Dodaj do ulubionych

naiwność

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:14
Jestem naiwna do granic możliwości. Zaufałam i...? Nic nowego. Po prostu
dostałam po uszach....Facet jest myśliwym, goni póki mu się chce.Łapie
zdobycz w pazury i nie goni już dalej, chyba , że za inna ofiarą. Zauroczył
mnie, mea culpa.Tylko że to boli tak bardzo..........Ja się wyleczyć z
naiwności???
Obserwuj wątek
    • Gość: jula Re: naiwność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:18
      Nie przejmuj się, to pewnie jakiś dupek.
      • Gość: Ona Re: naiwność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:23
        Masz rację, ale jak człowiek kocha to jest głupi.......Tak bardzo głupi......
        • Gość: znawca Re: naiwność IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.03.05, 21:30
          tak, robi takie głupoty ze az trudno w to uwierzyc.
          gorzej niz po pijaku
          • Gość: jula Re: naiwność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:01
            To prawda.
            • Gość: Ona Re: naiwność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:27
              Najgorsze jest to, że zwykle jesli oddajemy kawał siebie, to wzamian dają nam
              tylko cierpienie. Kto szanuje uczucia w dzisiejszych czasach? Ile razy mozna
              uwierzyć......... Jeszcze trochę opluję swoje odbicie w lustrze.....
              • Gość: znawca Re: naiwność IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.03.05, 22:35
                ja juz plułam ale to nic nie daje:)
                pózniej musisz czyscic lustro
                • Gość: Ona Re: naiwność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:51
                  Tak, pewnie masz rację.............Brudne lustro nic nie pomoże...tylko jak ,
                  do diaska, patrzeć sobie w oczy, jeśli jest się tak głupio naiwnym?????
                  • Gość: jula Re: naiwność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:59
                    Poznasz życie, przestaniesz być naiwna.
                  • Gość: znawca Re: naiwność IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.03.05, 23:14
                    przełknac gorzka pigulke i zyc dalej. nie mozna wiecznie pluc w lustro bo to
                    dołuje. trzeba zrobic wszystko zeby nie pluc. ja teraz zrezygnowalam z moich
                    ulubionych potraw zeby nie wygladac jak potwor i zaczynam o sibie dbac
                    • Gość: Ona Re: naiwność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:51
                      Ja jestem atrakcyjną kobietą. I mam ponad trzydziestkę. Nie należę wiec do
                      grona młodych "kózek", które dopiero uczą się życia.A jednak stale napotykam na
                      facetów, którzy wykorzystuja moja ufnośc, potafia mnie zauroczyć. Mnie wydaje
                      się, że jestem ostrożna, bo przecieżnie każdy jest dla mnie facetem zycia.
                      Stale trafiam na cwaniaczków i w zasadzie ..........Ktoś mi kiedyś powiedział,
                      że jestem za mądra. Czy to jednak mozliwe, skoro stale płaczę z bólu?
                      • Gość: znawca Re: naiwność IP: .48.242.* / 80.51.176.* 06.03.05, 20:59
                        > Stale trafiam na cwaniaczków i w zasadzie ..........Ktoś mi kiedyś
                        powiedział,
                        > że jestem za mądra. Czy to jednak mozliwe, skoro stale płaczę z bólu?

odważne słowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka