Dodaj do ulubionych

co tu tak nieruchawo na forum?!

09.03.05, 10:46
co sie dzieje?? sroda was przytlacza? Zmeczenie dniem kobiet? Kupilam sobie
Wielki slownik cytatow polskich i obcych i troszke sie rozczarowalam, moze
musze sie przyzwyczaic????
Obserwuj wątek
    • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 10:51
      hmm... znaczy sie nie bedziesz sypala blyskotliwymi przyslowiami jak z rekawa?
      oj margie, trza bylo nabyc slownik techniczny hehehe.
      no co z tym jeziorem, sie pytam?
      • margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 10:57
        no wlasnie nie wiem..... a co z mamba? ona sie cos opierala.....
        • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:02
          no wiesz, kobiecie na jej stanowisku nie godzi sie srodkami komunikacji
          miejskiej jezdzic... hehehe... moze ja poswiecona limuzyna przywioza?
          tak czy inaczej ja jestem otwarta, ale jesli chcecie przenunac delektowanie sie
          drinkami na inny czas, przystaje. wiesz, kolektywnie decyzje podejmiemy heheheh
          • margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:08
            ale ona cos pisala o nadrabianiu zaleglosci z A. , transport transportem, i tak
            p pozyciu czesci karty w jeziorze samochod w gre nie wchodzi:)) Sz. dzis pisze
            testy z prawa jazdy ( zabrali mu z apunkty:)) raz juz zdawal , ale na jezdzie
            go skosili :)), trzymaj kciuki o 12.00.... od tego wiele zalezy, znaczy od tego
            prawa jazdy, m. in. praca jego:(
            • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:12
              o cholera! powazna sprawa! bede zaciskac w poludnie nie tylko kciuki lapek, ale
              i stop!!!!!!
              margie, a jaka praca interesuje pana sz.?
              • margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:37
                tak naprawde to jakas. Zeby tylko w miare w normalnych godzinach, moze byc
                nawet na zmiany, on sie pracy nie boi. Pracowal w tej kawiarence, ale szefowi,
                ech dluga historia, opwowiem ci jak sie zobaczymy:)) Teraz ma tam cos na oku, w
                zasadzie to dwie propozycje, ale zadna z nich nie daje jakichkolwiek szans na
                nauczenie sie czegos czy na rozwoj. A czegos takiego wlasnie by szukal....
                • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:40
                  no to musimy pogadac, bo pan be. ma przyjaciela, ktory byc moze by kogos
                  potrzebowal, ale nie wiem, na ile pan sz. bylby zainteresowany.
                  • margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:43
                    oo, byloby super, zapytaj sie wiec moze pana Be. co to za praca i jakie ma
                    przyjaciel wymagania?
                    • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:54
                      facet prowadzi jeden z wiekszych sklepow internetowych artykulow biurowych. a
                      poniewaz firma swietnie sie rozwija, potrzebuje on nowych pracownikow. o ile
                      niczego nie pomieszalam, chodzi o obsluge klientow i takie tam. z tego co mowi
                      be. ma to byc stanowisko rozwojowe. zreszta, jak chcesz podam ci telefon do be.
                      i sama go popytasz.
                      • margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:57
                        byloby super!!!! wyslij sms, OK? jakby sie udalo, to sie nie wywdziecze:)))
                        • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:02
                          juz sle
                          • mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:03
                            przełóżmy nasze spotkanko. Dzisiaj nie mam na nic siłki :)))
                      • mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 11:57
                        no ładnie, tylko chwilę mnie ie ma a Wy juz mi wywalacie poświęcona limuzynę....
                        • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:00
                          hehehehe... to z milosci, mamba! goracej milosci! i troski, co bys se lakierkow
                          blotem posniegowym nie zachlapala.
                        • margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:04
                          nie wywalamy, tylko zazdroscimy:)) mnie mojej nikt nie poswiecil:))
            • Gość: D:: Re: co tu tak nieruchawo na forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:15
              Przeciez on ma prace.
    • squirrel9 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 10:54
      Środa przytłacza tylko antyfeministów :)))
    • mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:04
      dziewczyny, wyślijcie mi swoje adresy mailowe na gazetę. W pracy nie mam, a
      wysmarowałabym może coś czasami.
      • mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:05
        wyseksiłam się dzisiaj w nocy, ale chcę więcej, ale niewyżyta laska ze mnie,
        zajeżdżę chyba pana A. :))
        • trzydziecha1 mamba30??? 09.03.05, 12:22
          Czy to Ty pisałas, że potrafi kilka razy po dwa razy :)) a ja sie spytałam, czy
          kończy za każdym, ale jakoś nie doczytałam odpowiedzi? możesz zdradzić?
          • mamba30 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:26
            nie kilka razy po dwa razy, bo tak raz za razem to rzadko, ale kilka razy(3, 6,
            8 zalezy) z malutką kilku - kilkunastominutową przerwą to jak najbardziej. I
            tak, kończy za każdym razem. Dawaj swojemu więcej jogurcików, u mnie zawsze w
            lodówce stoi kilka :))))
            • trzydziecha1 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:29
              Nie eeeee w te 8 nie uwierze... To jakis ewenement chyba??? Hodowany na
              actimelu :PPPPP???? Generalnie moj M nie narzeka na swoje mozliwości, ja też,
              ale takich maratonów oczy moje nie widziały :DDDDDDD
              • mamba30 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:30
                uwierz, uwierz, dlaczego miałabym kłamać, w końcu nie siebie reklamuję, tylko
                chłopa. Ech, poruszyłaś temat i chcica mnie złapała, dzisiaj było tylko 3 razy
                :(
                • trzydziecha1 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:38
                  dobrze, ze się dobraliście pod tym wzgledem :DD
                  • mamba30 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:40
                    no jest to niewątpliwie nasz duzy plus, z ex-em nie kochałam sie przez 4
                    ostatnie lata małżeństwa. Nawet nie wie, co stracił idiota :))))
                    • trzydziecha1 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:42
                      Biedactwo!Dlugo jesteście razem?
                      • mamba30 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:43
                        z obecnym i chyba ostatnim mieszkamy razem 4 m-ce, a z exem byłam ponad 15 lat,
                        z czego 11 w stanie małżeńskim. Ale powiem Ci, że z czasem przestajesz myśleć o
                        sexie, jakoś wytrzymałam w celibacie, za to teraz sobie odbijam na maxa :))))
                        • trzydziecha1 Re: mamba30??? 09.03.05, 12:49
                          Cięzko rozstawać się po tylu latach? Mi parę razy mało zabrakło do takiej
                          decyzji...
      • margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:08
        pisz na sluzbowy, wysle ci sms-em
        • mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:09
          oki, to czekam :)
          • mamdylemat no dobra, siostry... 09.03.05, 12:16
            ... co z tymn spotkaniem?
            • margie Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:19
              ja moge. I to jest ostatni dzien mojej moznosci w tym tygodniu. Hawk:))
              • mamba30 Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:21
                ja prosze o przełożenie, nie dam rady... jeszcze mój syn "podupadł" na zdrowiu
                • mamdylemat Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:27
                  a zatem proponuje sie spotkac w tym samym miejscu o tej samej porze, ale w
                  przyszlym tygodniu. no chyba margie, ze my jeszcze dzis sie uwidzim?
                  • margie Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:47
                    sama juz nie wiem..... a nie bedziesz zla, jak to przelozymy na next week? Bo
                    ja od jutra na ten festiwal latam i Sz. bedzie sam z psem 4 dni siedzial w
                    domu, zeby sie nie zmeczyl, biedactwo, to moze go do kina za wczoraj wyciagne?
                    • mamdylemat Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:50
                      taka jestes, tak? a obiecalas dwuuscisk!!!! obiecanki macanki!!!!
                      ps. alez skad, poza tym w przyszlym tygodniu ma byc juz wiosna, wiec bedzie
                      przyjemniej w jeziorze. bo jakos sama nie wiem, jak bym dotarla w te zamiec.
                      widzialas co sie dzieje za oknem?
                      • margie Re: no dobra, siostry... 09.03.05, 12:52
                        no wlansie, kurna, widze i szlag mnie trafia..... Musialm swiatlo w salonie
                        zapalic, bo nic nie widze na ekranie:))
    • kathathea Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:54
      pozdrawiam panie m razy 3 :-)
      • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 12:57
        czuwaj!!!!!!!!!
        • margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:10
          czuj czuj:))
          • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:13
            ... plonie ognisko i szumia knieje, druzynowy jest wsrod nas...
            • kathathea Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:16
              kurcze nie bylam ani w zuchach ani w harcerzach
              • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:20
                i chwala bogu! od razu widac, zes normalna babka!!!!
                • kathathea Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:25
                  dla mnie to bylo kiedys przeklenstwo bo inne kolzanki chodzily a podobno
                  wlsanie przez to,ze nie chodzilam to jakas dziwna bylam
                  • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:29
                    taaaa... i u mnie kolezanki do harcowki pomykaly. tyle, ze mnie nigdy nie
                    ciagnelo. brrrrrrr!!!!!
                    • mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:35
                      a wy znowu o harcerstwie, ech, siostry :) to co, przekładamy???
                      • mamdylemat Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:37
                        twoj postulat zostal rozpatrzony pozytywnie. ustalilysmy z margie, ze lepiej
                        sie spotkac w komplecie w przyszlym tygodniu. i ponoc pogoda ma byc lepsza!
                        • mamba30 Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:39
                          no to zaj.ebiście siostro, jestem nieskończenie dźwięczna za okazane
                          zrozumienie :)
              • margie Re: co tu tak nieruchawo na forum?! 09.03.05, 13:24
                my tez nie:)) ale mamy obsesje wiosenna:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka