Gość: lilliana IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.03.05, 09:43 nie przyslal nawet sms.Co prawda rozstalismy sie przed 3 tygodniami, ale mieszkamy razem.W tej chwili jest na urlopie a komorka mu dziala ( wiem sprawdzilam ) Co ja mam tu sobie myslec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listek_a Re: Po operacji 04.03.05, 09:46 rozstaliscie sie ale mieszkacie razem?? nie ogarniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilliana Re: Po operacji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.03.05, 09:51 Rozstalismy sie przed 4 tygodniami i ja dopiero szukam nowego mieszkania.On jest od 3 tygodni na Urlopie i wraca za tydzien.Nie wiem co w tej sytuacji mam myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Po operacji 04.03.05, 09:59 Rozstaliscie sie wiec mysle, ze nie ma co rozmyslac. on po prostu ie chce Ci juz nadziei robic i tyle! radze szybko znalesc nowe mieszkanie!powodzenia zycze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilliana Re: Po operacji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.03.05, 10:29 Chyba sie zalamie ;-((((((((((((((((((((((((((((........ Odpowiedz Link Zgłoś