Dodaj do ulubionych

zostawila okulary w domu:((

07.03.05, 10:20
i zaraz mi rak zabraknie ( za krotkie) zeby moc tu "pracowac" dzisiaj:))) a
tyk wogole, to pozdrawiam ekipke poweekendowo:)) ale nas zasypalo, coooo???
AA, i odkrylam wczoraj sklep z bielizna, La senza, jest w Arkadii i GM, ale
super maja pizzamki, koszulki i wogole w bardzo przystepnych cenach:))
Obserwuj wątek
    • mamdylemat Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 10:25
      hehehe... i mnie dotknela demencja... komorke zostawilam w domu.
      no i scigam cie, margie, po wszystkich watkach. bo zapytac chcialam jak sie
      nazywa lekarz z lux medu na raclawickiej, o ktorym mowilas mi onegdaj.
      hmm... a sklepu nie znam, ale mniemam, ze ty zakupilas juz w nim kilka
      frywolnych pizamek?
      • margie Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 10:36
        czuje sie scignieta:)) bylo zalozyc watek specjalnie dla mnie, cholero:))
        Lekarz sie nazywa Niezurawski, na Szernera i na Chmielnej przyjmuje, tylko
        ciezko sie do niego dostac, sa dlugie kolejki. A zakupilam jedna pizamke,
        czarna koszulka z baaardzo glebokim dekoltem z tylu i troche plytszym z
        przodu, z lycry, dopasowana i szorty czarne w rozowe kwiatki... boska, za
        jedyne 70pln:)) i czewrona koszulke, ale taka juz pod sweterek... i dostalam
        kupon na 15% znizki na nowa kolekcje:)))
        • mamdylemat Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 10:45
          bog zaplac, dobra kobieto.
          hmm... mniemam, ze pan sz. zapoznal sie juz oraganoleptycznie z asortymentem
          owego sklepu bielizniarskiego? w moim przpadku taka pizamka bylaby poniekad
          zbytkiem, bo sypiam nago.
          • margie Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 10:54
            pan Sz. cierpi ostatnio na bezsennosc i koczuje zgadnj pzred czym do 3-4
            rano:))) A ja, jak niemowle zasypiam o 23:)) czasami mam problem, zeby dortwac
            do tej, jakze poznej, godziny:)) ale mu sie okazalam:))) ja sypiam rownizez
            nago, ale ostatnio tak marzne, ze strach, a w dodatku uwielbiam, jak mnie
            rozbiera pieszczac przy okazji:)) Tak wiec, to taktyka:)))
            • mamba30 No Dzień Dobry !!!! 07.03.05, 10:59
              witam w ten zasnieżony dzień. Mam wreszcie swój sprzęcior - mam na mysli nowego
              laptopa, tamten mnie doprowadził na skraj załamania nerwowego. Co tam laseczki
              u Was słychować?
              • margie Re: No Dzień Dobry !!!! 07.03.05, 11:02
                no nareszcie:))
                Ja sie zwierzalam dylematce o sklerozie i zakupach:)) weekend leniwie, dzisiaj
                rano upojna godzinna podroz do pracy ( wogole nie sprzataja) . Obmyslam rozniez
                zemste na sasiadce ( tej od chodnzika, parkowania i wogole), ktora dziisaj
                zlosliwie usypala mi gore sniegu na wysokosci przednich drzwi od kierowcy...
                Juz mialam lopate w garcie, chcialam jej ta gore wrzucic centralnie pzred
                furtke, ale mnie Sz. powstrzymal:)) Jak sie znam, to juz ja cos wymysle:)))
                • mamba30 Re: No Dzień Dobry !!!! 07.03.05, 11:04
                  Jak nie ma centralnego zamka, tylko otwiera drzwi kluczykiem, to wlej jej
                  strzykawką do wszystkich zamków wodę. W nocy, jak zamarznie, to będzie miała
                  flądra duży problem, aby otworzyć drzwi :)))
                  • margie Re: No Dzień Dobry !!!! 07.03.05, 11:06
                    ona parkuje w garazu. Jak sei wkurze, to zaparkuje samochod na samym srodku
                    jezdni, tuz przy tym jej ulubionym chodniku:)) i co mi zrobi:))
                  • mamdylemat Re: No Dzien´ Dobry !!!! 07.03.05, 11:06
                    hehehehehe... alez mambo, na boga, powsciagnij sie deczko, pomnij na milosc do
                    blizniego i takie tam...
                • nasza_maggie Re: No Dzień Dobry !!!! 07.03.05, 11:54
                  marg, ja pomoge ale powiedz wiecej!
                  • margie Re: No Dzień Dobry !!!! 07.03.05, 12:12
                    a w czym mi chces zpomoc, kochana? w walce z sasiadka? ja se poradze, he he
                    he:)) kolejna pani M:))
              • mamdylemat Re: No Dzien´ Dobry !!!! 07.03.05, 11:03
                no witaj siostro! nowe stanowisko, nowy laptop... fiu, fiu... ani sie
                obejrzymy, a bedziemy sie do ciebie zwracaly: wielebna!
                • mamba30 Re: No Dzien´ Dobry !!!! 07.03.05, 11:05
                  Nie wielebna, ale co najwyżej przełożona....wielokrotnie. Od wczoraj jakieś 9
                  razy :))))
                • margie Re: No Dzien´ Dobry !!!! 07.03.05, 11:06
                  siostra wielebna? niezle:)))
                  • mamba30 O Boże !!!!!! 07.03.05, 11:07
                    dlaczego jestem rasistowską faszystka?????
                    • mamdylemat Re: O Boz˙e !!!!!! 07.03.05, 11:09
                      eeee... nie daj sie podpuscic mamba. harcerzyk na fince staje, co by zwrocic na
                      niego uwage!
                      • mamba30 Re: O Boz˙e !!!!!! 07.03.05, 11:10
                        No tak, my ponoć zawarłyśmy pakt, co by go olewać i ignorować.... he he he,
                        biedny harcerzyk, mysli, że cały świat się na nim skupia
    • laseczka51 dzień dobry rasistowska faszystko! 07.03.05, 11:06
      jak tam po niedzieli?
      • mamdylemat Re: dzien´ dobry rasistowska faszystko! 07.03.05, 11:08
        hehehe... harcerzyk sie uaktywnil!
        • mamba30 Re: dzien´ dobry rasistowska faszystko! 07.03.05, 11:09
          mamdylemat napisała:

> hehehe... harcerzyk sie uaktywnil!

albo xy2, tez jest taka opcja
        • margie Re: dzien´ dobry rasistowska faszystko! 07.03.05, 11:10
          taaa, pod kilkoma nickami:))) a pzrez co mambunia bylas przekladana? Az 9
          razy?:))bo aj to z boku na bok sie pzrekladalam caly weekend:)) poza ty, ze
          wsobote wydalam majatek na bielizne, a w niedziele poprawila, bo sie nadarzyla
          okazja ponownego odwiedzenia sklepu:)))
          • mamba30 Re: dzien´ dobry rasistowska faszystko! 07.03.05, 11:12
            no przeca miałam po moich fochach wykonać 300% normy. Obiecałam i nie mogłam
            Was siostry zawieść....
            • mamdylemat Re: dzien´ dobry rasistowska faszystko! 07.03.05, 11:17
              oj nie zawiodlas, mamba, nie zawiodlas... margie tez nadrobila tymi zakupami.
              cholera! a ja co? no moge sie pochwalic tylko cukinia faszerowana cielecina
              mielona z grzybami suszonymi na sobotnia kolacyjke z be. nadwyzka seksu i
              galopujaco znikajace pieniadze na koncie. a tak mnie sie kremow lancome
              zachcialo! a co!
              • margie Re: dzien´ dobry rasistowska faszystko! 07.03.05, 11:32
                lancome w twoim wieku? nie za stara jestes?? Ja to masci na prochno uzywam
                jedynie:)) Te piniondze to tak majom, znikajom w tempie poki galopki..... kurde
                600pln na bielizne.... ech.....ale zem na diecie, to na zarcie nie wydaje:))
                ale cukinia pychotka musiala byc.... a ja wczoraj piecoznego kurczaka i surowka
                z porow z zielonym groszkiem:)))
                • mamba30 Re: dzien´ dobry rasistowska faszystko! 07.03.05, 11:35
                  a ja byłam u teśćiów i się nażarłam jak świnia i nic nie musiałam szykować:)))
                  a co do kremu, to właśnie mnie się skończył i muszę nabyć drogą kupna jakiś
                  odpowiedni dla mojego starczego wieku...
            • margie Re: dzien´ dobry rasistowska faszystko! 07.03.05, 11:17
              he he he:))
    • madziapoznan Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:20
      dzień dobry paniom :)
      aż mi się serce raduje, kiedy podsłuchując wasze rozmowy słyszę, że wesołość w
      was od samego poniedziałkowego poranka :))))))

miło sobie was podglądać :) tylko czasami uczucie zazdrości kłuje w klatce, a
      powodów jest wiele ;)

pozdrawiam
      • mamba30 Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:25
        madziapoznan napisała:

> dzień dobry paniom :)
        > aż mi się serce raduje, kiedy podsłuchując wasze rozmowy słyszę, że wesołość
        w
        > was od samego poniedziałkowego poranka :))))))
        >
        > miło sobie was podglądać :) tylko czasami uczucie zazdrości kłuje w klatce, a
        > powodów jest wiele ;)
        >
        > pozdrawiam

a czemuż to ukłucie zazdrości?? i to z samego poniedziałku??? Gadać mi tu, ino
        gibko... :)
        • madziapoznan Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:31
          z bardzo wielu względów. w świecie rywalizacji i pogoni za sukcesem, wspaniałą
          jest możliwość przyjaźni z kobietami o podobnych poglądach. sympatię jaką się
          obdarzacie czuć aż w Poznaniu :) a z racji zapędów feministycznych, cieszy mnie
          ogromnie ta wasza sympatia :)

poza tym jednoczę się z wami w "ujarzmianiu" pewnych tutejszych "gejzerów
          intelektu" :)))))))))))))))
          • margie Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:35
            nam do feminizmu daleko, wydaje mnie sie, ze raczej zdroworozsadkowo
            podchodzimy do tematu:) A nam, jak widac, klub 3M sie rozszerza i powoli swym
            zsiegiem obejmuje kraj nasz jak on dlugi i szeroki:)) Warszawa pozdrawia
            Poznan:))
            • madziapoznan Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:37
              tak, przyznaję, że to moje M z przodu bardzo mi się podoba, biorąc pod uwagę
              klub 3M :)
              ale koniec z tym dobrym, bo mnie jeszcze o wazeliniarstwo posądzą ;)
              wracam do pracy :))
              poznań pozdrawia warszawę :)
              • mamba30 Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:44
                przecież się Madzia nie przejmujesz tym co inni sądzą. Ja tam mam w nosie,
                niech gadają, co chcą...
                • madziapoznan Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:52
                  taaa, ale sama zaczynam uważać, że pod wazeliniarstwo podchodzę ;)
                  tak czy siak prezes czeka na projekt....
                  pozdrawiam
                  • nowa-jakosc Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:53
                    czy masz jakis problem do gejzerów intelektualnych?
                    • margie Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:57
                      czysto po polsku:)))) Nowa stara jakosc:)))
                    • madziapoznan Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 12:53
                      problem nie, zastrzeżenia owszem
                      • nowa-jakosc Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 12:54
                        a tak bardziej jasno to do kogo masz zastrzezenia bo ja tu zadnego gejzeru nie
                        widziałem ale skojarzenia pewne mam.
                        • madziapoznan Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 12:56
                          więc pozostawiam ci pole do popisu. pomyśl, kto też może być owym gejzerem
                          intelektu? i co to w ogóle znaczy??
                          ;)
                          • nowa-jakosc wiem co to jest gejzer i wiem co to intelekt 07.03.05, 12:58
                            wiesz jesli bys była dominiką kulczyk lub tez corka innego biznesmena z
                            poznania to pewniem bym sie tu gimnastykował a tak nie wiem czy warto.
                            Warto?
                            • madziapoznan Re: wiem co to jest gejzer i wiem co to intelekt 07.03.05, 13:05
                              widza z zakresu znajomości pojęć: gejzer i intelekt, nie stanowi podstaw do
                              znajomości pojęcia "gejzer intelektu". tak czy siak, czy warto, to sam
                              powinieneś wiedzieć. ja bym się pokusiła dla samej satysfakcji :)))

ps. termin ten, musisz wiedzieć, że też poznańskiego pochodzenia :)
                              • nowa-jakosc Re: wiem co to jest gejzer i wiem co to intelekt 07.03.05, 13:08
                                a chcesz mnie zachecic do siebie abym sie w tobie zakochał:)
                                • madziapoznan Re: wiem co to jest gejzer i wiem co to intelekt 07.03.05, 13:09
                                  o niczym innym nie marzę!!!
                                  • nowa-jakosc Re: wiem co to jest gejzer i wiem co to intelekt 07.03.05, 13:11
                                    to ja wiem ze nie ale jesli chesz abym sie tak prawdziwe zakochał to musisz
                                    dawac mi wskazówki:)
                                    jak wygladasz
                                    ile masz lat
                                    co robisz na codzien
                                    itp.
      • margie Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:26
        a czemiz to cie kluje w klatce? Objawy choroby sercowej?
        • mamdylemat Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:29
          hmm.. pewnia jak i my ma poczatki uwiadu starczego...
          witam poznan!
          • mamba30 Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:30
            no moje gnaty to tak juz zaczynają sytzelać, że zaproponowałam mojemu A. żeby
            zaczął się rozglądać za domem spokojnej starości dla mnie :)))
          • madziapoznan Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:32
            i ja witam :)))))
            • mamba30 Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:34
              No miło mi, że odczuwasz w nas pozytywne wibracje, mimo różnych opinii
              panujących na nasz temat. Ja zaraz wracam do watku, ale teraz MUUUUUSZĘ wyjść
              nakarmić raka :) piję kawę, a jak wiadomo kawa lubi dym. Wracam za 5 min. :)))
              • madziapoznan Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 11:35
                prawdę mówiąc guzik mnie obchodzi co kto o kim myśli, dopóki sama nie wyciągnę
                jakiś wniosków. a na wasz temat takowych się dorobiłam :)
    • mamdylemat Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 12:02
      ale zem sie uchachala... harcerzyk ma nowy nick: nowa jakosc!!!!! hmm... chyba
      prania, co?
      • margie Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 12:03
        a czytalas ten watek? no, nie moglam sie powstryzmac i sie dopisalam:))) tutaj
        tez zreszta:)) Ni emoge spokojnie zjesc, bo opluwam monitor:)))
        • mamba30 Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 12:05
          Harcerzykowi już się do reszty poprzestawiały klepki. Mam wrażenie, że jemu juz
          nawet super psycho.... nie pomoże. Żal mi trochę pryszczatego dzieciaka:)
        • mamdylemat Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 12:12
          czytalam, oj czytalam... usta mnie w taki usmiech wykrzywilo, ze szparagi w
          poziomie moglabym polykac hehehe...
          pozegnam was na jakies dwie godziny, drogie siostry, bo na wywiad musze pedzic.
          pamietajcie: dla wszelakich uposledzen umyslowych, galopujacych rozumowan ameby
          i innych pierwotniakow nalezy miec deczko wyrozumialosci! ha! znaczy sie tepic
          ignorujac hehehehe
          • mamba30 Re: zostawila okulary w domu:(( 07.03.05, 12:14
            No to pa.... ja też musze sobie przygotować jakiś plan zebrania. Dzisiaj będę
            rozmawiała z pracownikami wydawnictwa i muszę się przygotować, jak ich
            troszeczkę potepić. Ale w tym pozytywnym sencie :)))
    • kobieta_na_pasach wy tu o pie..ch 07.03.05, 12:13
      a tymczasem boski wam tylki obrabia w swoim watku.
      • mamba30 Re: wy tu o pie..ch 07.03.05, 12:14
        kobieta_na_pasach napisała:

> a tymczasem boski wam tylki obrabia w swoim watku.

Sram na harcerzyka, niech lepiej pryszcze pogoni z facjaty :) i kanapki
        rozwiezie
        • nowa-jakosc Re: wy tu o pie..ch 07.03.05, 12:17
          Jestes tak wiejska jak mało kto, spoko moz ekiedys załoze koncern rozwozacy
          kanapki po całym swiecie ale jak narazie to sie tym nie zajmuje.
      • margie Re: wy tu o pie..ch 07.03.05, 12:22
        kobieta, gdyby ktos naprawde wartosciowy i budzacy powszechna sympatie np
        starywyjadacz, ticoqp, ty, 30-cha, czy jeszcze spora dawka osob obrabialy mi
        dupe, tobym sie zmartwila. Ale boski?! a niech ten wypierdek pisze sobie, co
        chce, ja sie smieje do rozpuku z tych jego teoryjek i wypocin forumowych i
        zwisa mi i powiewa to, co on o mnie mysli:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka