Dodaj do ulubionych

cos oryginalnego...

IP: 82.160.38.* 07.03.05, 16:33
chcialam sie dowiedziec na jaki najoryginalniejszy i zarazem najbardziej nieprzewidywalny i trafny prezent zdecydowali sie kiedykolwiek Wasi partnerzy? np z okazji urodzin czy innego swieta... chodzi o cos co naprawde urzeklo Was swoja pomysłowością...
Obserwuj wątek
    • Gość: kohol Re: cos oryginalnego... IP: *.crowley.pl 07.03.05, 16:36
      T-shirt "Tak wygląda feministka" :D
      • spazmusek Re: cos oryginalnego... 07.03.05, 16:38
        Kohol ty mówisz po włosku prawda ??? :)
        • Gość: kohol Re: cos oryginalnego... IP: *.crowley.pl 07.03.05, 16:43
          Nie :)
          • spazmusek Re: cos oryginalnego... 07.03.05, 17:09
            A jednak wtedy zrozumiałaś co napisałem
            • Gość: kohol Re: cos oryginalnego... IP: *.crowley.pl 07.03.05, 17:15
              Bo jestem inteligentna i zdarza mi się blefować :)
              "Vat a vedente cul tutti siete brutti stronzi quando vedo imbecile come questo
              ragazzo voglio vomitare."
              Wystarczy złożyć to delikatnie do kupy: imbecile+questo+ragazzo+voglio+vomitare
              i nie trzeba znać języka, żeby mieć mgliste pojęcie, o co chodzi, nie?
              :)
              • spazmusek Re: ZANIEMIAŁEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.05, 17:20
                dOBRA JESTES CHOCIAZ SŁOWO TAKIE JAK VOGLIO nie powinno ci sie z niczym
                kojarzyć no ale widac kobiety sa bardzp inteligentne(nie wszystkie np:
                Sagis).Pozdrawiam Spazmus(moja ksywka w Realu to Zenek )
                • istna Re: ZANIEMIAŁEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.05, 17:22
                  spazmusek napisał:

"no ale widac kobiety sa bardzp inteligentne"

To kohol jest inteligentna, ja poproszę o tłumaczenie:)
                  • spazmusek Re: ZANIEMIAŁEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.05, 17:26
                    Nie moge ci tego przetłumaczyć i nie dlatego że nie wiem co to znaczy ale to
                    jest B.brzydko
                    • istna Re: ZANIEMIAŁEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.05, 17:55
                      Bu! Szkoda:)
    • spazmusek Re: cos oryginalnego... 07.03.05, 16:38
      Najlepszym prezentem jaki kupiłem żonie był chamburger po czym sam go zajdłem i
      byłem bardzo zadowolony i z deka najedzony.
    • Gość: lisek Re: cos oryginalnego... IP: *.icpnet.pl 07.03.05, 16:51
      To był pierwszy (od siedmiu lat) rok, kiedy z powodu pracy i problemów
      finansowych nie moglam pojechać na Festiwal Filmowy do Kazimierza. Strasznie mi
      było przykro, że siedzę w domu i omija mnie masa atrakcji + dobrej zabawy ze
      znajomymi. Dwa tyg. później, na naszą trzecią rocznicę, Ukochany tam mnie
      właśnie zabrał. Udało nam się wyrwać tylko na dwie noce, bo praca, bo ok. 500 km
      w jedną stronę itd., ale to była wspaniala niespodzianka.
      Dodam, że mój facet dość twardo stąpa po ziemi, więc dodatkowo cieszył fakt, że
      zdobył się na coś - we własnym mniemaniu - szalonego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka