starywyjadacz 11.03.05, 12:05 Moj ulubiony dzisiejszy watek to RANKING bo zajmuje w nim exequo pierwsze miejsce:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:06 no to dlaczego przeskakujesz na inny, ha???? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:08 Gdyby ktoś w gąszczu wątków przeoczył, to ma szanse wyczytac to tutaj :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:14 > Gdyby ktoś w gąszczu wątków przeoczył, to ma szanse wyczytac to tutaj :DDD Dobrze kombinujesz Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:17 U mnie niestety przegrałeś o włos z Ticoqp :DDDD Ale lubię cie tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 12:53 a to źle, czy dobrze????? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 12:56 Nie, no chyba dobrze. Nie szachraisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 12:57 Ech, żyzni, czyli sukowatość na facjacie jest faktem :( Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:00 Ja wiem? Przesadzasz deczko... Ale zaraz, zaraz, jak tak sobie patrze na fotki... 15 i pół wiosny? To swego ex w podstawówce poznałaś? Czy w ostatniej grupie w przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:02 tego hmm... wyliniałego padalca poznałam 1 dzień po zakończeniu8* kl. Sz.P. a ja zadałam Ci pytanie na małpie. O niektóre sprawy nie wypada pytać na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:06 To o rocznik? Odpedział żech 69 rok :) A propos kogo Ci przypominam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:12 NIE co? Nie przypominam, czy nie dostałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:02 Dobrze, że dodałeś "deczko", a tak juz mogłabym pomysleć, że wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:11 "Deczko" było sarkastycznie :) Przesadzasz z tą sukowatością. Fajna laseczka jesteś i basta! Jaruga-Nowacka! Tej to kilka suk z paszczy zionie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:14 No dzięki. Strasznie spodobało mnie się okreslenie o "kilku sukach zionacych z paszczy" ale się uśmiałam, aż z działu redakcyjnego zza ściany pytali sie czy u mnie wszystko ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:14 Nie, to znaczy, że spudłowałeś. Na małpie jest kolejny mail :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:45 mamba30 napisała: >, aż z działu redakcyjnego zza ściany pytali sie czy u > mnie wszystko ok :) Wczoraj całe szczęście jak się zaczęły wątki typu: "Zdradzam męża z jej psem", to byłem sam w pokoju i mogłem rżeć do rozpuku, a tak udaję, że się zaksztusiłem, albo coś takiego. :D Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:15 Może i zionie, ale ładna kobieta z niej. Moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:27 Jaruga? Chyba żartujesz? Ale z drugiej strony ja twierdzę, że Richard Gere jest przystojny, a moja żona ma z tego bekę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha1 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D IP: 213.17.175.* 11.03.05, 14:01 Mi tez sie nie podoba siwy rysiu bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 14:03 Jakbym był kobietą, to pewnie bym się w nim podkochiwał. Podoba mi się ten jego ironiczny uśmieszek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 14:06 w kim???? w R G, ja tam nie :) mnie sie podoba taki jeden dzieciak Keanu Reeves, ma jak dla mnie zaj.ebiste oczy No i w ogóle taki jakiś podobny troche typek do mojego pana A. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Ej! Ty to naprawde˛ CZARNA mamba jezdes´ ;D 11.03.05, 14:10 kapitanie, i ja fotke poprosze. ale juz! mamdylemat@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawde˛ CZARNA mamba jezdes´ ;D 11.03.05, 14:12 W sumie dziewictwo z mambą dziś straciłem, ale się waham... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ej! Ty to naprawde˛ CZARNA mamba jezdes´ ;D 11.03.05, 14:14 pietrek666 napisał: > W sumie dziewictwo z mambą dziś straciłem, ale się waham... :) no czuje sie wrecz zaszczycona :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Ej! Ty to naprawde˛ CZARNA mamba jezdes´ ;D 11.03.05, 14:16 to sie nie wahaj. tez sie pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I jak? :) 11.03.05, 14:28 a to do mnie pytanie o wrażenia z naszego inicjacyjnego stosunku, czy do siostry Dylematki nt Twojej persony????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: I jak? :) 11.03.05, 14:29 cjolera, wy tu sie rozdziewiczacie, a ja tu za przyzwoitke robie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I jak? :) 11.03.05, 14:30 To nic Dylematko, mnie tam nie przeszkadzasz. pani Bozia kazała się dzielić, a tyś przeca siostrą mą.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: I jak? :) 11.03.05, 14:33 pietrek666 napisał: > Nic o nas bez nas? :) ale o co panu chodzi...???? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: I jak? :) 11.03.05, 14:35 > To nic Dylematko, mnie tam nie przeszkadzasz. pani Bozia kazała się dzielić, > a tyś przeca siostrą mą.... Że się mną dzielicie za moimi plecami :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: I jak? :) 11.03.05, 14:28 no, no... mnie to pan za mlodu za serce chwycil... jaki grzeczny, hmm... nic nie zapowiadalo, ze na kapitana wyrosnie hehehe... no i mniemam, ze to mimo wszystko fajnie zwizualizowac jednego z trzech wybitnych samcow forum! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:16 Mój tyż, bo tyż ex equo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:29 no prosze, a rzekomo to babki sa lase na komplementy... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:35 RZEKOMO, jak słusznie zauwazyłeś :D Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Tylko jest to ranking męskich piękności na FK,a Ty 11.03.05, 12:48 jesteś przecież kobietą. Sam przyznałeś się:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Tylko jest to ranking męskich piękności na FK 11.03.05, 12:51 Przecież nie urodę w rankingu onym chodziło. Dylemat nie wie jak wyglądam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewnętrzn 11.03.05, 13:01 A, ta jest ważniejsza. Przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:03 Czyli że z Wyjadaczem i Kopovem śledziony mamy przepiękne? O żołądkach i płucach ze skromności wrodzonej nie wspominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:07 :-)Tak. O serduszku też nie można zapominać. Oprócz mózgu jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:04 alez Sagis my o urodzie nic, a nic nie piszemy, tylko o cechach charakterologicznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:10 A, czyż też nie o ich pięknych cechach charakteru?:-) Tylko to mężczyźni są wzrokowcami:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:12 Nie, ja równiez jestem wzrokowcem, a Ci co twierdza, że nie sa w błędzie, albo nie chcą się do tego przyznać. Oczywiście największą wagę przywiązuję do serca i charakteru, ale tez wygląd zewnętrzny nie jest tak całkowicie dla mnie bez znaczenia. :) PS. A mój pan A. wydaje mnie się baaardzo przystojnym mężczyzną, ale to tak na marginesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:15 Nie wierzę w teksty, że ktoś patrzy tylko na wnętrze, po prostu nie wierzę. Musi zaistrzyć i już.Inna sprawa, że każda potwora.. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:19 trzydziecha1 napisała: > Nie wierzę w teksty, że ktoś patrzy tylko na wnętrze, po prostu nie wierzę. > Musi zaistrzyć i już.Inna sprawa, że każda potwora.. itd. no przeciez napisałam, że na powloke zewnetrzna tez patrze... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: ale mi teraz 30tka dowalila do pieca! 11.03.05, 13:23 Ale to nie było do Ciebie, tylko tak ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:22 Masz rację, bo nasza druga połowa musi nam podobać się też zewnętrznie. Kiedyś słyszałam od jakiś kobiet, że ich partner na początku nie podobał im się. A, wręcz wywoływał u nich obrzydzenie. Dla mnie to było niezrozumiałe, że one są z kimś, kto nie podoba się im. Nie można być z kimś na siłę. Mój ukochany jest faktycznie przystojny i jest to dla mnie problem, bo w mojej świadomości nigdy przystojnym nie można wierzyć. Za łatwo im wszystko przychodzi. A, zawsze znajdują się kobiety, które chcą takiego zakręcić i odbić. To jest podświadoma rywalizacja kobiet o mężczyzn. A, jak jest zajęty, to tym bardziej. Nauczyłam się, aby nie mówić za dużo, jak wspaniałym jest mój ukochany, aby nie wzbudzić zazdrości u innych kobiet. Tylko jemu to mówię. Odpowiedz Link Zgłoś