Gość: kohol IP: *.crowley.pl 02.03.05, 15:51 Macie? Podobają się Wam? Ja mam w pępku, zrobiony jeszcze przed tą cała modą sprzed dwóch-trzech lat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istna Re: Kolczyki w różnych częściach ciała 02.03.05, 15:52 Hihi, ja sobie osobiście wywierciłam dziurę w brzuchu za pomocą agrafki, jakieś 10 lat temu:) Cud, że żyję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak i zadza a ja tez! i moj chlopak tez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:53 ja mam w pepku - z 5 lat temu; huh pistoletem zrobiony, na szczescie nie mialam z nim problemow. 2 lata temu kolczyk zrobilam sobie w jezyku i bardzo to sobie chwale... 3 dni temu kolca w jezyku zrobil sobie moj T. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp :) 02.03.05, 16:01 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=kolczyk&tagSzukaj=temat&spojnik=and&ile=10&sort=data_desc&forum=16&k tory=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: :) IP: *.crowley.pl 02.03.05, 16:05 To są starocie. Ja jestem ciekawa, czy coś się zmieniło od maja 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol :( IP: *.crowley.pl 02.03.05, 16:13 Cholera, i znowu jestem niemodna :( Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: :( 02.03.05, 16:16 Ja mam w nosie. Chyba jeszcze bardziej niemodnie, ale się przyzwyczaiłam, bo mam go już chyba z dziesięć lat. I mam to w nosie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: :( 02.03.05, 16:18 Właśnie mówię. Pozwalam sobie mieć to w nosie :P Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: :( 02.03.05, 16:35 Nie. Bo to jest taki cieniuteńki drucik z dwiema milimetrowymi kuleczkami po obu końcach. Więc wcale go nie czuję. Prawie go też nie widać. Czasem po pół roku znajomości ktoś się orientuje, że noszę jakieś żelastwo w kinolu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: :( 02.03.05, 16:47 Kurna, jakoś nie. Popatrz jak ja wiele tracę... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:42 :)forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=21191630 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Ale CZYRAKA? n/t IP: *.crowley.pl 02.03.05, 16:47 No własnie, a Truskawa pisze, że ma go w nosie... • Re: :) IP: *.crowley.pl Gość: kohol 02.03.2005 16:05 + odpowiedz To są starocie. Ja jestem ciekawa, czy coś się zmieniło od maja 2004. • Re: :) ticoqp 02.03.2005 16:08 + odpowiedz tak, zamiast kolczyka czyrak:) • :( IP: *.crowley.pl Gość: kohol 02.03.2005 16:13 + odpowiedz Cholera, i znowu jestem niemodna :( • Re: :( truskawka75 02.03.2005 16:16 + odpowiedz Ja mam w nosie. Chyba jeszcze bardziej niemodnie, ale się przyzwyczaiłam, bo mam go już chyba z dziesięć lat. I mam to w nosie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:50 No tak... Wiesz, czyraka mama w nosie, owskiki w dup.sku, jeszcze jak kiedyś usawliliśmy, te owsiki to mają nieumyte zęby, bokiem mi ziźki wychodzą. Taki mały rys truskawkowy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:52 A ja chciałabym wiedzieć, co to są ziźki?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:51 ciekawe co autor chciał nam przekazać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Ale CZYRAKA? n/t IP: *.crowley.pl 02.03.05, 16:53 Nie wiem, ale może tutaj się dowiemy: www.allegro.pl/show_item.php?item=43913381 Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:54 cena wydaje się przystępna, zrzuta?;) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 16:58 Już mówię. Kurka, dziś wychodzę na Miodka jakiegoś, bo już "musi co i jo" tłumaczyłam. W jednej wsi pod Suwałkami na kozy z nosa mówi się ziźki i krąfle. Któreś są bardziej płynne a któreś bardziej suche. Ale nie pytajcie mnie które... Koleżana mi to kiedyś sprzedałą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol A jak nazywacie... IP: *.crowley.pl 02.03.05, 17:04 Jak macie sweter na przykład i jak się go nosi długo, to się robią takie kuleczki na nim, wiecie, takie z małych niteczek, i jak to nazywacie? Jak napiszecie, to Wam napiszę, co mnie i moim koleżankom z sondy pubowej kiedyś wyszło na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: A jak nazywacie... 02.03.05, 17:07 U mnie się mówi, że się sweter mechaci albo kulkuje, ale raczej mechaci. A na te mechatki, to chyba nie znam żadnego określenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: A jak nazywacie... IP: *.crowley.pl 02.03.05, 17:11 No, mechatki też były. Ale wygrały szuszwałki i skutufalonki! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: A jak nazywacie... 02.03.05, 17:13 Ach joooooo. Ślicznie! Trzeba zakonotować. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 17:02 sprzedała??????? a na co Ci to ? i kupiłaś które? te suche?;) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 17:05 No musiałam. Człowiek nie zawsze ma katar. A tak to nawet w czasach ziźkowego kryzysu ma co bokiem wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Ale CZYRAKA? n/t 02.03.05, 17:07 załóż uszczelke pod kolczyk, to nie wyjdzie więcej, zawsze czysto zawsze sucho............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa OHYDA! IP: 193.111.233.* 02.03.05, 16:46 kolczyki w pepku i na jezyku sa okropne, mnie to obrzydza brrrr:( a jak jeszcze panna ma spasiony brzuchol, to juz w ogole mozna zwymiotowac Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: OHYDA! 02.03.05, 16:53 panna- jak sama nazwa wskazuje, nie powinna mieć brzucha, no chyba ze to nie panna?