Dodaj do ulubionych

Polki a cudzoziemki

IP: *.ppp.get2net.dk 07.06.02, 20:23
napiszcie jak wygladaja cudzoziemki przy Polkach,czy sa zadbane ,kobiece,ladnie
ubrane.w wielu krajach i to zamozniejszych niz Polska kobiety chodza zaniedbane
i nikt na to nie zwraca uwagi ,w Polsce jednak jest inaczej.co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Izabella Re: Polki a cudzoziemki IP: *.vgernet.net 07.06.02, 20:46
      Zawsze sie zastanawialam skad kobiety w Polsce (nie zaliczam sie do nich) maja
      takie mniemanie ze Polki sa najladniejsze, najzgrabniejsze, najlepiej ubrane
      itd itp ??????Kto wam takch glupot nagadal ?????Wnioskuje ze powiedzenie to
      pochodzi od ludzi ktorzy nigdzie nie byli i nic nie widzieli.Przepraszam ale to
      zdanie o urodzie Polek nie raz na forum bylo powiedziana i za kazdym razem mnie
      denerwuje. Wszedzie sa piekne, zadbane, zgrabne kobiety i taka sama ilosc jest
      kobiet zaniedbanych, puszystych i z gustem sroki ubranych jak choinka
      bozonarodzeniowa. I tu mam na mysli kazdy jeden kontynent i jedno panstwo!!!!!
      Nie ma kraju gdzie sa same brzydule ani kraju gdzie sa same pieknosci, a Polkom
      radze krytyczniej na siebie spojrzec:)
      Pozdrawiam.
      • Gość: Sonia Re: Polki a cudzoziemki IP: *.w.club-internet.fr 07.06.02, 21:05
        Zgadzam sie z Toba, Izabella. Tez mnie denerwuja te samozachwyty, tak jak
        mowisz, w kazdym kraju znajda sie zadbane i nie, grube i chude, etc.
      • tuli_pan Re: Polki a cudzoziemki 07.06.02, 22:03
        Gość portalu: Izabella napisał(a):

>Wszedzie sa piekne, zadbane, zgrabne kobiety i taka sama ilosc jest
        > kobiet zaniedbanych, puszystych i z gustem sroki ubranych jak choinka
        > bozonarodzeniowa.

co do puszystych to jeden glupi kraj odroznia sie od innych: USA
        • Gość: ivana Re: Polki a cudzoziemki IP: *.ppp.get2net.dk 07.06.02, 22:26
          opinie moja opieram na podstawie przyjezdnych z Polski gosci- dziwia sie jakie
          te Dunki meskie,zle ubrane i grube.
          • Gość: droppie Re: Polki a cudzoziemki IP: *.speed.planet.nl 07.06.02, 22:28
            Gość portalu: ivana napisał(a):

> opinie moja opieram na podstawie przyjezdnych z Polski gosci- dziwia sie jakie
            > te Dunki meskie,zle ubrane i grube.

ale to przeciez tylko te ,ktore przyjezdzaja,to nie wszystkie kobiety z
            danii,nieprawdaz?
          • Gość: lo Re: Polki a cudzoziemki IP: *.acn.waw.pl 08.06.02, 10:57
            Gość portalu: ivana napisał(a):

> opinie moja opieram na podstawie przyjezdnych z Polski gosci- dziwia sie jakie
            > te Dunki meskie,zle ubrane i grube.

Mam zupełnie inne odczucia na ten temat. Już kiedyś o tym pisałam. Nigdzie nie
            spotkałam tylu pięknych i eleganckich kobiet, co w Kopenhadze. Wcześniej o
            urodzie Dunek mówił mi kolega. Nie bardzo dowierzałam, ale jak zobaczyłam, to
            przyznałam mu 100% racji.

• Gość: droppie Re: Polki a cudzoziemki IP: *.speed.planet.nl 07.06.02, 22:27
          tuli_pan napisał(a):
          > co do puszystych to jeden glupi kraj odroznia sie od innych: USA

i nawet bedac taaaaaak puszyste,ciagle wydaje im sie,ze sa najladniejsze i
          najmadrzejsze,szczerze mowiac sa naj..ups pomylka drogie panie,wlasnie a czy to w
          polsce czy to w innym kraju sa brzydkie i ladne,to zalezy jaka kobieta,czy jest
          ladna czy nie,a nie jej narodowosc..
          • Gość: tomek Re: Polki a cudzoziemki IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 07.06.02, 23:35
            IMHO można powiedzieć, że jeden naród jest ładniejszy od drugiego. łatwo
            zauważyć, że słowianki jednak różnią się od germanek - na korzyść.
      • cashoggi Re: Polki a cudzoziemki 08.06.02, 06:32
        Polki zadbane z odrostami falszywych blondynek cos masz z oczami
        • ayme Re: Polki a cudzoziemki 08.06.02, 17:36
          Kopenhaga rozni sie na korzysc od innych miast ktore sa duzo
          mniejsze,prowincjonalne i kobiety stamtad inaczej wygladaja niz na Strogeet w
          Kopenhadze.
          • Gość: LilSnake Re: Polki a cudzoziemki IP: *.auc.dk / *.i4.auc.dk 08.06.02, 21:16
            ayme napisał(a):

> Kopenhaga rozni sie na korzysc od innych miast ktore sa duzo
            > mniejsze,prowincjonalne i kobiety stamtad inaczej wygladaja niz na Strogeet w
            > Kopenhadze.

Wydaje mi sie, ze jednak nie. W calej Danii kobiety nie sa moze tak "odwalone"
            jak w Polsce (robia sie na bostwa z reguly tylko na imprezy), ale w porownaniu z
            Polkami ubieraja sie wg mnie duzo bardziej elegancko i wygladaja lepiej, bo
            bardziej naturalnie. W Danii nie ma wiekszych roznic spolecznych/finansowych,
            wiec czy na Strøget w Kbh., czy Nytorv w Aalborgu, czy w jeszcze mniejszym
            miescie, wiekszych roznic nie ma. Dunski sa bardzo sexy- oprocz tych, ktore sa
            wielkie i dobrze zbudowane, a w porownaniu z Polska jest ich tu sporo.
    • annabl Re: Polki a cudzoziemki 08.06.02, 20:35
      W takim razie dodam, ze Holenderki sa wyzsze od Polek, co mnie osobiscie cieszy
      bo moge rozmawiac z kolezanka patrzac jej prosto w oczy a nie w dol.
      A mam 182 cm wzrostu.

Jezeli chodzi o mezczyzn to sa rowniez wyzsi, ale roznica jest mniejsza niz w
      przypadku kobiet.

pozdr. anka
      • Gość: Liloom Re: Polki a cudzoziemki IP: *.11.vie.surfer.at 08.06.02, 21:12
        No dobra wszyscy operujemy troche stereotypami, ale Austriaczki postrzegam jako
        bezguscia. Jest napewno sporo ladnych, tylko ze troche tu i innych nacji typu
        Jugoslowianie, Turcy itd. Przecietna Austriaczka to dla mnie goralka przy kosci
        koniecznie blondynka (nie koniecznie naturalna) obwieszona zlotem, zadbana
        owszem, bo nie obciazona obowiazkami jak przecietna Polka.
        Tutaj solarium i tipsy byly juz dawno, a i dostep do innych rzeczy byl i jest
        duzo latwiejszy niz w Polsce.
        Latwo jest porownywac miejskie baby, porownajcie sobie moze wiejskie, wtedy to
        bedzie szok niezly:)
        • Gość: rene Re: Polki a cudzoziemki IP: 5.2.1R1D* / *.panther.dialup.pol.co.uk 11.06.02, 20:10
          co to znaczy,ze Polki sa odwalone???chyba przesadzone i nienaturalne.
          Polki nie sa naturalne,uroda slowianska zaginela...
          Zle ufarbowane wlosy,zgroza...Nawet mlode dziewczyny wytapetowane.
          Chcemy byc piekne,ale musimy sie jeszcze wiele nauczyc w tej sferze.
          • malamyszka Re: Polki a cudzoziemki 11.06.02, 20:28
            Polki na tle Szwedek sa wymalowane i sztuczne i tu zgodze sie z jedna z
            wypowiedzi. Ubrane za bogato. i za tluste. Ale za to Szwedki wogole nie maja
            gustu. I bez wzgledu czy grube czy chude nie przejmuja sie i chodza w spodniach
            z odkrytym brzuchem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka