matrek 13.06.02, 16:48 Ma przepiekne oczy i brwi... To nie żart. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrek Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:55 glen.medeiros napisał(a): > > > ich jest tutaj więcej Domyślam się. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 13.06.02, 17:01 glen.medeiros napisał(a): > > > a ja widziałem co tam będę dużo mówił :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:54 kini napisał(a): > Hmmmm... To dopiero zagadka. To przecież Wy lubicie być tajemnicze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:55 matrek napisał(a): > kini napisał(a): > > > Hmmmm... To dopiero zagadka. > > To przecież Wy lubicie być tajemnicze :) No pewnie! Ale swoją drogą, skąd przyszedł ci do głowy pomysł, żeby napisać takiego posta? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:57 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > kini napisał(a): > > > > > Hmmmm... To dopiero zagadka. > > > > To przecież Wy lubicie być tajemnicze :) > > No pewnie! Ale swoją drogą, skąd przyszedł ci do głowy pomysł, żeby napisać > takiego posta? Np. a'propos wątku, nasze wirtualne rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:58 matrek napisał(a): > Np. a'propos wątku, nasze wirtualne rozmowy. No cóż, nie czytałam, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:59 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Np. a'propos wątku, nasze wirtualne rozmowy. > > No cóż, nie czytałam, niestety. Dzisiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:50 Czyżby Melba? Ona przecież niedaleko Ciebie pracuje... Podglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:53 agniecha27 napisał(a): > Czyżby Melba? Ona przecież niedaleko Ciebie pracuje... Podglądasz? Za daleko, jak na mój wzrok Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:54 No, Matrek. Nie daj się prosić. Pooooowieeeeedz ;))) Kini, Agick, Lastka? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:57 agniecha27 napisał(a): > No, Matrek. Nie daj się prosić. Pooooowieeeeedz ;))) Kini, Agick, Lastka? O co to, to nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Jedna z Was 13.06.02, 16:59 matrek napisał(a): > agniecha27 napisał(a): > > > No, Matrek. Nie daj się prosić. Pooooowieeeeedz ;))) Kini, Agick, Lastka? > > O co to, to nie :) DZIĘKI ZA KOMPLEMENT. :)))) Mam nadzieję, że COKOLWIEK mam ładne. Ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 13.06.02, 17:00 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > agniecha27 napisał(a): > > > > > No, Matrek. Nie daj się prosić. Pooooowieeeeedz ;))) Kini, Agick, Las > tka? > > > > O co to, to nie :) > > DZIĘKI ZA KOMPLEMENT. :)))) > Mam nadzieję, że COKOLWIEK mam ładne. Ha ha ha! Nie chodziło mi o to, czy to akurat te osoby :)) Lecz o to, że nie mogiedzieć nic wiecej na ten temat :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: WYBACZAM! :)))) (n/t) 13.06.02, 17:04 Dziękuję :) A oczy to jedna z ważniejszych rzeczy u kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: WYBACZAM! :)))) (n/t) 13.06.02, 17:07 matrek napisał(a): > Dziękuję :) > A oczy to jedna z ważniejszych rzeczy u kobiety. Ja wyobrażam sobie ciebie jako wysokiego szczupłego faceta z ciemnymi włosami, bez okularów. Nie mam pojęcia, dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: WYBACZAM! :)))) (n/t) 13.06.02, 17:18 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Dziękuję :) > > A oczy to jedna z ważniejszych rzeczy u kobiety. > > Ja wyobrażam sobie ciebie jako wysokiego szczupłego faceta z ciemnymi włosami, > bez okularów. Nie mam pojęcia, dlaczego. Trafiłaś w 10, ale tym bardziej nie wiem dlaczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: WYBACZAM! :)))) (n/t) 13.06.02, 17:21 matrek napisał(a): > > Ja wyobrażam sobie ciebie jako wysokiego szczupłego faceta z ciemnymi włos > ami, > > bez okularów. Nie mam pojęcia, dlaczego. > > Trafiłaś w 10, ale tym bardziej nie wiem dlaczego :) Myślę, że po prostu wszystkich tutaj wyobrażam sobie jako ludzi atrakcyjnych. Między innymi dlatego nie chcę się spotykać z realu. Jesteście dla mnie jak postaci z książek. Jak czytam książkę, to potem nie mam ochoty oglądać filmu na jej podstawie. Czy rozumiesz, o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: WYBACZAM! :)))) (n/t) 13.06.02, 17:24 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > > Ja wyobrażam sobie ciebie jako wysokiego szczupłego faceta z ciemnymi > włos > > ami, > > > bez okularów. Nie mam pojęcia, dlaczego. > > > > Trafiłaś w 10, ale tym bardziej nie wiem dlaczego :) > > Myślę, że po prostu wszystkich tutaj wyobrażam sobie jako ludzi atrakcyjnych. > Między innymi dlatego nie chcę się spotykać z realu. Jesteście dla mnie jak > postaci z książek. Jak czytam książkę, to potem nie mam ochoty oglądać filmu na > > jej podstawie. Czy rozumiesz, o co mi chodzi? Doskonale. Ja rownie mam jakieś wyobrażenie na twój temat, Twojego wyglądu i może jeszcze kilku dziewczyn. Z tym, że w moim przypadku, niekiedy na podstawie brzmienia nicku (choć może to dziwne), a niekiedy na podstawie sposobu pisania i myślenia, a to już chyba może byc najbardziej mylące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: WYBACZAM! :)))) (n/t) IP: *.chello.pl 13.06.02, 17:25 Kini, ja rozumiem :) A może się zabawimy i powiemy sobie, jak sobie siebie wyobrażamy? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: WYBACZAM! :)))) (n/t) 13.06.02, 17:31 Gość portalu: Melba napisał(a): > Kini, ja rozumiem :) A może się zabawimy i powiemy sobie, jak sobie siebie > wyobrażamy? Dla mnie kini to młodo wyglądająca, szczupła i średniego wzrostu dziewczyna z figurą, o dość ciemnej cerze i takich włosach. O tobie nie mam zbyt wyraźnego wyobrażenia, ale widzę cię jako wysoką dziewczynę, z prostymi dugimi włosami. Raczej jasnymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: WYBACZAM! :)))) (n/t) IP: *.chello.pl 13.06.02, 17:45 Kini- ciemna raczej krótkie włosy, jasna cera, średni wzrost. Ty się już wygadałeś :) Agick - długowłosa blondynka z piegami Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: WYBACZAM! :)))) (n/t) 13.06.02, 18:02 Gość portalu: Melba napisał(a): > Kini- ciemna raczej krótkie włosy, jasna cera, średni wzrost. Ty się już > wygadałeś :) ? > Agick - długowłosa blondynka z piegami Mi tez kojarzy sie z piegami. Chyba przez ten nick :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Lastka IP: 62.233.139.* 13.06.02, 18:08 Ciemne wlosy, wpadajace w odcien kasztanu, lekko podkrecone na koncach, do ramion. Oczy brazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Agniecha27 IP: 62.233.139.* 13.06.02, 18:19 Nie, Agniecha jest czarna i ma krecone wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky2 IP: 62.233.139.* 13.06.02, 18:24 he, he, strzelaj dalej, bo na razie pudlo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky2 IP: 62.233.139.* 13.06.02, 18:56 W drugiej probie strzal w dziesiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Frisky2 13.06.02, 19:25 Jak widać, kwik wszystko co napiszesz dzieli przez dwa. Dobra rada, zapamiętaj to i wykorzystaj w odpowiednim momencie :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Frisky2 13.06.02, 19:23 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > he, he, strzelaj dalej, bo na razie pudlo:)) Ciesz się, bo nie ma nic gorszego niż facet blondyn - fffuj, ochyda. Blondyn - to ma byc chłop ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky2 IP: 62.233.139.* 13.06.02, 19:27 Ja tez wole brunetow (a zwlaszcza brunetki), ale nie mam nic przeciwko blondynom Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Frisky2 13.06.02, 19:30 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Ja tez wole brunetow (a zwlaszcza brunetki), ale nie mam nic przeciwko > blondynom Kobiety to se mogą mieć każdy kolor włosów, o ile będą brunetkami :) Żartuję, blondynki też są fajne :P Ale facet blondyn jest... taki nijaki. Takie nie wiadomo co. Przepraszam wszystkich blondynów, ale to moje zdanie. Tylko moje. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Frisky2 14.06.02, 09:38 Ja myślę, że szatyn o brązowych oczach z wiecznym (lekko kpiącym) uśmiechem na twarzy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Frisky2 14.06.02, 09:52 Ach! A czy wiesz, że w takich oczach można się zakochać?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky2 IP: 62.233.139.* 14.06.02, 10:10 Dlatego u kazdej pani tu doszukuje sie brazowych oczu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Frisky2 14.06.02, 10:22 Ja już znalazłam swojego brązowookiego, dlatego mówię, że można się zakochać... Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky2 IP: 62.233.139.* 14.06.02, 10:26 Brazowe oczy i Agnieszka, to jest mieszanka oszałamiająco elektryzująca Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Agniecha27 14.06.02, 09:37 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Nie, Agniecha jest czarna i ma krecone wlosy Pokęcone to ja mam, ale w... głowie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Agniecha27 14.06.02, 09:36 kwik napisał(a): > krótkie blond. zielone wesołe oczy :) > Wesołe oczy - to się może i zgadza, a reszta - fajnie byłoby mieć zielone oczy, bo to chyba nieczęsto spotykany kolor oczu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Agniecha27 14.06.02, 09:40 agniecha27 napisał(a): > kwik napisał(a): > > > krótkie blond. zielone wesołe oczy :) > > > > Wesołe oczy - to się może i zgadza, a reszta - fajnie byłoby mieć zielone oczy, > > bo to chyba nieczęsto spotykany kolor oczu... :))) O taaak.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Agniecha27 14.06.02, 09:41 > > Wesołe oczy - to się może i zgadza, a reszta - fajnie byłoby mieć zielone > oczy, > > > > bo to chyba nieczęsto spotykany kolor oczu... :))) > > O taaak.... ;) oj nieeeeeeeeeeeeeeee :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Agniecha27 14.06.02, 09:42 kwik napisał(a): > > > Wesołe oczy - to się może i zgadza, a reszta - fajnie byłoby mieć zie > lone > > oczy, > > > > > > bo to chyba nieczęsto spotykany kolor oczu... :))) > > > > O taaak.... ;) > > oj nieeeeeeeeeeeeeeee :))) Ależ taaak i wiem co piszę ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik panie sąsiedzie 14.06.02, 09:45 > > > O taaak.... ;) > > > > oj nieeeeeeeeeeeeeeee :))) > > Ależ taaak i wiem co piszę ... ;) ja też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Nell IP: *.chello.pl 13.06.02, 18:13 Nell- kasztanowe wlosy w jakiejs szalonej fryzurze poldlugiej.Zielone oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Nell IP: 62.233.139.* 13.06.02, 18:19 Nell- blondynka, szczupla, drobna, jasnoniebieskie oczy, proste wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Nell 13.06.02, 19:31 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Nell- blondynka, szczupla, drobna, jasnoniebieskie oczy, proste wlosy Ile razy oglądałeś "W pustyni i w puszczy" ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Nell IP: 62.233.139.* 13.06.02, 19:32 A myslisz, ze ona nie ogladala?;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Nell 13.06.02, 19:35 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > A myslisz, ze ona nie ogladala?;) Tyż prowda :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Nell 14.06.02, 09:41 To zdecydowanie brunetka, długie włosy, romantyczne spojrzenie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lastka 13.06.02, 19:19 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Ciemne wlosy, wpadajace w odcien kasztanu, lekko podkrecone na koncach, do > ramion. Oczy brazowe. Jesteś w błędzie - ma jasne włosy, założysz się ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Lastka IP: 62.233.139.* 13.06.02, 19:26 Jesli ja widziales, albo opisala ci siebie to nie bede sie zakladal. A jesli strzelasz w ciemno, to sie zaloze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lastka 13.06.02, 19:27 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Jesli ja widziales, albo opisala ci siebie to nie bede sie zakladal. A jesli > strzelasz w ciemno, to sie zaloze:)) No to jak w końcu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Lastka IP: 62.233.139.* 13.06.02, 19:32 Znajac twoje stosunki z nia, wolalbym sie nie zakladac. Ale jesli sie zalozymy o piwo, to moge sie zalozyc, w koncu dotrzymam ci towarzystwa przy nim:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lastka 13.06.02, 19:34 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Znajac twoje stosunki z nia, wolalbym sie nie zakladac. Ale jesli sie zalozymy > o piwo, to moge sie zalozyc, w koncu dotrzymam ci towarzystwa przy nim:) Skąd piszesz, jesteś z Wwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lastka 13.06.02, 19:47 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > tak To i bez zakładu możemy wypić jakąś baryłeczkę, bo zdaje się, e zaczęla się w koncu kroić jakaś mała forumowa imprezka w WWie Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Lastka 13.06.02, 19:56 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Dzisiaj???? Nie, dzisiaj został zapodany pomysł w wątku "Jedna z Was". Poczytaj sobie na dole wątku. Zdaje się że melba z nim wyszła pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Sorki 13.06.02, 19:59 "Czy w Warszqwie dzisiaj pada" , a nie w "Jedna z Was" i nie melba, tylko Sonija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Sorki IP: *.chello.pl 13.06.02, 20:00 Melba pana molestowała o plac konstytucji, więc swój udział ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Sorki 13.06.02, 20:01 Gość portalu: Melba napisał(a): > Melba pana molestowała o plac konstytucji, więc swój udział ma :) O, jak przyjemnie być molestowanym przez Kobiete :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Sorki IP: 62.233.139.* 13.06.02, 20:02 Przeczytalem, moze bym przyszedl, tylko nie do szpulki, ani szpilki, jakos nie trawie tych knajp Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Sorki 13.06.02, 20:05 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Przeczytalem, moze bym przyszedl, tylko nie do szpulki, ani szpilki, jakos nie > trawie tych knajp Nie przeczytałeśwszystkiego, padla też propozycja Elefanta, U Fiszera, TGI Friday.. jeszcze nie jest postanowione gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Lastka 14.06.02, 09:44 Ona jest napewno wesołą blondynką z krótkimi włosami i błękitnymi oczami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastka 14.06.02, 09:47 agniecha27 napisał(a): > Ona jest napewno wesołą blondynką z krótkimi włosami i błękitnymi oczami ;))) Wiesz co ja właśnie tak sobie ciebie wyobrażam, a ja wręcz przeciwnieblondynką jestem i owszem, oczy mam niebieskie ale włosy półdługie. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Lastka 14.06.02, 09:50 Chyba muszę Cię rozczarować, bo: szatynka, szare oczy, ale ktoś mi powiedział, że oczy mam uśmiechnięte - zgadzam się z tym. Czy trudno będzie teraz mnie sobie wyobrazić? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastka 14.06.02, 09:51 agniecha27 napisał(a): > Chyba muszę Cię rozczarować, bo: szatynka, szare oczy, ale ktoś mi powiedział, > że oczy mam uśmiechnięte - zgadzam się z tym. Czy trudno będzie teraz mnie > sobie wyobrazić? Nie już cie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: WYBACZAM! :)))) (n/t) 14.06.02, 09:16 Gość portalu: Melba napisał(a): > Kini- ciemna raczej krótkie włosy, jasna cera, średni wzrost. Ty się już > wygadałeś :) > Agick - długowłosa blondynka z piegami ale tylko latem mam te piegi..! i malutkie..!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Jedna z Was IP: *.netland.gda.pl 13.06.02, 19:20 matrek napisał(a): > Ma przepiekne oczy i brwi... > To nie żart. No, to wiadomo nie od dziś! ;) (i puściła oko jednym ze swoich pięknych oczu) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Frisky i Matrek 14.06.02, 08:59 No cześć chłopaki! A ładnie to tak rozmawiać o nieobecnych??? Jak się piweczko udało? Żałuję, że mieszkam tak daleko bo chętnie bym się z Wami wybrała. A terza rozwieję wasze wątpliwości co do mojego wyglądu. no frisky przegrałbyś, jestem wysoką (173) szczupłą w miarę (60) blondynką (farbowaną) troszkę dłuższe niż do ramion, oczy mam niebieskie pełne usta, nos taki sobie mnie się nie podoba, znaków szczególnych brak, No i co takie było wasze wyobrażenie? Matrek wydaje mi się wysokim postawnym facetem, szatynem w miarę przystojnym, ze śniadą karnacją, włosy krótkie, oczy szare w eleganckich okularkach (naprawdę nie wiem dlaczego) Frisky wysoki szczupły blondyn, oczy niebieskie. Kini- wysoka szczupła, włosy dłuższe, kruczoczarne, śniada cera, brązowe oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky i Matrek IP: 62.233.139.* 14.06.02, 09:30 No rzeczywiscie: blondyn z niebieskimi oczami to ostatnia rzecz z jaka chcialbym sie utozsamiac;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky i Matrek IP: 62.233.139.* 14.06.02, 09:33 dokladnie. 1/2 frisky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky i Matrek IP: 62.233.139.* 14.06.02, 09:47 Dzis w ogole bez zakoli, czyli 0 % Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Frisky i Matrek 14.06.02, 09:51 czyli już nie brunet. obstawiam w takim razie -50% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky i Matrek IP: 62.233.139.* 14.06.02, 09:52 Jeszcze brunet, ale za pare lat moze bedzie golabek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Frisky i Matrek 14.06.02, 09:55 jeszcze jest parę kolorów, co sobie będziesz żałował, jak szaleć to szaleć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Frisky i Matrek IP: 62.233.139.* 14.06.02, 10:18 kolor nieba w twoich oczach? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wniosek 14.06.02, 09:06 błędna diagnoza panie psychiastro (nie mój, mój diagnozuje bezbłędnie):)) Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: ciągle jestem za imprezką .... 14.06.02, 09:23 .... knajpa jest mi obojętna, byle nie na Pradze i Kabatach ! Może załózmy wątek- Meetingu . Kto będzie chciał to zgłosi swój udział. Powiem Wam szczerze, że zdziwilo mnie trochę to, co napisała melba ..."jesteście dla mnie jak postacie z ksiażki" czy coś takiego...i fajnie jest jak jest. To forum może być miejscem gdzie poznają się ludzie, i nie widzę przeszkód ( skoro rozmawiamy ze sobą codziennie)abyśmy mieli porozmawiać w realu... S. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: ciągle jestem za imprezką .... 14.06.02, 09:29 sonija napisał(a): > .... knajpa jest mi obojętna, byle nie na Pradze i Kabatach ! > Może załózmy wątek- Meetingu . Kto będzie chciał to zgłosi swój udział. > Powiem Wam szczerze, że zdziwilo mnie trochę to, co napisała > melba ..."jesteście dla mnie jak postacie z ksiażki" czy coś takiego...i fajnie > > jest jak jest. To forum może być miejscem gdzie poznają się ludzie, i nie widzę > > przeszkód ( skoro rozmawiamy ze sobą codziennie)abyśmy mieli porozmawiać w > realu... > > S. Ale ja mieszkam w Białymstoku i nie dojadę a też chcę na tę imprezę!! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: ciągle jestem za imprezką .... 14.06.02, 09:30 lastka napisał(a): > Ale ja mieszkam w Białymstoku i nie dojadę a też chcę na tę imprezę!! > Dopjed lastak, dojedź, to tylko 180 kilometrów... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: ciągle jestem za imprezką .... 14.06.02, 09:29 Ja potrafię to zrozumieć - w tej chwili chyba wszyscy się ciut idealizujemy i ktoś może chce aby tak pozostało. Poza tym, kini napisala kiedyś, że wolałbay, aby te nasze dyskusje pozostały jedynie intelektualną rozrywką i może coś w tym jest. Ja tam chetnie bym się jednak spotkał. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: ciągle jestem za imprezką .... 14.06.02, 09:52 Droga lastko, znam kilka osób, któr codziennie dojeżdżają do pracy z Łodzi do W- wy tj.140 km....więc nie przesadzaj...chcieć to móc. ja chętnie się z Wami Wszystkimi spotkam.... matrek do dzieła ...rób zbiórkę. PS. Z the manem - nie chętnie, ale podyskutować mozna zawsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan a moze powiecie.. 14.06.02, 09:10 jak sobie wyobrazacie mnie??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: a moze powiecie.. 14.06.02, 09:12 Wysoki, przystojny (wiesz chodzi mundur), sztyn z brązowymi oczami ciemne brwi, długie rzęsy, pełne usta. Dobrze zbudowany. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: a moze powiecie.. 14.06.02, 09:14 lastka napisał(a): > Wysoki, przystojny (wiesz chodzi mundur), sztyn z brązowymi oczami ciemne brwi, > > długie rzęsy, pełne usta. Dobrze zbudowany. cieplo.... cieplo........ Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: a moze powiecie.. 14.06.02, 09:29 Normalny , zwyczajny , sympatyczny,inteligentny i wykształcony, mający trafne spostrzeżenia facet.... myslę, że taki obraz człowieka jest ważniejszy, niż ....wysoki/niski, gruby/chudy, rudy/brunet itp....przeież z tymi, którzy nie są Ok nie chcecie na forum gadać, każecie im spadać, zamykać z tamtej strony drzwi... Może odsyłacie super blondynę, lub bardzo przystojnego faceta..????? O co tu chodzi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: a moze powiecie.. 14.06.02, 10:03 sonija napisał(a): > Normalny , zwyczajny , sympatyczny,inteligentny i wykształcony, mający trafne > spostrzeżenia facet.... > myslę, że taki obraz człowieka jest ważniejszy, niż ....wysoki/niski, > gruby/chudy, rudy/brunet itp....przeież z tymi, którzy nie są Ok nie chcecie na > > forum gadać, każecie im spadać, zamykać z tamtej strony drzwi... > Może odsyłacie super blondynę, lub bardzo przystojnego faceta..????? > O co tu chodzi ???? Rybko, to tylko zabawa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: a moze powiecie.. 14.06.02, 10:11 Dzięki sedeczne za wyjaśnienie, bo poczułam się ..zagubiona ... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: a moze powiecie.. 14.06.02, 10:01 tuli_pan napisał(a): > jak sobie wyobrazacie mnie??????????????? Brunet, nie za wysoki, oczy szare... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Frisky i Matrek 14.06.02, 09:27 lastka napisał(a): > No cześć chłopaki! A ładnie to tak rozmawiać o nieobecnych??? Jak się piweczko > udało? Żałuję, że mieszkam tak daleko bo chętnie bym się z Wami wybrała. > A terza rozwieję wasze wątpliwości co do mojego wyglądu. no frisky przegrałbyś, > > jestem wysoką (173) szczupłą w miarę (60) blondynką (farbowaną) troszkę dłuższe > > niż do ramion, oczy mam niebieskie pełne usta, nos taki sobie mnie się nie > podoba, znaków szczególnych brak, > No i co takie było wasze wyobrażenie? Nie popmyliłem się zbytnio :) Z tym że wiesz, wymiary wymiarami, kolor włosów kolorem włosów, ale ważne są jeszcze "niuanse" - rysy twarzy, itd. > > Matrek wydaje mi się wysokim postawnym facetem, szatynem w miarę przystojnym, > ze śniadą karnacją, włosy krótkie, oczy szare w eleganckich okularkach > (naprawdę nie wiem dlaczego) No, prawie - jeśli nie liczyc tej śniadej karnacji... Tę mam normalną, typową dla centralnej europy :) > Frisky wysoki szczupły blondyn, oczy niebieskie. > > Kini- wysoka szczupła, włosy dłuższe, kruczoczarne, śniada cera, brązowe oczy. Co do kini nie będę sie już zakladał, ale wyobrażam ją sobie jako laskę średniego wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no dobra.. 14.06.02, 09:25 Lastka - fajna dziewczyna z gatunku tych, o których mówi się laska...:) kini - krótkie włosy ciemne, oczy niebieskie albo szare, szczupła, taka trochę figlara.. Melba - wysoka, długie włosy, uśmiechnięta.. maltrek - wg opisu, który był wcześniej.. tuli pan - wysoki, przystojny, cięty humor.. kwik - wysoka, ciemne włosy, nie wiem czy długie, typ inteligentnej babki.. a ja mam piegi ale tylko w lecie - jestem blond i mam długie włosy, oczy mam zielone.. no jestem raczej wysoka..:)) strzała wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: no dobra.. 14.06.02, 09:28 agick napisał(a): > Lastka - fajna dziewczyna z gatunku tych, o których mówi się laska...:) > kini - krótkie włosy ciemne, oczy niebieskie albo szare, szczupła, taka trochę > figlara.. > Melba - wysoka, długie włosy, uśmiechnięta.. > maltrek - wg opisu, który był wcześniej.. > tuli pan - wysoki, przystojny, cięty humor.. > kwik - wysoka, ciemne włosy, nie wiem czy długie, typ inteligentnej babki.. > > a ja mam piegi ale tylko w lecie - jestem blond i mam długie włosy, oczy mam > zielone.. no jestem raczej wysoka..:)) > > strzała wszystkim. podpisuje sie pod tym.... Tuli_pan Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no dobra.. 14.06.02, 09:30 czyli wysoki, przystojny - jak to tuli pan..? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: no dobra.. 14.06.02, 09:32 agick napisał(a): > czyli wysoki, przystojny - jak to tuli pan..? 178 to wysoki? chyba tak, przystojny? pewnie ze tak :) , skromny tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: no dobra.. 14.06.02, 09:33 ale zgadzam sie tez z tym co napisalas o innych Odpowiedz Link Zgłoś
kini O ludzie! 14.06.02, 09:39 Przeczytałam te wszystkie opisy swojej osoby i padłam. :)))) W zasadzie Matrek był najbliżej - oprócz śniadej cery. Tzn. mam dosyć śniadą, ale nie wyglądam jak Włoszka czy coś w tym guście. No i szczupła? Hmmm... Tak sobie. Właśnie usiłuję zrzucić parę kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: O ludzie! 14.06.02, 09:41 kini napisał(a): > Przeczytałam te wszystkie opisy swojej osoby i padłam. :)))) > W zasadzie Matrek był najbliżej - oprócz śniadej cery. Tzn. mam dosyć śniadą, > ale nie wyglądam jak Włoszka czy coś w tym guście. No i szczupła? Hmmm... Tak > sobie. Właśnie usiłuję zrzucić parę kilo. No cóż kini, potrafię wyciągać wnioski z tego co ktoś pisze, z tego jak ktoś pisze, a nawet z brzmienia nicku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik panie specu 14.06.02, 09:46 > pisze, a nawet z brzmienia nicku :) to ja poproszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: panie specu 14.06.02, 09:56 kwik napisał(a): > > pisze, a nawet z brzmienia nicku :) > to ja poproszę:) Oj, top nie ma tak na zawolanie, to sie mniej lub bardziej wyraźnie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: O ludzie! 14.06.02, 09:55 kini napisał(a): > Nick mam akurat po swoim kocie. :))) Nie ważne po kim, ważne że go wybrałaś. Na kryminalistyce oczyli mnie kidyś o tzw. "teorii anropologicznej" i ona mnie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: O ludzie! 14.06.02, 09:57 matrek napisał(a): > Nie ważne po kim, ważne że go wybrałaś. Na kryminalistyce oczyli mnie kidyś o > tzw. "teorii anropologicznej" i ona mnie przekonuje. Jaka to teoria? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: O ludzie! 14.06.02, 10:02 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Nie ważne po kim, ważne że go wybrałaś. Na kryminalistyce oczyli mnie kidy > ś o > > tzw. "teorii anropologicznej" i ona mnie przekonuje. > > Jaka to teoria? Że pewne cechy człowieka można wywnioskować z rysów twarzy. Np. z po rysach twarzy widać czy ktoś ma zadatki na przestępcę, czy nie. Tak samo odwrotnie - po specyficznych zachowaniach, nie związanych bezpośrednio z charakterem człowieka można wnioskować, o czyimś wyglądzie. To bardzo poważna teoria naukowa. Uczą o nie wszystkich studentów prawa, a sądzę że także na kilku innych kierunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: O ludzie! 14.06.02, 10:04 matrek napisał(a): > Że pewne cechy człowieka można wywnioskować z rysów twarzy. Np. z po rysach > twarzy widać czy ktoś ma zadatki na przestępcę, czy nie. To chyba już Lombroso był twórcą podobnej teorii - tylko że została ona obalona. Tak samo odwrotnie - > po > specyficznych zachowaniach, nie związanych bezpośrednio z charakterem człowieka > można wnioskować, o czyimś wyglądzie. To jest bardzo interesujące. Dlaczego tak jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: O ludzie! 14.06.02, 10:23 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Że pewne cechy człowieka można wywnioskować z rysów twarzy. Np. z po rysac > h > > twarzy widać czy ktoś ma zadatki na przestępcę, czy nie. > > To chyba już Lombroso był twórcą podobnej teorii - tylko że została ona obalona > . > > > Tak samo odwrotnie - > > po > > specyficznych zachowaniach, nie związanych bezpośrednio z charakterem czło > wieka > > można wnioskować, o czyimś wyglądzie. > > To jest bardzo interesujące. Dlaczego tak jest??? Kini, to tylko teoria. Oparta na jakichś tam badaniach, ale jhednak tylko teoria. Mnie na kryminalistyce nie uczyli tak dokladnie. Podawali tylko wiedzę do wykucia i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Jedna z Was 14.06.02, 09:49 lalka74 napisał(a): > ...a oczy są zwierciadłem duszy... A lalka jest filigranową osóbką z krótkimi czarnymi włosami i piwnymi oczami z wesołą i uśmiechniętą bużką. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Jedna z Was 14.06.02, 10:01 Lasteczko - buziaki, prawie trafiłaś. Oprócz krótkich czarnych włosów i piwnych oczu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 14.06.02, 09:53 lalka74 napisał(a): > ...a oczy są zwierciadłem duszy... Ja w to wierze, więcej - wiem Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra oj kwiku kwiku 14.06.02, 09:55 Nie chodzi o pozytywna diagnoze ale pociagniecie watku. Podaj namiary na Twojego, moze sie niektorym przyda:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik psychiatro 14.06.02, 09:59 > Nie chodzi o pozytywna diagnoze ale pociagniecie watku. > Podaj namiary na Twojego, moze sie niektorym przyda:)))) :)))))))))))) prywatny psychiatra jest w cenie. namiarów nie zdradzę, przykro mi (a właściwie wcale nie jest mi przykro:) ps. trochę to dwuznaczne; jeżeli możesz pls clarify Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Jedna z Was 14.06.02, 10:04 matrek napisał(a): > Ma przepiekne oczy i brwi... > To nie żart. To musi byc o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra czy jedno/-a, -en z was... 14.06.02, 10:09 pokusi sie o moj opis?????????:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: czy jedno/-a, -en z was... 14.06.02, 10:10 moge na raty? ok, dzięki między 30-40? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik myslę ze nie 14.06.02, 10:18 szatyn/brunet; jak się zdenerwuje zaciska usta (ale on sie rzadko denerwuje) . nie nosi sygnetów. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: czy jedno/-a, -en z was... 14.06.02, 10:13 wasz_psychiatra napisał(a): > pokusi sie o moj opis?????????:))))))))))))))) Mały łysy garbusek w białym fartuchu i ze stetoskopem???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: czy jedno/-a, -en z was... 14.06.02, 10:14 kini napisał(a): > wasz_psychiatra napisał(a): > > > pokusi sie o moj opis?????????:))))))))))))))) > > Mały łysy garbusek w białym fartuchu i ze stetoskopem???? :))) He, he napisalysmy to w tym samym czasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: czy jedno/-a, -en z was... 14.06.02, 10:13 wasz_psychiatra napisał(a): > pokusi sie o moj opis?????????:))))))))))))))) Tak ja wyobrazam sobie psychiatre - maly, grubasek, obowiazkowo lysy i w okularch. Ubrany w bialy fartuch. Oczka male, zlosliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra hop hop hop! 14.06.02, 10:17 tylko nie zlosliwe! Dobroc mi sie az przeleeeeeewa. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: hop hop hop! 14.06.02, 10:20 wasz_psychiatra napisał(a): > tylko nie zlosliwe! > Dobroc mi sie az przeleeeeeewa. Uwazaj zeby sie wylala. A poza tym strzal w dziesiatke? Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra Re: hop hop hop! 14.06.02, 10:26 w dziesiatke! w skali 10.000.000 huehue Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Jedna z Was 14.06.02, 11:47 matrek napisał(a): > Ma przepiekne oczy i brwi... > To nie żart. aaaaaaaaaa to pewnie ja ;o))))))))))))) a zresztą przecież wiem o tym więc wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 14.06.02, 11:56 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Ma przepiekne oczy i brwi... > > To nie żart. > > > > aaaaaaaaaa to pewnie ja ;o))))))))))))) > a zresztą przecież wiem o tym więc wiecie... Nie Ty, bo Ty mnie zdradziłaś :(( Ona ma zielone oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Jedna z Was 14.06.02, 11:58 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > Ma przepiekne oczy i brwi... > > > To nie żart. > > > > > > > > aaaaaaaaaa to pewnie ja ;o))))))))))))) > > a zresztą przecież wiem o tym więc wiecie... > > Nie Ty, bo Ty mnie zdradziłaś :(( > Ona ma zielone oczy. Matrek nie zdradziłam cie!!!!!!!!!!!!!!!! Wtedy jescze się nie znaliśmy!!! No daj buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 14.06.02, 12:07 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > Ma przepiekne oczy i brwi... > > > > To nie żart. > > > > > > > > > > > > aaaaaaaaaa to pewnie ja ;o))))))))))))) > > > a zresztą przecież wiem o tym więc wiecie... > > > > Nie Ty, bo Ty mnie zdradziłaś :(( > > Ona ma zielone oczy. > > > Matrek nie zdradziłam cie!!!!!!!!!!!!!!!! > > Wtedy jescze się nie znaliśmy!!! > > No daj buzi! A chętnie, to już było dawno i nieprawda. Masz - cmooooook - z języczkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Jedna z Was 14.06.02, 12:08 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > > > Ma przepiekne oczy i brwi... > > > > > To nie żart. > > > > > > > > > > > > > > > > aaaaaaaaaa to pewnie ja ;o))))))))))))) > > > > a zresztą przecież wiem o tym więc wiecie... > > > > > > Nie Ty, bo Ty mnie zdradziłaś :(( > > > Ona ma zielone oczy. > > > > > > Matrek nie zdradziłam cie!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > Wtedy jescze się nie znaliśmy!!! > > > > No daj buzi! > > A chętnie, to już było dawno i nieprawda. > Masz - cmooooook - z języczkiem :) cmoooooooooooooooooooooooooooooooooook mmmmm ale fajnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Jedna z Was 14.06.02, 12:47 lastka napisał(a): > > A chętnie, to już było dawno i nieprawda. > > Masz - cmooooook - z języczkiem :) > cmoooooooooooooooooooooooooooooooooook mmmmm ale fajnie ! > Ufff..., aż mi tchu zabrakło... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Jedna z Was 14.06.02, 12:05 matrek napisał(a): > > Nie Ty, bo Ty mnie zdradziłaś :(( > Ona ma zielone oczy. To znaczy, że to JA! Odpowiedz Link Zgłoś