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak i zadza Re: OHYDA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:55 no kazdemu sie podoba co innego. :) ja np. nie cierpie ludzi ktorzy chodza w rozciagnietych swetrach, za krotkich spodniach i glanach i z tlustymi wlosami:) ale toleruje ich:) tak jak oni mnie:) najczesciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: OHYDA! IP: *.zsmeie.torun.pl 15.03.05, 13:24 Kolczyk mozna także w innych miejscach na ciele mieć, a nikt nie chce o tym napisać. Ja mam w bardziej intymnym miejscu i to jest dopiero frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita kolczykom mowimy: TAK ! IP: *.mikstat.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 20:02 a ja od jakis 7 miechow mam w brodzie i ani przez seqnde nie zalowalam tego kroq =] no moze z wyjatkiem chwili w ktorej musiala zobaczyc go mama... ;] ale przezylam jej reakcje a ona pogodzila sie z faktem =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: kolczykom mowimy: TAK ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 01:14 ja tez nie zaluje ze mam kolczyk mam w brwi...ludzie mowia ze bardzo mi pasuje ..wkurza mnie tylko to ze etraz tylke ludzie je ma ...a niektorym naprawde one nie pasuja...ja mam juz ponad dwa lata!!.i jestem bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dodzia85 Re: OHYDA! 15.03.05, 22:30 Wcale nie brzydko.Akurat mam w pepku i w jezyku i bardzo mi sie podoba.Nie mam duzego brzucha ale nie uwazam tez ze duzy brzuch z kolczykiem wyglada ochydnie,poprostu widac ze laska ma gdzies to cio mysla inni i nie wstydzi sie siebie.Rozumiem Cie bo moj chlopak ma podobne zdanie...On jednak twierdzi ze kolczyki robia sobie panny cio maja kompleksy i chca zwracac uwage...fajnie mnie ocenia, nie??:) ...a ja zrobilam sobie poprostu dla wlasnej satysfakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixs Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:56 wszystkie laski jakie poznałem kiedyś a które miały kolczyk w pępku były niezrównoważone psychicznie(nie głupie, nie wariatki)- zalęknione, niepewne siebie i tego co chcą. Zastraszone przez rodziców ale zawzięte i zawsze walczące z nimi. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Kolczyki w różnych częściach ciała 02.03.05, 16:58 :))) Do mnie nie pasuje, ale może dlatego, że już tego kolczyka nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak i zadza Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:59 absolutnie nie pasuje. jestem mega wariatka ale robie to bo chce, a nie dlatego ze rodzice mi nie pozwalaja, albo walcze z nimi. zycie jest po to zeby zasmakowac wszystkiego czego sie zapragnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.crowley.pl 02.03.05, 17:00 Nie pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aureliana Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:57 tez nie pasuje, z rodzicami nigdy nie walczylam, nawet nie czulam potrzeby 'pytania sie' czy moge zrobic kolczyk w pepku( bylam maloletnia jeszcze:P), bo nie byl to zaden problem;) od paru lat nie nosze zadnych kolczykow, i mam dziurke w brzuchu, ech. w ogole to zadnej bizuterii nie nosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.energa.pl 15.03.05, 12:35 Mam kolczyk w pępku. Założyłam go sobie gdy dostałam się na studia. NIe dla kogoś, na pokaz, tylko sama dla siebie. Moim rodzicom się podoba, nie mają nic przeciwko. Jejstem już na 3 roku, mam niezlą średnią czego wynikiem jest stypendium naukowe. Mam mnustwo przyjaciół, nie narzekam na samotność. Szaleję na imprezkach lub siedze w domowym zaciszu. Mój chłopak jest zafascynowany moim kolczykiem. Często sam mi je kupuje. Także nie pasuje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: a ja chce tatuaz na ramieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:50 bede wygladac jak marynarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas a ja bym przeklul sobie rozum na wylot IP: *.uniorg.de / 193.188.196.* 03.03.05, 15:36 tylko nie moge sobie dobrac odpowiedniej szpileczki do koloru wlosow (siwe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:26 zawsze podobaly mi sie kolczyki w roznych czesciach ciala i 3 lata temu przekulam sobie jezyk.Zaufajcie ze nie zaluje.wielu osoba to sie nie podoba ale to jest juz czastka mnie i nie wyobrazam sobie aby go zdjac i odlozyc na polke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzziQ Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 14:41 posiadam kolczyk w języku. tak na przekór całemu światu :)) jest mi z nim dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Kolczyki w różnych częściach ciała 13.03.05, 14:42 Nie, nie podobają mi się. tylko w uszach i to w ograniczonej ilości. Ale ja jestem konserwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.crowley.pl 15.03.05, 07:59 Fixum dyrdum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.medical / *.crowley.pl 15.03.05, 09:55 A coś bardziej po polsku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gibarian Re: Kolczyki w różnych częściach ciała 15.03.05, 20:46 Oczywiście to nie jedyne kryterium i to i owo mogę przeboleć, ale generalnie zakolczykowanym i wydzierganym pannom mówię nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Kolczyki w różnych częściach ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:14 JA MAM 17 LAT A KOLCZYKA W PĘPKU MAM JUŻ OD 5 LAT!!!MIAM RÓWNIEŻ W NOSIE I NA JĘZYKU O USZACH JUŻ NIE WSPOMNĘ!!! POZDRAWIAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Kolczyki w różnych częściach ciała 27.05.05, 21:25 Te miałam kolczyk w pępku przed tą całą modą ale jak się zaczęła to wyjęłam. I mi dziurka zarosła :D - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś