ciekawiło mnie, jak też opluje mnie
                Boski ) wysłałm mu wczoraj swoje zdjęcie. I o zgrozo! Odpisał, że fajne
                zdjęcie, zwłaszcza wtym czarnym stroju. To była po prostu sukienka :) A ja
                liczyłam na jakieś konstruktywne opinie z Jego strony, no bo wiesz - stara już
                jestem prawie 31 wiosen. Ale Boski chyba zaczyna nabierać ogłady towarzyskiej i
                te stare ropuchy w moim wieku może już przestają być takie straszne :))))))
                • monika.z.piernika Re: Brunetka w czarnym stroju... 16.02.05, 13:11
                  achaaaaa :))))

• Gość: mm Re: ciekawe co dzis... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:06
      Zurek z biała kiełbaska:)
    • pimpek_sadelko Re: ciekawe co dzis... 16.02.05, 13:28
      smazony pstrag, surowka z kiszonej kapusty. maz jeszcze ziemniaki dostanie, ja
      nie chce:)
      • mamba30 Co Wy z tymi rybami dzisiaj.... 16.02.05, 13:32
        post jest jakiś, czy co? A ja nic na ten temat nie wiem :(((
        • pimpek_sadelko Re: Co Wy z tymi rybami dzisiaj.... 16.02.05, 13:35
          ja mialam zachcianke ciazowa i musialam kupic rybe:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka