Dodaj do ulubionych

DIETA PREZYDENCKA - CZY KTOŚ STOSOWAŁ

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.01, 17:43
RATUNKU!!!!!
do lipca muszę schudnąc 15 kg ( wesele). Słyszałam, zreszta widziałam w
telewizji, iz dieta Kwaśniewskiego daje rezultaty, przynajmniej chwilowe.
Prosze o radę. czy ktoś stosował tą diętę. Jak Długo?. Co trzeba konkretnie
jeść?
Obserwuj wątek
    • Gość: zombi Re: DIETA PREZYDENCKA - CZY KTOŚ STOSOWAŁ IP: *.nationale.com.pl 05.04.01, 11:01
      Stosowałem, a jakże. Jej tajemnica to dokładna rozpiska wszystkich posiłków na
      cały tydzień (a więc nie tylko zupa kapuściana). Niestety nie mam przy sobie
      dokładnego przepisu. Jest skuteczna na krótka metę. Schudłem w ciągu 2 tygodni
      ok. 8 kg (z 95 na 87). W ciagu następnych trzech miesięcy (ale jadłem już
      normalnie), wróciłem do 95 kg. Życze powodzenia i pozdrawiam.
    • Gość: ja Re: DIETA PREZYDENCKA - CZY KTOŚ STOSOWAŁ IP: 195.205.122.* 05.04.01, 12:07
      Dlaczego MUSISZ schudnąć. Wiem, że to jaeden z najpiękniejszych dni w życiu
      kobiety i każda wtedy chce pięknie wyglądać, ale czy twój przyszły mąż nie
      kocha cię taką jaka jesteś? Wolałby cię 15 kg chudszą? A tak na marginesie to
      ile ważysz i ile masz wzrostu (jeżeli to nie tajemnica). Ciekawa jestem
      poprostu czy przypadkiem nie przesadzasz. Może spróbuj poćwiczyć, pójść na
      basen, pojeździć na rowerze. Jak przejdziesz na diete to podejrzewam, że
      stracisz radość z odchudzania, bo będzie cię ciągnęło do "zwykłych" smakołyków.
      A uprawiając sport na pewno lepiej się poczujesz poprawisz kondycję, no i
      pewnie troszkę schudniesz. A jaki miałaś plan?: schudnąć do lipca 15, a potem
      co...
    • Gość: dona Re: DIETA PREZYDENCKA - CZY KTOŚ STOSOWAŁ IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.04.01, 22:05
      Stosowałam i byłam zadowolona. Nie tylko schudłam, ale poprawiła mi się cera i
      włosy. Przez tydzień jesz zupę, możesz się nią opychać do oporu, do tego w
      pierwszym dniu - owoce ( oprócz bananów) , w drugim - warzywa, trzeci - owoce i
      warzywa, czwarty - banany i chude mleko, piąty - ryba gotowana lub chudy stek
      smażony bez tłuszczu, szósty to samo co w piątym plus warzywa, siódmy - ryż
      pełnoziarnisty i warzywa. Można pić soki bez cukru, gorzką kawę i herbatę. Ani
      kropli alkoholu. Po tygodniowym odpoczynku po diecie ( jemy normalnie, ale nie
      obżeramy się) można powtórzyć. Gimnastyka też się przyda. Powodzenia.
    • Gość: gosia Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: 213.134.130.* 01.08.01, 12:34
      BARTON
    • Gość: Wiesiek Re: PODSUMOWANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.liber.uw.edu.pl 01.08.01, 14:15
      Wszystkie filmy Coenów są super , z wyjątkiem .... OK - bez
      wyjątków !!!!!!!!!!!!!
      Pozdrawiam miłosników kina
      • Gość: mm A FARGO? IP: 62.148.83.* 07.08.01, 13:38
        Czyżbym ja się pomyliła, czy też zapomnieliśmy o doskonałym filmie (przyznaję,
        nie widziałam "Ścieżki strachu")
        • Gość: Do mm !! Re: A FARGO? IP: *.liber.uw.edu.pl 07.08.01, 14:44
          Fargo jest też super !!!
          Ścieżkę strachu puszczają &#60 Raz na rok &#62 ,w różnych telewizjach ,przeważnie w
          środku tygodnia ,w godzinach 23.00 - 1.00.
          Pzdr
        • Gość: m. Re: A FARGO? IP: *.centrala.pbk.pl 07.08.01, 15:45
          a widzieliscie Prosty plan? dla w stylu Fargo (no, moze bez czarnego humoru), a
          jeszcze lepsze.
          • Gość: mm Re: A FARGO? IP: 62.148.83.* 07.08.01, 16:05
            Gość portalu: m. napisał(a):

&#62 a widzieliscie Prosty plan? dla w stylu Fargo (no, moze bez czarnego humoru), a
            &#62
            &#62 jeszcze lepsze.

Też opiera się na porwaniu? Cos mi świta - grało tam jakieś nazwisko?

• Gość: m. Re: A FARGO? IP: *.centrala.pbk.pl 08.08.01, 09:57
              Gość portalu: mm napisał(a):

&#62 Gość portalu: m. napisał(a):
              &#62
              &#62 &#62 a widzieliscie Prosty plan? dla w stylu Fargo (no, moze bez czarnego humor
              &#62 u), a
              &#62 &#62
              &#62 &#62 jeszcze lepsze.
              &#62
              &#62 Też opiera się na porwaniu? Cos mi świta - grało tam jakieś nazwisko?

zamiast porwania masz bezpanska torbe z duza kasa. trojka znalazcow uklada prosty
              plan - bierzemy kase, nikomu nic nie mowimy i po krzyku. plan oczywiscie bierze w
              leb. nazwiska z filmu: Bill Paxton, Bridget Fonda i Billy Bob Thornton.

• Gość: razor Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:53
      Big Lebowski za najlepszy przepis na białego rosjanina. Nigdy lepszego nie
      piłem i Arizona Rising za to że chłopaki sprawili że nawet Cage się sprawdził w
      komedii a najgorszy zdecydowanie Fargo którego lepiej nakręcił nawet ich
      współpracownik Sam Raimi rok póżniej- Prosty Plan
      • Gość: mm Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: 62.148.83.* 08.08.01, 15:28
        Torchę mi przykro, ale dla mnie coś było w filmie FARGO. Ale dziękuję, że
        przypomniałeś mi białego rosjanina!! Pamiętam, jak wpatrywałam sięw ekran, co
        takiego tam jest mieszane. No i pyszność wielka. Ale jeżeli lubisz trunek
        kaluha,spróbuj koniecznie z tequila i z serpentynką ze skórki - nie wiem pod
        jaka nazwą występuje, dość mocne.
        • Gość: oli Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: 195.94.206.* 21.08.01, 13:13
          BIG LEBOWSKI tekst "faceci w czarnych pidzamach"i " niemieccy nihilisci"
          rozwalaja mnie na maksa
          • Gość: ma Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.08.01, 09:23
            Gość portalu: oli napisał(a):

&#62 BIG LEBOWSKI tekst "faceci w czarnych pidzamach"i " niemieccy nihilisci"
            &#62 rozwalaja mnie na maksa

''- Kto to?
            - Nihilisci''

Jak to uslyszalem, to plakalem ze smiechu.

• Gość: carper Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 09:29
              BIG LEBOWSKI!!
    • Gość: odys Re: Najlepszy film braci Coen ????? Czekam na opinie !!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.08.01, 21:13
      Dla mnie tworczosc braci Coen to w ogole cos fantastycznego,maja swoj
      niepowtarzalny styl i oprocz jednej wpadki-nieudanego pastiszu filmu
      gangsterskiego czyli "Sciezki strachu"(moje zdanie)-ich filmy sa rewelacyjne!
      Trudnoo wybrac najlepszy ale chyba jednak Fargo-czarna komedia pierwszej
      klasy ....zaraz potem surrealistyczny i "klimatyczny" Barton Fink...
      musze obejrzec Bracie,gdzie jestes? koniecznie! pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka