Dodaj do ulubionych

Moj ulubiony dzisiejszy watek to ...

11.03.05, 12:05
Moj ulubiony dzisiejszy watek to RANKING bo
zajmuje w nim exequo pierwsze miejsce:))))
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:06
      no to dlaczego przeskakujesz na inny, ha????
      • trzydziecha1 Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:08
        Gdyby ktoś w gąszczu wątków przeoczył, to ma szanse wyczytac to tutaj :DDD
        • starywyjadacz Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:14
          > Gdyby ktoś w gąszczu wątków przeoczył, to ma szanse wyczytac to tutaj :DDD

Dobrze kombinujesz
          • trzydziecha1 Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:17
            U mnie niestety przegrałeś o włos z Ticoqp :DDDD Ale lubię cie tak samo!
      • pietrek666 Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 12:17

• mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 12:53
          a to źle, czy dobrze?????
          • pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 12:56
            Nie, no chyba dobrze. Nie szachraisz :)
            • mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 12:57
              Ech, żyzni, czyli sukowatość na facjacie jest faktem :(
              • pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:00
                Ja wiem? Przesadzasz deczko... Ale zaraz, zaraz, jak tak sobie patrze na
                fotki... 15 i pół wiosny? To swego ex w podstawówce poznałaś? Czy w ostatniej
                grupie w przedszkolu?
                • mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:02
                  tego hmm... wyliniałego padalca poznałam 1 dzień po zakończeniu8* kl. Sz.P. a
                  ja zadałam Ci pytanie na małpie. O niektóre sprawy nie wypada pytać na forum :)
                  • pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:06
                    To o rocznik? Odpedział żech 69 rok :) A propos kogo Ci przypominam? :)
                    • mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:10
                      NIE
                      • pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:12
                        NIE co? Nie przypominam, czy nie dostałaś?
                • mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:02
                  Dobrze, że dodałeś "deczko", a tak juz mogłabym pomysleć, że wszystko OK
                  • pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:11
                    "Deczko" było sarkastycznie :) Przesadzasz z tą sukowatością. Fajna laseczka
                    jesteś i basta! Jaruga-Nowacka! Tej to kilka suk z paszczy zionie :DDD
                    • mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:14
                      No dzięki. Strasznie spodobało mnie się okreslenie o "kilku sukach zionacych z
                      paszczy" ale się uśmiałam, aż z działu redakcyjnego zza ściany pytali sie czy u
                      mnie wszystko ok :)
                      • mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:14
                        Nie, to znaczy, że spudłowałeś. Na małpie jest kolejny mail :)
                      • pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:45
                        mamba30 napisała:

>, aż z działu redakcyjnego zza ściany pytali sie czy u
                        > mnie wszystko ok :)

Wczoraj całe szczęście jak się zaczęły wątki typu: "Zdradzam męża z jej psem",
                        to byłem sam w pokoju i mogłem rżeć do rozpuku, a tak udaję, że się
                        zaksztusiłem, albo coś takiego. :D
                    • trzydziecha1 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:15
                      Może i zionie, ale ładna kobieta z niej. Moim zdaniem.
                      • pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 13:27
                        Jaruga? Chyba żartujesz? Ale z drugiej strony ja twierdzę, że Richard Gere jest
                        przystojny, a moja żona ma z tego bekę :)
                        • Gość: trzydziecha1 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D IP: 213.17.175.* 11.03.05, 14:01
                          Mi tez sie nie podoba siwy rysiu bleeeee
                          • pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 14:03
                            Jakbym był kobietą, to pewnie bym się w nim podkochiwał. Podoba mi się ten jego
                            ironiczny uśmieszek. :)
                            • mamba30 Re: Ej! Ty to naprawdę CZARNA mamba jezdeś ;D 11.03.05, 14:06
                              w kim???? w R G, ja tam nie :) mnie sie podoba taki jeden dzieciak Keanu
                              Reeves, ma jak dla mnie zaj.ebiste oczy
                              No i w ogóle taki jakiś podobny troche typek do mojego pana A. :)
                            • mamdylemat Re: Ej! Ty to naprawde˛ CZARNA mamba jezdes´ ;D 11.03.05, 14:10
                              kapitanie, i ja fotke poprosze. ale juz! mamdylemat@gazeta.pl
                              • pietrek666 Re: Ej! Ty to naprawde˛ CZARNA mamba jezdes´ ;D 11.03.05, 14:12
                                W sumie dziewictwo z mambą dziś straciłem, ale się waham... :)
                                • mamba30 Re: Ej! Ty to naprawde˛ CZARNA mamba jezdes´ ;D 11.03.05, 14:14
                                  pietrek666 napisał:

> W sumie dziewictwo z mambą dziś straciłem, ale się waham... :)

no czuje sie wrecz zaszczycona :)))))
                                • mamdylemat Re: Ej! Ty to naprawde˛ CZARNA mamba jezdes´ ;D 11.03.05, 14:16
                                  to sie nie wahaj. tez sie pokaze.
                                  • pietrek666 I jak? :) 11.03.05, 14:23

• mamba30 Re: I jak? :) 11.03.05, 14:28
                                      a to do mnie pytanie o wrażenia z naszego inicjacyjnego stosunku, czy do
                                      siostry Dylematki nt Twojej persony?????
                                      • mamdylemat Re: I jak? :) 11.03.05, 14:29
                                        cjolera, wy tu sie rozdziewiczacie, a ja tu za przyzwoitke robie?
                                        • mamba30 Re: I jak? :) 11.03.05, 14:30
                                          To nic Dylematko, mnie tam nie przeszkadzasz. pani Bozia kazała się dzielić, a
                                          tyś przeca siostrą mą....
                                          • pietrek666 Re: I jak? :) 11.03.05, 14:31
                                            Nic o nas bez nas? :)
                                            • mamba30 Re: I jak? :) 11.03.05, 14:33
                                              pietrek666 napisał:

> Nic o nas bez nas? :)

ale o co panu chodzi...????
                                              • pietrek666 Re: I jak? :) 11.03.05, 14:35
                                                > To nic Dylematko, mnie tam nie przeszkadzasz. pani Bozia kazała się dzielić,
                                                > a tyś przeca siostrą mą....

Że się mną dzielicie za moimi plecami :DDDDDDDDDDDD
                                    • mamdylemat Re: I jak? :) 11.03.05, 14:28
                                      no, no... mnie to pan za mlodu za serce chwycil... jaki grzeczny, hmm... nic
                                      nie zapowiadalo, ze na kapitana wyrosnie hehehe...
                                      no i mniemam, ze to mimo wszystko fajnie zwizualizowac jednego z trzech
                                      wybitnych samcow forum!
    • pietrek666 Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:16
      Mój tyż, bo tyż ex equo.
    • mamdylemat Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:29
      no prosze, a rzekomo to babki sa lase na komplementy...
      • trzydziecha1 Re: Moj ulubiony dzisiejszy watek to ... 11.03.05, 12:35
        RZEKOMO, jak słusznie zauwazyłeś :D
    • sagis Tylko jest to ranking męskich piękności na FK,a Ty 11.03.05, 12:48
      jesteś przecież kobietą. Sam przyznałeś się:-))))
      • pietrek666 Re: Tylko jest to ranking męskich piękności na FK 11.03.05, 12:51
        Przecież nie urodę w rankingu onym chodziło. Dylemat nie wie jak wyglądam :)
        • sagis Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewnętrzn 11.03.05, 13:01
          A, ta jest ważniejsza. Przynajmniej dla mnie.
          • pietrek666 Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:03
            Czyli że z Wyjadaczem i Kopovem śledziony mamy przepiękne? O żołądkach i
            płucach ze skromności wrodzonej nie wspominam :)
            • sagis Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:07
              :-)Tak. O serduszku też nie można zapominać. Oprócz mózgu jest najważniejsze.
          • mamba30 Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:04
            alez Sagis my o urodzie nic, a nic nie piszemy, tylko o cechach
            charakterologicznych :)
            • sagis Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:10
              A, czyż też nie o ich pięknych cechach charakteru?:-)
              Tylko to mężczyźni są wzrokowcami:-)))
              • mamba30 Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:12
                Nie, ja równiez jestem wzrokowcem, a Ci co twierdza, że nie sa w błędzie, albo
                nie chcą się do tego przyznać. Oczywiście największą wagę przywiązuję do serca
                i charakteru, ale tez wygląd zewnętrzny nie jest tak całkowicie dla mnie bez
                znaczenia. :)

PS. A mój pan A. wydaje mnie się baaardzo przystojnym mężczyzną, ale to tak na
                marginesie :)
                • trzydziecha1 Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:15
                  Nie wierzę w teksty, że ktoś patrzy tylko na wnętrze, po prostu nie wierzę.
                  Musi zaistrzyć i już.Inna sprawa, że każda potwora.. itd.
                  • mamba30 Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:19
                    trzydziecha1 napisała:

> Nie wierzę w teksty, że ktoś patrzy tylko na wnętrze, po prostu nie wierzę.
                    > Musi zaistrzyć i już.Inna sprawa, że każda potwora.. itd.

no przeciez napisałam, że na powloke zewnetrzna tez patrze...
                    • trzydziecha1 Re: ale mi teraz 30tka dowalila do pieca! 11.03.05, 13:23
                      Ale to nie było do Ciebie, tylko tak ogólnie.
                • sagis Re: Nie o urodę zewnętrzną.Piękność też jest wewn 11.03.05, 13:22
                  Masz rację, bo nasza druga połowa musi nam podobać się też zewnętrznie. Kiedyś
                  słyszałam od jakiś kobiet, że ich partner na początku nie podobał im się.
                  A, wręcz wywoływał u nich obrzydzenie. Dla mnie to było niezrozumiałe, że one
                  są z kimś, kto nie podoba się im. Nie można być z kimś na siłę.

Mój ukochany jest faktycznie przystojny i jest to dla mnie problem, bo w mojej
                  świadomości nigdy przystojnym nie można wierzyć. Za łatwo im wszystko
                  przychodzi. A, zawsze znajdują się kobiety, które chcą takiego zakręcić i
                  odbić. To jest podświadoma rywalizacja kobiet o mężczyzn. A, jak jest zajęty,
                  to tym bardziej. Nauczyłam się, aby nie mówić za dużo, jak wspaniałym jest mój
                  ukochany, aby nie wzbudzić zazdrości u innych kobiet.

Tylko jemu to mówię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka